WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
آقا توی استوری brothers of destruction مسابقه دوم kane vs stone cold باید چیکار کنیم ؟ متنش هم اینه:
perform a diving attack of the open
شما کین از رینگ بندار بیرون بعد، گوشه رینگ ببر روش. حتما باید بیرون ببری روش تو قبول نمیکنه.
لازم نیست بری بالای ترانباکل از همون بقل رینگ ببر:)

---------- نوشته در 04:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:17 PM ارسال شده بود ----------

سلام مسابقه بین اندرتیکر و hhh هست شان مایکلز هم پایین ایستاده هرکاری می کنم مسابقه تمام نمی شه باید چیکار کنم؟
متن بگو ، اینجوری معلوم نیست ،اگر بازیت دارای attitude mument باشه باید وایسی تا لحظه برسه ،بعضی اوقاتم طول میکشه بازی،
برای اینه یک نفر بیاد دخالت کنه تو بازی

من بازی wwe13 xboxرو گرفتم ولی اجرا نمیشه کسی هست بدون چرا

احتمالا dvd خرابه من و دوستم رایت 97 خریدیم درسته.

---------- نوشته در 05:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:39 PM ارسال شده بود ----------

متن بگو ، اینجوری معلوم نیست ،اگر بازیت دارای attitude mument باشه باید وایسی تا لحظه برسه ،بعضی اوقاتم طول میکشه بازی،
برای اینه یک نفر بیاد دخالت کنه تو بازی[/QUOTE]

متن زیر رو می نویسه البته یکی دیگه هم می نویسه که او یکی رو خودم بلدم.

strike undertaker with a chair while ring

completall historical bonus objectives

اقا یه سوال تو مد بازی که حالت چپتر داره من الان ریسدم به راک ولی بعضی از چپترهای قبلی قفله:-/ ببخشید بد تو ضیح دادم میشه یه عزیز بگه تموشش کنی اچیومنت باز میشه برات :d;)

.

strike undertaker with a chair while ring

completall historical bonus objectives
داداش این داره میگه اندرتیکر رو با یک صندلی بزن البته درون رینگ.همین
اقا یه سوال تو مد بازی که حالت چپتر داره من الان ریسدم به راک ولی بعضی از چپترهای قبلی قفله:-/ ببخشید بد تو ضیح دادم میشه یه عزیز بگه تموشش کنی اچیومنت باز میشه برات :d;)
نه.نباید دیگه قبلی ها قفل باشه.اره دیگه اچیومنت میده در طول بازی
............
یه چیز باحال پیدا کردم.دو تا صندلی وردارین دونفری،بعد همزمان بزنین به هم.عکس العمل رو نگاه کنین.
......
این حالت گلاویز شدن(که باید A یزنی)،خیلی اسون شده.پارسال سخت بود.ضاهرا مردم اعتراض کردن ولی الان دیگه خیلی اسون شده.
...........
کامبک هم که دیگه امسال زدنش امکان پذیر شده.اسون تر شده.
.........
بازی من یه بار دچار مشکل صدا شد.با صندلی میزنم،صدای صندلی نمی اومد.شما چطور؟
......
اگه از ایرادای جزیی چشم پوشی کنیم،امسال بهترین نسخه WWE در دستانمونه.واقعا حال کردم.از بازی لذت ببرین.شاید دیگه سال بعد بازی به این خوبی نباشه ها.

آخرین ویرایش:
یونیورس کسی بازی نکرده از استوری ها بگه و تاریخچه و ..؟:-/:-/ من فعلا تو اتیتود ارا هستم.
گذاشتم easy تموم شه سریع وقتم میگیره رو لجند
دوستان دقت کردین بعضی رستلرها برخی نقاط بذنشون ضعیفه،مثلا؛راک سرش خیلی ضعیف رو حالت نرمال بدن دو ضربه به سرش بخوره خونی میشه.

الان از بازی راک و منکایند در survivor series 98 میام،هر چی بگم از کیفیت بازی کم گفتم روی لجند دوباره گذاشتم، شروع کردم اول میز گزارشگرا شکست فولی فن زد بعد فولی سر منو خونی کرد
شروع کردم به ddt زدن و اونم خونی شد بعد با بله بهش ضربه زدم بعد اون با فینیشری که داشت منو انداخت گوشه بریکید فینیشر زد،چه صحنه ای شد اونجا شکست
بعد 2 rock bottom زدم یک people elbow و یک sharpshoter بیرون رینگ که اونجا وینس دستور داد زنگ بزنن،از ترسم که نبازم، همش بیرون بودم چون من روی بین ضعیفم بین شم سریع میبازم.
یکبار اومد بین کنه داور نشمرد وینس اومد، یکجاشم اتفاق جالب افتاد،
یک لحظه بله رو از رینگ برت کردم بایین خورد تو سر وینس=))، 1 بله و دو تا صندلی بالا تو رینگ بود، یکجا هم داور زدم اشتباهی. کلا من اول بدنم قرمز شد،من همیشه تو سری بازی کشتی کج دوس دارم بازی ها خونی و جالب شه .و بازی برام چالش ایجاد کنه
ولی اون بریکید 1 فینیشر میخواد ،سیستم خستگی هم که عالی شده امسال،تماشاگرا هم شعار راکی sock سر میدادن چه اوایی شده بود:d حتی کمربندم ورداشتم به فولی ضربه زدم اونم دو بار بعد از خونی شدن سرم ،دوباره سر ما رو در بیرون رینگ کوبید به اون اهن گوشه خونش بیشتر شد و به حد اخر رسید
اونم با صندلی ضربه زد دو تا از اون مشتای مخصوص راکم زدم با استفاده از ریورس فن فولی:d
اخرش کات سکینم خوشم اومد همون جوری خونا رو نشون داد، اینا رو گفتم که انگیزتون بره بالا:d
بهترین بازیم تو اتیتود ارا بود. و کل سری البته بعد از اون بازی معروف shown vs triple تو svr 2006 که صد بار تعریف کردم:d

آخرین ویرایش:
بعد فولی سر منو خونی کرد

مگه خون هم می یاد؟من اول بازی هستم خون نمی یاد فکر کنم توی بعضی از مرحله ها خون می یاد.:d:d

توی ps1 یه خوبی که داشت می تونستی به خیابون بری خیلی باحال بود.
توی مسابقه ی ای کویت میکرفون دست خودت بود.

بچها تو کدوم از مدهای بازی میشه زیاد اچیومنت گرفت...:-b

دوستان کشتی کج باز محبت کنید راهنمایه قدم به قدم فارسیه wwe 13 اون قسمت چپترهاشو بزارید:d

آخرین ویرایش:
واقعا که امسال خیلی جالب شد
به جرئت میشه گفت من اولین نفر در کشور بودم که منتظر wwe 13 بودم و بیشتر از همه هم منتظرش بودم
ولی جالبه که الان همه ی افراد این تاپیک بازی رو گرفتن بجز من
از شدت حرص یک بلایی سر خودم نیارم خوبه

راستی یک کاری کنید
برید یک استار رو انتخاب کنید و برای حریفتون منجر بذارید مثلا پال بریر رو منجرش کنید
بعدش حریف رو بعد از قرمز شدن چند بار پین کنید ببینید منجرش چند بار دخالت میکنه و حواس داور رو پرت میکنه
چون در wwe 12 منجر ها 3 بار دخالت میکردند که خیلی مسخره و اعصاب خرد کن بود

راستی من دیگه تا wwe 13 رو نگیرم به این تاپیک نمیام اعصابم داغون میشه
تا اونموقع خداحافظ همگی

واقعا که امسال خیلی جالب شد
به جرئت میشه گفت من اولین نفر در کشور بودم که منتظر wwe 13 بودم و بیشتر از همه هم منتظرش بودم
ولی جالبه که الان همه ی افراد این تاپیک بازی رو گرفتن بجز من
از شدت حرص یک بلایی سر خودم نیارم خوبه

راستی یک کاری کنید
برید یک استار رو انتخاب کنید و برای حریفتون منجر بذارید مثلا پال بریر رو منجرش کنید
بعدش حریف رو بعد از قرمز شدن چند بار پین کنید ببینید منجرش چند بار دخالت میکنه و حواس داور رو پرت میکنه
چون در wwe 12 منجر ها 3 بار دخالت میکردند که خیلی مسخره و اعصاب خرد کن بود

راستی من دیگه تا wwe 13 رو نگیرم به این تاپیک نمیام اعصابم داغون میشه
تا اونموقع خداحافظ همگی

مگه توی شهر شما هنوز نیاوردن؟:-/

---------- نوشته در 10:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:57 PM ارسال شده بود ----------

دوستان کشتی کج باز محبت کنید راهنمایه قدم به قدم فارسیه wwe 13 اون قسمت چپترهاشو بزارید:d

من راهنمایی قدم به قدم بازی رو پیدا کردم برات پ.خ کردم . گفتم شاید دوستان حال نکن اینجا نگذاشتم.

---------- نوشته در 10:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:01 PM ارسال شده بود ----------

من راهنمایی قدم به قدم بازی رو پیدا کردم برات پ.خ کردم . گفتم شاید دوستان حال نکن اینجا نگذاشتم.

خون میاد مرحله ای نیست،همه بازی ها میشه خون بیاد ولی بازی من یا منکایند یکجوری دراماتیک شد.:d
بعد از استوری اندر و کین که اصلا حال نکردم. خیلی خسته کننده بود استوری راک خوب
بود و کوتاه. اون خیابون و.. تو این نسل عملی نیست همه این ها رو نمیتونن با این کیفیت عرضه کن,اینا تو اضافه کردن یک بازی 4به 4 با کیفیت بالا موندن با این انجین،
ولی میکروفون دست ما نیست عجیبه ولی خوبی هم داره در حالت سامبیشن داور میاری بالا سر طرف میکروفون میگیره جلوی دهنش.حالا باز باید چک کنم
بازی مدی به نام اتیتود mument نداره، اون جز اتیتود ارا هست ،بازی کلا اینجوری نیست راحت اچیو بده، باید راهنماش بخونی ولی تو اتیتود ارا میتونی 5 -6 تا بگیری حالا شایدم بیشتر:-b
چه گزارشی میکنه جیم راس بعضی کلماتش بسیار هیجان انگیزه. وبا صدای جیغ لاور ترکیب میشه ادم میبره تو حس،لاور میگه اوووووو ، راس یکجاش باحال بود گفت .اوه its gotta kane . متنش در میارم

آخرین ویرایش:
مگه خون هم می یاد؟من اول بازی هستم خون نمی یاد فکر کنم توی بعضی از مرحله ها خون می یاد.:d:d

توی ps1 یه خوبی که داشت می تونستی به خیابون بری خیلی باحال بود.
توی مسابقه ی ای کویت میکرفون دست خودت بود.
برای خون باید بری تو Setting و گزینه Blood رو فعال کنی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or