الان از بازی راک و منکایند در survivor series 98 میام،هر چی بگم از کیفیت بازی کم گفتم روی لجند دوباره گذاشتم، شروع کردم اول میز گزارشگرا شکست فولی فن زد بعد فولی سر منو خونی کرد
شروع کردم به ddt زدن و اونم خونی شد بعد با بله بهش ضربه زدم بعد اون با فینیشری که داشت منو انداخت گوشه بریکید فینیشر زد،چه صحنه ای شد اونجا شکست
بعد 2 rock bottom زدم یک people elbow و یک sharpshoter بیرون رینگ که اونجا وینس دستور داد زنگ بزنن،از ترسم که نبازم، همش بیرون بودم چون من روی بین ضعیفم بین شم سریع میبازم.
یکبار اومد بین کنه داور نشمرد وینس اومد، یکجاشم اتفاق جالب افتاد،
یک لحظه بله رو از رینگ برت کردم بایین خورد تو سر وینس

، 1 بله و دو تا صندلی بالا تو رینگ بود، یکجا هم داور زدم اشتباهی. کلا من اول بدنم قرمز شد،من همیشه تو سری بازی کشتی کج دوس دارم بازی ها خونی و جالب شه .و بازی برام چالش ایجاد کنه
ولی اون بریکید 1 فینیشر میخواد ،سیستم خستگی هم که عالی شده امسال،تماشاگرا هم شعار راکی sock سر میدادن چه اوایی شده بود:d حتی کمربندم ورداشتم به فولی ضربه زدم اونم دو بار بعد از خونی شدن سرم ،دوباره سر ما رو در بیرون رینگ کوبید به اون اهن گوشه خونش بیشتر شد و به حد اخر رسید
اونم با صندلی ضربه زد دو تا از اون مشتای مخصوص راکم زدم با استفاده از ریورس فن فولی:d
اخرش کات سکینم خوشم اومد همون جوری خونا رو نشون داد، اینا رو گفتم که انگیزتون بره بالا:d
بهترین بازیم تو اتیتود ارا بود. و کل سری البته بعد از اون بازی معروف shown vs triple تو svr 2006 که صد بار تعریف کردم:d