WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
من همین الآن بازی رسید دستم.بار آخرمه اینترنتی خرید میکنم.یارو 4 تومن اضافه گرفت + یه بازیمو نیاورد + تازه وایساده جلو در انعامم میخواد...
الآن میشنم پای بازی همه عصبانیتمو سر یه بنده خدایی خالی میکنم،هی با صندلی میزنم تو سرش :دی
خوش به حالت.
یه خواهشی دارم.بیگ شو رو انتخاب کن و با سین کارا سعی کن بلندش کنی.بعد تعریف کن چی شد.
بعد ببین اهنگ منو رو میشه با R3 عوض کرد.
در بخش I Quit ببین صدای خود گشتیگیرها در میاد(که میگن i quite)
یه کارکتر بساز با kickpad و به پاش ضربه بزن ببین چی میشه.
زود جواب بده.اعضای تاپیک دارن میرن بخوابن

خب،الآن یه I Quit Match بازی کردم،چون برت هارت اول بازی قابل برداشتن نیست راک رو برداشتم حریفمم جناب آقای جان سینا.
اول از گرافیک شروع میکنم به نظرم اصلن از پارسال هیچ بهتر که نشده هیچ شاید یه خورده افت هم داشته (یه خرده اونم تازه مطمئن نیستم چون 12 رو خیلی وقته بازی نکردم)
در زمینه ی گیم پلی بعضی جاها باگ داشت مثلا وقتی با راک از کنار رینگ میخواستم بپرم رو سینا یه بار دوربین همون بالا موند و آسمونو نشون داد :دی ولی چند بار دوباره امتحان نکردم درست شد.یه بارم فینیشر روش زدم جان سینا زودتر افتاد رو زمین و رسمن رو هوا بود تا اینکه من گرفته باشمش.
خب این از بدیاش حالا بریم سراغ چیزایی که به نظرم بهتر شدن:
اول اینکه بازی مثل پارسال نرم و روونه،حرکات و فن ها به نظرم طبیعی تر شدن،سیستم Reverse سخت تر شده ولی قابل اجراس فقط تمرکز میخواد،به نظرم reverse ها خیلی متنوع تر شدن،بعضی وقتا از حرکات توی بازی Replay میذاره آخر بازیم که کلن چند تا صحنه از جمله فینیشر آخرو دوباره Replay میکنه،داور زیاد تو دست و پا نبود،حریف وقتی زیاد ضربه میخورد و رو زمین میافتاد مثل 12 سریع بلند نمیشد و خیلی بیشتر رو زمین میموند...
اینا چیزایی که تو یه بازی بهش برخوردم شاید توشون اشتباهم کرده باشم.

---------- نوشته در 10:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:11 PM ارسال شده بود ----------

خوش به حالت.
یه خواهشی دارم.بیگ شو رو انتخاب کن و با سین کارا سعی کن بلندش کنی.بعد تعریف کن چی شد.
بعد ببین اهنگ منو رو میشه با R3 عوض کرد.
در بخش I Quit ببین صدای خود گشتیگیرها در میاد(که میگن i quite)
یه کارکتر بساز با kickpad و به پاش ضربه بزن ببین چی میشه.
زود جواب بده.اعضای تاپیک دارن میرن بخوابن

آقا شرمنده بعد از بازیم پستتو دیدم :(
الآن میرم امتحان میکنم.

در کل یه چیزی بگم:
بازی در کل به نظرم از پاسال و شاید از 2007 به اینور خیلی بهتر شده و تو این 5 سال بهترین WWE ه!!!

دوستان بازی من روی هارد ریخته نمیشه. روی 20% ارور میده توی attitude era mode هم تو ویدئوی rise of dx گیر میکنه ولی با skip کردن ویئدو مشکل حل میشه. می خواستم بدونم کسی هم این مشکلو با دیسک 97% داره یا نه؟

من همین الآن بازی رسید دستم.بار آخرمه اینترنتی خرید میکنم.یارو 4 تومن اضافه گرفت + یه بازیمو نیاورد + تازه وایساده جلو در انعامم میخواد...
الآن میشنم پای بازی همه عصبانیتمو سر یه بنده خدایی خالی میکنم،هی با صندلی میزنم تو سرش :دی

من هم یکدفعه از منیاسافت بازی دارک سولز رو سفارش دادم ولی بجای دارک سولز برام Sims 3: Supernatural رو فرستاد!

بازی اجرا میشه ولی فقط آرم لودینگ میاد بعدش بازی گیر میکنه دیسک هم دیگه نمی چرخه

ببین یه راه بود رو یوتیوب واسه این مشکل که کافذ تا میکنی وقتی دیسک بازیت داره خونده میشه آروم از زیر دی وی دی درایوت میکنی تو چپ و راست میکنی (واسه اینه که اگه لنزت ذرات مغناطیسی روشه پاک بشه)،اگه این راهم جواب نداد هی چند بار امتحان کن شاید یه بار بشه،من سر Sleeping dogs این مشکلو داشتم از 20 باری که میخواستم نصب کنم یه بارش شد.
ولی بهترین راه اینه که ببری دیسکو بندازی جلو اونی که ازش گرفتی تا یاد بگیرن پول مفت نگیرن از ما.نمیدونم اینا بازیا رو چجوری رایت میکنن؟!!!

---------- نوشته در 08:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:58 AM ارسال شده بود ----------

من هم یکدفعه از منیاسافت بازی دارک سولز رو سفارش دادم ولی بجای دارک سولز برام Sims 3: Supernatural رو فرستاد!

ها ها نیست سبکاشون خیلی نزدیکه خوب طفلک اشتباه کرده :d
باز خدا پدرشو بیامرزه یه چیزی واست فرستاده.حالا امروز زنگ میزنم تهدیدشون میکنم آدم بشن.کاور بازیاشونم که افتضاح شده :|

---------- نوشته در 08:01 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:00 AM ارسال شده بود ----------

فقط رایت 97%ـــش مشکل داره؟

مال من برنر مکسه،راحت نصبش کردم و بازی کردم ;)

---------- نوشته در 08:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:01 AM ارسال شده بود ----------

دیروز دو تا بازی از Attitude era رفتم،با داستان DX شروع میشه،خدا رو شکر به نظر میاد طولانی و قشنگ باشه.
اما تو ساخت آدم؛دیروز یه آدم ساختم صورتش خیلی طبیعی تر بود اما بدن و لباس و Accessories انگار اصلن از پارسال هیچ تغییری نکرده :(
انتخاب اسمم خیلی متنوع شده همونجوری که دوستان قبلن گفتن.

من هم مشغول بازی هستم.
تکه های میز و کلا خرت و پرت های روی رینگ ،وقتی رینگ بالا و پایین میره انقدر قشنگ عکس العمل نشون میدن که ادم جوون میشه.
بر میگردم....
......
بچه ها مبارکه.بازی ترکونده.از همه لحاظ .گفتنی ها گفته شده قبلا.حالا دیگه خودتون باس بازی کنین.
بازی طی این سال ها به نهایت پختگی رسیده.درود بر THQ

آخرین ویرایش:
من که از بیکاری فعلا دارم این اچیومنت های باقیمونده در WWE 12 رو باز میکنم
زدم یکی از استارهای ساختگی مو برای اچیومنت همزمان صاحب 4 کمربند کردم که نمیدونم چرا اچیومنت رو نداد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or