با سلام خدمت همه اعضای این تاپیک>:d<
مهم نیست این تاپیک مهم شده یا نه،مهم اینه که واسه شما مهمه.
تبریک میگم چون امروز فردا دیگه بازی در دستانمون هست.من فقط 2 پارت دیگه تا دانلود کامل wwe13 فاصله دارم.
دیگه کم کم وقتشه که نظرسنجی جدید قرار بدیم.موضوش رو خودتون انتخاب کنین.نظر من اینه

بهترین بخش Attitude era)
......
یکی از دوستان ویدیویی از مبارزه ی دنیل برایان و x-pack رو گزاشته بود،که باعث شد من از خود بی خود بشم.:d
چند تا نکته در این ویدیو توجه من رو جلب کرد :
1.هوش مصنوعی x-pack فوق العاده بود.تمام حرکاتش به جا بود و کار احمقانه انجام نمیداد و بسیار هم باهوش بود.
2.drop kick از پشت.x-pack وقتی پشت سر برایان قرار داشت،دوید و بهش running drop kick زد و دنیل برایان ولو شد.این حرکت همیشه در سری های قبل،ناقص بود و انیمیشن خاصی براش وجود نداشت.ولی الان درستش کردن.دیگه اثرات ضربات هم از جلو و هم از پشت،منطقیه.
3.صداگزاری فوق العاده تماشاگران.انگار با احساس بود و پویا
4.برایان 3 تا فینیشر جمع کرد و در نهابت روی حریف،سوپلکس به بیرون که نوعی OMG بود رو انجام داد.x-pack بعد از دریافت ضربه انگار به خوابی عمیق فرو رفت.کار به جایی رسید که برایان رفت بیرون رینگ و اون رو اوورد داخل.
5.سیستم limb targeting (همون زوم کردن حرکات روی قسمت های خاصی از بدن حریف)،پر شده از حرکات جدید.دیگه امسال می تونیم خودمون حرکات دلخواه رو واسه این بخش SET کنیم.(بر خلاف پارسال)
6.داور محشره.باید ببینین تا متوجه بشین منظورم چیه.
7.یه سیستمی به حرکات اضافه شده که مخصوص کاور کردن حریف هست.دیگه نیازی نیس حتما حریف خوابیده باشه تا پینش کنین.هر وقت صلاح دونستین برین واسه کاور.حتی در حالت ایستاده.
8.بازیشون زیاد طول کشید.مقاومت x-pack واقعا بالا بود و به همین راحتی ها تسلیم بشو نبود.برایان ویلیامز (که کنترل برایان رو بر عهده داشت)،خیلی حرفه ای بازی کرد تا اخر موفق شد با یه سابمیشن کار x-pack رو تموم کنه.(اشکش در اومد)
9.سیستم irishwhip به کل عوض شده.
10.دیگه چیزی یادم نمیاد:dاهان . . .دفاع انگار زمانبندیش دقیق تر شده.اخه وقتی اشتباه دفاع میکرد،مینوشت
too late
یعنی چجوری شده؟
نمی دونم ولی اصلا شبیه قبلی ها نیس.
...........
یه چیزی تعریف کنم از بدبختی خودم سر دانلود wwe 13
وقتی فهمیدم لینک های دانلود اومده،خواب به چشمام نمی اومد.یک گیگ هم ترافیک بیشتر نداشتم.
یه نقشه ای اومده بود به ذهنم.لپ تابم رو روی حالتی تنظیم کردم که با بسته شدن درش،خاموش نشه.صبح پا شدم.بدون خوردن صبحانه رفتم دانشگاه.رفتم نزدیک ساختمان مدیران و مسعولین.wi fi رو on کردم.ip رو وارد کردم و کانکت شذم.
پارت 1 رو گزاشتم رو دانلود و در لپ تاب رو بستم و گزاشتمش تو کیف و شروع کردم به قدم زدن اطراف ساختمان.
دیدم کارکنان واحد اداری کم کم داشتن میومدن و با هم خوش و وش میکردن و می رفتن بالا.واسه اینکه بهم شک نکنن،موبایل رو در اوودم و شروع کردم به حرف زدن.همش هم از واژه مهندس و پروژه و ... استفاده میکردم تا کسی شک نکنه.
از شانس بد من باتری لپ تاپ داشت تموم میشد.وارد ساختمون شدم.از پله ها رفتم بالا نزدیک نمازخونه.خواستم برم و لپ تاب رو وصل کنم به برق که یهو خودم رو اخراج شده تصور کردم.بعد از اینکه کلی با خودم کلنجار رفتم،بیخیال شدم و نا امید به سمت خونه برگشتم و کلاسم هم دو در کردم.
بعد دیدم نمی تونم تحمل کنم.رفتم کلی پیاده شدم و ترافیک خریدم و الانم دارم با سرعت 50 - 60 دانلود میکنم.
این وضع منه.زندگی نامه نوشتم.فک کنم خل شدم