WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
گرافیک زیاد فرقی نکرده

---------- نوشته در 09:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:59 PM ارسال شده بود ----------

وای دارم لحظه شماری میکنم صبح بشه برم بخرمش ;;) فکر کنم منصور جان الان داره بازی میکنه خبری ازش نیست :d

فردا همه فروشگاهها ایران میارن؟؟
بچه های گل ی شماره میذارم براتون هر کی بازی رو میخاد زنگ بزنه بش فردا دستشه.09134063650
به نامه آقای رییسی

بلاخره لیک شد! شاهین دیگه نا امیدمون نکن دمه اخر به طراحی و ها:biggrin1: و... فردا یک نظر کامل میزارم:biggrin1:

چشم اصن طراحیا عاااااالی!!! :d
منم همینطور.البته ببینم بازی ساعت چند دستم میرسه :-b
اولم یه I Quit Match بازی میکنم،هارتو برمیدارم میافتم به جون جان سینای عزیزم :x

---------- نوشته در 10:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:34 PM ارسال شده بود ----------

به احتمال زیاد فردا بازی رو سفارش میدم و تقریبا تا آخر هفته به دستم میرسه.
خیلی دیره:((
مگه از کجا سفارش میدی؟؟؟یه هفته؟؟؟

اولم یه I Quit Match بازی میکنم،هارتو برمیدارم میافتم به جون جان سینای عزیزم :x
اگه مَردی بذار رو آخرین درجه ی سختی:دی

---------- نوشته در 10:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:41 PM ارسال شده بود ----------

مگه از کجا سفارش میدی؟؟؟یه هفته؟؟؟
معمولا برا حومه ی تهران یک هفته طول میکشه بیارن~x(

اگه مَردی بذار رو آخرین درجه ی سختی:دی

---------- نوشته در 10:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:41 PM ارسال شده بود ----------

معمولا برا حومه ی تهران یک هفته طول میکشه بیارن~x(

هدفم فقط زدن و تخریب جان سیناس،چرا بزارم رو آخرین درجه که با خیال راحت لذت نبرم؟ :d

اقا شما هم همش نشستید بازی خداتومن بخرید و برید مثله من تو یه سایت مثل مولتی شر یا راپید گاو(:d) اکانت بخرید و دستگاه هم جیتگ کنید و یه ان ترررنت هم بگیرید که شبانه دانلود رایگان با سرعت بالا داشته باشه و الان 8 ماهه اینطوری هر شب میزارم برای دانلود بازیها رو و هر بازی که دلم بخواد را دان میکنم و بازیهای جیتگ هم چون rip شده هست حجم کاذب ایمیج حذف شده و حجمش هم کمتره و تازه خرجم هم حساب کردم خیلی کمتر میشه و تازه من موقعی که بازی دوتمن بود حساب کردم که الان دیگه واقعا میصرفه.

نگاه کنید زرتی تو مولتی شرررر اومده و راحت و اسوده میزارم برای دانلود>:)

14942191659617825401.jpg

دستگاهت هر ریجنی باشه همونهو میخونه و ربطی به آرکید یا الیت بودن نداره.مثلا اگر دستگاه pal باشه فقط pal میخونه و ntsc رو نمیخونه

---------- نوشته در 02:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:19 PM ارسال شده بود ----------

ریجن free بازی هم لیک شد
http://www.xbox360iso.com/nl-ryu-rs-t370502.html

میدونم سوالم ربطی به تاپیک نداره اما من هم dvd اصل pal & ntsc دارم که دو تاشون رو دستگاهم کار میکنن ، چطوری ؟؟؟!!!!

اوووف پس یعنی فردا یا حداکثر پس فردا بازی دستمه دیگه 8->[-o<
اوووف چه حالی کنم من =p~
WWE 13 رو با Of Orcs And Men یا Doom 3 میگیرم
البته اگه قیمت هاشون بالای 7 هزار نباشه!

مگه فروشگاه اینترنتی ای الان بازی رو اورده؟

آره.پی ام کردم بهت

---------- نوشته در 01:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:54 PM ارسال شده بود ----------

من نمی دونم جان سینا با این قدرت و اخلاقش چرا انقدر مخالف داره:|

یه چیزیه تو مایه های جاستین بیبر تو موسیقی.البته جان یه اپسیلون قابل تحمل تره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or