WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
در wwe 13 اورال ها کاملا تخیلی هستند
اومدن جان سینا رو که در مسابقات از اول تا اخر روی زمین پهن هستش و با یک فینیشر از لورد تنسای به کما رفت رو اورالش رو گذاشتن 96
بعدش اومدن اورال اندرتیکر رو گذاشتن 93........ خوبه در همین رسلمنیا 29 دیدیم که تریپل اچ چقدر با پتک به اندرتیکر ضربه زد و حتی شان و تریپل دابل فینیشر به اندرتیکر زدن اما باز هم اندرتیکر نباخت!!!
خب به نظرتون اورال اندرتیکر 93 هستش؟!
بعد اوربال دنیل برایان رو هم که در رسلمنیا در چند ثانیه باخت رو هم گذاشتن 91..... یعنی قدرتش فقط یک درجه از رندی کمتره! /:)
البته به شخصه از اینکه اوربال شان مایکلز رو بیشتر از راک و هانتر و اندرتیکر گذاشتن هم راضی نیستم...... به شخصه به نظرم راک از شان قوی تر بود که حتما همه باهام موافق هستند
اخه این شان مایکلز کجاش از راک و تریپل و اندرتیکر قوی تر بود که اوربالش رو از اون ها بیشتر گذاشتن؟؟؟

اورال همه ی سوپر استار ها:
AJ Lee - 77

Alberto Del Rio - 89

Alicia Fox - 76

Animal - 87

Antonio Cesaro - 84

Big Boss Man - 86

Big Show - 92

Beth Phoenix - 78

Billy Gunn - 87

Booker T - 88

Bradshaw - 87

Bret "The Hit Man" Hart - 94

Brian Pillman - 87

Brie Bella - 76

British Bulldog - 88

Brock Lesnar - 92

Brodus Clay - 87

Cactus Jack - 90

Chainsaw Charlie - 86

Chris Jericho - 90

"Attitude Era" Chris Jericho - 89

Christian - 88

"Attitude Era" Christian - 87

CM Punk - 95

Cody Rhodes - 88

Damien Sandow - 84

Daniel Bryan - 91

David Otunga - 84

DDP - 89

Dolph Ziggler - 89

Drew McIntyre - 84

Dude Love - 90

Eddie Guerrero - 92

"Attitude Era" Edge - 88

Edge - 91

Epico - 81

Eve - 77

Faarooq - 87

Gangrel - 85

Godfather - 86

Goldust - 85

Grand Master ***ay - 84

The Great Khali - 84

Hawk - 87

Heath Slater - 82

Hunico - 81

Hunter Hearst Helmsley - 88

Jack Swagger - 87

JBL - 89

Jey Uso - 81

Jimmy Uso - 81

Jinder Mahal - 83

John Cena - 96

John Cena '04 - 91

John Laurinaitis - 75

Justin Gabriel - 83

Kane - 89

"Attitude Era" Kane - 91

Kelly Kelly - 77

Ken Shamrock - 88

Kevin Nash - 89

Kharma - 79

Kofi Kingston - 87

Layla - 78

Lita - 78

"Attitude Era" Lita - 79

Mankind - 91

Mark Henry - 89

"Attitude Era" Mark Henry - 87

Mike Tyson - 89

The Miz - 88

Mr. McMahon - 81

Natalya - 77

Nikki Bella - 76

Paul Wight - 92

Primo - 81

Randy Orton - 92

Rey Mysterio - 90

Rikishi - 87

Road Dogg - 87

The Rock - 93

"Attitude Era" The Rock - 94

R-Truth - 87

Ryback - 87

Santino Marella - 86

Scotty Too Hotty - 83

Shane McMahon - 82

Shawn Michaels - 95

Sheamus - 90

Sin Cara - 87

Stephanie McMahon - 74

Stone Cold Steve Austin - 95

Ted DiBiase - 82

Tensai - 87

Triple H - 93

"Attitude Era" Triple H - 92

Trish Stratus - 80

Undertaker - 93

"Attitude Era" Undertaker - 95

Vader - 87

Val Venis - 85

Wade Barrett - 87

X-Pac - 87

Yoshi Tatsu - 81

Zack Ryder - 85

اطلاعات تازه تری از اتیتود ارا اوردم, به نظر میاد بخش جذابی باشه اطلاعاتی کلی از داخل اتیتود ارا

قبل از این که شما شروع به بازی کنید, چند گزینه برای تنظیم میزان سختی در مد وجود دارد,که میتونید تصمیم گیری کنید.سرعت ادرنالین(میزان هیجان) و چه خون گزینه روشن و خاموش وجود دارد.که تنظیم خون , در بعضی از بازی ها اثر میگذارد مثل first blood که اگر خون خاموش باشد با بازی های دیگر جابه جا میشود.بس از شروع در حالت اتیتود ارا از شما با ویدیو کلاسیکMonday Night RAW استقبال میشود.اگر شما به عنوان اولین مسابقه استوری rise of dx انجام بدید,شامل 12 بازی و جایزه های متعدد است که در طول راه باز میکنید.اولین مسابقه ای که مشاهده میکنید shown micheals VSmankind در راو.mankind میاید با لباس قدیمی و قهوه ای که با titantron قدیمیش و تم سانگش کامل میشود
اهداف جلو قشنگ است.و شما میبینید زدن فینیشر مایکل و برنده شدن با pinfall که بعد از ان لباس قهوه ای mankind برای استفاده در مد معمولی باز میشود.
.قفل های بیشتر بعد از هر بازی باز میشوند . که دیدم و باز کردم hunter helemsy و صورت های دیگر فولی رو در داخل 3 بازی اولم.
ثابت بودن انلاک ها, انگیزه بسیار خوبی است برای انجام بازی و تکمیل تمام اهداف بازی.

در 3 بازی اول شما نیز میخواهید باز کنید قفل جایزه های مختلف رو,دوباره برگردید به اهداف مسابقه برای باز کردن ایتم های باز شدنی بیشتر.
که جایزه اول بازی shown micheal vs british bulldog در ppv One Night Only که بعد از اتمام انلاک این ارنا است.
اضافه ی خوب به مسابقات جایزه (bonus match) این است که شما میتونید داستان رو ادامه بدید و بعد برگردید به ان.همچنین شما این گزینه رو برای تمام قسمت های اتیتود ارا دارید که میتوانید هر بازی رو که بازی کردید/دوباره برگردید به عقب پخش آن را انتخاب کنید, به این معنی که شما میتوانید دوباره میان برده های خاص تماشا کنید,یا دوباره سعی کنید برای تکمیل تمام اهداف بازی و دریافت جایزه های متربط با ان.
در طول زمانی که من اتیتود ار بازی کردم من تنها 5 بازی در مد کردم.در حالی که خیلی بازی وجود دارد, من نمیخواستم تنها در یک مد باشم.
اما از ان 5 مسل بقه نخست,و میان برده ها و بسته های ویدیویی که با انها می ایند,پاداش هایی با نشستن و گرفتن لحظه هایی از خاطرات گذشته رویداد واقعی ان ها.یکی از بهترین لحظه ها در مد برای من,بود بازی کلاسیک بین triple h vs cactus jack در راو.:dکه امد به طور کامل تفریح در بازی از mankind,dude love در titantron به عنوان انها معرفی شد کاکتوس جک,که بعد از ان بازی در بالای ورودی (سطح شیبدار) با سطل شروع میشود:d ,که میتواند بازگشت او در ی روز باشد.از هدف هایتان برای از توع خلق کردن بازی شامل زدن triple h با سطل و قرار دادنش بر روی میز است.که دیدم triple h به سمت بالای ramp هدایت کردم و میز بر پا کردم,بنابرین میتوانستم از طریق ان ضربه بزنم (فن پرشی piledriver) اما متاسفانه من برای تصویه حساب بر او روی میز سوبلکس زدم[در حالی که هیچ گزینه برای بالا رفتن از میز معمولی(منظور میز گزارشگر نیست) برای حرکت دلخواهم وجود نداشت.
در کل ,ان چیزی که من در مد اتیتو ارا انجام دادم عالی بود.
در اخر,,طرفداران باید از شنیدن این خوشحال شوند, من در سراسر بازی یک backstage brawel انجام ندادم .اما میتوانم به شما بگویم که شما باید از انها لذت بیشتری ببرید. همراه با همان backstage brawel های سال گذشته و همچنین وجود داردbackstage brawel از اتیتو ارا, که تا بعد از انجام اتیتود ارا باز نیست , و تا الان محتوای ان به صورت ی راز باقی مانده است.

آخرین ویرایش:
چند خبر تایید شده ی جدید از WWE 13 :

1- Farooq در بازی لباس گروه Nation of Damenation را نخواهد داشت
2- در هر مسابقه ی special referee تنها یک داور وجود خواهد داشت
3- حالت ساخت ارنا رو میشه بصورت انلاین هم انجام داد
4- ارنای Halftime Heat خالی خواهد بود ( فکر کنم منظورشون خالی از تماشاگر هستش )
5- مسابقات I Quit رو میشه بصورت انلاین هم بازی کرد
6- مسابقه ی تگ تیم 3 نفره در بازی نخواهد بود
7- تورنمنت کینگ اف د رینگ در حالت Universe Mode وجود نداره
8- اندرتیکر با شخصیت American Badass ( سوار بر موتور ) در بازی وجود نداره
9- اینترنس تم های سوپراستارها در Main Menu پخش میشه
10- لباس تیم APA در بازی وجود داره
11- وجود تم سانگ Minestry of Darkness اندرتیکر در بازی تایید شده
12- این هم عکسی از T-Shirt بازی WWE 13 :

چند خبر تایید شده ی جدید از WWE 13 :

1- Farooq در بازی لباس گروه Nation of Damenation را نخواهد داشت
2- در هر مسابقه ی special referee تنها یک داور وجود خواهد داشت
3- حالت ساخت ارنا رو میشه بصورت انلاین هم انجام داد
4- ارنای Halftime Heat خالی خواهد بود ( فکر کنم منظورشون خالی از تماشاگر هستش )
5- مسابقات I Quit رو میشه بصورت انلاین هم بازی کرد
6- مسابقه ی تگ تیم 3 نفره در بازی نخواهد بود
7- تورنمنت کینگ اف د رینگ در حالت Universe Mode وجود نداره
8- اندرتیکر با شخصیت American Badass ( سوار بر موتور ) در بازی وجود نداره
9- اینترنس تم های سوپراستارها در Main Menu پخش میشه
10- لباس تیم APA در بازی وجود داره
11- وجود تم سانگ Minestry of Darkness اندرتیکر در بازی تایید شده
12- این هم عکسی از T-Shirt بازی WWE 13 :

از این تی شرت ها به ما هم میدن؟:x

خبر هایی جدید تر از create a superstar (برخی از بخش هاش که جدیده اوردم ):d
طرفداران هاردی خوشحال میشوند که بدانند,جلیقه های سبک هاردی جدید امسال در دسترس است, که به نظر میرسد بسیار با کیفیت تر و بهتر است و شل و اصطلاحا باد کرده نیست. گزینه های دیگر,با دیگر قطعات هاردی از سال گذشته (منظورش اهنگ نیستا) مانند, رنگ صورتش,رنگی چند گانه صورت,و هر دو استایل مو برگشتن .همراه با ورودی و movesat (فن های )او
دیگر موارد جدید, لباس تنگ و مچبند shown micheal و و لباس استایل برنده kort و تاج جدید.

یکی دیگر از ویژگی هایی که جدید است و من بیشتر در مورد ان نمی دانم ,ضربه نسبت به نقطه است ( hit point ratio
که میتواند برای ساختگی ها و همچنین ستاره های بزرگ در یونیورس استفاده شود.که فراهم میکند اسلایدر هایی که اثر میگذارد, بر سر و بدن و دست و با.
در حال حاضر من هیچ اطلاعات رسمی از این ندارم.اما به نظر میرسد ان,به سختی این مناطق تحت تاثیر قرار میدهد, خوب برای مثال شما کورت انگل میسازید, و شما میخواهید برای او قرار دهید گردن ضعیف,با حرکت بر روی اسلایدر بایین سر منطقه تضعیف برای هدف قرار دادن بازیکنان است.موقع تقاضا فشار میدهد, شکستن نقطه را (breaking point همان سامبیشن) و.. به صورت متناوب,شما میتوانید در جهت مخالف اسلایدر حرکت کنید برای ساختن مناطقی بسیار قوی تر و سخت تر برای از پا در اوردن .
در اخر,به صورت سال گذشته ,50 اسلات برای ساختن کاراکتر در دسترس است, هر کدام با 4 لباس (بوشش)

در قسمت نظرات برسیده شده بود؛ایا میتوانید به ما بگویید درباره نام ستاره؟ (در بخش ساختگی نام هایی است که گوینده صدا میکند به انها اگر بزارید نام دلخواه هم میشه گذاشت) گفته بود, نوشته ای درباره انها ندیدم بسیاری وجود دارد, اما من میدانم هاردی نبود در ان.
و اطلاعاتی درباره فن angel lock هم نداشتند , امیدوارم باشه تو اون لیست

آخرین ویرایش:
در حالی که 16 روز تا عرضه رسمی بازی و (14 روز تا لیک شدن) فاصله داریم, اقای لدسما طی توییت تایید کردن که بر روی شماره بعد کار رو شروع کردن
میشه نتیجه گرفت کار ساخت wwe 13 تمام شده, و سوال های بسیاری مطرح میشه.. درباره این شک و تردید های کنار رفتن thq این احتمال وجود داره
که thq ساخت شماره بعد به عهده نداشته باشه اما هنوز اقای لدسما در کار هستند .
از اکنون میتونید ایده هاتون باری wwe 14 منتقل کنید.

2- سیستم تشخیص وزن از طریق option قابل خاموش شدن است.

در حالی که 16 روز تا عرضه رسمی بازی و (14 روز تا لیک شدن) فاصله داریم, اقای لدسما طی توییت تایید کردن که بر روی شماره بعد کار رو شروع کردن
میشه نتیجه گرفت کار ساخت wwe 13 تمام شده, و سوال های بسیاری مطرح میشه.. درباره این شک و تردید های کنار رفتن thq این احتمال وجود داره
که thq ساخت شماره بعد به عهده نداشته باشه اما هنوز اقای لدسما در کار هستند .
از اکنون میتونید ایده هاتون باری wwe 14 منتقل کنید.

2- سیستم تشخیص وزن از طریق option قابل خاموش شدن است.

امیدوارم زود تر بیاد تا نمردیم این لدسما هم بندازن اونور که هیچ چی بلد نیست.
کجا میتونم ایده هامو منتقل کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or