WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
لیست کامل راستار WWE 13 امشب منتشر خواهد شد .

لیست کامل و رسمی راستار WWE 13 امشب ، 18 آگوست منتشر میشود .

طرفداران قادر خواهند بود تا این لیست را به صورت زنده مشاهده کنند .

لازم به ذکر است که پیش از این اعلام شده بود مراسم انشار راستار WWE 13 همزمان با پی پی وی " Summer Slam " برگزار خواهد شد .

• Triple H و Shawn Michaels با ظاهر قدیمی در WWE 13 حضور خواهند داشت ؟

به نظر میرسد که Triple H و Shawn Michaels با شخصیت قدیمی شان در WWE 13 حضور دارند .

امروز تصویری در اینترنت منتشر شد که این دو شخصیت محبوب را با چهره ، لباس و استایل قدیمی شان نشان میدهد .

هنوز مشخص نیست که این تصویر واقعی است یا جعلی .

میتوانید این تصویر را مشاهده کنید :

لیست roster ها منتشر شد.(کاملا معتبر و از خود سازنده)در مراسم بیش از اغاز summerslam

superstars
  • CM Punk
  • Alberto Del Rio
  • Big Show
  • Booker T
  • Brock Lesnar
  • Brodus Clay
  • Chris Jericho
  • Christian
  • Cody Rhodes
  • Daniel Bryan
  • David Otunga
  • Dolph Ziggler
  • Edge
  • The Great Khali
  • Heath Slater
  • Hunico
  • Jack Swagger
  • JBL
  • John Cena (Doctor of Thuganomics)
  • John Laurinaitis
  • Justin Gabriel
  • Kane
  • Kevin Nash
  • Kofi Kingston
  • Mark Henry
  • The Miz
  • Primo
  • Randy Orton
  • John Cena
  • Rey Mysterio
  • The Rock
  • R-Truth
  • Santino Marella
  • Sheamus
  • Sin Cara
  • Epico
  • Ted DiBiase
  • Triple H
  • The Undertaker
  • Jinder Mahal
  • Wade Barrett
  • Zack Ryder
  • Alicia Fox
  • Beth Phoenix
  • Brie Bella
  • Eve
  • Kelly Kelly
  • Kharma
  • Nikki Bella
  • Lita
  • AJ Lee
  • Damien Sandow

Attitude Era
  • "Iron" Mike Tyson
  • Road Warrior Animal
  • Big Bossman
  • Billy Gunn
  • Bradshaw (The Acolytes)
  • Bret Hart
  • British Bulldog
  • Cactus Jack
  • Chris Jericho (Y2J)
  • Christan (from Edge & Christian)
  • Dude Love
  • Eddie Guerrero
  • Edge (from Edge & Christian)
  • Farooq (The Acolytes)
  • The Godfather
  • Road Warrior Hawk
  • Hunter Hearst Helmsley
  • Kane
  • Ken Shamrock
  • Mankind
  • Mark Henry (Nation of Domination)
  • Mr. McMahon
  • "Big Show" Paul Wight
  • "Road Dogg" Jesse James
  • The Rock
  • Shane McMahon
  • Shawn Michaels (D-Generation X)
  • Triple H (D-Generation X)
  • The Undertaker
  • Vader
  • X-Pac
  • Lita
  • Stephanie McMahon
  • Trish Stratus
  • "Stone Cold" Steve Austin

2 نکته رو هم اضافه کنم
1-Damien Sandow و aj برای dlc تایید شدند
2-خبری از kurt angel و rikishi نیست.خیلی عجیبه!(احتمالا یا برای dlc تایید میشن یا کلا حضورشون کنسل شده) باید منتظر موند و دید.

اقا منصور دستت طلا.:)
لیست بسیار عالی هست.از وجود غول هندی بسیار خوشحال و از نبود جان موریسون بسیار ناراحت شدیم.
خدا رو شکر که فقط 2 نفر رو واسه dlc گزاشتن.پارسال که نصف بازیکن ها رو باید دانلود میکردی.
در کل عالی بود.
انگاری RY BACK رو جا گذاشتن

اره.چرا؟:thinking:

آخرین ویرایش:
چاکرتم دانیال جان
در ضمن Hunter Hearst Helmsley , یکی از اسم های triple h و کارکترهای وی, در بد ورودش به wwf بود(ابهامی نباشه) , و dude love هم از سه گانه های اقای mick foly هست که شامل 1-mankind
2- cactus jack 3-dude love میشه که در سال های مختلف با هر یکی از این کارکتر هاش به رینگ میومد
دوستان احتمال این که angel , rikishi , steve blackman به dlc منتقل شن بسیار بالاست چون دستشون واسه dlc خالیه (اگه بشه من مجبورم jtag کنم)

---------- نوشته در 09:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:32 AM ارسال شده بود ----------

بعد از منتشر شدن لیست کامل راستر ها , عکس های تمامی ان ها نیز منتشر شد که حدود 137 عکس بود که دوستان یا خودم قرار میدیم,ولی نکته قابل توجه این بود اکثر چهره های جدید یا امروزی بسیار طراحی خوب و عالی داشتند :dکه میشه به brdus clay اشاره کرد ,اما ی نکته بسیار منو ازار داد, طراحی 3 نفر از راستر ها حالت قدیمیشون دست کمی با فاجعه نداشت:( عین این میمونه که ی نفر اومده باشه تو 12 اینا رو بسازه,واقعا تعجب کردم که اون ها عبارتند از the rock ea , big show ea, eddie guerreo ea واقعا باعث تاسف طراحیشون البته راک جدید خوبه بقیه هم خوبن بعضی ها عالی امیدوارم حد اقل تو این 2 ماه تاعرضه بازی سریعا این ها رو دوباره طراحی کنند ,هر نسخه زیاد روی طراحی ها حساسیت نبود و من هم نداشتم چون خوب بود اما این سه نفر بسیار بد طراحی شدند :-o

ادرس سایتی که این فهرست رو منتشر کرده چیه؟

برو تو خودWWE.com: The Official Site of the WWE Universe و قسمت گیم

---------- نوشته در 11:29 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:17 AM ارسال شده بود ----------

viewer.php
[/URL][/IMG]
56161855054984493152_thumb.jpg
[/IMG]

---------- نوشته در 12:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:29 AM ارسال شده بود ----------

:d
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

منصورجان ممنون.به خوبی آخرین اخبار رو پوشش دادی.:x
من نمیدونم چه مرضیه راسترهای پرطرفدار رو میندازن dlc:|
گریت کالی رو:))

---------- نوشته در 11:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:55 AM ارسال شده بود ----------

بدون شرح:دی
wwe-13-hhh-hbk-attitude-era-1.jpg

این عکس ها من رو برد به دوران قدیم.کریشن و کریس جریکو و .... با استایل قدیمیشون فوق العاده هستند.با دیدن این راستر ، واقعا الان دیگه نمیتونم تا عرضه بازی صبر کنم.
من تعجب میکنم چطور WWE حاظر شده اجازه چنین کاری رو به سازندگان بازی بده.(این که یه جورایی WWF رو یاداوری کنه).اخه با این کار مردم به ابکی بودن WWE فعلی پی میبرند و دوباره دلشون حال و هوای قدیم رو میکنه و نسبت به این چیزی که الان هست و این کشتیگیرهای دره پیت حال حاضر ، دلسرد میشن.و اصلا شاید بیخیال WWE کنونی بشن.من فکر میکنم این بازی واسه WWE ضرر داشته باشه.
واقا این لیست راستر که اقا منصور زحمتش رو کشید، حال و هوای تاپیک رو عوض کرد.
بی شک امسال واسه طرفدار ها این بازی ، بهترین نسخه خواهد بود..نه از لحاظ نقد و امتیاز ها ، بلکه از لحاظ WWE فن ها.
از لحاظ گیم پلی هم این بازی به پختگی خوبی رسیده.تغییرات مثبتی طی این سال ها حاصل شده.از جمله:
گرافیک و مدلینگ بهتر-بهبود فیزیک رینگ و بازیکن ها-بهبود تماشاگرها-استفاده ار موکب و ساخت انیمیشن های واقه گرایانه-ساختن رینگ و فینیشر و تغییر رنگ لباس سوپراستارها-قابلیت جهت دادن به اکثر فن های جهت دادنی-سیستم پین و سابمیشن خوب-افزایش سرعت بازی-.......... و یکی از مشکلات اساسی بازی صداگزاری افتضاح بود که در این نسخه نشون دادن که عالی کار شده.
به شدت منتظریم;;)

عکس ها رو همین جا قرار میدم چون توی wwe 13 تایبک عکس هاش کسی استقبال نمیکند اینجا داغ تره ادامه..
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]=))

---------- نوشته در 02:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:53 PM ارسال شده بود ----------

IMG][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMGG[/IMG]

---------- نوشته در 02:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:09 PM ارسال شده بود ----------

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟