WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
میدونم داداش منصور.داشتم شوخی میکردم:))
راستی خدا کنه توی دیالوگ هاش از کلمه ی what هم استفاده کنه:d
WWE_Stone_Cold_Steve_Austin_What-10505301062006.jpg
امسال بر خلاف پارسال اخبار پیرامون ایا بازی زیادی.ظاهرا امسال این بازی به حد اکثر پختگی رسیده و قراره بهترین عنوان این سال ها باشه.باید منتظر باشیم و ببینیم.

من که میگم:d توقعت رو بیخود بالا نبر هر چی انتظار بیشتری داشته باشی حالت گرفته میشه,هنوز خبر زیاد از خود بازی نبوده ,فقط رو استار ها مانور دادن
من که هنوز به ارزوم در این بازی نرسیدم از ps2 ولی این نسخه به مراتب خوبه بر خلاف 12
b-)

کـِـن شمراک در Wwe'13 :

هال او فیمر کمپانی UFC و قهرمان سابق کمربند اینترکانتینتال ، تگ تیم و برنده ی کینگ او دِ رینگ 1998 در WWE , کِن شمراک ،به گزارش PWInsider در بازی Wwe'13 به عنوان کاراکتر قابل بازی حضور داره !
البته برای مطمئن بودن این موضوع نیاز هست که تا تاریخ 18 آگوست صبر کنید تا راستر بازی رسما معرفی بشه.

و همچنین,حضور steve blackman هم در بازی تایید شده! ایشون اخرین بار در سری smckdown 2000 در بازی حضور داشتند.
فینیشر و ورودی های undertaker(ea
bigshow, john cena
دقایقی بیش قرار گرفت

آخرین ویرایش:
  • اطلاعاتی از اچیومنت های بخش اتیتود اِرا در Wwe'13 :

به گزارش کوری لدسما در مصاحبه ای که با سایت WWE.COM داشت،THQ با یک تیم خیلی خوب در Wwe کار کرده و اونها حدود 20 ویدئوی اختصاصی برای قسمت اتیتود اِرا ساخته ایند تا بازیکن بتونه اونهارو در حین بازی ،در قسمت اتیتود اِرا فیلم ها رو ببینه.

به گزارش اونها، اونا تمام آرنا های قدیمی رو از نو ساختند، گرافیک های تلویزیونی و همینطور Entrance ها از زمان گزشته.

گفته شده که Attitude Era مُد بیش از 60 کات اسکِن(Cutscene) داره که بازیکن در این بخش اونهارو تجربه خواهد کرد.که هرکدوم نشون دهنده ی داستان بازی هست که شما انتخاب کردید.

راستر اتیتود اِرا بیش از 30 ســوپـ راستار و دیــواز از زمان گزشته داره. با بسیاری unlockables اِتایر این استار ها.

همچنین حدود 100 unlockables مختلف جالب که در این بخش میتوانید باز کنید از جمله : WWE Attitude Era photos ، ویدئوهای زیبا و....

• اطلاعاتی از اچیومنت های بخش اتیتود اِرا در Wwe'13 :

همچنین حدود 100 unlockables مختلف جالب که در این بخش میتوانید باز کنید از جمله : WWE Attitude Era photos ، ویدئوهای زیبا و....

ممنون
پس معلومه روی این بخش خیلی کار دارن میکنم

100 unlockables داره!!!:-o

• 300 حرکت جدید به WWE 13 اضافه شده است .

Cory Ledesma در آخرین مصاحبه ای که با وبسایت اصلی WWE داشت اعلام کرد که 300 حرکت جدید به WWE 13 اضافه خواهد شد .

وی در این باره گفت : " ما بیش از 300 حرکت جدید را به بازی اضافه کرده ایم " .

عدد اعلام شده توسط وی بسیار بزرگ است و اگر واقعی باشد میتواند بسیار جذاب باشد .

WWE 13 رستلرهای جدیدی را به همراه حرکاتشان به بازی اضافه کرده . مانند " فینیشرهای ( به اصطلاح ) OMG " و فینیشرهای ( به اصطلاح ) Catching " .

چند ماه پیش هم اعلام شده بود که حرکات و آیتم هایی که در بازی مهم نبودند از بازی پاک خواهند شد .

• 300 حرکت جدید به WWE 13 اضافه شده است .

Cory Ledesma در آخرین مصاحبه ای که با وبسایت اصلی WWE داشت اعلام کرد که 300 حرکت جدید به WWE 13 اضافه خواهد شد .

وی در این باره گفت : " ما بیش از 300 حرکت جدید را به بازی اضافه کرده ایم " .

عدد اعلام شده توسط وی بسیار بزرگ است و اگر واقعی باشد میتواند بسیار جذاب باشد .

WWE 13 رستلرهای جدیدی را به همراه حرکاتشان به بازی اضافه کرده . مانند " فینیشرهای ( به اصطلاح ) OMG " و فینیشرهای ( به اصطلاح ) Catching " .

چند ماه پیش هم اعلام شده بود که حرکات و آیتم هایی که در بازی مهم نبودند از بازی پاک خواهند شد .

خدا کنه حقیقت داشته باشه.ولی در این ویدیو اخری که نشون داد،من به حز یکی دو مورد،چیز خاصی ندیده بودم.مثلا حرکات مایک تایسون،دقیقا همون حرکات مشت قدیمی(2012) بود.
اگه یادتون باشه در نسخه 2010،حرکات مشت قشنگی به بازی اضافه شده بود.ولی سال بعد حذفش کردتد.
البته 300 حرکت انقدرا هم زیاد نیست.چون بین ضربات و فن های گرفتنی و فینیشر ها و حرکات روی زمین و کنج رینگ و بالای کنج رینک و حرکات طناب رینگ و حرکات با ابجکت ها و حرکات دویدنی و سابمیشن ها و ... تقسیم میشه.دیگی چیزی نمیمونه:d
خود کوری لدیزما گفته گیم پلی بازی تغییر خاصی نمیکنه.ولی حد اقل بیان این مشکلات دفاع و غیره و غیره رو بر طرف کنن.شکستن رینگ به چه دردمون میخوره؟

خدا کنه حقیقت داشته باشه.ولی در این ویدیو اخری که نشون داد،من به حز یکی دو مورد،چیز خاصی ندیده بودم.مثلا حرکات مایک تایسون،دقیقا همون حرکات مشت قدیمی(2012) بود.
اگه یادتون باشه در نسخه 2010،حرکات مشت قشنگی به بازی اضافه شده بود.ولی سال بعد حذفش کردتد.
البته 300 حرکت انقدرا هم زیاد نیست.چون بین ضربات و فن های گرفتنی و فینیشر ها و حرکات روی زمین و کنج رینگ و بالای کنج رینک و حرکات طناب رینگ و حرکات با ابجکت ها و حرکات دویدنی و سابمیشن ها و ... تقسیم میشه.دیگی چیزی نمیمونه:d
خود کوری لدیزما گفته گیم پلی بازی تغییر خاصی نمیکنه.ولی حد اقل بیان این مشکلات دفاع و غیره و غیره رو بر طرف کنن.شکستن رینگ به چه دردمون میخوره؟

باریکلا شکستن رینگ میخوایم چیکار!!!من خیلی امیدوار بودم امسال بازی ladder 2vs2vs2 اضاف بشه نشد!بحر حال انجین نمیکشه!ولی 300 زیاد تعجب نداره چون حدو 30-40 راستر قدیمی اضافه شده که حرکتاشون باید ساخته شه.
دوستان فردا لیست راستر ها منشر میشه که طبق هر سال سوالی رو مطرح میکنیم شما هم داغش کنین فعلا.;)

اگر 3 تا فینیشر بگیرین طرف رو ببرین بالای طناب ها در گوشه ی رینگ فینیشر رو بزنین از اون بالا میندازینش پایین و رینگ میشکنه و اونیکه این کارو کرده برنده اعلام میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or