ston cold
کاربر سایت
کسی از آخرین وضعیت کین خبر نداره؟
جان سینا یکی دوهفته قبل از رو امبولانس فینشرشو زد انداخت کینو پایین به ظاهر
کسی از آخرین وضعیت کین خبر نداره؟
اینو که خودم میدونم.منظورم بعد از اون شب بودجان سینا یکی دوهفته قبل از رو امبولانس فینشرشو زد انداخت کینو پایین به ظاهر![]()
احسنت:d
همین کدی رز و دلف به نظر من مبارزشون از این سینا پخمه قشنگتره
اصلا خیلی کند ذهنه این سینا اوسکول
تو المینش چنبرم با دوست مختل زگ رایدر قاطی کرد بساطی راه انداخت هندی اینا:d
هیچی.چی میخواستی بشهاینو که خودم میدونم.منظورم بعد از اون شب بود
سینا پتانسیل بالایی داره اتفاقا:flexion:البته خوبم بلده نقش بازی کنه.
ضمنا یه کشتیگیر باید خصلت مردونگی داشته باشه،که سینا جان داره.صدای کلفت،نگاه با ابهت،هیکل مردونه نه جوونونه.:weightlift:
دولف زیگلر شبیه ...هم کالا گراهاست
هیچی.چی میخواستی بشه
بعد از اینکه از روی اون تشک ها بلند شد ،لابد میره خونه شام میخوره بعد زنگ میزنه به سینا میگه کارت خوب بود ،همه جام سالمه
:d
پس بالاخره این اتفاق افتاد.کمپانی wwe گفت چی کار کنیم چیکار نکنیم که به طرفتار ها خدمت کنیم.یکی گفت چطوره بیایم سینا رو هیل کنیم.اره ندیدی که چه گندی بالا اورد
اقا مثبت هیجده بچه ها نیگاه نکنن:d
دوست دختر زگ رایدرو از دست کین نجات داد بعد دوست دختر زک رایدر که فک کنم ناتالیا بود یا اسمش یادم نیست پرید بغل جون سینا ل8ب تو ل8ب بعد کین هم فیلم گرفت تو استادیوم پخش کرد زگ رایدرم کفری شد اومد تو رینگ ابرو سینارو برد همه واسه سینا هووووووووو کشیدن تو مسابقه با کینم همش هوششششش میکردن
پس بالاخره این اتفاق افتاد.کمپانی wwe گفت چی کار کنیم چیکار نکنیم که به طرفتار ها خدمت کنیم.یکی گفت چطوره بیایم سینا رو هیل کنیم.
بله بچه های عزیز.به ابن ترتیب جان سینای پر طرفتار بعد از مدتی چهره منفور شد تا بعدا برایش چه تصمیمی بگبرند.
اسم اون دختره هم ایو تورزه فک کنم:d
اسم دوست دختر زک رایدر Eve Torres هست!اره ندیدی که چه گندی بالا اورد
اقا مثبت هیجده بچه ها نیگاه نکنن:d
دوست دختر زگ رایدرو از دست کین نجات داد بعد دوست دختر زک رایدر که فک کنم ناتالیا بود یا اسمش یادم نیست پرید بغل جون سینا ل8ب تو ل8ب بعد کین هم فیلم گرفت تو استادیوم پخش کرد زگ رایدرم کفری شد اومد تو رینگ ابرو سینارو برد همه واسه سینا هووووووووو کشیدن تو مسابقه با کینم همش هوششششش میکردن
اسم دوست دختر زک رایدر Eve Torres هست!
چقدر از کشتی کج میدونی؟
بیا باهم کل بندازیم![]()
حیف که گُلد ندارم وگرنه بهتون میگفتم کشتی کج یعنی چی!!:dاستون کلد کیه باز؟
یعنی تو که اینقدر ادعات میشه اسم gf زک رایدر رو نمیدونی؟:dعزیز من مگه به زبان صریح فارسی نگفتم مثبت هیجده
فقط میخواستم ببینم گوش میدی به حرف ادم که دیدم متاسفانه اسپویلرو وا کردی:d
عزیز دل من گلدم داشته باشی کشتی کج انلاین نمیشه زد فدات شم هرچند توهم زدیحیف که گُلد ندارم وگرنه بهتون میگفتم کشتی کج یعنی چی!!:d
نه جون داداش تو اسم اواتارم موندمیعنی تو که اینقدر ادعات میشه اسم gf زک رایدر رو نمیدونی؟:d
رو چه حسابی این حرف زدی امیر!!:dچرا نمیشه بازی کرد!!عزیز دل من گلدم داشته باشی کشتی کج انلاین نمیشه زد فدات شم هرچند توهم زدی![]()