Wuthering Waves

سازنده
Kuro Game
تاریخ انتشار
2024/05/22
ناشر
Kuro Game
GJ0m-ReawAAeHu6.jpg

بازی wuthering waves یک بازی اکشن RPG جهان باز همراه با المنت های گاچا توسط کمپانی Kuro Game در تاریخ 2024/05/22 برای PC , Android , iOS منتشر خواهد شد.
Kuro Game بازی punishing gray raven را در کارنامه خود دارد.

تریلر بازی:
View attachment Wuthering Waves Global Launch Trailer _ WAKING OF A WORLD.mp4

هم گنشین رو داری هم اینو؟ استار ریل رو نداری نه؟ ززز رو میگیری؟ :D

چطوره این بازی؟ اینم عین گنشین، مپ بزرگ و اکسپلوریشن داره؟ کامبتش خوبه؟
نه استار ریل رو نزدم، ترسیدم زیادی وقت بگیره مثل گنشین! البته شاید یه روز گرفتم! :D
ZZZ رو حتما امتحان میکنم وقتی بیاد، مخصوصا که نسخه کنسولیش هم همزمان میاد!
اینو هم همینطوری گرفتم چون حجمش رو گوشی معقول بود و طراحی کارکتراش رو خوشم اومد! :D میشه گفت نزدیکترین کلون گنشین هست، یعنی گنشین زده باشی تقریبا کامل میدونی چی به چیه. یکی تفاوت هاش با گنشین اینه که تیما 3 نفره هست. موومنت بازی هم خیلی بهتره از گنشین و کامبت بازی Flashy و جذابه! :D طراحی مپ و دمشنا فعلا معمولی هست البته گنشین هم مناطق و دشمنای اوایلش معمولی بود و به مرور خفن و خفن تر شد! :D
من در حال حاضر خیلی آروم دارم میرم جلو در حدی که جوایز ایونت ها و دیلی های روزانه رو بگیرم تا زمانی که واسه کنسول بیاد.
راستی یکی از مهمترین مزیت هاش نسبت به گنشین اینه که میشه دیالوگ ها رو کامل اسکیپ کرد! :D

به نظرم ارزش امتحان کردن رو داره چون اوایلش هست و واسه نگه داشتن پلیرا زیاد جم میدن! :D

نه استار ریل رو نزدم، ترسیدم زیادی وقت بگیره مثل گنشین! البته شاید یه روز گرفتم! :D
ZZZ رو حتما امتحان میکنم وقتی بیاد، مخصوصا که نسخه کنسولیش هم همزمان میاد!
اینو هم همینطوری گرفتم چون حجمش رو گوشی معقول بود و طراحی کارکتراش رو خوشم اومد! :D میشه گفت نزدیکترین کلون گنشین هست، یعنی گنشین زده باشی تقریبا کامل میدونی چی به چیه. یکی تفاوت هاش با گنشین اینه که تیما 3 نفره هست. موومنت بازی هم خیلی بهتره از گنشین و کامبت بازی Flashy و جذابه! :D طراحی مپ و دمشنا فعلا معمولی هست البته گنشین هم مناطق و دشمنای اوایلش معمولی بود و به مرور خفن و خفن تر شد! :D
من در حال حاضر خیلی آروم دارم میرم جلو در حدی که جوایز ایونت ها و دیلی های روزانه رو بگیرم تا زمانی که واسه کنسول بیاد.
راستی یکی از مهمترین مزیت هاش نسبت به گنشین اینه که میشه دیالوگ ها رو کامل اسکیپ کرد! :D

به نظرم ارزش امتحان کردن رو داره چون اوایلش هست و واسه نگه داشتن پلیرا زیاد جم میدن! :D
استار ریل خیلی از گنشین کمتر وقت میگیره، چون نه تنها بازی نوبتیه و اتو بتل داره بلکه دیلیش طوریه که حین انجام کار های دیگه میزنیشون مثلا با رزین خرج کردن و دامین زدن
من میخوام برم یوتیوب چرخ بزنم تو پس زمینه استار ریل رو باز میکنم میذارم یه دامین اتو بتل بزنه تا رزینم خالی بشه همه دیلی هام همزمان تموم میشن :))

استار ریل خیلی از گنشین کمتر وقت میگیره، چون نه تنها بازی نوبتیه و اتو بتل داره بلکه دیلیش طوریه که حین انجام کار های دیگه میزنیشون مثلا با رزین خرج کردن و دامین زدن
من میخوام برم یوتیوب چرخ بزنم تو پس زمینه استار ریل رو باز میکنم میذارم یه دامین اتو بتل بزنه تا رزینم خالی بشه همه دیلی هام همزمان تموم میشن :))
ولی همه ایونت های اصلی پشت بخش داستانی قفلن:دی
یعنی نمیتونی بگی فعلا بخش داستانی رو نمیرم تا بعد:-"

البته یه سری از ایونت ها موندگار میشن...ولی جمی که میدن یک چهارم زمانی که تازه اومدن هم نیست دیگه:-"

دوستای وضعیت این بازی چطوره؟تونسته پلیرهارو راضی کنه؟بنظرتون آینده ای داره؟
میشه گفت موفق ترین کلون گنشین بوده تا الان و ۳۰ میلیون دانلود داشته تو ماه اول.
بازی یه سری مشکلات پرفرمنس داره که با آپدیت ها داره بهتر میشه.

• Like
Reactions: Rohshen and ce7en44
میشه گفت موفق ترین کلون گنشین بوده تا الان و ۳۰ میلیون دانلود داشته تو ماه اول.
بازی یه سری مشکلات پرفرمنس داره که با آپدیت ها داره بهتر میشه.
ممنون خیالم راحت شد چون خوشم اومده و فقط تو مخم بود بازی حمایت نشده باشه از سمت پلیرها :D

• Like
Reactions: ce7en44
Screenshot_2024-07-10-16-23-42-761-edit_com.android.chrome.jpg
اولین ویشم چیزی که خواستم اومد.فکر کنم خوب باشه البته هنوز بررسیش نکردم.من چقدر از این بازی خوشم اومده.
دوستان جایی هست بتونم بفهمم چه تیمی ببندم بهتره؟

• Like
Reactions: ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or