Wuthering Waves

سازنده
Kuro Game
تاریخ انتشار
2024/05/22
ناشر
Kuro Game
GJ0m-ReawAAeHu6.jpg

بازی wuthering waves یک بازی اکشن RPG جهان باز همراه با المنت های گاچا توسط کمپانی Kuro Game در تاریخ 2024/05/22 برای PC , Android , iOS منتشر خواهد شد.
Kuro Game بازی punishing gray raven را در کارنامه خود دارد.

تریلر بازی:
View attachment Wuthering Waves Global Launch Trailer _ WAKING OF A WORLD.mp4

روتیشن بخوره تو سرشون، متای آرتیفکت هم به پینگ بستگی داره تو گنشین :))
حالا آرتیفکت چند تاش بیشتر اینجوری نیس.
این آخریا با نیلو که بازی می‌کردم وقتی آب نیلو تموم میشد تازه کاراکتر سوئیچ میشد.:|

حالا آرتیفکت چند تاش بیشتر اینجوری نیس.
این آخریا با نیلو که بازی می‌کردم وقتی آب نیلو تموم میشد تازه کاراکتر سوئیچ میشد.:|
این ابیس آخریه که رفتم تا خواستم یه روتیشن بزنم اسکیل آرلچینو با گذر زمان cooldown ش ریست شد :)) با فحش از ابیس در اومدم :))

سنگین از نظر پردازشی؟ :D

بنظرم سنگین نیست فقط Unoptimized AF ـه :D :D :D

همه چی تاره + استاترفست :D

بوی SHIFT + DELETE میاد :>
من از اونجایی که گوشیم تو HSR هم به زور ۳۰ فریم میده نظری درباره پرفورمنس ندارم :D

من یه چند دقیقه اینو بازی کردم بعد رفتم گنشین دیلی بزنم دیدم زورم میاد از در و دیوار بالا برم :)) Kuro Game هر گندی بزنه من یکی که دستم به شیفت دیلیت نمیره :))

• Like
  • Smile
Reactions: ce7en44 and NHM
من از اونجایی که گوشیم تو HSR هم به زور ۳۰ فریم میده نظری درباره پرفورمنس ندارم :D

من یه چند دقیقه اینو بازی کردم بعد رفتم گنشین دیلی بزنم دیدم زورم میاد از در و دیوار بالا برم :)) Kuro Game هر گندی بزنه من یکی که دستم به شیفت دیلیت نمیره :))
انصافا هم movement هم کلا combat خیلی خوبن، مخصوصا این داستان که کاراکتر عوض کردنش client-side ـه :D

ولی تا اینجا 1 ساعت کامل(با اسکیپ کردن دیالوگ و کاتسین هایی که میشد) پیش رفتم و فقط شباهت دیدم، اون دکمه T(اسمش رو یادم رفته :D) دقیقا مثل Wirebug مانستر هانتر رایزه

بقیه مکانیک ها هم که اکثرا کپی گنشینه :D

• Like
Reactions: ce7en44
انصافا هم movement هم کلا combat خیلی خوبن، مخصوصا این داستان که کاراکتر عوض کردنش client-side ـه :D

ولی تا اینجا 1 ساعت کامل(با اسکیپ کردن دیالوگ و کاتسین هایی که میشد) پیش رفتم و فقط شباهت دیدم، اون دکمه T(اسمش رو یادم رفته :D) دقیقا مثل Wirebug مانستر هانتر رایزه

بقیه مکانیک ها هم که اکثرا کپی گنشینه :D
انصافا کاراکتر های بهتری داره از نظر گیم پلی :دی
اون دختر هیلره که شارژ اتکش رو میشه کنترل کرد رو خیلی دوست دارم :دی

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or