World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
خیلی عجله داری ... به کجا چنین شتابان ؟ :دی
وقتی مثل من کارتو از دست بدی،درآمد نداشته باشی،نتونی تایم بخری و سرانجام 1.5 ماه بازی نکنی میفهمی چرا انقد عجله دارم!!!!
تازه اگه تایم ندن من خودمو میکشم!!!

آخرین ویرایش:
tier set بدتر از 16 هم داریم ؟ هر چی دارم فکر می کنم ربطی بین ست و storyline بازی نمی بینم :|

پ ن : یاد tier 11 و 12 بخیر ...

وقتی چیزی از Ya Shaarj‌نمیدونین دلیل بر نبودن Storyline‌نیست!

wow‌فقط lichking و sargeras‌نیست !

اره شما old school پلیر ما میدونیم

آخرین ویرایش:
یک سوال: وقتی پچ جدید اومد تمام باس های SoO باز هست ؟ یا هر هفته قسمتیش باز میشه ؟
tier set بدتر از 16 هم داریم ؟ هر چی دارم فکر می کنم ربطی بین ست و storyline بازی نمی بینم :|

پ ن : یاد tier 11 و 12 بخیر ...
الان تغییر شکل ایتم که گذاشتند برای چی هست ؟ واسه اینه کسانی مثل شما که از ست های قدیمی خوششون میاد شکل ظاهری رو به شکل ست های قدیم تغییر بدهند

یک سوال: وقتی پچ جدید اومد تمام باس های SoO باز هست ؟ یا هر هفته قسمتیش باز میشه ؟

الان تغییر شکل ایتم که گذاشتند برای چی هست ؟ واسه اینه کسانی مثل شما که از ست های قدیمی خوششون میاد شکل ظاهری رو به شکل ست های قدیم تغییر بدهند

نرمال کامل بازه- Flex‌فقط Wing‌ اول . lfr‌هم هیچی
فکر کنم منظورش از ست16 کلا داستان پایانی mop بود اگه واقعا منظورش ظاهر ایتما باشه که به قولا من حرفی واسه گفتن ندارم و واقعا متاسفم :دی

وقتی چیزی از Ya Shaarj‌نمیدونین دلیل بر نبودن Storyline‌نیست!

wow‌فقط lichking و sargeras‌نیست !

اره شما old school پلیر ما میدونیم

فکر کنم منظورش از ست16 کلا داستان پایانی mop بود اگه واقعا منظورش ظاهر ایتما باشه که به قولا من حرفی واسه گفتن ندارم و واقعا متاسفم :biggrin1:

برای درک بهتر همون tier set 11 رو مثال میزنم .
tier set 11 حول محوریت داستانی cataclysm بود ، . از ست وارلاک که نمایی از twilight's hammer بود ، تا پالادین با فرگمنت های روی هلمت و شولدر ، رفرنس ست هانتر به vash'jeer ، رفرنس ست پریست به ویند لرد ، و بقیه موارد . به صورت کلی ست ها یه هماهنگی خاصی با داستان برقرار می کردند . و شکل ظاهری کاراکتر شما هارمونی زیبایی با محوریت داستان داشت .

نکته ای که توی ست 16 تو چشمه میزنه اینه که این ست مربوط به پچی هست که قراره لیدر هورد ها توش کشته بشه ، چیزی که آدم انتظار داره اینه که ست ها Horde-ish باشه ، همین .

خوب سرور رفته رو maitance متظریم بیاد بیرون فکر کنم طرفا ساعت 9-10 شب سرور run بشه بریم ببینیم بلیز چه کرده امیدوارم تغییرات رضایت بخش باشه.
دوستان eu هم فردا فکر کنم براشون pacth run می شه.:d

تاکتیک باس اول : Immerseus
تاکتیک باس دوم : Fallen Protectores
تاکتیک باس سوم : Norushen
تاکتیک باس چهارم : Sha of Pride
تاکتیک باس پنجم : Galakras
تاکتیک باس ششم : Iron Juggernaut
تاکتیک باس هفتم : Kor'Kron Dark Shaman

به دلیل نداشتن فیلم فقط متن تاکتیک را ترجمه کردم ..
باس هشتم : General Nazgrim ... پچ 5.4 siege of orgrimmar
توجه داشته باشید تاکتیک ها بر اساس PTR هست و امکان تغییر وجود داره

باس نیاز به 2 تانک و 3 هیلر دارد.

مکانیک اصلی مبارزه این باس، خشمگین (Rage) شدن هست . هر چی Rage بیشتری داشته باشه قدرتهایی که استفاده می کنه قویتر هست. شما نمی تونید از خشمگین شدن باس جلوگیری کنید اما هدف کلی شما این هست Rage را در حداقل نگه دارید و از قدرت های ضعیفش مثل Shockwave و bannersاستافده کنه

پس اول در مورد این صحبت می کنیم که چطور باس خشمگین میشه ... باس 3 stances داره ( مثل Warrior ) ... Battle stance پیش فرض هست و هر ثانیه 1 خشم ( دیگه مینوسیم خشم خودتون بدونین Rage منظورم هس ) به باس میده ... Bezerker stance 2 خشم در ثانیه میده و dmg باس را قوی تر میکنه ... Defensive stance هم Dmg دریافتی را کاهش میده و هر کس از جلو به باس بزنه چیزی نمیخوره و هر ضربه هم 5 خشم به باس میده به جز ضربه ای که تانک بزنه

پس dps در حالت battle stance به صورت طبیعی هست، در Bezerker stance از پشت Dps میدهید و در حالت Defensive stance اصلا Dps نمی دهید.

البته اگر مهارتهای که باس انجام میده به اعضای Raid اسیبی بزنه و برخورد کنه باعث میشه باس به خشمش اضافه بشه .. البته توجه کنید که ما الان داریم در مورد چیز هایی که باس را خشمگین میکنه صحبت میکنیم مثل Sundering Blow که وقتی به تانک زد باید تانک ها عوض بشه که بعد از 1 دقیقه Debuff از بین میره و باید صبر داشته باشید.

یکی از کارهای ساده که انجام میده Heroic Shockwave هست ..به سمت یکی از اعضای Raid خیز و زمین ترک برمیداره کافیه فرار کنید و برید کنار ... اگر برخورد کنه به خشم باس اضافه میشه و البته وقتی این مهارت را زد 30 تا از خشمش کم میشه ..

یک پرچم به اسم Kro'kron Banner روی زمین میندازه که هر کدام از addهایی که ظاهر کرده اگر Attack به شما بده 3 خشم به باس اضافه میشه که باید سریع پرچم را نابود کنید و 50 خشم از باس کم میشه

Ravager یکی دیگه از مهارت های باس هست که نیاز به 70 خشم داره .. یک تبر پرت میکنه و همین جور میچرخه که باید از دستش فرار کنید .. فضای اتاق کم هست و فرار کردن را سخت میکنه .. هر بار برخورد 3 خشم به باس اضافه میشه

War Song هم زمانی که خشم باس به 100 رسیده فعال میشه ... به شدت Dmg سنگینی میزنه که احتمال wipe را به شدت بالا میبره ... برای همین هیلرها باید CD های خودشون را برای این زمان نگه بدارند.
هر 15 ثانیه یکبار باس از خشم خودش استفاده میکنه پس اگر از چیزهایی که باعث میشه به باس خشم اضافه بشه دوری کنید می تونید راحت باس را بکشید.

اخرین مهارت باس Bonecracker هست ... این یک debuff هست که 50% از کل health شما را کاهش میده و هیلرها باید حواسشون به این فردی که به صورت رندوم این Spell روش افتاده باشه .. نشونم این هست که فرد خونی میشه

و اما Addها ... 4 نوع Add مختلف ظاهر میشه Ironblades, Arcweaver, Assassins, و Warshaman... اینها جفتی و با هم ظاهر میشوند مثلا برای بار اول arcweaver و ironblade باهم ظاهر میشوند و بعد assassin و warshaman

Ironblade تنها نیاز هست که توسط تانک گرفته بشه .. Melee dps به هیچ عنوان به سراغ این Add نروند چون یک dmg چرخشی میزنه (whirlwind attack) که هر کس کنارش باشه 200k dmg در ثانیه بهش میزنه .. پس باید Rangeها این Add را بکشند .. همچنین Last Stand هم وقتی به زیر 50% رسید میزنه .. البته لازمه بگم چون این Add راحت هست نیاز نیست اولین اولویت شما در کشتنش باشه

Arcweaver در واقع Caster هست و یک mini mage حساب میشه .. میتونید جلوی Spellهای این Add را بگیرید و براحتی CC کنید .. فقط چیزی را توجه کنید که اگر همین جور Spell بزنه یک buff گیرش میاد که 25% بیشتر dmg میزنه پس این را برای مدت طولانی ولش نکنید.

Assassins ها ازار دهنده هستند و باید یاد بگیرید چطور باهاشون مقابله کنید .. انها در ابتدا مخفی هستند .. تنها نشانه تشخیص این هست که بالای سر شما یک چشم ظاهر میشه که اگر به پشت سر شما برسه در جا شما را می کشه .. همچنین قابل Taunt شدن نیست .. اگر جلوی شما باشه هیچ خطری ایجاد نمی کنه

Warshaman باید اولین اولویت شما باشه ... انها می تونند خودشون و بقیه از جمله باس را heal کنند ... البته میشه این heal را قطع کرد .. انها میتونند earth shield روی بقیه بندازند ( مثل چیزی که شمن داره ) یا اینکه chain heal بزنند .. همچنین یک Totem میزارند که هر 3 ثانیه 30% health باس را بر میگردونند پس باید سریع Totem را نابود کنید و همچنین تانک باید Addها و باس را دور از این Totem ببره

پس به طور خلاصه بخوام تاکتیک را بگم این هست که کشتن Addها به ترتیب اول باید شمن را بکشید بعد arcweavers بعد Assassins و در اخر Ironblade .. همچنین از باس غافل نشید و در حالت defensive stance اصلا DPS به باس ندید ... سریع پرچم را نابود کنید .. و از shockwave و ravager blade. هم دوری کنید .

مهارتها
  • Sundering Blow — A powerful strike inflicts 600,000 Physical damage and sunders the target's armor, reducing armor by 10% for 60 sec. Generates 5 Rage plus 5 additional Rage per stack of Sundering Blow on the target.
  • Bonecracker — Fling a heavy mace at a player to crack their bones, reducing maximum health by 50% and causing the player to bleed for 40,000 Physical damage every 1 sec for 30 sec.
  • Execute — Executes a player for 3,000,000 Physical damage. This attack pierces immunities and cannot be dodged, blocked, or parried.
  • Stances — General Nazgrim will take on various stances during the battle.
    • Battle Stance — A balanced stance that generates 1 Rage every 1 sec.
    • Berserker Stance — A wild stance that increases damage dealt by 25%, damage taken by 25%, and Rage generated by 100%.
    • Defensive Stance — A defensive stance that reduces damage taken by 25%, deflects all ranged attacks and spells from the front, and grants 5 Rage when struck. Attacks by players affected by Sundering Blow do not cause Nazgrim to generate Rage.
  • Rage — Several of General Nazgrim's abilities require Rage to use. General Nazgrim will gain Rage from various abilities used during the battle. General Nazgrim prefers to use the ability with the highest Rage cost.
    • Heroic Shockwave — Leaps at a player, inflicts 300,000 Physical damage within 10 yards of the impact location and causing three Aftershocks. Costs 30 Rage.
      • Aftershock — The ground cracks between General Nazgrim's impact location and the location a player target. After several seconds, the cracks will erupt, inflicting 400,000 Fire damage to players within the Aftershock and granting General Nazgrim 3 Rage for each player struck.
    • Kor'kron Banner — Places a banner that causes allies' attacks to generate 3 Rage for General Nazgrim. Costs 50 Rage.
    • War Song — Unleash a hellish scream, inflicting 75% of maximum health as Physical damage to all players. Costs 100 Rage.
    • Ravager — Throw a whirling blade that will last for the duration of the battle. The Ravager inflicts 400,000 Physical damage to enemies within 6 yards every 1 sec, granting General Nazgrim 3 Rage for each enemy struck. Costs 70 Rage.
    • Cooling Off — After using an ability that costs Rage, General Nazgrim must cool off for 15 sec. During this time, General Nazgrim cannot use abilities that cost Rage.
  • Kor'kron Forces — General Nazgrim will call for the aid of his forces during the battle. At 10% health, General Nazgrim will call in an additional wave of forces.
    • Orgrimmar Faithful — General Nazgrim begins the battle with a contingent of loyalist Orgrimmar grunts.
    • Kor'kron Ironblade — Kor'kron Ironblades wield a fierce two-handed blade.
      • Ironstorm — Whirl around in a storm of iron, inflicting 200,000 Physical damage to players within 7 yards every 1 sec. for 60 sec.
      • Last Stand — Increases maximum health by 25%. Kor'kron Ironblades will use Last Stand when brought below 25% health.
    • Kor'kron Arcweaver — Kor'kron Arcweavers have mastered the arcane arts.
      • Arcane Shock — Shock a target, inflicting 150,000 Arcane damage and increasing Arcane damage dealt by the caster by 25% for 10 sec. Stacks up to 99 times.
      • Magistrike — Calls down a burst of Arcane energy, inflicting 150,000 Arcane damage instantly and 30,000 Arcane damage every 1 sec. for 20 sec to enemies within 8 yards.
      • Unstable Blink — Teleport 1-2 times in a random direction.
    • Kor'kron Assassin — Kor'kron Assassins strike from the shadows at the enemy's weakest targets.
      • Stealth — Kor'kron Assassins begin the battle in stealth. Slows movement speed by 50%.
      • Backstab — Inflicts 500,000 Physical damage to a player, but only if attacking from behind.
      • Assassin's Mark — Kor'kron Assassins will fixate on a non-tank target.
    • Kor'kron Warshaman — Kor'kron Warshaman specialize in aiding their allies.
      • Earth Shield — Protects the target with an earthen shield that heals the shielded target for 5% of maximum health when damage is taken.
      • Empowered Chain Heal — Heals an ally for 10% of their maximum health and jumps to a nearby ally, increasing healing by 50% per jump. Affects 5 total targets.
      • Healing Tide Totem — Summons a totem that heals allies within 8 yards for 30% of their maximum health every 3 sec.
    • Kor'kron Sniper
      • Hunter's Mark — Kor'kron Snipers will fixate on a non-tank target.
      • Shoot — Shoots a player, inflicting 100% weapon damage.
      • Multi-Shot — Fire a volley of arrows, inflicting 300,000 Physical damage to enemies within a 40-yard cone.

خوب سرور رفته رو maitance متظریم بیاد بیرون فکر کنم طرفا ساعت 9-10 شب سرور run بشه بریم ببینیم بلیز چه کرده امیدوارم تغییرات رضایت بخش باشه.
دوستان eu هم فردا فکر کنم براشون pacth run می شه.:d
داداش میتونی ساعت ران شدن واسه eu رو هم بگی؟!!

الان سرور run شده اولین کاری که کردم رفتم gear s14 بگیرم دیدم نیومده هنوز حالا کی میخواد بیاد معلوم نیست.!!!!!!!!!!
1 quest داره که باید برم ببینم چی به چی هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or