World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
عزیزم،منظورم اینه که یه اکانت استارتر در کنار اکانت اصلی داشته باش که هر وقت میخای شارژ کنی بری با اون اکانت استارتر،پینگ بگیری!
چرا دعوا داری؟:d
عزیز دعوا چیه فقط یه سوال پرسیدم. مشکل پینگ کسی‌ نداره مشکل همه این فریز شدنه

سلام دوستان
من از گیم نت بازی Wow رو گرفتم بعد الان اومدم اجرا کنم برای آموزش دیدم گفته باید realmlist رو درست کنم حالا من نمیدونم چه چیز هایی رو باید عوض کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
بازی من حجمش 22.9 گیگ هست ولی میگه باید نصب بشه و حدودا میگه 18.5 گیگ رو باید دانلود کنی به گیم نت که گفتم گفت باید realmlist رو درست کنی

من عکس هاش رو میذارم شما زحمت بکشید بگید چیا رو باید عوض کنم

این عکس اون فایل Notepad

89474076125283735505.jpg

این هم عکس اون سایت که میخوام سرور باشه

44481082180530539550.jpg

تاکتیک باس اول : Immerseus
تاکتیک باس دوم : Fallen Protectores
تاکتیک باس سوم : Norushen
تاکتیک باس چهارم : Sha of Pride

باس پنجم: Galakras .. پچ 5.4 ... Siege of Orgrimmar
توجه داشته باشید تاکتیک ها بر اساس PTR هست و امکان تغییر وجود داره

این باس نیاز به 2 تانک و 3 هیلر داره که در این فیلم از 2 هیلر استفاده شده
شما چند مینی باس و Addها رو می کشید و در اخر اژدها را به پایین می کشید ... Galakras در اصل اژدهاست که در هوا پرواز می کنه و Addها را به سراغ شما میفرسته ... شما باید Addها و مینی باس ها را بکشید تا به اون دستری پیدا کنید .. همچنین باید حواستون به NPCهای دوست باشه که به شما در کشتن Addها کمک می کنند

هدف این هست که به بالای 2 تا برج برسید و اتش شلیک کنید تا اژدها به پایین بیاد و بکشیدش

46538184664154221281.png

تعدادی موج Addها میاد که برج سمت چپ باز میشه .. پس از کشتنشون یک مینی باس به اسم Demolisher ( منجنیق هست ) میاد که باید قبل از اینکه به سراغ برج برید نابودش کنید چون موقع بالا رفتن از برج اذیتتون میکنه

62204324356715312562.png

.. بالای برج هم یک مینی باس دیگه هست .. شلیک کردن بی فایده هست چون باید قبلش برج سمت راست هم در دست بگیرید ... 2 تا مینی باس دیگه پایین وسط میاد همراه با منجنیق که باید نابودشون بکنید که بعدش برج سمت راست هم باز میشه .. یک تیم هم میفرستید تا از شخصی که بالای برج هست مراقبت کنه که اون وقت میتونید Galakras رو به پایین بکشید

قسمت مبارزه با galakras در فیلم نیست اما در بخش مهارت های باس نگاه کنید تا بدونید چه کاری انجام میده ...یکیش Aoe هست که به همه میزنه و هر بار قوی تر میشه

چیزی که بیشتر لازم هست در موردش بدونیم مینی باس ها و Add هایی هستند که به سراغتون میاد .. بعضی هاشون مهارت های دارند و بعضی هاشون هم لازم هست زودتر کشته بشوند...

Addها:
یکی از خطرناکترینشون Bonecrushers هست .. روی یکی نفر شارژ می کنه و fracture میزنه .. علاوه بر اینکه به اعضای Raid میزنه به NPCهای دوست هم میزنه .. شما باید stun یا death grip یا knockbackبزنید تا متوقف بشه در غیر این صورت دوستانتون رو از دست میدهید
79884502222220928404.png
Grunt کار کوچکی انجام میده cannon fodder اسمش هست .. اما باید مراقبب flagbearer باشید، اون یک پرچم جنگ میزنه زمین که به خودشو بقیه یاراش ( که دشمن ما باشه ) قدرت میده که باید سریع پرچم نابود کنید
65472610232277332091.png
Flameslingers ازار دهنده هستند انها باران اتش می فرستند که دیدنش روی زمین بسیار سخت هست

67843094949370857580.png
.. پس از انها شمن ها جز اولیویت ها هستند .. انها tide totem healing میگذارند و Chain heal میزنند .. که نیاز هست CC بشوند
Protodrakes پایین مای ایند و نفس اتش می زنند .. باید صورتشون پشت به Raid باشه و سریع کشته بشوند
23741941323488993237.png

مینی باس ها :
اولیش Korgra the Snake هست .. poison attacks به تانک میزنه، روی زمین ابر سمی میریزه، و یک سری Add ظاهر میکنه که اگر کشته نشوند و برگردند به کل همه dmg میزنه ... پس مشخص هست باید روی ابر سمی نایستید، Addها رو سریع بکشید و مینی باس را هم از بین ببرید.
80344084559608792921.png
اگر به سراغ برج برید در بالاش Krugruk هست .. یک smash ( شبیه به مال Warrior ) میزنه که پرتتون میکنه عقب و اگر در لبه برج باشید حتی میتونه شما را به پایین بیاندازه ... تنها کافیه نزدیکش باشید و در سمت چپ و یا راستش باشید
44989628035801676717.png
در پایین مینی باس Thranok ظاهر میشه ... کاری که میکنه این هست شما را میکشه پیش خودش و روی زمین شروع گرد و خاک بلند میشه که هر کس در ان باشه میمیره .. پس باید سریع فرار کرد
25313284818456708499.png
اخری هم Dargyn هست که با زدن تیر شما را به عقب پرت میکنه
پس همه مینی باس ها را بکشید ... با Cannonها شلیک کنید و Galakras رو به پایین بکشید

مهارت ها
[h=3]Phase 1: Bring Her Down![/h]Warlord Zaela sends her finest Dragonmaw soldiers to battle. Two guardians keep watch over the Towers above, protecting the Anti-Air turrets. Defeating these guardians will give players access to the Anti-Air Turrets.Two well-timed Anti-Air turret shots will send Galakras spiraling towards the ground.

• Ranking Officials
    • Master Cannoneer Dagryn
      • Shoot — Dagryn shoots at random players nearby, inflicting heavy damage.
      • Muzzle Spray — Dagryn unleashes a muzzle flare, inflicting 1374 to 1748 (+ 150% of SpellPower) Physical damage multiple times per second, and knocking players back with each hit.
    • Lieutenant General Krugruk
      • Thunder Clap — With a mighty stomp Kruguk shatters the ground nearby, slowing nearby players' movement speed. This effect stacks.
      • Arcing Smash — Krugruk rears back his mighty spear, inflicts 48 to 51 Physical damage to enemy players in a frontal cone, and knocking them away.
    • High Enforcer Thranok
      • Shattering Strike — With a mighty swing, Thranok inflicts 100% normal damage to his primary target and additional nearby targets.
      • Crusher's Call — High Enforcer Thranok lashes out with chains, hooking 5 random players within 45 yards and pulls them to his feet. In Heroic Difficulty, High Enforcer Thranok hooks 10 random players. Afterwards, Thranok rears back to execute his savage attack, Skull Cracker, that inflicts 1600000 Physical damage to all players within 10 yards.
    • Korgra the Snake
      • Poison-Tipped Blades — Korgra's poison-tipped dagger inflicts 9750 to 10250 Nature damage every 1 sec. to her primary target. This effect stacks.
      • Poison Cloud — Korgra shatters a vial of poison, causing a smoky poison cloud to coalesce at her feet. This poison cloud inflicts 73125 to 76875 Nature damage every 1 second to players standing within.
      • Curse of Venom — When her health falls low, Korgra's Curse of Venom takes effect. She will take the form of a snake, casting a deadly poison bolt volley until she is defeated.
      • Dragonmaw Ebon Stalker — Upon Korgra's command, these stealthed units will emerge from the shadows behind a random target, stabbing wildly. Any victims standing within range of the blows will suffer critical Physical damage.
  • Foot Soldiers
    • Dragonmaw Bonecrusher — These deadly warriors will charge to a random target, stunning them. While stunned, they will perform a barrage of deadly attacks to the victim.
      • Fracture — The Dragonmaw Bonecrusher charges to a distant Faction Leader, stunning them and inflicting 5% of the leader's health every 5 sec.
    • Dragonmaw Tidal Shaman — The Dragonmaw Tidal shaman will cast healing spells on their allies, and summon violent Tidal waves to damage their enemies.
      • Healing Tide Totem — The Dragonmaw Tidal Shaman summons a totem at the Shaman's feet that heals nearby allies for 20% of their total health every 3 seconds for 12 sec.
    • Dragonmaw Flameslinger — These deadly archers shoot fire-tipped arrows at random players. The effect inflicts Fire damage on impact, and then burns the ground and any players standing within.
    • Dragonmaw Grunt — Dragonmaw Grunts wade into battle, crushing their enemies with devistating blows. They will also hurl a mighty axe at distant enemies.
    • Dragonmaw Wind Reaver — On the wings of their proto-drakes, Dragonmaw Wind Reavers hurl axes at random players, inflicting Physical damage. They will also net random players, rooting them in place.
    • Dragonmaw Proto-Drake — Dragonmaw Proto-Drakes channel a frontal cone of flame on their enemies.
    • Dragonmaw Flagbearer — Dragonmaw Flagbearers inspire those around them, dropping a banner that increases melee, ranged, and spell casting speed by 57%. It also increases damage dealt by 55% for all friendly targets within 15 yards for 2 min.
    • Kor'kron Demolisher — Warlord Zaela turns her seige weapons against her own towers, bombarding those inside. Bombard inflicts 175,000 Physical damage and knocks down players inside the bombarded tower.
  • Allies —
    • Lady Sylvanas Windrunner — Lady Sylvanas fires with precision at her enemies, occasionally awakening the dead to do her bidding.
    • Archmage Aethas Sunreaver
      • Flamestrike — Aethas calls down a flamestrike that lasts 20 sec., inflicting 600,000 Fire damage every 2 sec. to all enemies in a selected area.
    • Lor'themar Theron — Lor'themar fights with fervor charging enemies with his blade, the Great Sword of the Sin'dorei, and picking off stragglers with his enchanted bow.
    • Lady Jaina Proudmoore
      • Blizzard — Jaina calls down a blizzard that lasts 20 sec., inflicting 600,000 Frost damage every 1 sec. to all enemies in a selected area.
    • Vereesa Windrunner — Vereesa Windrunner fires with precision at her enemies, occasionally striking multiple enemies.
    • King Varian Wrynn — King Varian Wrynn devastates his enemies with a storm of swords. He will occasionally taunt enemies to engage them face-to-face.
    • Demolition Crew — The Demolition crew will attempt to breach the doors barring the Anti-Air towers. If they are not protected, then the door breaching progress will be interrupted.
[h=3]Phase 2: Galakras, The Last of His Progeny[/h]
  • Flames of Galakrond — Galakras spews the raw Flames of Galakrond at a random player. Each player through which it passes will suffer 50000 Fire damage every 1 second. However, each player it passes through will decrease the severity of the flames, reducing the damage it deals to subsequent players.When the ball of flame reaches its final destination it will erupt, inflicting 195000 to 205000 Fire damage to all players. This damage is also reduced in severity for each player that diminishes the Flame.
  • Pulsing Flames — Galakras erupts with molten fury, inflicting 24375 to 25625 Fire damage to all players. Each pulse increases Galakras' Fire damage dealt by 2%.

سلام دوستان
من از گیم نت بازی Wow رو گرفتم بعد الان اومدم اجرا کنم برای آموزش دیدم گفته باید realmlist رو درست کنم حالا من نمیدونم چه چیز هایی رو باید عوض کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
بازی من حجمش 22.9 گیگ هست ولی میگه باید نصب بشه و حدودا میگه 18.5 گیگ رو باید دانلود کنی به گیم نت که گفتم گفت باید realmlist رو درست کنی

من عکس هاش رو میذارم شما زحمت بکشید بگید چیا رو باید عوض کنم

این عکس اون فایل Notepad

89474076125283735505.jpg

این هم عکس اون سایت که میخوام سرور باشه

44481082180530539550.jpg

همرو پاک کن..بعد بنویس set realmlist wow.freakz.ro

پیشنهاد میکنم تو این سرور بازی نکنی

همرو پاک کن..بعد بنویس set realmlist wow.freakz.ro

پیشنهاد میکنم تو این سرور بازی نکنی

مرسی عزیز این مشکل حل شد

شما سرور خوب اگه سراغ داری ممنون میشم معرفی کنی بهم که بتونم بازی کنم و اینکه من وارد بازی که میشم 2 تا مشکل دارم که ممنون میشم راهنمایی کنی که حل کنم

اول اینکه توی بازی که میرم فریمم میشه 3 توی منو ها فریم رو 170 اینا هست ولی وارد مپ که میشم فریمم میشه 3 روی Ultra یا Low هم فرقی نداره هر 2 فریم بازی روی 3 هست و بازی بریده بریده اجرا میشه

سیستم من هم اینه
CPU: AMD Phenom II X6 1090t
VGA: GTX 660ti
RAM: 8gig Bus 1600

دوم هم اینکه من وارد مپ که میشم همه چی به هم ریخته هست این عکس رو ببینید باید این منو های زیر رو خودم دستی بگیرم توی صفحه حرکت بدم در صورتی که همه اینا باید مرتب پایین صفحه خودشون چیشده شده باشه

ممنون میشم این 2 مورد رو راهنمایی کنید که بتونم راحت بازی کنم

برای اولی مطمئن باش کارت گرافیک نصب هست
چک کن مطمئن باش 2 بار بازی رو اجرا نکرده باشی یا اگر برنامه های درحال اجرا داری اونها رو ببند
امتحان کن ببین درست میشه یا نه
مشکل دوم ... قبل از اینکه go to world بزنی همون جایی که میتونی هیروت رو انتخاب کنی ... سمت چپ پایین روی Add ons کلیک کن .. و بعد همه رو غیر فعال کن

- - -ویرایش - - -

هم اکنون نیاز مند گیم کارت هستیم .. دارندگان پ.خ نمایند :)

شما سرور خوب اگه سراغ داری ممنون میشم معرفی کنی بهم که بتونم بازی کنم

با این وضع اینترنت پیشنهاد میدم تو سرور ایرانی بازی کنی..(pardiswow.ir........wowzone.ir...) معروف ترینش ایناست..ولی داری سرور ایرانی بازی میکنی خیلی مواظب باش!به کسی اعتماد نکن

اقا یه سوال فنی:
من یه Feral Druid لول آپ کردم حالا می خوام ببینم state های مورد نیازش چیا هستن که بشه یه DPS وحشتناک داد خیلی ممنون می شم توضیح بدید (پچ 4.3.4)

مرسی عزیز این مشکل حل شد

شما سرور خوب اگه سراغ داری ممنون میشم معرفی کنی بهم که بتونم بازی کنم و اینکه من وارد بازی که میشم 2 تا مشکل دارم که ممنون میشم راهنمایی کنی که حل کنم

اول اینکه توی بازی که میرم فریمم میشه 3 توی منو ها فریم رو 170 اینا هست ولی وارد مپ که میشم فریمم میشه 3 روی Ultra یا Low هم فرقی نداره هر 2 فریم بازی روی 3 هست و بازی بریده بریده اجرا میشه

سیستم من هم اینه
CPU: AMD Phenom II X6 1090t
VGA: GTX 660ti
RAM: 8gig Bus 1600

دوم هم اینکه من وارد مپ که میشم همه چی به هم ریخته هست این عکس رو ببینید باید این منو های زیر رو خودم دستی بگیرم توی صفحه حرکت بدم در صورتی که همه اینا باید مرتب پایین صفحه خودشون چیشده شده باشه

من سرورای ایرانی زیادی بودم هیچ کدوم بدرد نمیخورن الان دارم سرور خارجی www.molten-wow.com بازی میکنم تا حالا تو سرورای مجانی بهتر از این ندیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or