World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
این پیش پچ بخونید .. یک سری اطلاعات کلی هست که بهتر هست بدونید ... نمیدونم چرا اخه بلیزارد همین جور بازی راحت تر میکنه ... الان میتونید خوشحال باشید چون wow daily craft برداشته شد !
Preparing for Patch 5.4 Guide: Gear Changes, Removed Content, and More! - Wowhead News
البته دارم تاکتیک باس ها رو هم میخونم و هم ترجمه میکنم چیز جالبی هستند و حسابی به چالش می کشونه

سلام میشه چند تا گیلد ایرانی تو kazzak واسه هر دو فکشن بهم معرفی کنید. ببخشید اگه سوال تکراری میپرسم. ممنونم
سلام، توی کازاک که شما اصلا Alliance پیدا نمی کنی. نسلشون منقرض شده دادا. ولی تا دلت بخواد، الا ما شاء الله Horde هست. الان گیلد BCـی ها داره Raid میره توی کازاک. Agent of Demise اسمش هستش. البته توی Realm های EU به نظرم TN هم خوبه. یه زمانی تعداد هوردهاش با کازاک برابر بود. ولی گیلدهای مردی توش هستن. برا همین توی رنک ها بالاتر از کازاک بود. یاعلی...

سلام، توی کازاک که شما اصلا Alliance پیدا نمی کنی. نسلشون منقرض شده دادا. ولی تا دلت بخواد، الا ما شاء الله Horde هست. الان گیلد BCـی ها داره Raid میره توی کازاک. Agent of Demise اسمش هستش. البته توی Realm های EU به نظرم TN هم خوبه. یه زمانی تعداد هوردهاش با کازاک برابر بود. ولی گیلدهای مردی توش هستن. برا همین توی رنک ها بالاتر از کازاک بود. یاعلی...

من خودم Twisting nether هستم.....سرور خیلی خفنی هست!!!! alliance که اصلا نیست....تازه بعد از crossrealm شدن چون توی battle group ما هورد خیلی بیشتر هست توی world نسبت هورد به آلی 5 به 1 هست!!! از لحاظ pve که سرور واقعا شاخی هست!!! 'گیلد های full hc و حتی pug های full hc زیادی وجود داره.....ایزانی زیادی اینجا نیست!!! من خودم حدود 8...9 تا ایرانی میشناسم که همه حرفه ای و بچه های گلی هستن....یه دونه گیلد ایزانی هم چند وقت پیش دیدم و اسمش یادم نیست!!!
برا pvp باز ها هم محیط بدی نیست....البته بهتره بدونین اینجا تمایل بیشتری به آرنا هست تا rated bg!!!!!
در مورد اقتصاد سرور ههم باید خدمتتون عرض کنم که به دلیل تقاضای بالا قیمت ها توی این سرور از اکثر سرورهای دیگه ای که دیدم بالاتره و البته گلد در آوردن هم راحت تر!!!

بچه ها یه مشکل واسه من پیش اومده.
یه اکانت داشتم که 2-3 ماهی بود باش بازی میکردم. هیچ مشکلی نداشت. تایم بازی رو هم از سایت http://www.persibox.com همیشه میخرم. تا دیروزم بدون هیچ مشکلی بازی
میکردم. اما الان که اومدم وارد بازی شم نمیره. رفتم تو اکانتم دیدم بن شدم. اصلا نمیدونم واسه چی بن شدم. از چیز پی ان یا کاهش دهنده پینگ هم استفاده نمیکنم. هیچ گونه کار مشکوک یا خلافی هم فکر نمیکنم کرده باشم! جریان چیه؟ باید چیکار کنم؟

- - -ویرایش - - -

[TABLE="class: cf gJ"]
[TR="class: acZ"]
[TD="class: gF gK"][TABLE="class: cf ix, width: 479"]
[TR]
[TD]WoWAccountReviewEU@blizzard.com
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="class: gH, align: right"]6:07 PM (8 minutes ago)
cleardot.gif

[/TD]
[TD="class: gH, align: right"][/TD]
[TD="class: gH acX, align: right"]
cleardot.gif

cleardot.gif
[/TD]
[/TR]
[TR="class: acZ xD"]
[TD="colspan: 3"][TABLE="class: cf adz, width: 658"]
[TR]
[TD="class: ady"]to me
cleardot.gif

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

***Notice of Account Closure***

Account Name: WOW1

Reason for Closure: Terms of Use Violation -- Exploitative Activity: Abuse of the Economy

This account was closed because one or more characters were identified exchanging, or contributing to the exchange of, in-game property (items or gold) for "real-world" currency. This exchange process negatively impacts the World of Warcraft game environment by detracting from the value of the in-game economy.

Even if this is the result of account sharing, the account owner can still be held responsible for the penalty because of the impact it had on the game environment.

We've found the above behaviour is many times directly related to groups responsible for compromising World of Warcraft accounts; we take these issues very seriously. To better understand our position against exploitative activity and the risks involved, please review this article: http://eu.battle.net/wow/en/services/anti-gold/

The exploitative activity that took place on this account violates the World of Warcraft Terms of Use. We ask you take a moment to review these terms at http://eu.blizzard.com/company/legal/index.html. Any recurring subscriptions on this account have been suspended to prevent further monetary charges.

If you believe your account was compromised, please go to the following website https://eu.battle.net/account/support/account-recovery.html. Our support staff will assist you as soon as possible. If you are unable to access your account due to the password being changed, please visit our Login Support site here: https://eu.battle.net/account/support/password-reset.html

For any disputes of this action or further information on Exploitive Activity, please visit the Exploitative Activity FAQ and contact page here: http://eu.battle.net/support/en/article/200783

Regards,

Customer Services
Blizzard Entertainment Europe
http://eu.battle.net/wow/en/

آخرین ویرایش:
یه اکانت داشتم که 2-3 ماهی بود باش بازی میکردم. هیچ مشکلی نداشت. تایم بازی رو هم از سایت http://www.persibox.com همیشه میخرم. تا دیروزم بدون هیچ مشکلی بازی
میکردم. اما الان که اومدم وارد بازی شم نمیره. رفتم تو اکانتم دیدم بن شدم. اصلا نمیدونم واسه چی بن شدم. از چیز پی ان یا کاهش دهنده پینگ هم استفاده نمیکنم. هیچ گونه کار مشکوک یا خلافی هم فکر نمیکنم کرده باشم! جریان چیه؟ باید چیکار کنم؟

- - -ویرایش - - -

[TR]
[TD]WoWAccountReviewEU@blizzard.com[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
cleardot.gif
[/TD]
cleardot.gif

cleardot.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
cleardot.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Reason for Closure: Terms of Use Violation -- Exploitative Activity: Abuse of the Economy

This account was closed because one or more characters were identified exchanging, or contributing to the exchange of, in-game property (items or gold) for "real-world" currency. This exchange process negatively impacts the World of Warcraft game environment by detracting from the value of the in-game economy.

Even if this is the result of account sharing, the account owner can still be held responsible for the penalty because of the impact it had on the game environment.

We've found the above behaviour is many times directly related to groups responsible for compromising World of Warcraft accounts; we take these issues very seriously. To better understand our position against exploitative activity and the risks involved, please review this article: Impact of Buying Gold - Shop - World of Warcraft

The exploitative activity that took place on this account violates the World of Warcraft Terms of Use. We ask you take a moment to review these terms at Blizzard Entertainment: Blizzard Legal Documentation. Any recurring subscriptions on this account have been suspended to prevent further monetary charges.

If you believe your account was compromised, please go to the following website https://eu.battle.net/account/support/account-recovery.html. Our support staff will assist you as soon as possible. If you are unable to access your account due to the password being changed, please visit our Login Support site here: https://eu.battle.net/account/support/password-reset.html

For any disputes of this action or further information on Exploitive Activity, please visit the Exploitative Activity FAQ and contact page here: http://eu.battle.net/support/en/article/200783

Regards,

Customer Services
World of Warcraft Official Game Site

برو تو account management سری یه ticket بنویس (دلیلش رو حتما درست انتخاب کن) بگو من gold ترید نکردم history اکانت رو برات چک کنن.

- - -ویرایش - - -

[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
cleardot.gif
[/TD]
cleardot.gif

cleardot.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
cleardot.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

We've found the above behaviour is many times directly related to groups responsible for compromising World of Warcraft accounts; we take these issues very seriously. To better understand our position against exploitative activity and the risks involved, please review this article: Impact of Buying Gold - Shop - World of Warcraft

The exploitative activity that took place on this account violates the World of Warcraft Terms of Use. We ask you take a moment to review these terms at Blizzard Entertainment: Blizzard Legal Documentation. Any recurring subscriptions on this account have been suspended to prevent further monetary charges.

Regards,

Customer Services
اصلا نگران نباش بن نشدی لاک شدی یه تیکت بزن حل می‌شه این گیر دادن بیلزارد الکیه که میگه اقدام به خرید و فروش گلد یا آیتم تو دنیای واقعی‌ کردی

- - -ویرایش - - -

[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
cleardot.gif
[/TD]
cleardot.gif

cleardot.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
cleardot.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Regards,

Customer Services

دوست عزیز سیستم جدید بن کردن بلیز اتوماتیک شده و پیش میاد که اشتباه کنه...
شما یه تیکت ساده بزنین و بگین این مشکل براتون پیش اومده و دلیلش زو هم نمیدونین...اکانت رو براتون باز میکنن....
حالا نهایتش امکان داره جی ام یه عکس از کارت شناساییتون بخواد تا مالکیت شما بر اکانت رو احزار کنه که یه عکس ساده از کارت ملی یا گواهینامه بفرستی حله....البته این کارو تا خودشون ازت نخواستن لازم نیست انجام بدی ها!!!!

دوستان کمک کنید نمیدونم چی‌ کار کنم تا الان با این فریز شدنا راه میومدم ولی‌ دیروز که چنتا فیلم از باسای soo دیدم بدجور نا امید شدم یعنی‌ هر بار که فریز شی‌ با احتمالی‌ بیش از ۹۰% وقتی‌ که دوباره لاگین میکنی‌ مردی حالا به نظرتون اکانتو شارژ کنم یا بذارم زمانی‌ که اینترنتا فیکس شد شارژ کنم؟

دوستان کمک کنید نمیدونم چی‌ کار کنم تا الان با این فریز شدنا راه میومدم ولی‌ دیروز که چنتا فیلم از باسای soo دیدم بدجور نا امید شدم یعنی‌ هر بار که فریز شی‌ با احتمالی‌ بیش از ۹۰% وقتی‌ که دوباره لاگین میکنی‌ مردی حالا به نظرتون اکانتو شارژ کنم یا بذارم زمانی‌ که اینترنتا فیکس شد شارژ کنم؟
به هیچ عنوان شارژ نکن تا زمانی که مطمئن باشی اینرتنتت فیکس شده .. این رو جدی میگم !
من هم دیدم .. بدجور تاکتیکی شده و همه باید تاکتیک رو انجام بدهند

به هیچ عنوان شارژ نکن تا زمانی که مطمئن باشی اینرتنتت فیکس شده .. این رو جدی میگم !
من هم دیدم .. بدجور تاکتیکی شده و همه باید تاکتیک رو انجام بدهند
خب میشه یه اکانت استارتر ساخت همیشه باهاش تست کرد!
تازه من شنیدم دیگه محدود به 10 روز نیس.نامحدوده!

دوستان یه چیزی رو الان بگم .. نمیرسم تاکتیک تمام باس ها رو تا قبل از ریلیز بنویسم .. کسی میتونه کمک کنه الان امادگی خودشو اعلام کنه .. چیز زیادی نیست .. اما چون من مشغله کاری زیادی دارم وقت پیدا نمی کنم که ترجمه کنم ... هم اکنون منتظر یاری سبزتان هستیم :دی
تاکتیک باس اول : Immerseus
تاکتیک باس دوم : Fallen Protectores
تاکتیک باس سوم : Norushen

باس چهارم : Sha of Pride ( پراید خودمونه شده یه باس که باید کشتش :دی ) .. پچ 5.4 ... PTR Siege of Orgrimmar
توجه داشته باشید تاکتیک ها بر اساس PTR هست و امکان تغییر وجود داره

این باس هم نیاز به 2 تانک و 2-3 هیلر داره

مثل باس قبلی یک کادر در پایین صفحه نشونتون میده .. و هدف این هست که pride ( شمارنده خود باس هست ) رو به حداقل برسونید. شما باید حتما این کادر رو در حداقل نگهدارید در غیر این صورت باس به شدت سخت میشه .. اگر pride به 100 یعنی به حداکثر برسه توسط باس کنترل میشوید شروع می کنید به کشتن دیگر اعضای Raid .. البته میتونه لذت بخش باشه وقتی بخواید از Raidتون انتقام بگیرید :دی .. البته باس Swelling Pride میزنه ( برای این که بدونید spellها چی هستند اخر توضیحات به سراغ مهارتهای باس برید و بخونید ) .. در طول مبارزه ممکن هست 4-5 بار این Spell رو بزنه که بعدش بر اساس مقدار pride که دارید اتفاقاتی میوفته .. برای همین نیاز هست همیشه حواستون به pride باشه ( همون کادر که به چه میزان پر شده ) چون در هر سطحی باشه شما یک نوع مختلف باید مبارزه کنید .
خوب بزارید برای اول کار در مورد بقیه مبارزه با باس صحبت کنیم چون این خیلی مهم هست که pride رو پایین نگه دارید و هر کس pride مخصوص به خودش رو داره ... اگر شما زیر 25 باشید ( یعنی قسمت اول فقط پر باشه ) هیچ اتفاقی نمیوفته :دی .. اگر بین 25 تا 50 باشه زیر پاتون یک دایره بنفش ظاهر میشه که باید برید کنار .. همین .. البته توجه کنید شما فقط 3 ثانیه فرصت دارید که جا به جا بشید در غیر این صورت یک dmg سنگین می خورید و البته 5 Pride هم گیرتون میاد.
52927060521604421650.png

اگر بین 50 تا 75 باشید بعد از تموم شدن Swelling Pride دایره بنفش کهظاهر شد بالاش مارک هست که یعنی مال شماست و باید درون اون بایستید ( اسمش هم Projection هست ) .. باید صبر کنید تا از بین بره .. در غیر این صورت Dmg سنگین به Raid میخوره .. پس حواستون باشه بعد از اینکه باس Swelling Pride رو زد شما باید اطرافتون نگاه کنید و Projectionرو پیدا کنید و درونش بایستید... تقریبا 5-6 ثانیه فرصت دارید ... البته اگر کسی این کار رو نکرد باعث نمیشه wipe بشید اما dmg سنگینی raid می خوره
26731105119932934821.png

اگر شما بالای 75 و زیر 100 باشید یک پرتو از شما میزنه که به هر کس کنارتون باشه dmg میزنه .. برای این قسمت هم تنها کاری که میخواد انجام بدی این هست که دور از بقیه باشید .. سعی کنید بین 75 اتا 99 prideتون نباشه

زمانی هم که به 100 برسید فورا Mced ( نمیدونم چیه ) گیرتون میاد که قبل از 100 باید اول Swelling Pride زده بشه بعد Mced گیرتون میاد .. حالا این که دقیقا کارش چی هست معلوم نیست و نمیدونم .. با این حال رسیدن به 100 اصلا خوب نیست و اگر اعضای raid به 100 نرسند باید جای نگرانی نباشه
سیستم Raid و Add ها رو به شما گفتم. اما اگر فرض کنیم شما تمام کارها را کامل و صحیح انجام بدید باز هم هر بار که باس Swelling Pride میزنه 5 pride به شما اضافه میشه .. شما فقط باید کار های دیگه در مبارزه با باس رو به درستی انجام بدید

یک Gift of the Titans به شما در طول مبارزه میده که 3 نوع مختلف داره که باعث میشه در بیشتر قسمت ها از Pride در امان باشید ... اگر زمانی که که زیر پای شما نورانی میشه کنار بقیه باشید یک mini bloodlust گیرتون میاد که 25% میزان damage, healing, و hasteبرای 15 ثانیه اضاف میشه .. زمانی که 3 نفر کنار هم قرار بگیرند ( 3 نفری که زیر پاشون نورانی هست ) دوباره refresh میشه و این میتونه بارها بارها اتفاق بیوفته .. این ویدئو که دیدم محل جمع یا Stack شدنشون رو زیر باس قرار دادند تا هرجا هستند بدونند کجا سریع خودشون رو برسونند.
80697956208571078124.png

خوب میریم سراغ تاکتیک تانک و هیلر ...

تانک وقتی Wounded Pride روش افتاد باید Swap کنند و اون یکی تانک taunt کنه چون با هر بار Attack که از باس دریافت کنه 5 pride اضافه میشه

هیلر ها باید علاوه بر اینکه تاکتیک های قبلی رو گفتم رعایت کنند یک Debuff به اسم Mark of Arrogance میندازه که رندوم به یکی میزنه و باید Dispel کنند .. این Debuff هر ثانیه 45k dmg میزنه و هر هیلری که Dispel کنه 5 pride گیرش میاد .. خوب شاید بگید این مقدار کمی هست اما یک هیلر نمیتونه همه رو Dispel کنه برای همین نیاز هست تا چرخشی این کار رو انجام بدهند یا اینکه همه pride خودشون رو اعلام کنند و هر کدوم کمتر هست Dispel کنند ..

در طول مبارزه یک سری Add به اسم Reflection of Pride ظاهر میشوند .. قبل از ظاهر شدن و در اون محل هاله بنفش رنگ میبینید که باید برید کنار در غیر این صورت هم Dmg می خورید هم 5 pride بهتون اضاف میشه .. این Addها زیاد در طول مبارزه ظاهر میشوند پس باید همیشه حواستون را جمع کنید .. هر بار بیشتر و بیشتر اضافه میشه و باید توسط تانک جمع بشه .. خوبیشون این هست که میشه سریع کشتشون

32942835315380827415.png

تقریبا بعد از اینکه Add ها مردند باس یک Imprison ( زندانی کردن ) میزنه که باید سریع کنترلش کنید وگرنه prideـتون زیاد بالا میره ... در اطراف اتاق 4 سطح خاص رو میبینید ... باس به صورت رندوم ( در 10 نفره ) 2 تا از اعضای raid رو درون اون زندانی میکنه و هر چند ثانیه هم به اون 2 تا dmg میزنه و هم 5 pride اضافه می کنه و Addها هم خیلی خیلی سریع ظاهر میشوند... حالا برای ازاد کردنشون چی کار کنیم ؟ همون طور که میبینید 3 تا قسمت جدا از هم ابی رنگ وجود داره که زمان زندانی کردن یکیش به رنگ نارنجی تغییر میکنه و باید روی اون بایستید تا یارتون ازاد بشه ... پس باید سریع یارتون رو از زندان ازاد کنید .. توجه داشته باشید که زودتر نمیتونید برید و روی اون قطعه ها بایستید که اگر این کار رو کردید به عقب پرت میشید ..
16787385548236328054.png

وقتی شما افراد ازاد کردید یک Add به اسم Manifestation of Pride در پشت و کناره اتاق ظاهر میشه .. نیازی نیست Taunt بشه و سرجاش ایستاده و فقط Mocking Blast میزنه ولی همین جور این Cast رو میزنه که هر باررندوم به یک نفر 175k dmg و 5 pride اضاف میکنه ... این cast رو میشه کنسل کرد .. کنسل کردن هم با CC نمیشه و باید stun کرد ... یک چیز دیگه اینکه بعد از اینکه Add مرد به 2 نفر از کسانی که نزدیکش هستند 5 pride اضاف میکنه پس باید وقتی که تفریبا در حال مردن بود کسانی که pride کمتری دارند فقط بمونند
در تصویر اول عکسش را گذاشتم ...

تقریبا بعد از اینکه Manifestation of Pride مرد باس Swelling Pride رو میزنه و بر اساس اون مکانیکی که توضیح دادم اقدام میکنید ..

زمانی که health باس به 30% برسه pride صفر میشه و شما میتونید در حالت معمولی باس رو بکشید .. اما توجه کنید هر 10 ثانیه یکبار AOE سنگینی میزنه و 5 pride به شما اضافه میشه

همان طور که توی توضیح دادم تاکتیک باس رو باید سریع انجام بدید وگرنه کار رو براتون به شدت سخت میکنه

خلاصه بخوام دوباره تاکتیک بگم اینه که همیشه Pride رو پایین نگه دارید، سریع کسی که زندانی شده رو ازادش کنید، سریع Manifestation رو بکشید و بعد از اینکه باس Swelling Pride زد کار درست رو انجام بدید

.........................................

مهارتهای باس
  • Pride — Players start the encounter with 0 points of Pride. Whenever hit by an ability from the Sha of Pride or one of its minions, players gain 5 Pride. As a player's Pride increases to 25, 50, 75 and 100, Swelling Pride will inflict additional effects on that player.
  • Gift of the Titans — Norushen gifts players with immunity to Pride. In addition, if all players with Gift of the Titans are within 8 yards of each other, they gain Power of the Titans.
    • Power of the Titans — If all players with Gift of the Titans stand within 8 yards of each other, they gain Power of the Titans. Power of the Titans increases haste and all damage and healing done by 35%.
  • Swelling Pride — When the Sha of Pride reaches 100 energy, it releases a wave of dark energy, inflicting 350,000 Shadow damage to all players, giving them 5 Pride. In addition, Swelling Pride will trigger a secondary effect on any player with 25 or more Pride.
    • Bursting Pride — When Swelling Pride hits a player that has 25 to 49 Pride, a mass of Sha corruption is created at their location. After 3 seconds, the corruption explodes, inflicting 250,000 Shadow damage to all players within 5 yards. Any player damage by this explosion gains 5 Pride.
    • Projection — When Swelling Pride hits a player that has 50 to 74 Pride, they create a projection 15 yards from their current location. Projections explode after 8 seconds, inflicting 150,000 Shadow damage to all players, unless the projection's creator is standing within it. Any player damage by a projection's explosion gains 5 Pride.
    • Aura of Pride — When Swelling Pride hits a player that has 75 to 99 Pride, they are afflicted with Aura of Pride for 25 sec. This effect causes the player to inflict 150,000 Shadow damage to their allies within 5 yards every 0.50 sec. Any player damaged by Aura of Pride gains 5 Pride.
    • Overcome — When players reach 100 Pride, they are overcome, increasing their damage and healing done by 50%. Players hit by Swelling Pride while Overcome are permanently mind controlled and have their health increased by 100%.
  • Mark of Arrogance — The Sha of Pride marks 2 players, inflicting 45,000 Shadow damage every 1sec., for the remainder of the encounter. This effect stacks. When Mark of Arrogance is removed, the dispeller gains 5 Pride.
  • Wounded Pride — The Sha of Pride wounds his current target for 15sec. Wounded players gain 5 Pride whenever they suffer melee damage from the Sha of Pride.
  • Manifestation of Pride — The Sha of Pride periodically summons Manifestations of Pride to attack players.
    • Mocking Blast — Manifestations of Pride blast a random player, inflicting 175,000 Shadow damage, giving them 5 Pride.
    • Last Word — When a Manifestation of Pride dies, it gives 5 Pride to the closest 2 players.
  • Self Reflection — The Sha of Pride causes up to 5 players to reflect on their actions, creating a Reflection of Pride at their location. With each tick of Self-Reflection, the Sha focuses on players with higher levels of Pride, only targeting those with 25, 50 and then 75 Pride.
    • Reflection — Reflections explode out of the ground at a player's location after 2 sec., inflicting 250,000 Shadow damage to all players within 2 yards. Any player damaged by this explosion gains 5 Pride.
  • Corrupted Prison — The Sha of Pride activates 2 titan prisons, trapping a player inside of each. As the prison activates, it releases a burst of Sha Energy that inflicts 250,000 Shadow damage to all players within 12 yards, knocking them back and giving them 5 Pride. Imprisoned players are stunned, suffer 80,000 Shadow damage and gain 5 Pride for every second. Players remain stunned until all titan locks surrounding the prison have been activated. Titan locks are activated by having a player stand within the lock's rune and remaining there until the prison is deactivated.
  • Banishment — The Sha of Pride banishes a random player to the corrupted Sha Realm. Banished players leave behind a physical form of their pride and remain banished until it is destroyed. Players within the Sha realm move 50% faster and are compelled to continually run forward, unable to stop. Additionally, coming into contact with corruption within the Sha realm inflicts 350,000 Shadow damage every second. Any player damaged by the Sha realm gains 5 Pride.
    • Orb of Light — Orbs of Light form within the corrupted Sha realm that weaken a player's physical form of pride. Each orb inflicts 25% of the physical form's maximum health in Holy damage and increases its damage taken by 25%. This effect stacks.
  • Unstable Corruption — The Sha's energy tears open Rifts of Corruption every 3 sec. Each rift launches a bolt of corruption at a random player's location every 5 sec. Player's struck by the bolts suffer 350000 Shadow damage and gain 5 Pride.Players can close the rifts, causing them to explode, inflicting 350,000 Shadow damage to all players within 8 yards. Closing a rift afflicts players with Weakened Resolve, preventing them from closing another rift for 1 min.
  • Reaching Attack — The Sha of Pride strikes at a distant target, inflicting 50% of weapon damage as Shadow and increasing Shadow damage taken by 25% for 8 sec. The Sha uses this ability when no targets are in melee range.
  • Unleashed — When the Sha of Pride reaches 30% health remaining it becomes Unleashed. With its unleashed power, the Sha focuses on Norushen, instantly killing him. The remaining power of the Unleashed Sha inflicts 245,000 Shadow damage every 10seconds for the remainder of the encounter. Players gain 5 Pride each time they are damage by Unleashed.
    • Final Gift — As Norushen dies, he purifies all players, reducing their Pride to zero.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or