World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
دوستان من میخوام سرور مولتن پچ 4.3.3 warsong realm بازی کنم اما این مشکل دارم:
میرم داخل تمام npc ها برام unknown هستن پلیرها اینطوری نیستن !
Latency 250 هست اما اینقدر گیره که نمیتونم حتی راه برم !!!
((من با نسخه ای که الان دارم قبلا بلیزارد که 4.3.4 بود بازی میکردم و مشکلی نداشتم ))
حالا چیکار کنم ؟

سلام دوستان . راستش من خیلی به این بازی علاقه مندم و می خوام تجربه اش کنم ، ولی همنطوری که میبینید تعداد صفحات خیلی زیاد شده . ممنون می شم که یه عزیزی راهنمایی کنه و به من بگه که بازی رو از کجا دانلود کنم و سرورای رایگان بازی رو معرفی کنه . باتشکر

برادران بلیز باز چطور میتوانم یک آیتم رو آپگرید کنم؟؟؟
مثلا این آیتم رو که دارم نوشته قابل ارتقا هستش ولی چطور باید این کار رو انجام داد؟
Gara***39;kal, Fist of the Spiritbinder - Game Guide - World of Warcraft
تو org اونجایی که واسه Transmog میری،سه نفر هستن یکیشون آپگرید میکنه،داخل میشی دم در سمت چپ!

نه، منظور اینه که این میتونی بجای اون SH و EFE به PoJ یا Act of Sacrifice یا Guardian's Favor هم تلنت بدی. ولی اینای دیگه همه DPS loss دارن برات. به اون صورت به درد PVE نمیخورن. الگوت همون بیلد باشه که دادم. اگر بیلد PVP میخوای که کلا هیچی. من با پالادین PVP فقط heal کردم.

اینم اولویت روتیشنت میشه:

Inq > CS > HoW > Exo > TV > J > HW > Cons
Inq > CS > TV > HoW > Exo > J > HW > Cons

Inq = Inquisition که همیشه با 3 تا شارژ هولی پاور میزنی.
CS = Crusader Strike که سورس اصلی هولی شارژ ـه، هرموقع آپه باید بزنی.
HoW = Hammer of Wrath که وقتی قابل استفاده است که HP ـه تارگت به 20% رسیده باشه، یا اینکه Holy Wrath زده باشی.
Exo = Exorcism هم فقط وقتی میزنی که Art of War پروک شده باشه.
TV = Templar's Verdict با سه تا هولی شارژ - زمانی هم که Zealotry زده باشی هر Crusader Strike سه تا شارژ میده که بعدش بلافاصله TV میزنی.
J = Judgement به عنوان فیلر بزن، البته هنوز سرورای 4.3 نیومدن بالا با بانوس ست پالادین تو 4.3 Judgement میشه سورس درست کردن شارژ هولی.
Cons = Consecration که قالبا وقتی میزنی باید حواست باشه که mana داشته باشی برای ابیلیتی های روتیشنت. Divine Plea بزن وقتی میبینی که منات تموم داره میشه.

اولویت استات هات:
8 درصد Hit
26 expertise
Mastery>Crit>Haste

داداش دستت درد نکنه ...

فقط یه چیزی ، Aura رو کدوم بزارم بهتره ؟

سلام.

این مونت ققنوس از کجا باید گیر بیارم ؟؟؟
و لاک پشت؟

مولتن ، کاتا
ققنوس یا همون Phoenix رو باید از اینس Tempest Keep واقع در Netherstorm گیر بیاری که از باس kael'thas sunstrider دراپ میشه
لاک پشت یا همون Turtle هم از شغل Fishinge که باید شانس داشته باشی گرت بیاد .

سلام.

تو کاتا تلنت های دث نایت رو چجوری بچینم بهتره ؟
pve , Damage

ممنون.
Frost: DW Epidemic - Without Endless Winter
Frost: DW Epidemic - With Endless Winter
Frost: 2H - Epidemic

Unholy: Master of the Dead

Runic Power Master تو همه این بیلد ها نیاز نداره حتما تا ته بری، من شخصا ترجیح میدم RP بیشتر داشته باشم به Frost Strike/Death Coil بیشتر زدن کمک میکنه برای interrupt کردن هم خوبه اگه نخوای Endless Winter تلنت بدی. شخصا هیچ موقع EW تلنت ندادم و به موقع هم اینتراپتمو کردم. یه نکته در مورد Icy Reach بگم میتونی یه تلنت بیشتر بدی به این بجای Butchery یا Runic Power Master که رنج Howling Blastـت بشه 10 یارد.
تو Unholy هم با توجه به اینکه تو کاتاکلیسم کلا Anti-Magic Zone کاربرد زیادی تو رید نداره و رید کولدان های دفاعی بهتری همیشه تو کلاسای دیگه هست نیازی نیست تلنت اونجا مصرف کنی. اگر melee haste ـت +1800 هم باشه معمولا rune خالی نداری که هی مجبور به blood tap باشی. لااقل من مشکلی نداشتم.

پچ 4.3 اگر بازی میکنی DW Frost با 2H Unholy تقریبا برابر البته بستگی به نوع فایت هم داره، 2H Frost هم با اختلاف پایین تره اگر 2 جفت خوب نداری و اصرار داری فراست بازی کنی 2H تلنت بده بجا DW. کلا شخصا Unholy رو ترجیح میدم اما Frost خیلی آسونتره تو فایتهایی همه که نیاز به تحرک دارن بهتره چون Unholy باید DnD تو روتیشنت هست و اگر فایت تحرک زیاد داشته باشه dps loss داری. ضمن اینکه Frost تنبل خونست چون با گلیف Howling Blast خودش Frost Fever رو رو همه مابا میندازه و آپ نگه میداره فقط باید حواست به Blood Plague باشه. Unholy خیلی DoT بیسه.

داداش دستت درد نکنه ...

فقط یه چیزی ، Aura رو کدوم بزارم بهتره ؟

Aura بستگی داره به کانفیگ ریدتون باید ببینی چی میخوان، Retribution Aura تو کاتا زیاد مفید نیست DPS.

آخرین ویرایش:
از اول که 2 سالی تو همه نوع سرور فری ایرانی و خارجی بازی کردم
ما 5-6 ماهی اومدیم بلیزارد قبل از تحریما زمان پچ 4.3.3 کلی هم کیف کردیم شانس ما درش تخته کردن
بعد رفتیم یه سرور ایرانی (سرور ملی هست و اسپانسر اداره ی بووووق) که پس مدتی که 24 ساعت توش انلاین بودیم به رحمت ایزدی نائل شد.
پس از مدت ها در جست و جوی مولتن بودن من رفتم ریلم وارسونگ مشغول بازی شدم که در اولین دوئل کلا از ورد زده شدم !
از اسپل Disarm تا تلنت Sudden Death & Reduce healing & improve hamstring و چندین و چند اسپل و تلنت و کلا گلیف رو که دیگه نگو باگ بود به این مشکلات dly هم اضافه کن
خلاصه BRB تا بیام بلیزارد در جوار دوستان گل
11.gif

کلا ورد رو 3 ماهی میذارم کنار کنکور رو که دادم میام بلیزارد
12.gif
06.gif

1ساعت بلیز بازی کنی ارزش داره تا اینکه وقت خودتو تو سرور فری تلف کنی و لذت نبری !
26.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or