World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
Oondasta سخت ترین boss بازی رو هم با بیش از 200 نفر و 5 تا گروه raid و بعد حدود 2 ساعت نبرد کشتیم :)

ورود به Isle of Giants

Oondasta

اینا هم ماموت ها هستن :)

کلی هم wipe شدیم

و در آخر ...

اینا هم که دیگه در بین ما نبودن :دی

لوت هم یه waist 522 هم گرفتم حسابی کیف کردم :)

لامصب تو جه سروري بازي ميكني كه همه با هم هماهنك و با جنبه بازي ميكنن ؟؟:-o

تو سرور كه بازي ميكنم يه fos يا raid ميريم يه نفر كه ميمره همه leave
ميدن يا مسئوال fos يا raid رو به فش مي بندن :|

---------- نوشته در 02:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:22 PM ارسال شده بود ----------

شرايط tank بودن باسه dk جيه ؟؟؟ كدوم تلنت بايد انجام بشه ؟؟؟ spell مخوصوي با تانك كردن نيست ؟؟
اكه هست بايد اون spell رو از كدوم تلن بدست بيارم ؟

Oondasta سخت ترین boss بازی رو هم با بیش از 200 نفر و 5 تا گروه raid و بعد حدود 2 ساعت نبرد کشتیم :)

ورود به Isle of Giants

Oondasta

اینا هم ماموت ها هستن :)

کلی هم wipe شدیم

و در آخر ...

اینا هم که دیگه در بین ما نبودن :دی

لوت هم یه waist 522 هم گرفتم حسابی کیف کردم :)

کدوم سرور بازی میکنی؟؟؟؟/

---------- نوشته در 01:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:53 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها راهنمایی کنید دیگه...پتچه کاتا چه سروری بازی کنم؟؟؟ بهم گفته بودن moltem اما رفتم توش از موم 80 شروع شد:| یعنی چی هر کی بخواد لول 80 بشه !!!!!!!!!!!! یکم باید زحمت بکشه... خورد تو ذقم.! حالا magicwow ساختم ولی نمی دونم خوبه یا نه...

لامصب تو جه سروري بازي ميكني كه همه با هم هماهنك و با جنبه بازي ميكنن ؟؟

Ragnaros
ولی بدیش اینه که اگه سرور رو اشتباه انتخاب کنی عمرا نمیتونی این باس رو بزنی
مثلا تو outland که 80 درصد alliance هست هورد هیچ شانسی نداره برای تگ کردن این باس یا تو kazzak برعکسش
تو ragnaros هورد قوی تره برای همن فک نمیکنم حالا حالا ها alliance بتونه این باس رو بزنه مگر اینه cross Realm چندتا گروه raid بیارن (البته اگر ما اجازه بدیم :دی )
ظاهرا spawn rate Oondasta هفته ای 3 بار هست برای همین کسی دوست نداره این باس رو از دست بده
البته چون faction tag هست مهم نیست تو raid باشی یا نه

لازم به ذکر هست اگر بخوایم این باس رو تمیز بکشیم به حداقل با 280 نفر و 50 تا تانک احتیاج داریم چون با هر fire blast هرچیزی که جلوش هست رو جارو میکنه و اگه هم Dps پایین باشه و Growing Fury به 6 تا stack و بالا تر برسه با یک Piercing roar کل Raid رو wipe میکنه ( مال ما 18 stack بود که میشه 180% more dmg ) . برای همین ما باس رو pull کردیم تو GY که همونجا سریع spawn بشیم و باس reset نشه

اینم drop های جناب Oondasta :)
Oondasta - NPC - World of Warcraft
که من این رو بردم
Belt of Crushed Dreams - Item - World of Warcraft

Ragnaros
مثلا تو outland که 80 درصد alliance هست هورد هیچ شانسی نداره برای تگ کردن این باس یا تو kazzak برعکسش
تو ragnaros هورد قوی تره برای همن فک نمیکنم حالا حالا ها alliance بتونه این باس رو بزنه مگر اینه cross Realm چندتا گروه raid بیارن (البته اگر ما اجازه بدیم :دی )
ظاهرا spawn rate Oondasta هفته ای 3 بار هست برای همین کسی دوست نداره این باس رو از دست بده

لازم به ذکر هست اگر بخوایم این باس رو تمیز بکشیم به حداقل با 280 نفر و 50 تا تانک احتیاج داریم چون با هر fire blast هرچیزی که جلوش هست رو جارو میکنه و اگه هم Dps پایین باشه و Growing Fury به 6 تا stack و بالا تر برسه با یک Piercing roar کل Raid رو wipe میکنه ( مال ما 18 stack بود که میشه 180% more dmg ) . برای همین ما باس رو pull کردیم تو GY که همونجا سریع spawn بشیم و باس reset نشه

که من این رو بردم

مبارکت باشه برادر;;)
آرموری هیروت رو میذاری اینجا ببینیم؟؟؟؟؟؟؟؟
البته هیروت نمیر المومنین دروید باید باشه درسته؟؟؟؟؟؟؟

Ragnaros

که من این رو بردم
ممکنه لینکه سرور رو بدی؟پیدا نکردم

Ragnaros

که من این رو بردم

بنده هم تبریک می گم به شما
کسایی که برای این باس رفتن می فهمن چقدر قوی هست ما با یه گروه رفتیم galleon و sha رو کشتیم بعد قرار گزاشتیم بعدش بریم برای این باس ( اون موقع تازه اومده بود) بعد گروهمون هم خیلی خوب بود خلاصه گفتیم با 40 نفر راحت می زنیم باس رو ، کیف و خنده آخه world boss های قبلی رو دیگه رفته بودیم گفتیم اونا 25 نفری می ریم می زنیم راحت دیگه 40 نفر خیلی زیاده خلاصه رفتیم چشمتون روز بد نبینه در عرض چند ثانیه همه رو کیش و مات کرد ما هم بیخیالش شدیم.:d

ایشون اسم ریلم رو گفتش،فقط بلیزارد از پچ 5.2.0 پشتیبانی میکنه،و این اتفاقات هم فقط در سرور بلیز می افته،سرور رایگان اصلا ارزش وقت گذاشتن نداره،چون بازی های خیلی بهتری هم برای بازی وجود داره.من از پچ کلاسیک با این بازی آشنام و یه زمانی میگفتم چه فرقی داره ولی الان با وجود اینکه همه رفیقام سرور فری بازی می کنن هر چی بهم اصرار کردن که حالا که شارژ اکانت بلیزاردت تموم شده بیا سرور فری من قبول نکردم و حاضرم سینگل پلایر بازی کنم بجاش×!

ایشون اسم ریلم رو گفتش،فقط بلیزارد از پچ 5.2.0 پشتیبانی میکنه،و این اتفاقات هم فقط در سرور بلیز می افته،سرور رایگان اصلا ارزش وقت گذاشتن نداره،چون بازی های خیلی بهتری هم برای بازی وجود داره.من از پچ کلاسیک با این بازی آشنام و یه زمانی میگفتم چه فرقی داره ولی الان با وجود اینکه همه رفیقام سرور فری بازی می کنن هر چی بهم اصرار کردن که حالا که شارژ اکانت بلیزاردت تموم شده بیا سرور فری من قبول نکردم و حاضرم سینگل پلایر بازی کنم بجاش×!
100% حق با شماست...اما با این قیمت ها.... اگه کسی پول نداسته باشه کدوم سرور باید بازی کنه؟

شرايط tank بودن باسه dk جيه ؟؟؟ كدوم تلنت بايد انجام بشه ؟؟؟ spell مخوصوي با تانك كردن نيست ؟؟
اكه هست بايد اون spell رو از كدوم تلن بدست بيارم ؟

blood dk تمام reforge ها رو هم ببر رو mastery

آرموری هیروت رو میذاری اینجا ببینیم؟؟؟؟؟؟؟؟

این mage
Bloodmojo @ Ragnaros - Community - World of Warcraft
اینم monk هست که فعلا pvp تنشه
Oldhillpaw @ Ragnaros - Community - World of Warcraft

البته این اکانت دوم هست که 2 ماه بعد تحریم ساختمش ، اکانت اولم با کلی هیرو حدود 100K گلد بن شد :(

لینک نداره :)

بنده هم تبریک می گم به شما
کسایی که برای این باس رفتن می فهمن چقدر قوی هست ما با یه گروه رفتیم galleon و sha رو کشتیم بعد قرار گزاشتیم بعدش بریم برای این باس ( اون موقع تازه اومده بود) بعد گروهمون هم خیلی خوب بود خلاصه گفتیم با 40 نفر راحت می زنیم باس رو ، کیف و خنده آخه world boss های قبلی رو دیگه رفته بودیم گفتیم اونا 25 نفری می ریم می زنیم راحت دیگه 40 نفر خیلی زیاده خلاصه رفتیم چشمتون روز بد نبینه در عرض چند ثانیه همه رو کیش و مات کرد ما هم بیخیالش شدیم.:d

wipe که رو شاخشه ، تو همین آخرین بار که شروع کردیم و باس رو کشتم من که هیلر بودم 5 بار مردم و ریلیز کردم بقیه رو که دیگه نگو ، وقتی 800K dmg میزنه کی میخواد دوام بیار جلوش :دی یارو تانک دروید رو با 746K HP با 1 ضربه کشت :دی حالا فرض کن 18 تا Growing Fury داشته باشه!! نگاهت کنه میمیری :دی

حق با شماست...اما با این قیمت ها.... اگه کسی پول نداسته باشه کدوم سرور باید بازی کنه؟

یعنی سرور بلیزارد ماهی 50 تومن هم ارزش نداره ؟ :)

اگه single playerهایی که این دوره و زمونه منتشر شده رو میگی که باگ سرورهای free میارزه به کل این خزعبلات!

کسی نیست بگه چطور باید لانچر 5.2 دانلود کنم؟(تو سرور فری مثل Mond-wow)

جایی نمیشناسید که بشه سی دی کی کامل(تا پانداریا) و گیم کارت با قیمت خوب خرید؟

آخرین ویرایش:
100% حق با شماست...اما با این قیمت ها.... اگه کسی پول نداسته باشه کدوم سرور باید بازی کنه؟
برادر بزرگوار اگر علاقه شما به بازی های چند نفره هستش الان بازی هایی مثل دوتا،دوتای 2 ،لول و ... به صورت رایگان و بدون باگ در دسترس هستند،کیفیت بسیار بالایی هم دارند،خب چرا از اونا لذت نمی برید؟؟؟؟
این mage
Bloodmojo @ Ragnaros - Community - World of Warcraft
اینم monk هست که فعلا pvp تنشه
Oldhillpaw @ Ragnaros - Community - World of Warcraft

البته این اکانت دوم هست که 2 ماه بعد تحریم ساختمش ، اکانت اولم با کلی هیرو حدود 100K گلد بن شد
خیلی هم عالی،واقعا تحریم به پلایرهای ایرانی ضربه بزرگی زد،بودند کسی از دوستان ما که اکانت های 6 یا 7 ساله اونا با کلی افتخارات و سابقه بن شد و دیگه اصلا دل و دماغ بازی کردن ندارن،منم واقعا خواست خدا و البته احتیاط بیش از حد خودم بود که بن نشدم ولی به هر حال فعلا حسی برای ادامه نیست مگر تحریم برداشته شود و بتونیم با خیال راحت از بازی لذت ببریم به امید اون روزb-)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or