World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
دوستان اگر کسی ســـــــــــاکـــــــــــــــس یا پروکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسی درست درمون داشت پیغام خصوصی بدهد... من 3 تا گرفتم و میشه گفت با هیچکدوم Raid نمیشه رفت :)

دوستان اگر کسی ســـــــــــاکـــــــــــــــس یا پروکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسی درست درمون داشت پیغام خصوصی بدهد... من 3 تا گرفتم و میشه گفت با هیچکدوم Raid نمیشه رفت :)
من وقتی Raid می رم کشش نداره اینترنت خورشت سبزی رو کانکت می کنم تا 200 نفر raid هم جواب می گیرم.:d

از چیز همدیگه استفاده نکنید ، بن میشید
بلیزارد به من دوبار گفته از ****** استفاده نکن ، یک بار هم بن شدم (perm ban )
ایندفعه دیگه بن شم شک میکنن
برای همین به دوستانی که pm زدن جوابی ندادم
چون هم اونا بن میشن هم خودم

از چیز همدیگه استفاده نکنید ، بن میشید
بلیزارد به من دوبار گفته از ****** استفاده نکن ، یک بار هم بن شدم (perm ban )
ایندفعه دیگه بن شم شک میکنن
برای همین به دوستانی که pm زدن جوابی ندادم
چون هم اونا بن میشن هم خودم
من pingzaper استفاده می کنم موقعی که افت داشته باشم خورشت سبزی رو آن می کنم بعدش pingzaper رو بالا میارم می رم تو بازی دیگه اصلا نه لگی نه چیزی کلا اوکی می شه

من pingzaper استفاده می کنم موقعی که افت داشته باشم خورشت سبزی رو آن می کنم بعدش pingzaper رو بالا میارم می رم تو بازی دیگه اصلا نه لگی نه چیزی کلا اوکی می شه
مشکل من اینه که پینگ زپر اصلا به سروراش کانکت نمیشه چه اروپا چه آسیا چه آمریکا همش تو کانکتینگ گیر میکنه نمیدونم چرا قبلا این طور نبود!
والا#:-s

کسی نیست بگه چطور باید لانچر 5.2 دانلود کنم؟(تو سرور فری مثل Mond-wow)

جایی نمیشناسید که بشه سی دی کی کامل(تا پانداریا) و گیم کارت با قیمت خوب خرید؟
لانچر 5.2 رو از خود سایت بلیزارد هم می تونی دانلود کنی ولی از از صفر شروع به دانلود می کنه ... اما بهتر هست بری داخل خود بازی و لانچر خودشو اجرا کنی تا کمتر بازی دانلود کنه
........
چند جایی هست ولی اگر از بچه هایی که بلیزارد بازی می کنند و یا از گیم نتی ها راحت تر و مطمئن تر هست

دوستانی که بلیز بازی میکنین یه لطفی کنین بگین با چی کانکت میشین ؟قند شکن مگه قطع نشده الان؟
ghos shadow جان این ping zapper کار باهاش یه توضیح میدی ؟از چه سایتی باید بگیرم ؟
اکانتم بن کردن کلا بیخیال بلیزارد شدم رفتم سرور فری که شهرداری تهران مثلا اسپانسرش بود سر 3 ماه جمع شد :))
ممنون میشم کمکم کنین

دوستانی که بلیز بازی میکنین یه لطفی کنین بگین با چی کانکت میشین ؟قند شکن مگه قطع نشده الان؟
ghos shadow جان این ping zapper کار باهاش یه توضیح میدی ؟از چه سایتی باید بگیرم ؟
اکانتم بن کردن کلا بیخیال بلیزارد شدم رفتم سرور فری که شهرداری تهران مثلا اسپانسرش بود سر 3 ماه جمع شد :))
ممنون میشم کمکم کنین
pingzaper رو از سایت persibox می گیرم معمولا و کار باهاش هم تو خود بلاگ پرسی باکس توضیح داده . خورشت سبزی ها هم قطع نشدن بازن برای ما که بازن.

quest daily نداره اما اگه بری اونجا استخوان های دایناسورا جمع کنی از npc هایی که می کشی می تونی به یه تروله تحویل بدی یه سری ایتم می ده از توش ممکنه mount & pet دربیاد(در مورد isle of gaints)

سرور های فری اونقدر ها هم که میگید بد نیست، حالا MoP که هیچی، کاتا هم که هنوز سرور درست حسابی نیست ولی واسه کسی که تازه میخواد بازی کنه خب همین Wotlk کلی سرور خوب هست، مثلا همین GD

Gunship در سطح ریتیل داره، میشه گفت کل ICC & RS در حد بلیزارد اون موقع میشند.
حتی Encounter هایی که هیچ سرور دیگه ای اهمیت نمیده، مثلا همین Malygos که از نظر scripting شاید بعد گانشیپ یکی از سخت ترینا باشه (بله، به خاطر Visual های زیادش، یه phase transform حدود 5 تا visual spell داره)

ولی واسه کسی که میخواد پیشرفته بازی کنه، همون باید بره بلیزارد که واسه خیلیا امکانش نیست.

لانچر 5.2 رو از خود سایت بلیزارد هم می تونی دانلود کنی ولی از از صفر شروع به دانلود می کنه ... اما بهتر هست بری داخل خود بازی و لانچر خودشو اجرا کنی تا کمتر بازی دانلود کنه
........
چند جایی هست ولی اگر از بچه هایی که بلیزارد بازی می کنند و یا از گیم نتی ها راحت تر و مطمئن تر هست

لانچر خودشو که اجرا می کنم بعد چن ثانیه میگه could not be connect to tracker
(با فری gate کانکت میشم چون بدون چیز pn نمی ره)

لانچر خودشو که اجرا می کنم بعد چن ثانیه میگه could not be connect to tracker
(با فری gate کانکت میشم چون بدون چیز pn نمی ره)
این به این دلیل هست که بلیزارد IPهای ایران را بلاک کرده ... برای باز کردن لانچر هم باید از پر*وک*سی خاص استفاده کنی تا بتونی دانلود کنی
سرور های فری اونقدر ها هم که میگید بد نیست، حالا MoP که هیچی، کاتا هم که هنوز سرور درست حسابی نیست ولی واسه کسی که تازه میخواد بازی کنه خب همین Wotlk کلی سرور خوب هست، مثلا همین GD

Gunship در سطح ریتیل داره، میشه گفت کل ICC & RS در حد بلیزارد اون موقع میشند.
حتی Encounter هایی که هیچ سرور دیگه ای اهمیت نمیده، مثلا همین Malygos که از نظر scripting شاید بعد گانشیپ یکی از سخت ترینا باشه (بله، به خاطر Visual های زیادش، یه phase transform حدود 5 تا visual spell داره)

ولی واسه کسی که میخواد پیشرفته بازی کنه، همون باید بره بلیزارد که واسه خیلیا امکانش نیست.
منظور ما این هست که وقتی بیایی بلیزارد بازی کنی بعد بری سراغ فری میبینی که هزاران باگ جور واجور مختلف در سرورها پیدا می کنی که اون وقت روی اعصایت راه میره و تازه اون موقع هست که میفهمی wow یعنی چی !
.................
اگر تازه کار هستید بهتره که همین سرورهای رایگان شروع کنید .. چون برای بلیزارد بازی کردن نیاز به دونستن زبان انگلیسی ( نه به صورت تخصصی و نه در حد hi گفتن !) و مهارت های اولیه در بازی مثل نحوه lvlup کردن، تلنت، شغلها و ... هست تا اونجا به مشکل برنخوری چون تقریبا از هر خارجی بپرسی بهت این جواب رو میده : Www . wowhead . com

wtf! تو HOTFIX 19 مارس بلیزارد یه سری از باس‌های T15 رو nerf کرده، در کنار اون Twin Consorts رو هم nerf کرده(15%- HP ) بدون اینکه تو hotfix note بگه! فقط لیدر Blood Legion گفته که بهشون تو email اطلاع دادن! یعنی منطق در حد شورماهی، میترسیدی رسما بگی؟ rofl

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or