World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
اگر مطمئن هستین که درست هیل رو انجام می دین و باز هم کم میارین خوب از inchant mana و 1 محلول هست alchemy درست می کنن مانا رو زیاد می کنه استفاده کنین.
رفتیم رو باس ... خون همه نصف هست، هیل که میکنم مانام سریع میخوابه ( البته نه با یکبار ) 2-3 بار که اینجوری بشه دیگه مانا ندارم اون موقع هم تازه خون باس نصف شده
از flask هم استفاده کردم

---------- نوشته در 01:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:46 PM ارسال شده بود ----------

بهترین ایتم هایی که میشه از شاپ خرید با VP هست که باید اول rep جمع کرد بعدش که میای ایتم بخری VP نداری .. راهی هم نیست که بشه VP فارم کرد ... LFR , LFG فقط اخرین باس رو اگر بزنید 45تا میدن که برای خرید هر ایتم حداقل باید 1250 VP داشت. البته daily ها خیلی کمک میکنه هر Q بهت 5 تا vp میده اما بازم کم میاری
در کل میخوام بگم ایتم بدست اوردن کار سختی شده :|

---------- نوشته در 02:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:50 PM ارسال شده بود ----------

کسی میتونه یه ترکیب شغلی پولساز به من معرفی کنه که بتونم در مدت 1 ماه گلد خوبی به دست بیارم ازش!
فقط هم هدفم کسب گلد هستش و بس!!!
mining , skining , heirlosim ... بدشت پول ساز هستند البته mining الان یکم قیمتَ اومده پایین چون معدن زیاد پیدا میشه و کسانی هم که جمع میکنند و برای فروش میزارند زیاد هست
اگر شک داری کدوم انتخاب کنی برو AH و چک کن ببین وضعیت فروش چند هست

سلام
به هیچ وجه نمی شه گفت که کلاسی (مثلا monk ) بهتر از بقیه هست تو همه ی موارد. این ها حرف های عامیانه هست ، همش بستگی به پلیر داره که چطوری بازی کنه چون بلیزارد طوری کارکتر و کلاس ها رو درست می کنه که همه با هم برابر باشند.(البته این فقط تو سرور بلیزارد درسته ، سرور های رایگان معمولا فیکس نیستند امکان داره تفاوت باشه تو مقدار هیل کلاس ها :d)
اینکه همه چیز به پلیر بسنگی داره رو موافقم ولی با نظر شمادر مورد blizzard موافق نیستم . درسته blizzard سعی میکنه کلاس ها با هم برابر باشند ولی مواقعی که کلاس جدیدی میاد و یا تغییر کلی در کلاس ها ایجاد میشه چند وقتی طول میکشه دوباره به طور تقریبی برابر بشه. چون بلیزارد میاد یه سری جادو با اعداد وارد بازی می کنه ولی این بازیکن که هر چی بیشتر با هیروش بازی میکنه روش ها و به قول معروف روتیشن های جادو زدن بهتری رو کشف میکنه . و وقتی که اختلاف damage یا heal بین کلاس ها زیاد میشه اونجاست که بلیزارد پچ های hotfix میده بیرون تا بتونه توازن بیشتری برقرار کنه .
ولی در کل گاهی روتیشن ساده بعضی از کلاس ها در مقابل روتیشن پیچیده و شلوغ کلاس های دیگه باعث میشه که اون کلاس هیل یا دمیج زدن آسون تری داشته باشند و نسبت به بقیه قوی تر به نظر برسند .
تقریباً تو هر پچی یه سری تلنت های کلاس ها over power میشند. این طور که معلومه این پچ یه کم monk قوی تر عمل میکنه ولی مطمئن باشین میارنش پایین .
susha احتمالاً over healet بالاست . اینجوری مانات هدر میشه ..اینجا رو یه نگاهی بنداز واسه روتیشن

سلام
به هیچ وجه نمی شه گفت که کلاسی (مثلا monk ) بهتر از بقیه هست تو همه ی موارد. این ها حرف های عامیانه هست ، همش بستگی به پلیر داره که چطوری بازی کنه چون بلیزارد طوری کارکتر و کلاس ها رو درست می کنه که همه با هم برابر باشند.(البته این فقط تو سرور بلیزارد درسته ، سرور های رایگان معمولا فیکس نیستند امکان داره تفاوت باشه تو مقدار هیل کلاس ها :d)
برای کمبود مانا هم به احتمال زیاد شما درست هیل نمی کنین ( بی احترامی نشه ها) من خودم 1 ch پریست دارم هم هیل باهاش بازی می کنم هم dps با این مشکل برخورد نکردم ولی اوایل که بازی می کردم به این مشکل بر می خوردم که با راهنمایی کسایی که بازی می کردن فهمیدم درست هیل نمی کنم و بی خود و بی جهت مانا فقط مصرف می کنم.

---------- نوشته در 11:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:01 AM ارسال شده بود ----------

اگر مطمئن هستین که درست هیل رو انجام می دین و باز هم کم میارین خوب از inchant mana و 1 محلول هست alchemy درست می کنن مانا رو زیاد می کنه استفاده کنین.

خب شما هم لطف کن به من اموزش بده ممنونت میشم :d ;;)
منم اوایل هم heal میکردم هم dps کار میکردم ولی وقتی اومدم بین 83 تا 90 این مشکل مانا واسم پیش اومد :(
اگه زحمتی نیست یه کم توضیع بده که چیکار کنم :)

کسی میتونه یه ترکیب شغلی پولساز به من معرفی کنه که بتونم در مدت 1 ماه گلد خوبی به دست بیارم ازش!
فقط هم هدفم کسب گلد هستش و بس!!!
اکثر شغلها می شه باهاش پول در آورد فقط باید راهش رو یاد بگیری من 2 دونه نکته بهت می دم با همین از تمام شغلها پول در میاری .
1.تمام بازی کنایی که چند کارکتری هستند نمی رن فارم کنن برای بدست اوردن مواد می رن AH سرچ می زنن و می خرن چون پولشون زیادیه دردسرش هم کمتر ( یعنی آماده خوری ) باید از این استفاده کنی یک مثال می زنم متوجه بشین کامل مثلا شغل inchanting و tailoring بر می دارین همه می دو نن که برای inchant کردن dust لازمه ( یه نوع آیتم هست ) خوب لیاس درست که می کنی dicinchant میکنی dust و .... می ده یه مقدار مصرف می شه کلی هم زیاد میاری میزاری تو AH می فروشی راحت می خرن و ...... .
2.باید بازار AH رو دست بگیری !! چطوری؟! قبل از اینکه پیشنهاد بزاری می ری قیمت کالاها رو چک می کنی اگر خیلی قیمتا بالاس زیر قیمت می دی کالات رو می برن رو هوا اگر قیمتا معمولیه تو هم معمولی بده اگر اصلا از اون کالا نیست یا کمیاب که دیگه نورالانوره تپل قیمت می دی .....

اینکه همه چیز به پلیر بسنگی داره رو موافقم ولی با نظر شمادر مورد blizzard موافق نیستم . درسته blizzard سعی میکنه کلاس ها با هم برابر باشند ولی مواقعی که کلاس جدیدی میاد و یا تغییر کلی در کلاس ها ایجاد میشه چند وقتی طول میکشه دوباره به طور تقریبی برابر بشه. چون بلیزارد میاد یه سری جادو با اعداد وارد بازی می کنه ولی این بازیکن که هر چی بیشتر با هیروش بازی میکنه روش ها و به قول معروف روتیشن های جادو زدن بهتری رو کشف میکنه . و وقتی که اختلاف damage یا heal بین کلاس ها زیاد میشه اونجاست که بلیزارد پچ های hotfix میده بیرون تا بتونه توازن بیشتری برقرار کنه .
ولی در کل گاهی روتیشن ساده بعضی از کلاس ها در مقابل روتیشن پیچیده و شلوغ کلاس های دیگه باعث میشه که اون کلاس هیل یا دمیج زدن آسون تری داشته باشند و نسبت به بقیه قوی تر به نظر برسند .
تقریباً تو هر پچی یه سری تلنت های کلاس ها over power میشند. این طور که معلومه این پچ یه کم monk قوی تر عمل میکنه ولی مطمئن باشین میارنش پایین .
susha احتمالاً over healet بالاست . اینجوری مانات هدر میشه ..اینجا رو یه نگاهی بنداز واسه روتیشن
در تایید حرفهات باید بگم نمونه ابرزش DK در wotlk بود اینقدر قوی بود که حد و اندازه نداشت حتی بلیزارد تا Cata نتونست این کلاس بالانس کنه ... من اینقدر talent پاک کردم و دوباره رفتم که توسنتم سرعت two hand در دستم رو از 3.5 به 1.7 حدودا کاهش بدم و از اون طرف تو aoe جوری Dps میدادم که کسی که gs 400 تا بالاتر از من بود هم نمیتونست بهم برسه... به این صورت بود که سرعت Attack رو با تلننت سریعتر کرده بودم و در عین حال قوی بود ( تلنتم مخلوطی از هر 3 تا تلنت بود اما اصلی frost بود ) و کامل gem str زده بودم، یک buff فعال میشد وقتی Howling Blast میزدم (aoe spell dk) تا شعاع 10 یارد جلوم همه از دم کریتیکال میخورند + روی همه Frost Fever میافتاد ... حالا فکرش کنید ( توی پچ wotlk میگم ) 10 تا mob جلوتون باشه و یکدفعه شما به هر کدوم 18k بزنی و Frost Fever هم روشون باشه چه اتفاقی میوافتاد
بعد بلیزارد اومدو در Cata تغیراتی داد که یکیش این بود که اون buff که میافتد شامل Howling Blast نمیشد !

خب شما هم لطف کن به من اموزش بده ممنونت میشم :d ;;)
منم اوایل هم heal میکردم هم dps کار میکردم ولی وقتی اومدم بین 83 تا 90 این مشکل مانا واسم پیش اومد :(
اگه زحمتی نیست یه کم توضیع بده که چیکار کنم :)
اول over heal رو بگم که دوست عزیزمون گفت من منظورم از درست هیل نکردن همین over heal بود یعنی شما spell هیلتون 10k هیل می ده و حون شخصی که می خواید هیل کنین 5k هیل کم شده و شما هیلش کنین اینطوری مانا تون هدر می ره الکی به این over heal میگن.
خب من چند نکته می گم برای هیلر ها و هیل کردن :
1. مهمترین چیز gear هست ( همون لباس) توی همه چیز gear خوب حرف اول رو می زنه من دیدم کسایی رو که هم تو over heal اول هستند هم تو heal !!!!! چون gear شون آخرتش هست (ما میگیم gear خره lol ) باید توجه کینین شما نیاز به stamin ندارین این رو روز و شب تکرار کنین تا براتون ملکه بشه فقط و فقط spirit , intelect الان که دیگه intelect مانا نمیده چون همه مانا ها برای هر لول ثابت هست ولی قدرت spell تون رو زیاد می کنه یعنی قدرت heal و spirit هم که مال پر شدن جون و مانا هست که خیلی خیلی مهم هست معمولا آیتم های هیلر هر دوشون رو داره.
2. انتخاب spell ها و استفاده صحیح یعنی چی؟ الان می گم !؟ خوب شما یه سری spell دارین که passive هستند اینا الکی نیستن خیلی هم مهم هستن باید برین بخونین چه کار می کنن مثلا می گه اگر از فلان و فلاو ... spell استفاده کنین 30% احتمال داره 5 ثانیه مانا دریافت کنین شما باید بیشتر از این spell ها استفاده کنین که مانا بگیرین و کم نیازین پس حتما برین spell book رو باز کنین و بخونین spell های passive رو. بعضی از spell ها هم که خودشون مانا می دن.:d
3. انتخاب تلنت باید خیلی دقت کنین تو انتخاب تلنت ها بعضی از تلنتها passive هستند و بدرد heal مانا می خوره پس کامل اونا هم باید بخونین و بعد talent رو انتخاب کنین کار نداشته باشین کدوم صایت یا کدوم بازیکن این تلنت رو انتخاب کرده شاید به کار ما نیاد و .... .

---------- نوشته در 06:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:11 PM ارسال شده بود ----------

در تایید حرفهات باید بگم نمونه ابرزش DK در wotlk بود اینقدر قوی بود که حد و اندازه نداشت حتی بلیزارد تا Cata نتونست این کلاس بالانس کنه ... من اینقدر talent پاک کردم و دوباره رفتم که توسنتم سرعت two hand در دستم رو از 3.5 به 1.7 حدودا کاهش بدم و از اون طرف تو aoe جوری Dps میدادم که کسی که gs 400 تا بالاتر از من بود هم نمیتونست بهم برسه... به این صورت بود که سرعت Attack رو با تلننت سریعتر کرده بودم و در عین حال قوی بود ( تلنتم مخلوطی از هر 3 تا تلنت بود اما اصلی frost بود ) و کامل gem str زده بودم، یک buff فعال میشد وقتی Howling Blast میزدم (aoe spell dk) تا شعاع 10 یارد جلوم همه از دم کریتیکال میخورند + روی همه Frost Fever میافتاد ... حالا فکرش کنید ( توی پچ wotlk میگم ) 10 تا mob جلوتون باشه و یکدفعه شما به هر کدوم 18k بزنی و Frost Fever هم روشون باشه چه اتفاقی میوافتاد
بعد بلیزارد اومدو در Cata تغیراتی داد که یکیش این بود که اون buff که میافتد شامل Howling Blast نمیشد !
فرمایشات شما درست ولی الان فکر نمی کنم اینطوری باشه یعنی خیلی وقت هست که اینطوری دیگه نیست و برای مونک و در این زمان من می دونم که شاخ نیست نسبت به کلاس های دیگه ( البته این نظر من هست ) اگر می خوای دقیق بفهمین 1 دوئل بزنین ببینین چطوره الان که wow پر شده از panda انگار باغ وحشه =)) البته من us بازی می کنم eu خبری ندارم اونجا که اینطوریه.ولی می دونم هرکی بازیش بهتره می بره.;)

در این پچ وارلاک دی پی اس بهتری داره یا میج؟؟؟؟؟؟
اینم از اون سوالاست !!!؟؟؟ :d جواب مثل همیشه در این پچ هم وارلاک و میج برای dps به بازیکن خیلی مربوط می شه ولی وارلاک خیلی تغییر کرده ( خودم ندارم ولی دیدم) به نظرم جذاب شده یه طورایی که ترغیبم کرد 1 بسازم ولی فعلا نساختم به هر حال هرکدوم رو که بیشتر باهاش حال می کنی رو بساز مطمئناً با اونی که بیشتر حال می کنی بهتر بازی می کنی. من خودم shadow priest خوشم میاد برا dps موقعی که لول 64 - 65 بودم با هم لول دوئل نمی کردم با لول 68 به بالا دوئل می کردم 98% من می زدم (ریا نشه تعریف از خودم هم نیست البته 68 تا 70 ) چون باهاش حال می کردم وقت گزاشتم پاش و بازی کردن و باش یاد گرفتم.

من priest holy هستم بشدت مشکل مانا دارم روی باسها مانا کم میارم .. مثلا امروز میخواستیم نرمال MSV بزنیم باس هلتش نصفه بود من مانام تموم شده بود :|
باید چی کار کنم ؟
Txp @ Kazzak - Community - World of Warcraft

holy priest ماناش زود خالی میشه اما سریع تر هم پر می شد :)
پچ لیچ کینگ tbc هالی پریست بازی می کردم یادش بخیر مخصوصا لیچ کینگ خدایی بود واسه خودش :)

برا mop این guide رو بخون خیلی کامله Holy Priest Healing Guide (WoW MoP 5.0.5) - Icy Veins

اینم از اون سوالاست !!!؟؟؟ :d جواب مثل همیشه در این پچ هم وارلاک و میج برای dps به بازیکن خیلی مربوط می شه ولی وارلاک خیلی تغییر کرده ( خودم ندارم ولی دیدم) به نظرم جذاب شده یه طورایی که ترغیبم کرد 1 بسازم ولی فعلا نساختم به هر حال هرکدوم رو که بیشتر باهاش حال می کنی رو بساز مطمئناً با اونی که بیشتر حال می کنی بهتر بازی می کنی. من خودم shadow priest خوشم میاد برا dps موقعی که لول 64 - 65 بودم با هم لول دوئل نمی کردم با لول 68 به بالا دوئل می کردم 98% من می زدم (ریا نشه تعریف از خودم هم نیست البته 68 تا 70 ) چون باهاش حال می کردم وقت گزاشتم پاش و بازی کردن و باش یاد گرفتم.
منظور من در حالتی هستش که از نظر آیتم برابر باشند!
یادمه قبلا در PVP وارلاک قوی تر بود حالا دیگه نمیدونم با این تغییرات پچ پاندارن کدومشون برای PVE خوبه و کدوم برای PVP !

یادمه قبلا در PVP وارلاک قوی تر بود حالا دیگه نمیدونم با این تغییرات پچ پاندارن کدومشون برای PVE خوبه و کدوم برای PVP !
باز هم به پلیر ربط داره درسته که آیتم خیلی مهم هست ولی بعضیا هستن که لباساشونو در میارن و همه رو می زنن داغون می کنن ( این رو واقعیت گفتم خالی نبستم دیدم خودم) من اتفاقا بر عکس این رو شنیدم که می گن برا pvp فقط frost mage می ترکونه البته می گن.
به نظرم اینقدر سخت نگیر یه نژاد که به دلت هست انتخاب کن و 90 که کردی بعدی هر کلاسی به قول یکی از بچه ها حل خودش رو داره نمی شه گفت این بهتره یا اون همشون باحالن ( منم تایید می کنم)
اگر بعد از مدتی دارین بازی می کنین من mage , priest shadow , warlock . البته shaman هم خوب هست بستگی دیگه به خودت داره.
برا دوئل ها و pvp و ... هر کدوم از نژادها می تونی تو یوتیوب سرچ کنی فیلم می ریزه نگاه کن شاید راحت تر تصمیم گرفتی.

آخرین ویرایش:
XtremeTop100.com - Gaming top 100 list

بهترین همون مولتن اه بعد wow scape خدا بیامرز تنها سرور رایگانی اه که ارزش بازی توش رو داشته
بازی با وارلاک به هیچ وجه کار اسونی نیست (تو پاندا خیلی اسونش کردن اما بازم اسکیل می خواد )
خودت باید تصمیم بگیری مثلا عالم ادم شمن elemental بازی می کنن اما من enh بیشتر حال می کنم برای off spec

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or