World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
کسایی که مشکل دانلود کردن دارن این پست رو بخونن Fix for "Downloading update tool"! - Forums - World of Warcraft
پوشه wtf + interface + cache + 2 تا فایل WoW.mfil" and "WoW.tfil
رو پاک کنین فولدر هارو از حالت مخفی در بیارین برین ProgramData folder -> Battle.net folde
و پاک کنین انتی ویروس و فایر وال رو هم غیر فعال کنین :)
پچ 6 گیگی رو می تونین از http://wow.4fansites.de/download,10150,Patch_504_Part_1_English_enGB.html دانلود کنین و تو پوشه temp mig کپی کنین
قبلا توضی داده شده دوست عزیز :)

سلام دوستان اکانت من هم بن شده بود بعد از من اطلاعات خواستن و وقتی فرستادم این رو جواب دادن من درست منظورشون رو متوجه نشدم
[LTR]
As a result of this finding, this account has been closed and any recurring World of Warcraft subscriptions have been canceled. No action is required from the account holder.

We are willing to discuss this action with you. If you reply to this email with a telephone number, along with a convenient date and time, we will attempt to call you and explain what is happening in more detail.

Please note that Blizzard Customer Support channels will not be able to advise on this action.

Thank you for your understanding in this matter.[/LTR]
یعنی امیدی نیست به باز شدن اکانت؟
(این که مشخصه میگه اکانتت و تمام قردادهایی که با بیلیزارد بر سر اکانتت داشتی بسته و کنسل دن اگه بخوای فقط میتونی یهک شماره تلفن با روز و ساعت تماس واسشون بفرستی تا باهات تماس بگیرن و صحبت کنن و بگن چه اتفاقی افتاده اینم در نظر داشته باش که بیلیزارد از این به بعد به هیچ روش دیگهای در این مورد به شما جواب نخواهد داد . )
چی کار کردی مگه فکر کنم تا چند وقت دیگه بیان با تیر بزننت

سلام دوستان
کسی می دونه من چه طوری می تونم پچ 4.0.6 خودم رو به 4.3.0 تبدیل کنم اگه می شه یه شرح کوتاه نیز بنوسید ممنون می شم!
و همچنین دنبال 5.0.4 هستم کسی می دونه چه جوری می شه تهیه کرد (دانلودی نباشه)

خوب من امروز 1 ماه Raf کردم و تا الان مشکلی پیش نیومده .. مثل اینکه 1 ماهه مشکلی نداره .. دعا کنید طوری هم نشه :| :دی
سلام دوستان
کسی می دونه من چه طوری می تونم پچ 4.0.6 خودم رو به 4.3.0 تبدیل کنم اگه می شه یه شرح کوتاه نیز بنوسید ممنون می شم!
و همچنین دنبال 5.0.4 هستم کسی می دونه چه جوری می شه تهیه کرد (دانلودی نباشه)
از گیم نتی ها بپرس :)
سلام
میشه چنتا سایت معرفی کنید که بشه توش وارکرافت بازی کرد ؟
چه جوری میشه فهمید کد منطقه ایش چیه؟
ریلم چیه؟
molten-wow.com برو پلیر زیاد هست و رایگان
در مورد ریلم هم باید بگم زمانی که میخواهید هیرو خودتون بسازید بالا یک دکمه هست بنام Change realm که میتونید تغییر بدید ریلم چیزی مثل سرور میمونه که با هم در این سرور فرق داره مثل سریعتر بودن سرعت lvlup
ریجن هم فقط مربوط به سرورهای بلیزارد میشه و در سرورهای رایگان تفاوتی نداره چون فقط در یک منطقه قرار دارند اما بهترین ریجن برای بازی کردن که برای ما خوب باشه اروپا هست

من که میخوام دلو به دریا بزنم اکانتو فروزن را با شارژ raf دربیارم با این اوضاع مه gametime خریدن غیر ممکن شده (71 تومان)

بچه ها مسه اینکه سعید رجایی یه راهی پیدا کرده اکانتو دربیاره از بن و اینا یه سر بزنید rafshop.ir یا تلفنش: 09391393300

با سلام خدمت دوستان بن شده و بن نشده(مثل خودم، البه ما هم میشیم، نگران نباشید، به قول معروف دیر یا زود داره ولی سو خت و سوز نداره;))
بنده و یکی از دوستان تصمیم گرفتیم که در مقابل کاری که شرکت بلیزارد انجام داده و بطور کاملا یکطرفه سرویس دهی به پلیرهای ایرانی و چندتا کشور دیگه رو قطع کرده ، سایتی طراحی و بطور رسمی این حرکتو محکوم کنیم.امیدواریم با صحت با پلیرهای کشورهای دیگه اونا هم از ما حمایت کنن چون احتمال اینکه بلیزارد با بهانه های واهی شبیه اینکارو در مورد سایرکشورها هم انجام بده وجود داره.به هر حال از همه دوستان درخواست میکنم که در این پروژه باما همکاری کنن و انشالله جواب بگیریم.از دوستان که اطلاعات حقوقی دارن تقاضا میشه در مورد متن اطلاعیه به ما کمک کنن ، بعد از اماده شدن متن اونو به صورت انگلیسی توی سایت قرار میدیم و همزمان تو فروم بلیزارد هم اینو به همه اطلاع میدیم.قبلا از همکاری همه دوستان سپاسگزارم.
یه مورد دیگه ای هم که خواستم خدمت عزیزان عرض کنم در باره نرم افزار ping zapper هست.
خیلی از دوستان میگین بخاطر این برنامه بن شدن.به نظر من استفاده از این برنامه به خودی خود باعث بن شدن نمیشه.ولی اگه شما مرتب سرور عوض کنید اونوقت احتمال اینکه اکانتتون لاک بشه(چون بلیزارد فکر میکنه یه نفر دیگه وارد اکانتتون شده) یا حتی بن بشید وجود داره.
اگه از این برنامه استفاده میکنید سعی کنید از فقط بین دوتا سرور که از نظر مکانی هم نزدیک به هم باشه استفاده کنید، در اینصورت احتمال لاک یا بن شدنتون پایین میاد.
امیدوارم ایم مطلب مفید فایده باشه برای عزیزان.
یا علی

سلام
یه سوال دیگه :)
میخواستم بدونم واسه لولای بالا healer monk بهتره یا healer priest discipline ؟؟
من با priest بازی میکنم اکثرا با کمبود مانا روبرو میشم . ایا monkam اینطوریه یا نه ؟
کسی با healere monk بازی میکنه یه کم توضیع بده ممنون میشم :)

سلام
من با priest بازی میکنم اکثرا با کمبود مانا روبرو میشم . ایا monkam اینطوریه یا نه ؟

World of Logs - Real Time Raid Analysis
باگ اه :| هیلری مانک زده رو دست پالادین

واسه انلاین بازی کردن باید چجوری به آخرین پچ تبدیلش کرد
من یه خورده که تو نت گشتم چیز خاصی متوجه نشدم
من ورژنم 3.0.3.9183 هست wow lich king

من priest holy هستم بشدت مشکل مانا دارم روی باسها مانا کم میارم .. مثلا امروز میخواستیم نرمال MSV بزنیم باس هلتش نصفه بود من مانام تموم شده بود :|
باید چی کار کنم ؟
Txp @ Kazzak - Community - World of Warcraft

---------- نوشته در 12:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:09 AM ارسال شده بود ----------

واسه انلاین بازی کردن باید چجوری به آخرین پچ تبدیلش کرد
من یه خورده که تو نت گشتم چیز خاصی متوجه نشدم
من ورژنم 3.0.3.9183 هست wow lich king
از اینجا میتونی دانلود کنی
Patch mirrors - WoWWiki - Your guide to the World of Warcraft
فقط ببین بالای جدول نوشته که از چه پچی به چه پچی ارتقا پیدا میکنه

سلام

سلام
به هیچ وجه نمی شه گفت که کلاسی (مثلا monk ) بهتر از بقیه هست تو همه ی موارد. این ها حرف های عامیانه هست ، همش بستگی به پلیر داره که چطوری بازی کنه چون بلیزارد طوری کارکتر و کلاس ها رو درست می کنه که همه با هم برابر باشند.(البته این فقط تو سرور بلیزارد درسته ، سرور های رایگان معمولا فیکس نیستند امکان داره تفاوت باشه تو مقدار هیل کلاس ها :d)
برای کمبود مانا هم به احتمال زیاد شما درست هیل نمی کنین ( بی احترامی نشه ها) من خودم 1 ch پریست دارم هم هیل باهاش بازی می کنم هم dps با این مشکل برخورد نکردم ولی اوایل که بازی می کردم به این مشکل بر می خوردم که با راهنمایی کسایی که بازی می کردن فهمیدم درست هیل نمی کنم و بی خود و بی جهت مانا فقط مصرف می کنم.

---------- نوشته در 11:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:01 AM ارسال شده بود ----------

کسی نیست راهنمایی کنه ؟
اگر مطمئن هستین که درست هیل رو انجام می دین و باز هم کم میارین خوب از inchant mana و 1 محلول هست alchemy درست می کنن مانا رو زیاد می کنه استفاده کنین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or