World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
به نظرتون بهترین شغل تو بازی چیه؟
من شغلم Inscription هست ولی به سختی تولیداتشو میخرن!
من با herbalism پول در میارم!
میشه گفت بهترین داریم ولی بدترین نه !
البته بستگی به Class هم یه کوچولو داره.
فکر کنم شما Paladin بودید و معمولا BS JW Mining Eng ور میدارن ولی میگن که Herb+ALch خیییییییییییییییییلی خوب جواب میده چون Gem خام JW رو میسازه !
در کل Ins زیاد نمیشه پول دراوارد چون خیلی سادست و چیز اصلیشم Glyph هست وکه مگه چقدر قرار بخرن ؟؟؟
Taloring هم خیلی خوبه ولی برای Mage Warlock perist fdajv بیشتر به درد میخوره.
ولی تجربه میگه که کاری که سخت تره از همه بهتره ! به نظر من که BS واقا سخته !
هر کی به نظرش سخت ترین شغلو بگه !

دوست عزیز سلام

معمولا نه عملا با skiningهست من یک توضیح در مورد این احتیاج های Proffها بگم:
اگه Skinning با Leather working انتخاب بشه فرد تا حد زیادی مستقل میشه.آدم میتونه Blacksmithing رو با Alchemy برداره ولی باید یه عالمه پول پیاده شه برای خرید آیتم ها از بقیه یا AH.برای همین Skinning + LW بهترین هست مگه این که خلافش ثابت بشه.:dشوخی کردم.باید نیاز پلیر و Class اش وچیزهای دیگه ای رو هم در نظر گرفت.
هر کی به نظرش سخت ترین شغلو بگه !
Engineering.Alchemy-Tailoring
Tailoring توی لول های بالا مقدار وحشتناکی مواد میخواد.ولی Alchemy از هر نظر سخته به نظر من.

دیروز شب یادم افتاد که مولتن هیرومو پاک نکرده (هیچ سروری اگه کاربری یک سال لاگین نکنه حق نداره اینکارو بکنه) تا اینکه فهمیدم خودم اسمشو یادم رفته 2-3 تا اکانت داشتم و نمیدونستم jaina توی اکانت 3 هست ! همش اکانت 1 میدیدم .

یه سر به مولتن میزدم به نظرم اشتباه میکردم . جمعیتش خیلی عالی شد همه دیگه epic هستند .

POS و FOS رفتم فول بود . VH هم پورتالاشو درست کردن . اول باید صحبت کنی پورتال باز میشه یهو !

ULDAUR VOA هم فول هست . مونده TOTC که اونم دارند اسکریپت میکنند (همه باسا اسکریپت شده به غیر انوب آراک) و ICC دو باس اول

MOLTEN-WOW.COM

QUEUE هم خیلی زود میره . تازه الان شد عین سرور !

--------

نه Eng سخته نه Alc جفتشو آپ کردم .

شما چه سروری بازی میکردی ؟

بعضی از سرورا مثل Nel مرحوم اینطورین . مقدار mine توشون کمه و مثل بیلیزارد نیست (بیلیزارد هر نقطه 50 تا معدن هست:دی)

اما مولتن باز درست کرده اینم . حتی تو ICC Titanium Bar پیدا کردم (اطرافش) و تو icecrown همه چیز هست !

eng محصولاتش واسه خودتونه اما موتورش فروش خوبی میره . من eng هستم . و کلی تو bg به درد میخوره . مثلا کفشتون سرعتش چندین بربار میشه واسه فرار خیلی خوبه !

اما به کار آمد ترین شفلا

Enchating
Jwelcrafting
کسی نیست اینا رو نیاز نداشته باشه !

سلام
من تازه بازی رو شروع کردم ، یه پالادین لول 21 تو Neverendless دارم اما می خوام بیام مولتن!
تو مولتن یه هیومن پالادین ساختم به نظر شما کدوم شاخه از تلنت هارو لول آپ کنم
holy ، protection یا retribution
نظرتون درباره اینا چیه؟
این و اون
این مولتن چرا ریت کمتر از 12x نداره؟:-s

الان ورژن بازی شما چیه؟کلا بازی داری یا میخوای کل بازی رو دانلود کنی؟
نه، بازی رو دارم و و در لانچر نوشته v3.2.2 بعد میگه باید به 3.3.0 اپدیت شه منم اپدیت رو میزنم تا هفتاد درصد رفت بعد گیر کرد و این رو گفت:
This update requires "World of Warcraft" version 1.0.0.0.
حالا من باید چیکار کنم لطفا کمک کنید

نه، بازی رو دارم و و در لانچر نوشته v3.2.2 بعد میگه باید به 3.3.0 اپدیت شه منم اپدیت رو میزنم تا هفتاد درصد رفت بعد گیر کرد و این رو گفت:
This update requires "World of Warcraft" version 1.0.0.0.
حالا من باید چیکار کنم لطفا کمک کنید
از کجا دانلود میکردی؟

20x بهتر بودا . :دی

holy و tank خوبه . دی پی اس قوی نداره

اصلا هم توی نل نرید . اگه میخواید آیتمی که وردارید 1 ساعت بعد بمونه نرید .

رو چه حسابى گقتى DPS قوى نداره؟ret pally geared هميشه DPS اول هر Raidi كه بخواى ميشه و خيلى هم BUFF ميده و بسيار OP هست

اولین دی پی اس ؟

ببخشید

ولی
Mage
Warlock
Shaman
Rouge
Warrior
هم بوق تشریف دارند آره ؟ لابد میشنند نگاه کنند .

تا حالا هر سروری بازی کرد خفنترین و وارد ترین پالادین با gs 5000 نفر 4-5 بوده .

از هرکیم تو بیلیزارد پرسیدم میگه خفت ترین DPS کلا ایناست

MAGE
WLOCK
ROUGE
SHAMAN
WARRIOR

پالادین Holy هیل عالی میده . تانکشم خوبه . اما دی پی اسش از نظر من ضعیفه .

منظور بافای پالادین چیه ؟

gbok و از این نوع ؟ اینو که یکی بیشتر نمیتونه بده !
Shadowpriest هم یادم رفت بگم.

در کل میج و وارلاک حرف اولو میزنند . با میج 4.5k جی اس 25k Crit تو xt-002 ...

اولین دی پی اس ؟

ببخشید

ولی
Mage
Warlock
Shaman
Rouge
Warrior
هم بوق تشریف دارند آره ؟ لابد میشنند نگاه کنند .

تا حالا هر سروری بازی کرد خفنترین و وارد ترین پالادین با gs 5000 نفر 4-5 بوده .

از هرکیم تو بیلیزارد پرسیدم میگه خفت ترین DPS کلا ایناست

MAGE
WLOCK
ROUGE
SHAMAN
WARRIOR

پالادین Holy هیل عالی میده . تانکشم خوبه . اما دی پی اسش از نظر من ضعیفه .

منظور بافای پالادین چیه ؟

gbok و از این نوع ؟ اینو که یکی بیشتر نمیتونه بده !
Shadowpriest هم یادم رفت بگم.

در کل میج و وارلاک حرف اولو میزنند . با میج 4.5k جی اس 25k Crit تو xt-002 ...

سرور هايى كه شما بازى كردى سرور FUN بوده

GS ۵۰۰۰ چيزى نيست اينجا LOW gear ترين آدم 6000

من خودم تو guildam هميشه DPS اول ميشم Classae ديگم هميشه زيرِ من dps ميكنن ولى نه با اختلافِ زياد فقط يه سرى fighta كه كاره ميله ها سختِ شايد نتونم اول شم

شما هنوز buffae paladino نمى دونى چرا مياى نظر ميدى ؟ Aura هسته ميده . ۳% Crit به كلِ DPS هاى Raid ميده. MIght با improve ميده

اگرهم تو raidae ما Paladin Ret اول نشه بد از اون Rogue امون ميان اول ميشن . بقيه classa خوبن من نميگم بده ولى بنظره من كه اول Ret pally بد Rogue بد Feral Druid(dps) بد castera

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or