World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
سلام می خواستم یک چیزاییرو در باره سرور molten بپرسم.
1.کدوم realm بهتره؟ از چه نظر؟
2.کلا سرور fun یا نه البته با توجه به 12x بودنش به نظر نیمه fun میاد؟(من حالم از سرورای fun و آدمهای گشادی که توش بازی میکنند بهم می خوره:sick::sick::sick:)
3.horde :love: محبوبتر و قویتره یا ally ?(البته می دونم که جوابش horde و ما که در هر صورت horde بودیم و هستیم)
4.raid ها چطوره درستن یا bugan؟
5.guild ایرانی دارین؟(اگه دارین چند نفر عضو داره)
با تشکر :thanks: saphiron

سلام یکی (هلپ می)؟؟؟؟؟!!!!!!!:praying:
crying.gif
crying.gif

موقع بازی سوار کشتی بودم که از سرور دیس کانکت شدم وقتی دوباره برگشتم دیدم وسط دریام دارم میوفتم پایین بعد از اینکه مردش روحش بر نگشت به قبرستون وجسدشم همونجا مونده(وسط آسمون) ... روحشم حرکت نمی کنه چیکار کنم
crying.gif
لولم 74هستم
neverendless
crying.gif
crying.gif

ترو هرکی دوست دارین نگین راهی نداره
:praying:
crying.gif

آخرین ویرایش:
سلام یکی (هلپ می)؟؟؟؟؟!!!!!!!:praying:
crying.gif
crying.gif

موقع بازی سوار کشتی بودم که از سرور دیس کانکت شدم وقتی دوباره برگشتم دیدم وسط دریام دارم میوفتم پایین بعد از اینکه مردش روحش بر نگشت به قبرستون وجسدشم همونجا مونده(وسط آسمون) ... روحشم حرکت نمی کنه چیکار کنم
crying.gif
لولم 74هستم
crying.gif
crying.gif

ترو هرکی دوست دارین نگین راهی نداره
:praying:
crying.gif

سلام

کجا بازی می کنی ؟؟ Blizzard ?

اگه اونجا بازی می کنی که کار سه سوته.. یه Ticket بزن، فکر کنم در کمتر از 1 ساعت برات مشکل رو حل می کنن. Resـت می کنن احتمالا می ندازنت وسط Org یا احتمالا Dalaran (اگه مغز نداشتم درست یاری کنه، باید حداقل 74 باشی برای پورتال به Dalaran ، اسم کوئستشم این بود The Magical... of Dalaran این ... رو یادم نیست چی بود.) ، یا شایدم Ghost بیارنت به نزدیک ترین مکان...

...من یه بار یه همچین مشکلی داشتم.. کارکترم توی یه دیوار گیر کرد، هیچ کاری نمی شد کرد، GMـش OK کرد برام.

کلا پشتیبانی Blizzard حرف نداره... مشکلات من در بدترین حالت زیر 30 دقیقه حل شده ، البته من تا حالا 3 بار کارم به Ticket خورد بهش.

اگرم داری سروری غیر Blizzard بازی می کنی.. من نیدونم...

یا علی ...

آخرین ویرایش:
سلام

کجا بازی می کنی ؟؟ Blizzard ?

اگه اونجا بازی می کنی که کار سه سوته.. یه Ticket بزن، فکر کنم در کمتر از 1 ساعت برات مشکل رو حل می کنن. Resـت می کنن احتمالا می ندازنت وسط Org یا احتمالا Dalaran (اگه مغز نداشتم درست یاری کنه، باید حداقل 74 باشی برای پورتال به Dalaran ، اسم کوئستشم این بود The Magical... of Dalaran این ... رو یادم نیست چی بود.) ، یا شایدم Ghost بیارنت به نزدیک ترین مکان...

...من یه بار یه همچین مشکلی داشتم.. کارکترم توی یه دیوار گیر کرد، هیچ کاری نمی شد کرد، GMـش OK کرد برام.

کلا پشتیبانی Blizzard حرف نداره... مشکلات من در بدترین حالت زیر 30 دقیقه حل شده ، البته من تا حالا 3 بار کارم به Ticket خورد بهش.

اگرم داری سروری غیر Blizzard بازی می کنی.. من نیدونم...

یا علی ...

مرسی عزیز رفتم توسایتش تلپورت کردم:laughing::):biggrin1::cheesygri

سلام بچه ها !!!

من 3 سال پیش WOW باز خفنی بودم .... اما خوب همون موقع بی خیال شدم . الان دوباره میخوام برگردم به WOW اما ایندفعه دیگه نمیخوام برم Server های درپیت ایرانی که بازی کردن توش هیچ ارزشی نداره .... میخوام برم Blizzard اما اطلاعات کافی در مورد نحوه خرید اکانتش و یا خرید بازی اصل ندارم .
اگه کسی اینجا تو بلیزارد بازی میکنه لطف کنه منو راهنممایی کنه ........ (زنده باد human Mage !)

سلام بچه ها !!!

من 3 سال پیش WOW باز خفنی بودم .... اما خوب همون موقع بی خیال شدم . الان دوباره میخوام برگردم به WOW اما ایندفعه دیگه نمیخوام برم Server های درپیت ایرانی که بازی کردن توش هیچ ارزشی نداره .... میخوام برم Blizzard اما اطلاعات کافی در مورد نحوه خرید اکانتش و یا خرید بازی اصل ندارم .
اگه کسی اینجا تو بلیزارد بازی میکنه لطف کنه منو راهنممایی کنه ........ (زنده باد human Mage !)

اگه بخواى درست حسابى بازى كنى و raid برى

سرور blizzarde us : بايد ۳-4e صبح پاشى raid برى و englishe خوب مى خواهد . سرورِ پيش نهادى :korgath

سرور blizzarde eu : از تايم ۶-7e بد از ظهر raida شروع ميشه englishe خفنى هم نمى خواد. سرورِ پيش نهادى: هر سروِرى بجز Skullcrasher چون سروِرى هست كه وقتى login كنى تو Trade channel ايرانيا دارن فحش ميدن به هم ديگه و خيلى noob داره

سلام.
یه سوال کوچیک و مهم دارم:
این افرادی که یه سری آیتم هارو با honor میشه ازشون خرید رو از کجا گیر بیاریم؟
3 تا پیدا کردم ... یکی تو sw یکی تو ashanvale یک هم تو Arthaihigh Lands .... اگه شما بازم سراغ دارید بهم بگید ....
http://www.wowhead.com/npc=14753

خیلی برام مهمه ... برای alliance هارو میخوام .... ممنون
Dalaran , Desolase

jaزkii جان شما چه جوری بدون mining تونستی BS بری ؟
اونم 450 !!!
آخه خیلی میخواد و از AH هم نمیشه خرید !
Paladin یا Mage !
مسئله این است ؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان عزیز

حالا که امتحانات تموم شد گفتم WoW رو شروع کنم. ولی الآن اولش میخوام یک کم آفلاین بازی کنم تا آشنا بشم.

تمام پچ های بازی رو هم دارم . خواهشا اگه ممکنه جدید ترین شبیه سازی رو که میشه دانلود کرد رو بهم معرفی کنید.
یادم میاد خیلی وقت پیش یکی از دوستان گفت خودت باید بسازیش. ولی هیچی درباره ی ساخت شبیه ساز نمیدونم.

اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه که یه شبیه ساز خوب و جدید گیر بیارم ممنون میشم.

....

سلام بچه ها !!!

سلام پسر شجاع که تصمیم کبرا گرفتی و می خوای بیای Blizzardمن به تو پیشنهاد می دم بیای euچون بهتره و Lagکمتره و برای Realmمن توی Haomarushهستم با چندتا از رفیقای حرفه ایم.
شما نیاز به Cd Keyدارید شما با این اجازه بازی کردن دارید 3 تا Cd keyوجود داره فعلا:
1-Standardشما می توانید تا lvl60 برید و فقط Azeroth براتون بازه
2-Burning Crusadeمی توانید تا lvl70برید وDariniوBlood elfبسازید و تا Outlan-Azerothبراتون بازه
3-Wrath Of The Lich Kingمی توانید LVl80شوید و ClassجدیدDeath Knight براتون باز میشه و Northendهم می توانید برید.
این هایی که گفتم مدتی نیست و تاریخ انقضا نداره و همیشه Activهست و اما چیز خیلی مهمGame dayCardبه شما مدت زمان بازی کردن میده :30روز60روز90روز180روز360روز داره و می توانید اگر Visa-Paypal-Masterداسته باشید از همه ی اینا می توانید لستغاده کنید چجوری؟شما باس بری تو سایت Wowوقتی accountساختی می ری یک قسمت داره اونجا می زنی.
برای خرید مطمءن و سریع همه ی اینها می تونی بهWww.nimlog.com/wowبری مطمءنه مطمءنه جای شک نداره من خودم ازش خرید می کنم و ارزون ترین قیمت رو داره:cool:
داشت یادم می رفت یک محصول هست به نامه Battle chestکه دارای دو Cd keyهست که هم ارزون تره و هم بهتره چیز هایی که توش داره:1-Standard Cd keyکه وقتی فعالش می کنی 30 روز می تونی بازی کنی2-Burining Crisade Cd Key
یادتون نره برای خرید اون چیز هایی که گغتم به www.nimlog.com/wow بری هم مطمءن هم سریع و هم به نسبت مغازه دار های بیرون ارزون تره.
Good Luck:cool:

راهنمایی برای رید black temple نداریم ؟؟ که چه نکاتی رو باید رعایت کنیم ... چند تا healer ببریم و ...
ممنون میشم کمکم کنید !
بستگی به سطح Gear کسایی که میخواین ببزین داره!چه لولی هستین؟
یک سئوال جالب:چه طوری بفهمم بازیم US هست یا EU?:biggrin1:میخوام Patch دانلود کنم و حجمشون حدود 400 مگ با هم فرق داره.
یک سایت هم واسه دانلود Patch بگین.میخواستم از اینجا دانلود کنم که اینک هاش قیلتره.قبلا خودم یه جای خوب میشناختم الان یادم نیست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or