World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
نمیدونم والا شاید توقع من زیاد باشه.نظر من اینه وقته برای یه بازی بجز خرید اکسپنشن ماهیانه ۱۵ دلار داره پرداخت میشه هر ۶ ماه یه رید و فقط ۸ دانجن که بیشترشم تکراریه و یه گیم پلی خیلی ساده کلاهبرداریه.😬 کلا من دیدم به بلیزارد افتضاح شده.یا مشکل از منه یا واقعا این همه پلیر که دارن مداوم بازی میکنن مشکل دارن.واقعا چندساله هر اکسپنشن بعد یه ماه برام تکراری میشه.تو این چندسال با کلاسیک ها بیشتر سرگرم شدم.بعد از زمان کاتا اومدم سراغ dk و mage و warlock.نصف اسپل های اصلی حذف شدن و بازی شده کلیک دوتا دکمه.پرام ریخت واقعا.
نه حق که با شماس و کاملا درست میگی بحث سره اینه شما ی نگاه بنداز به وضع MMO های دیگه جدیدا که همه اشغال، قبل اومدن حتی هایپشون هم میمره چ برسه خودشون قدیمیا هم که همین WOW و FF14 و یکم پایین تر از اینا BDO و GW2 و EVE هستن پس کلا برای پلیر انتخابی نمیمونه یکی از اینارو باید بازی کنه

• Sad
Reactions: Rohshen
نمیدونم والا شاید توقع من زیاد باشه.نظر من اینه وقته برای یه بازی بجز خرید اکسپنشن ماهیانه ۱۵ دلار داره پرداخت میشه هر ۶ ماه یه رید و فقط ۸ دانجن که بیشترشم تکراریه و یه گیم پلی خیلی ساده کلاهبرداریه.😬 کلا من دیدم به بلیزارد افتضاح شده.یا مشکل از منه یا واقعا این همه پلیر که دارن مداوم بازی میکنن مشکل دارن.واقعا چندساله هر اکسپنشن بعد یه ماه برام تکراری میشه.تو این چندسال با کلاسیک ها بیشتر سرگرم شدم.بعد از زمان کاتا اومدم سراغ dk و mage و warlock.نصف اسپل های اصلی حذف شدن و بازی شده کلیک دوتا دکمه.پرام ریخت واقعا.
امروز از alpha اکسپنشن جدید کلی نمایش و اینا اومد.چیزی که دوست داشتم اتفاق بیوفته اینه که کل سیستم تلنت و بریزن دور و بازی رو مثل قبل روتیشن رو چالشی تر کنن ولی این اتفاق نمیوفته. دانجن هارو 3 باس کردن که سریع تر فارم بشه.این هیرو تلنت هم احساس میکنم شر و ور خالصه یه چیز نمایشیه که بگن یه چیزی به اکسپنشن جدید اضافه کردیم.خلاصه اون wow ای که من میخوام هیچ وقت اتفاق نمیوفته.اگه بخوام wow بازی کنم از این به بعد هر 6 ماه یه ماه بیشتر شارژ نمیکنم.چون برای من محتواش بیشتر از یه ماه کشش نداره.
جای بحث که زیاده در مواردی که شما گفتی البته در مورد DF شاید جزو بهترین اکسپنشن های نباشه اما جزو اکسپنشن های خوب هست ایرادی که میشه گرفت اینه که در سیزن اخر داره کم کاری میشه که دلایل خودش رو داره و همینطور پی وی پی جای کار بیشتری داشت اگرنه تمامی تغییرات مثبت بوده بازی هم محتوا مختلف داره اما شما داری یک قشر کوچیکی از wow رو میبینی اگرنه اکثرا زیر همین دانجن و رید های زاییدن که چی بگم ریدن :D تازه کلی هم نرف شده دانجن و رید ولی بازم مگه چند نفر score بالای ۳k زدن و ۹ از ۹ رید mythic زدن و بلیزارد هم بر اساس همین آمار میاد تصمیم میگیره حالا شما دوست داری چالشی تر هم بشه اما نتیجش میشه این که در wow تخته میشه کلا mmo ها همه باید به سمت casual شدن برن مثل قدیم دیگه hardcore بودن یک mmo جواب گو نیست

• Like
Reactions: Rohshen
یه نکته مثبت که از اکسپنشن جدید متوجه شدم این که سیستم جدید Delves که داره اضافه میشن سیزن یک ۱۳ تاس و واقعا تعجب کردم از تعدادش.تنوع خوبیه.کاش تعداد دانجن هارو هم بیشتر میکردن.

• Like
Reactions: .:GHOST:. and Kaiki
رفقا کسی بخواد الان دوباره بعد چند سال بازی شروع کنه باید چیا بخره برای شروع؟
منظورم اینه بسته الحاقی آخر کافیه یا بازم چیزای دیگه هم باید بگیره؟
وضعیت فارم گلد چجوره برای این که گلد تایم بازی در بیاری چند ساعت در روز پلی بدی کافیه؟

وضعیت فارم گلد چجوره برای این که گلد تایم بازی در بیاری چند ساعت در روز پلی بدی کافیه؟
الان بهترین کار اینه ک the war within رو هر ادیشنی که براتون مناسبه بگیرین چون روی خودش هم dragonflight داره هم بوست لول 70
ی گیم تایم هم نیاز دارین اگر خیلی وقته بازی نکرین احتمالا گلدشو ندارین پس باید ی 2 ماهه بخرین یا ادیشن اپیک tww رو بخرین که روش 30 روز گیم تایم هست گیم تایم 30 روزه که روی اپیکش هست بلافاصله بعد از خرید اکتیو میشه پس اگه قصد دارین برای همون tww برگردین به این مورد دقت کنین

الان دیگه کثل قدیم نیست از اول تا اخر که همه رو باید میخریدی الان فقط dragonflight رو بخری کافیه البته میتونی epic اکسپنشن بعدی رو بخری که همه dragonflight رو میده هم ۱ ماه گیم تایم. فارم گلد هم اگه نخوای به چشم درآمد زندگیت نگاه کنی مشکلی بخصوصی نداره شما یکم boe فارم کنی هم پول تو جیب کارکترت درمیاد هم پول گیم تایم البته کارای دیگه هم بزنی تگش خیالت راحته.

• Like
Reactions: mostafawarcraf
الان بهترین کار اینه ک the war within رو هر ادیشنی که براتون مناسبه بگیرین چون روی خودش هم dragonflight داره هم بوست لول 70
ی گیم تایم هم نیاز دارین اگر خیلی وقته بازی نکرین احتمالا گلدشو ندارین پس باید ی 2 ماهه بخرین یا ادیشن اپیک tww رو بخرین که روش 30 روز گیم تایم هست گیم تایم 30 روزه که روی اپیکش هست بلافاصله بعد از خرید اکتیو میشه پس اگه قصد دارین برای همون tww برگردین به این مورد دقت کنین
الان که war within نیومده هم میشه خریدش و مشغول دراگون فلایت شد؟

• Like
Reactions: Kaiki
الان که war within نیومده هم میشه خریدش و مشغول دراگون فلایت شد؟
در اصل الان اگه بخواین بازی کنین چون tww نیومده باید df رو داشته باشین ولی تمامه نسخه های tww از بیس تا اپیک روی خودشون df روهم دارن پس بله اگه tww رو بخرین الان میتونن df هم بازی کنین وقتی که tww هم اومد شما دارینش و نیازی به هزینه اضافه نیست بهترین کار همین tww رو گرفتنه
بوست لول 70 هم میده که مستقیم از همین df شروع کنین و اینبار بوستش واقعا خوبه(برعکس بوست های اکسپنشن های قبل) ایتم لول اوکی میده و ریپوتیشن های فکشن های df هم بالا هستن 20(از 25) و یکی هم از 10 شروع میشه خلاصه کارتونو خیلی راحت میکنه

آخرین ویرایش:
  • Like
در اصل الان اگه بخواین بازی کنین چون tww نیومده باید df رو داشته باشین ولی تمامه نسخه های tww از بیس تا اپیک روی خودشون df روهم دارن پس بله اگه tww رو بخرین الان میتونن df هم بازی کنین وقتی که tww هم اومد شما دارینش و نیازی به هزینه اضافه نیست بهترین کار همین tww رو گرفتنه
بوست لول 70 هم میده که مستقیم از همین df شروع کنین و اینبار بوستش واقعا خوبه(برعکس بوست های اکسپنشن های قبل) ایتم لول اوکی میده و ریپوتیشن های فکشن های df هم بالا هستن 20(از 25) و یکی هم از 10 شروع میشه خلاصه کارتونو خیلی راحت میکنه
میگم یه سؤال دیگه من دارم اکانت ترکیه میگیرم بازی ، باید تغییر آی پی ترکیه استفاده کنم یا نیاز نیست؟

• Like
میگم یه سؤال دیگه من دارم اکانت ترکیه میگیرم بازی ، باید تغییر آی پی ترکیه استفاده کنم یا نیاز نیست؟
اینو نمیدونم
الان طوری شده که خوده بازی حتی دیگه نیاز به vpn هم نداره راحت میره داخل ولی اینکه روی ای پی حساسن یا نه رو نمیتونم دقیق بگم

• Like
اینو نمیدونم
الان طوری شده که خوده بازی حتی دیگه نیاز به vpn هم نداره راحت میره داخل ولی اینکه روی ای پی حساسن یا نه رو نمیتونم دقیق بگم
دمش گرم پس دیگه نیاز به چیز خاصی برای پلی دادن نداره؟
سرور چی پیشنهاد میدی؟
برای بوست لول ۷۰ هم ریس و کلاس پیشنهاد بده هم دی پی اس هم هیلر هم تانک دمت گرم.

• Like
دمش گرم پس دیگه نیاز به چیز خاصی برای پلی دادن نداره؟
سرور چی پیشنهاد میدی؟
برای بوست لول ۷۰ هم ریس و کلاس پیشنهاد بده هم دی پی اس هم هیلر هم تانک دمت گرم.
نه هیچی نمیخواد
الان دیگه هورد و الاینس میتونن باهم دانجن و رید برن و حتی توی ی گیلد باشن برای همین ریلم ها تقریبا دیگه اون اهمیت سابق رو ندارن تنها چیزی که هنوز مهمه اینه ک وضعیت اکانومی اون ریلم چطوره طبیعتا هرچی شلوغ تر باشه اکشن هاوس فعال تر و بهتره همین اکشن هاوس هم برای بعضی ایتما مثله پوشن و .. اگه اشتباه نکنم کراس سرور هست

من چون کاتنت مورد علاقه م میتیک پلاس هست و توش خوبم نظرم رو فقط راجعبه m+ میگم رید و ... رو بقیه دوستان پیشنهاد بدن

درمورد کلاس باتوجه به اینکه اکانت 0 هستش و همه رول هارم میخوای پیشنهادم درویده جدا از اینکه همه رول هارو داره گاردین بالانس و ریستو همیشه و توی همه پچ ها خوب/اوکی هستن و پوتانسیلشون خیلی بالاس و زود به زود هم متا میشن ریستو دروید سیزن 1 متا بود سیزن 3 بعد از mw مانک بود و الان دوباره متا شده گاردین دروید هم همینطور شدولند دوتا سیزن متا بود df هم سیزن 2 متا شد بالانس هم همیشه اوکی یا خوب بوده جدا از اینا بهترین رید باف هم داره mark of the wild فقط اینو بگم ریستو دروید الان جز هیلرهای سخت حساب میشه ی بخشش بخاطره اینه ک باید درمورد ترش پک و باس ها کامل اطلاعات داشتی باشی تا درست ramp کنی و مورد بعدی اینه ک الان همه هیلرا باید دمیج هم بدن و جز وظایفشونه و ریستو دروید تو همه هیلرا سخت ترین کیت رو برای دمیج دادن داره البته برای درست دمیج دادن و از 100% پوتانسیلش استفاده کردن نه صرفا الکی چهار دمیج اسپل بزنی که کسی چیزی نگه

بهد از دروید پیریست رو پیشنهاد میکنم نمیدونم چه اتفاقی افتاده که پیریست انقدر برا دولوپرای بازی مهم شده ولی هرچی هست پیریست پلیرا که از این بابت خوشحالن
هر سه تا اسپک بازی الان عالین و هر سه تاشون هم جدیدا ریورک شدن و بهترین پلی استایل همیشه شون رو دارن شدو که متا هستش بدونه ذره ی فکر همیشه ی اسپات تو گروه داره دیسیپلین و هولی هم عالین و با توجه به هیرو تلنت voidweaver که توی tww میاد قراره همچنان حداقل دیسیپلین و شدو بتازونن روز ب روزم داره تعداد کسای که ریرول میکنن به پیریست بیشتر میشه حداقل توی فرند های منکه اینطوره اینجام مثله ریسترو دروید دیسیپلین سخت حساب میشه و نیاز به تمرین و اطلاعات زیاد از فایت ها داره برای اینکه خوب عمل کنه البته اخیرا یکم ساده تر شده و دیگه لقب سخترین هیلر مناسبش نیست ولی همچنان سخته

مانک هم عالیه دیمیجش همیشه اوکی بوده هیلرشم بعد از مدتها دوباره اومده بالا و الان و سیزن قبل جز بهترین هیلرا بوده و هست
اینم هیلیرش یکم سخته برعکس ریستو و دیسیپلین که باید از قبل برای دمیج ایونت ها برنامه ریزی کنن تا درست هیل کنن و ی بخش بزرگ سختیشون بخاطره همینه، میستویور اینطوری نیست و درکل فهمش سادس و زود باهاش سازگار میشین دلیل سختیه میستویور اینه ک باید توی رنج نزدیک باشه و melee دمیج حساب میشه این باعث میشه اگه توی میلی رنج نباشی هیلینگت بشدت کم بشه و جوابگو نباشه و اینکه چون میلی هستی احتمال اشتباه و مردن هم زیاده

پلادین هم من جز هیلرش کلا بازی نکردم و بلد نیستم فقط میدونم الان هیلرش ریورک شده و نسبت به قبل خیلی اسون تر شده(قبلا هولی پالادین و دیسیپلین پریست سره سخت ترین هیلر باهم رقابت داشتن:D) تنها مشکلی که داره اینه ک الان ضعیف ترین هیلیره و نیاز به بالانس داره

این کلاس جدیده evoker هم خیلی خیلی خوبه اولین و تنها اسپک ساپورت بازیو داره(augmentation) و خیلی هم خوبه یعنی خیییییییییییییلییییییییییییی فقط مشکل اینجاس چون دمیجش از حتی هیلر هم کمتره و اصله کارش اینه دمیج و سوروایو بقیرو بوست کنه تعداد خیلی زیادی از پلیراش نوب هستن و دنباله اینن ب واسطه این اسپک کری بشن فرق بین ی aug خوب با ی aug بد واقعا خیلی زیاده و خوباشون میتونن دانجن رو قشنگ کری کنن روله دمیجش هم عالیه هم سادس هم قوی هیلرش هم توی دست ادم درست خیلی خوبه از اون هیلرای یونیک حساب میشه اینطوری بگم من روله اصلیم هیلره و همه هیلرارو بلدم ولی این preservation evoker تنها هیلریه که اصلا نمیفهممش و نمیدونم چطوری کار میکنه ترای زدم خیلیم زدم ولی نشد برای همین کلا بیخیالش شدم ی طوریه توی تئوری همچی خوبه ولی به عمل که میرسه انگار همچی داره ازهم میپاشه ولی دیدم کسای که خوب باهاش پلی میدن و اگه بتونی جز اون دسته باشی که این هیلر رو میفهمن میتونم بگم کارت راحت میشه چون برای هر سناریو و اتفاقی ی کول داون و راه مقابله داری

همه این هیلرای که گفتم سختن صرفا برای کسی که تازه میخواد شروع کنه یا بعد از ی مدت برگرده سخته وگرنه با تایم گذاشتن و تمرین و یادگرفتن دانجن و رید میتونی نتیجه ی خوبی بگیری

درمورد کلاسای تمام دمیج هم بهترینشون میج هست اخرین باری که فایر میج متا نبود رو یادم نیست علاوه بر اون الان فراست هم درحد فایر خوب شده تو tww هم باتوجه به هیرو تلنتا احتمالا همینطور میمونه بعدش وارلاک دیسترو و دیمونو ش خوبه روگ اوتلا خوبه هانتر bm خوبه واریور اوکیه تقریبا dk قراره ریورک بشه احتمالا tww میترکونه

تانک هم کلا بازی نمیکنم اصلا نظری ندارم تنها چیزی که میتونم بگم اینه ک الان dh تانک بهترینه به این صورت که اگه dh رو 10 درنظر بگیریم تانک بعدی 4 هستش انقدر dh الان op هست، دلیلشم نه دمیج بالا نه سوروایو بالاشه بلکه بخاطره utility که با سیجیل هاش به گروپ میده باعث شده انقدر op باشه

درمورد race برای +m بهترین الان dwarf هست بعد night elf از طرف هورد تنها ریسی که یکم اولویت داره goblin هست بخاطره راکت جامپش که برای کلاسای با موبیلیتی پایین خوبه وگرنه توی هورد صرفا باید بخاطره ظاهر انتخاب کنی

یکم طولانی شد ولی فک کنم همه چیو گفتم

ادیت: اگر هیلر راحت میخوای که دستت راه بیوفته ریستو شامن و هولی پیریست بهترین گزینه هستن هردو خیلی ساده و قابل فهم هستن ولی انقدری هم عمق دارن که فرق ی نوب با ی پرو رو بتونی ببینی و اینطوری نیست که اگه این اسپک هارو بازی کنی بعد از ی مدت از هیلینگ بخاطره ساده بودن زیادی خسته شی و بخوای ریرول کنی چون همونطور که گفتم اینا ی جورای ایزی تو پیک اپ هستن ولی مستر شدنشون زمان میبره و جا برای پیشرفت و بهتر شدن هست

آخرین ویرایش:
نه هیچی نمیخواد
الان دیگه هورد و الاینس میتونن باهم دانجن و رید برن و حتی توی ی گیلد باشن برای همین ریلم ها تقریبا دیگه اون اهمیت سابق رو ندارن تنها چیزی که هنوز مهمه اینه ک وضعیت اکانومی اون ریلم چطوره طبیعتا هرچی شلوغ تر باشه اکشن هاوس فعال تر و بهتره همین اکشن هاوس هم برای بعضی ایتما مثله پوشن و .. اگه اشتباه نکنم کراس سرور هست

من چون کاتنت مورد علاقه م میتیک پلاس هست و توش خوبم نظرم رو فقط راجعبه m+ میگم رید و ... رو بقیه دوستان پیشنهاد بدن

درمورد کلاس باتوجه به اینکه اکانت 0 هستش و همه رول هارم میخوای پیشنهادم درویده جدا از اینکه همه رول هارو داره گاردین بالانس و ریستو همیشه و توی همه پچ ها خوب/اوکی هستن و پوتانسیلشون خیلی بالاس و زود به زود هم متا میشن ریستو دروید سیزن 1 متا بود سیزن 3 بعد از mw مانک بود و الان دوباره متا شده گاردین دروید هم همینطور شدولند دوتا سیزن متا بود df هم سیزن 2 متا شد بالانس هم همیشه اوکی یا خوب بوده جدا از اینا بهترین رید باف هم داره mark of the wild فقط اینو بگم ریستو دروید الان جز هیلرهای سخت حساب میشه ی بخشش بخاطره اینه ک باید درمورد ترش پک و باس ها کامل اطلاعات داشتی باشی تا درست ramp کنی و مورد بعدی اینه ک الان همه هیلرا باید دمیج هم بدن و جز وظایفشونه و ریستو دروید تو همه هیلرا سخت ترین کیت رو برای دمیج دادن داره البته برای درست دمیج دادن و از 100% پوتانسیلش استفاده کردن نه صرفا الکی چهار دمیج اسپل بزنی که کسی چیزی نگه

بهد از دروید پیریست رو پیشنهاد میکنم نمیدونم چه اتفاقی افتاده که پیریست انقدر برا دولوپرای بازی مهم شده ولی هرچی هست پیریست پلیرا که از این بابت خوشحالن
هر سه تا اسپک بازی الان عالین و هر سه تاشون هم جدیدا ریورک شدن و بهترین پلی استایل همیشه شون رو دارن شدو که متا هستش بدونه ذره ی فکر همیشه ی اسپات تو گروه داره دیسیپلین و هولی هم عالین و با توجه به هیرو تلنت voidweaver که توی tww میاد قراره همچنان حداقل دیسیپلین و شدو بتازونن روز ب روزم داره تعداد کسای که ریرول میکنن به پیریست بیشتر میشه حداقل توی فرند های منکه اینطوره اینجام مثله ریسترو دروید دیسیپلین سخت حساب میشه و نیاز به تمرین و اطلاعات زیاد از فایت ها داره برای اینکه خوب عمل کنه البته اخیرا یکم ساده تر شده و دیگه لقب سخترین هیلر مناسبش نیست ولی همچنان سخته

مانک هم عالیه دیمیجش همیشه اوکی بوده هیلرشم بعد از مدتها دوباره اومده بالا و الان و سیزن قبل جز بهترین هیلرا بوده و هست
اینم هیلیرش یکم سخته برعکس ریستو و دیسیپلین که باید از قبل برای دمیج ایونت ها برنامه ریزی کنن تا درست هیل کنن و ی بخش بزرگ سختیشون بخاطره همینه، میستویور اینطوری نیست و درکل فهمش سادس و زود باهاش سازگار میشین دلیل سختیه میستویور اینه ک باید توی رنج نزدیک باشه و melee دمیج حساب میشه این باعث میشه اگه توی میلی رنج نباشی هیلینگت بشدت کم بشه و جوابگو نباشه و اینکه چون میلی هستی احتمال اشتباه و مردن هم زیاده

پلادین هم من جز هیلرش کلا بازی نکردم و بلد نیستم فقط میدونم الان هیلرش ریورک شده و نسبت به قبل خیلی اسون تر شده(قبلا هولی پالادین و دیسیپلین پریست سره سخت ترین هیلر باهم رقابت داشتن:D) تنها مشکلی که داره اینه ک الان ضعیف ترین هیلیره و نیاز به بالانس داره

این کلاس جدیده evoker هم خیلی خیلی خوبه اولین و تنها اسپک ساپورت بازیو داره(augmentation) و خیلی هم خوبه یعنی خیییییییییییییلییییییییییییی فقط مشکل اینجاس چون دمیجش از حتی هیلر هم کمتره و اصله کارش اینه دمیج و سوروایو بقیرو بوست کنه تعداد خیلی زیادی از پلیراش نوب هستن و دنباله اینن ب واسطه این اسپک کری بشن فرق بین ی aug خوب با ی aug بد واقعا خیلی زیاده و خوباشون میتونن دانجن رو قشنگ کری کنن روله دمیجش هم عالیه هم سادس هم قوی هیلرش هم توی دست ادم درست خیلی خوبه از اون هیلرای یونیک حساب میشه اینطوری بگم من روله اصلیم هیلره و همه هیلرارو بلدم ولی این preservation evoker تنها هیلریه که اصلا نمیفهممش و نمیدونم چطوری کار میکنه ترای زدم خیلیم زدم ولی نشد برای همین کلا بیخیالش شدم ی طوریه توی تئوری همچی خوبه ولی به عمل که میرسه انگار همچی داره ازهم میپاشه ولی دیدم کسای که خوب باهاش پلی میدن و اگه بتونی جز اون دسته باشی که این هیلر رو میفهمن میتونم بگم کارت راحت میشه چون برای هر سناریو و اتفاقی ی کول داون و راه مقابله داری

همه این هیلرای که گفتم سختن صرفا برای کسی که تازه میخواد شروع کنه یا بعد از ی مدت برگرده سخته وگرنه با تایم گذاشتن و تمرین و یادگرفتن دانجن و رید میتونی نتیجه ی خوبی بگیری

درمورد کلاسای تمام دمیج هم بهترینشون میج هست اخرین باری که فایر میج متا نبود رو یادم نیست علاوه بر اون الان فراست هم درحد فایر خوب شده تو tww هم باتوجه به هیرو تلنتا احتمالا همینطور میمونه بعدش وارلاک دیسترو و دیمونو ش خوبه روگ اوتلا خوبه هانتر bm خوبه واریور اوکیه تقریبا dk قراره ریورک بشه احتمالا tww میترکونه

تانک هم کلا بازی نمیکنم اصلا نظری ندارم تنها چیزی که میتونم بگم اینه ک الان dh تانک بهترینه به این صورت که اگه dh رو 10 درنظر بگیریم تانک بعدی 4 هستش انقدر dh الان op هست، دلیلشم نه دمیج بالا نه سوروایو بالاشه بلکه بخاطره utility که با سیجیل هاش به گروپ میده باعث شده انقدر op باشه

درمورد race برای +m بهترین الان dwarf هست بعد night elf از طرف هورد تنها ریسی که یکم اولویت داره goblin هست بخاطره راکت جامپش که برای کلاسای با موبیلیتی پایین خوبه وگرنه توی هورد صرفا باید بخاطره ظاهر انتخاب کنی

یکم طولانی شد ولی فک کنم همه چیو گفتم

ادیت: اگر هیلر راحت میخوای که دستت راه بیوفته ریستو شامن و هولی پیریست بهترین گزینه هستن هردو خیلی ساده و قابل فهم هستن ولی انقدری هم عمق دارن که فرق ی نوب با ی پرو رو بتونی ببینی و اینطوری نیست که اگه این اسپک هارو بازی کنی بعد از ی مدت از هیلینگ بخاطره ساده بودن زیادی خسته شی و بخوای ریرول کنی چون همونطور که گفتم اینا ی جورای ایزی تو پیک اپ هستن ولی مستر شدنشون زمان میبره و جا برای پیشرفت و بهتر شدن هست
ممنون خیلی عالی و کامل توضیح دادی.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or