World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
(یادش بخیر پتچ cataگلد در آوردن مثل آب خوردن بود با valor pointوالر هایhero alt آیتم میگرفتی اول پتچ با قیمت خیلی زیاد میفروختی
الان هم کسایی که تو گیلد‌های شاخ هستن اونا هم از trash آیتم‌ها گلد درو می‌کنن و یا با بوست کردن یه hero کم بگیرن نزیدک ۲۰۰ -۳۰۰ k و حتا خیلی بیشتر واسهachivments , رید‌های هیرویک و mythic میگیرن چون اول پتچ هست)

تمام ریلم ها وسرورهای بلیزارد همزمان به اخرین پچ تغییر نتشر شده تغییر میکنه .. اینکه چقدر هر پچ باقی میمونه بستگی به خود بلیزارد داره که کی پچ منتشر کنه

بلیزارد همینش بده دیگه
شاید یکی نخواد به نسخه بعدی بره
مثلا اگه بلیزارد یه ریلم واسه پچ ۷۰ میداشت صد درصد تا الان گیم کارتو خریده بودم

Sent from my iPhone using Tapatalk

می‌شه یه خورده این garrison رو توضیح بدین !! چطور می‌شه گلد در آورد؟

- - -ویرایش - - -

لینک فرومplz

توضیح دادن garrison تو چند خط کار بسیار سختیه :دی

توصیه میشه خودت تجربش کنی اگه بلیز بازی میکنی , اما به طور خلاصه mission های rare ش پول خوبی میدن . اگه followere 640 ilvl به بالا داشته باشی برات gear ilvl 670 هم میارن :دی

این لینک فروم http://eu.battle.net/wow/en/forum/

تمام ریلم ها وسرورهای بلیزارد همزمان به اخرین پچ تغییر نتشر شده تغییر میکنه .. اینکه چقدر هر پچ باقی میمونه بستگی به خود بلیزارد داره که کی پچ منتشر کنه

یادمه قدیما us زودتر از eu آپدیت میشد، هنوزم اینجوریه ؟
----------------------------------------------------------------------

بلیزارد همینش بده دیگه
شاید یکی نخواد به نسخه بعدی بره
مثلا اگه بلیزارد یه ریلم واسه پچ ۷۰ میداشت صد درصد تا الان گیم کارتو خریده بودم

اشتباهت همینه دیگه، با تغییر مخالفی، الان نگاه کن هنوز که هنوزه تعداد زیادی از آدما دارن ۶۰ و ۷۰ ۸۰ توو سرور فری ها بازی میکنن چون نمیخوان تغییر کنن ;;)

بتل چست چیه
اون پایینی که نوشتین چیه (میدونم اون کلمه مخفف چیه ا) فقط نمیدونم اون پولی که نوشتین واسه چیه

بتل چست فک کنم کله پچهای بلیزز باشه منهای پچ آخر که رو هم میده اسمش میشه بتل چست (فک کنم البته)

دومی هم که پچ جدیده بلیززه، هر پچ که میاد باید پچ جدید رو خرید، حدودا هر دوسال یکبار

گیمکارت هم که باید هر ۲ماه یکبار خرید
خدا لعنت کنه بلیززو که گیم‌تایم رو برداشت :d اگه بود بازم با این نته داغون بازی میکردم

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

در مورد گلد دراوردنم همه اینا بحث‌های انحرافیه، مثه مرد میری یه BOT میخری،‌ هیرو رو شبا میزاری صبح با bag پر تحویل میگیری، البته ممکنه بن شی ولی اگه هدفمند استفاده کنی بن نمیشی.
البته botهای مجانی هم هست ولی کمی درده سره و به پای پولیا نمیرسه.

این ربات هایی که گفتیو میشه توی سرور های فری هم اجرا کرد ؟

چطوری شناسایی میکنن حالا ؟

فکر نکنم بتونن ربات رو شناسایی کنن ؟

این ربات هایی که گفتیو میشه توی سرور های فری هم اجرا کرد ؟

چطوری شناسایی میکنن حالا ؟

فکر نکنم بتونن ربات رو شناسایی کنن ؟

اینجوری نیست که اسکن کنن بتونن بفهمم شما رو بات هستی یا نه، احتمالش خیلی خیلی کمه،‌ اگه ضایع بازی دربیاری یا بقیه پلیرا ریپورتتو بدن خطرش میره بالا. منظورم از بقیه پلیرا هم اوناییه که موقع فارم بهت بر میخورن هم اونایی که real id شونو ادد کردی. نباید ضایع بازی در بیاری. مثلا با بات فری،‌ هیرو طبیعی حرکت نمیکنه خیلی ضایعست. (ما که بن نشدیم :دی) البته این طبیعی حرکت کردنشو شاید بشه درست کرد.

تا اونجایی که من میدونم واسه سرورای فری اون بات‌هایی که پولی هستن جواب نمیدن،‌ اونی که فری هست رو یکی از دوستان توو سرور فری اجرا کرد جواب داد ولی نمیدونم چی شد بن شد‌، بات رو شناسایی نکردن یادم نیست واسه چی بن شد ولی ممکنه به بات مربوط بوده باشه.

اینجوری نیست که اسکن کنن بتونن بفهمم شما رو بات هستی یا نه، احتمالش خیلی خیلی کمه،‌ اگه ضایع بازی دربیاری یا بقیه پلیرا ریپورتتو بدن خطرش میره بالا. منظورم از بقیه پلیرا هم اوناییه که موقع فارم بهت بر میخورن هم اونایی که real id شونو ادد کردی. نباید ضایع بازی در بیاری. مثلا با بات فری،‌ هیرو طبیعی حرکت نمیکنه خیلی ضایعست. (ما که بن نشدیم :دی) البته این طبیعی حرکت کردنشو شاید بشه درست کرد.

تا اونجایی که من میدونم واسه سرورای فری اون بات‌هایی که پولی هستن جواب نمیدن،‌ اونی که فری هست رو یکی از دوستان توو سرور فری اجرا کرد جواب داد ولی نمیدونم چی شد بن شد‌، بات رو شناسایی نکردن یادم نیست واسه چی بن شد ولی ممکنه به بات مربوط بوده باشه.

داداش آی لاو یو تانکر تانکر
فدایی داری
یک نفر مثل مرد پیدا شد توضیح بده باتو

حالا این فری رو از کجا دانلود کنم
خریدنیا رو از کجا بخرم که مطمئن باشه
نمیشه همه یه بات بخریم ازش استفاده کنیم مشترکا

توضیح دادن garrison تو چند خط کار بسیار سختیه :دی

توصیه میشه خودت تجربش کنی اگه بلیز بازی میکنی , اما به طور خلاصه mission های rare ش پول خوبی میدن . اگه followere 640 ilvl به بالا داشته باشی برات gear ilvl 670 هم میارن :دی

سایتی چیزی هست که ساختن اینbase و garrison هارو توضیح بده!!
followere های من همشون low lvl هستن همش fail میشن:d

- - -ویرایش - - -

[h=1]Honor Buddy[/h]
اطلاعات خواسته شده بالا برای ثبت نام محصول با مشخصات خواسته شده است* این نرم افزار محدودیت استفاده ی زمانی ندارد و نامحدود می باشد!

این کالا در دو نوع تک کاربر و سه کاربر (سه نفر به طور همزمان می توانند از این کالا استفاده کنند) از طرف شرکت تولید کننده، ارائه می شود.
استفاده از این نوع نرم افزار ها از نظر شرکت Blizzard غیر قانونی بوده و در صورت متوجه شدن این موضوع احتمال دارد که اکانت استفاده کننده برای همیشه بسته شود. (Ban For Ever)
طریقه متوجه شدن Blizzard بر دو نوع است:
1- از طریق Warden، که سیستم ضد بات است و همیشه در جستجوی موارد مشکوک به این قضیه است. احتمال فهمیدن استفاده شما از بات از این طریق بسیار پایین است.
2- از طریق ریپورت شدن توسط دوستان شما و یا بازی کن های درون بازی. این حالت بیشترین امکان متوجه شدن استفاده شما از بات را داراست.
برای استفاده از این نوع نرم افزار ها باید اطلاع کامل از نحوه کارکرد آن ها را داشته باشید و از طرف فروشگاه .... هیچ نوع راهنمایی و آموزش، در حال حاضر نمی توانید کسب کنید.

این محصول برای فارم (Farm) به طور خود کار و بدون دخالت شماست. با استفاده از این نرم افزار می توانید امکانات زیر را به صورت خودکار بهره ببرید:
PvP
PvE
BattleGrounds
Level Up
Arena
Grinding

Mining

Herbalism

Skinning

اینارو خود فروشنده نوشته
درصد بنش خیلی بالاست از ما گفتن

درود
دوستان من بعد از گذشت حدود 1 ماه فکر کردن تصمیم دارم که از سرور های رایگان بازی به سرور های بلیزارد هجوم بیارم...
فقط یه چند تا سوال دارم اگه میشه دوستان کمک کنند.
1.برای بازی کردن به چه چیز هایی احتیاج داریم؟
2.واقعا میارزه که بیایم؟
3.پینگ چطوره؟
4.مثلا میشه من lich king رو بازی کنم ؟؟؟زمانی که wow جدید اومده حتما باید آون رو بخریم یا با همون پچ قبلی میشه بازی کرد؟
مرسی

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

برای بوست لول 90 اگر لول 60 باشی work هم اپ میشه .. حالا work که گرفتیم کافیه یا باید این هم تا مقداری up کنیم که 600 بشه ؟
درود
دوستان من بعد از گذشت حدود 1 ماه فکر کردن تصمیم دارم که از سرور های رایگان بازی به سرور های بلیزارد هجوم بیارم...
فقط یه چند تا سوال دارم اگه میشه دوستان کمک کنند.
1.برای بازی کردن به چه چیز هایی احتیاج داریم؟
2.واقعا میارزه که بیایم؟
3.پینگ چطوره؟
4.مثلا میشه من lich king رو بازی کنم ؟؟؟زمانی که wow جدید اومده حتما باید آون رو بخریم یا با همون پچ قبلی میشه بازی کرد؟
مرسی

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

1- چیز خاصی نمیخواد .. مثل سرورهای رایگان فقط اینترنت
2- 100% .. چون 80% بازی را اصلا تجربه نکردی
3- پینگ مربوط به شهرتون میشه که وضعیتش چجوری باشه معمولا دیگه کسی مشکلی نداره اما با این حال میتونی پس از ساخت اکونت در بلیزارد نسخه رایگان فعال کنی تا لول 20 بازی کنی .. ببین اگر مشکلی از نظر پینگ نداری، میتونی بازی کنی .. اگرم مشکل داشتی باز هم خیلی ها با کاهش پینگ مشکلشون برطرف شده
4- یکی از مزیت های بلیزارد بروز بودنش هست و اگر بخوای عقب بمونی لذتی بازی از دست میدی چون خیلی کم پیدا میشه کسانی که پچ های قبلی بازی کنند
دقیقا تایید میشه. الآن من با یه دوستم قراره بریم herald of titans و بگیریم. یعنی آلگالون رو با کاراکتر لول80 و با آیتمای خود ulduar بزنیم. به این کار میگن twink و کلی هم حال میده!
به شرطی که 10 نفر پایه برای اینکار پیدا کنی ... این ulduar واقعا raid جذابی بود هم باس هاش و هم تاکتیک هاش

برای بوست لول 90 اگر لول 60 باشی work هم اپ میشه .. حالا work که گرفتیم کافیه یا باید این هم تا مقداری up کنیم که 600 بشه ؟

فقط 600 میشه , حداقل 2 k واسه هرکدوم میخوای تا recipe هاشونو کامل بگیری

سایتی چیزی هست که ساختن اینbase و garrison هارو توضیح بده!!
followere های من همشون low lvl هستن همش fail میشن:d

http://www.icy-veins.com/wow/garrison-complete-guide

حوصله کن اینجارو خوب بخون :دی

اما یکم چنتا چیز جزیی بگم یکم کارت راه بیفته . اگه guild داری ابن دو تا epic رو آزاد کن راحتن http://www.wowhead.com/follower=178/leeroy-jenkins http://www.wowhead.com/follower=177/croman

بعد حتما تو garisson ت inn بساز و به lvl2 ارتقا بده تا این http://www.wowhead.com/follower=455/millhouse-manastorm رو طبقه دوم inn ت ببینی ازش quest بگیری تا این epic هم باز کنی .

هر هفته میتونی یکی follower از inn مجانی بگیری که شانس داشته باشی بهت rare بده . البته توصیه میشه الکی followere uncommon نگیری چون محدودیت هست تو داشتن follower .

با داشتن همین 3 تا epic به شدت میتونی پیشرفت داشته باشی :دی با داشتن اینا میتونی mission هایی که armor با weapon followere هاتو ارتقا میده بگیری اینارو lvl up کنی تا mission هایی بهت بده که gear ilvl بالا بگیری .

فقط یه توصیه حتما حتما salvage yard تو garrison ت بساز و هر چه سریع تر میتونی تا lvl 3 ارتقاش بده چون خیلی gear epic میده تو lvl 3 :دی

کارش هم اینه که هر mission که انجام میدی بسته به شانست یه bag بهت میده بعد میری تو salvage yard بازش میکنی . تو lvl 1 با 2 آشغال میده اما lvl 3 شانس خیلی بالا داره gear epic بده .

راستیتش من خودم خیلی دلم میخاد یه guide واسه garrison بنویسم که کامل باشه اما الان خود من هنوز یه سری سوالاتی دارم به جواب نرسیدم . به زودی این کار رو میکنم چون واقعا لذت بخشه این garrison اگه همه چیزاش رو یاد بگیری , به خصوص اگه چنتا alt با هم داشته باشی !! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or