World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
دلار که گرون شده قیمتها هم چند برابر شده
من چندوقتی هست دیگه بازی نمیکنم، قیمتها رو از اونایی که دارن بازی میکنن باید پرسید.
وقتی پول دادی و رفتی توو بازی میتونی گلد جمع کنی و گیمکارتهای بعدی رو با گلد بخری، البته باید احتیاط کنی که بن نشی.
قیمتها رو میتونی از سایتهایی که میفروشن هم دربیاری ولی قبل از اینکه پول بدی یه اکانت تریال بساز، نسخه بلیززارد رو بگیر یه تست بزن ببین اصن ببین نتی که داری بلیزز جواب میده یا نه.

- - -ویرایش - - -

این روش هم روش خوبیه ولی واسه اونا که یه پارتنر ثابت و درست درمون میخوان.. اونا لگ و دیلی و دی‌سی شدن ما رو درک نمیکنن سریع ترکمون میکنن :d

اره با کاهش پینگ میرم مشکلی ندارم از اینجا گرفتم pingpass

چند تا دیگه از دوستام هم دوتا 2 بازی میکنن مثل خودم اونا هم از pingpass سرویس دارن.

ممنون عزیز بابت کمک

انشالا میرم پولی بلیزارد با این تفاسیر.

آخرین ویرایش:
ماهی 40 تا 45 تومن هزینه داره
من ۷ سال سرور فری بازی کردم. یا بلیزارد بازی کن یا اصلا بازی نکن اینو تو این دو هفته که اومدم بلیز بهش رسیدم
موفق باشی

battle chest=54
wod=157

اون دوتای اولی چیه ؟

پ ن : دوستان اخرین بازی که wow بازی کردم ۷ ۸ سال پیش در سرور پیشگامان پچ tbc بود،با اینکه سرور فیکس نبود ولی خیلی لذتبخش بود،چون اونجا دوستان خوبی از سرتاسر ایران پیدا کرده بودم

حالا میخوام بدونم ارزش داره بازی رو بخرمو بیام بلیز ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

برنامه های WOW برای سال جدید میلادی http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/13113971367
به طور خلاصه:

• Tradable game time tokens that you can sell to other players for gold.
  • A legendary follower is coming to the legendary quest line.
  • Better flight path routing.
  • The long awaited heirloom tab.
  • Blood Elf modes and other new character model fixes.
  • Blackrock Foundry in February
  • The ability to send tweets from in game.

یعنی خریدو فروش گیم کارت با ایتم ها و گلد آزاد شده ؟

آیا جمع کردن گلد توی بازی خیلی سخته ؟

واسه خریدن یه گیم تایم باید چند ساعت در روز زمان بزارم

سخت نیست , حوصله میخواد و زمان کافی .

پروسه گلد جمع کردن تو wod واقعا با نسخه های قبلی تفاوت زیادی کرده . الان خیلی چیزا به داشتن یه garrison پر و پیمون بستگی داره ! فارم کردن matherials دیگه مثل قبل اونقدر ها هم پولساز نیست چون یک نفر با داشتن چنتا alt میتونه از garrison های خودش چیزهای مورد نیازش رو در بیاره .

از نظرم یه جورایی بلیز تو این پچ داره گلد محور بودن ah رو ازش درمیاره پخش میکنه تو خود بازی

برنامه های WOW برای سال جدید میلادی http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/13113971367
به طور خلاصه:

• Tradable game time tokens that you can sell to other players for gold.
  • A legendary follower is coming to the legendary quest line.
  • Better flight path routing.
  • The long awaited heirloom tab.
  • Blood Elf modes and other new character model fixes.
  • Blackrock Foundry in February
  • The ability to send tweets from in game.

جریان این game time tokens الان چیه ؟؟؟

یعنی از استور میشه خرید اینارو بعد ترید کرد ؟؟؟ واقعا همین جوریه ؟!

جریان این game time tokens الان چیه ؟؟؟

یعنی از استور میشه خرید اینارو بعد ترید کرد ؟؟؟ واقعا همین جوریه ؟!
الان بلیزارد میخواد خرید تایم با گلد قانونی کنه
یک توکن بلیزارد با پول واقعی میزاره برای فروش .. یک نفر میخرتش بعد داخل بازی با گلد میفروشه .. شما این توکن با گلد که خریدی استفاده کنی تایم گیرت میاد
الان این گلدی که جا به جا میشه و پلیرها باهاش تایم میخرند توی جیب دلال های اینکار میره و بلیزارد هیچی گیرش نمیاد .. حالا با این کار میخواد هم کاسبی اونها را خراب کنه و هم پول گیر خودش بیاد

البته این کاری هست که بلیزارد به نظرم زودتر از این ها باید می کرد

- - -ویرایش - - -

یعنی خریدو فروش گیم کارت با ایتم ها و گلد آزاد شده ؟

واسه خریدن یه گیم تایم باید چند ساعت در روز زمان بزارم

این هنوز اجرا نشده و فقط بلیزارد گفته برای سال جدید می خوام همچین چیزی راه اندازی کنم .. معلوم نیست شاید اول سال بیاد شاید اخر سال اما هنوز خرید و فروش گلد در بازی غیرقانونی هست و اگر شناسایی بشی 100% بن میشی

گلد جمع کردن مثل اب خوردن هست فقط حوصله میخواد .. میتونی با mining / skining / heirbolism براحتی با فروش در AH گلد جمع کنی مثلا من خودم 2 ساعت داشتم با کاراکتر هم لول اپ میکردم هم فارم .. بعد چیزایی که جمع کردم در حد 3-4 stack بیشتر نبود که 200 گلد فروختم

قیمت گیم کارت حدود60k بالا یا پایین تر هست یعنی روزی 1000 گلد جمع کنی میتونی براحتی گیم کارت بگیری

زمان گذاشتن هم بستگی به ساعتش داره .. توی سرور اروپا بهترین زمانش صبح هست حدود 7-8 که به زمان اونها میشه 4-5 صبح و سرور خلوت هست و راحت میتونی با 2-3 ساعت فارم روزی 1000 گلد جمع کنی

الان بلیزارد میخواد خرید تایم با گلد قانونی کنه
یک توکن بلیزارد با پول واقعی میزاره برای فروش .. یک نفر میخرتش بعد داخل بازی با گلد میفروشه .. شما این توکن با گلد که خریدی استفاده کنی تایم گیرت میاد
الان این گلدی که جا به جا میشه و پلیرها باهاش تایم میخرند توی جیب دلال های اینکار میره و بلیزارد هیچی گیرش نمیاد .. حالا با این کار میخواد هم کاسبی اونها را خراب کنه و هم پول گیر خودش بیاد

البته این کاری هست که بلیزارد به نظرم زودتر از این ها باید می کرد

چی رو زودتر میکرد ؟؟ اینکه تنها راهی که میشد با پول واقعی تو بازی پولدار شد رو زودتر میکرد ؟؟؟

شما قشنگ ببین اگه داد ملت در نیومد سر این قضیه ! بله دیگه راحت از این به بعد میشه توکن خرید به قیمت نجومی فروخت پولدار شد تو wow :d

در واقع باید گفت بلیزارد داره میگه آهای شماهایی که دنبال گلدین تو بازی هی اینور و اونور میزنین واسه خریدن گلد بیاین پیش خود من پولاتونو به من بدین گلد بگیرین !! :bighug:

چی رو زودتر میکرد ؟؟ اینکه تنها راهی که میشد با پول واقعی تو بازی پولدار شد رو زودتر میکرد ؟؟؟

شما قشنگ ببین اگه داد ملت در نیومد سر این قضیه ! بله دیگه راحت از این به بعد میشه توکن خرید به قیمت نجومی فروخت پولدار شد تو wow :d

در واقع باید گفت بلیزارد داره میگه آهای شماهایی که دنبال گلدین تو بازی هی اینور و اونور میزنین واسه خریدن گلد بیاین پیش خود من پولاتونو به من بدین گلد بگیرین !! :bighug:

منظورت از قسمت سبز نفهمیدم
برای قسمت ابی هم بگم نه اینکه الان ارزون هست و در راه خدا این کار میکنند .. حداقل شاید دست بلیزارد بیاد تو کار و خرید و فروشش مجاز باشه نمیگم قیمت ارزونتر، حداقل همین قیمت هایی که هست را بدون ترس و لرز بدیم و گیم کارت با گلد بخریم

منظورت از قسمت سبز نفهمیدم
برای قسمت ابی هم بگم نه اینکه الان ارزون هست و در راه خدا این کار میکنند .. حداقل شاید دست بلیزارد بیاد تو کار و خرید و فروشش مجاز باشه نمیگم قیمت ارزونتر، حداقل همین قیمت هایی که هست را بدون ترس و لرز بدیم و گیم کارت با گلد بخریم

نه شما کلا منظور من رو نفهمیدید من میگم تو wow از تنها چیزی که خیالت راحت این بود که کسی با پول واقعی نمیتونه به گلد برسه مگر اینکه ریسک کنه بره از سایت هایی که گلد میفروشن بخره که این بحثش جداست
الان در واقع با این کار راحت میشه تو بازی صاحب هر مقدار گلد شد و gear up کرد .. الانم که ماشالا توی اکشن هوس بازی پر از ایتم های هروییک و مایتیک که میشه با پول خرید

لبیته بگم من هم نگفتم این توکن ها ارزون خواهند بود دارم میگم به هر حال راه رو داره واسه این جور کارهای چیپ باز میکنه بلیزارد !

سخت نیست , حوصله میخواد و زمان کافی .

پروسه گلد جمع کردن تو wod واقعا با نسخه های قبلی تفاوت زیادی کرده . الان خیلی چیزا به داشتن یه garrison پر و پیمون بستگی داره ! فارم کردن matherials دیگه مثل قبل اونقدر ها هم پولساز نیست چون یک نفر با داشتن چنتا alt میتونه از garrison های خودش چیزهای مورد نیازش رو در بیاره .

از نظرم یه جورایی بلیز تو این پچ داره گلد محور بودن ah رو ازش درمیاره پخش میکنه تو خود بازی

می‌شه یه خورده این garrison رو توضیح بدین !! چطور می‌شه گلد در آورد؟

- - -ویرایش - - -

البته یه روش دیگه هم داره که شاید از این دو تا هم بهتر باشه اونم اینه که تو فروم خود wow قسمت realm خودتون تاپیک بزنید .

اصولاً اگه تو فروم خود wow فعال باشید دوستای خوبی پیدا میکنید .

لینک فرومplz

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or