World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
قائدتا باید 10 روز تریال پانداریا رو داشته باشه@
منم از 10 روز تریال کاتا استفاده کردم ولی جوریه که باید حتما تایم بازی داشته باشی!
من دو روز تایم داشتم به هوای اینکه بتونم 10 روز بیشتر بازی کنم زدم دیدم فقط تو این 2 روز کار کرد دیگه تموم شد!

واااااااااااااااااااااااااااااااای!:((
بچه ها من همین الان کاتا خریدم چرا تایم هدیه نداد؟!؟!؟!؟!؟؟؟؟:-o
یکی از دوستان گفت که 10 روز تایم میده که!!!!!:((:((:((
:(
تنها battlechest ّه شما 1 ماه رایگان اجازه بازی میده ... اون 10 روز هم زمانی هست که شما روی همون Battle chest هست و وقتی وارد اکونت در سایت بلیارد شدید میتونید 10 روز رایگان Cata رو فعال کنید .. واین قضیه در مورد MOP هم هست
الان تنها راه برای بازی کردن شما خرید گیم کارت هست
به جز بن شدن راه دیگه ایم هست که وقتی بازی نمی کنم شارژم نره؟
:d
نچ :دی
آیتم لولو چطوری باید بالا ببرم؟
شما وقتی ایتم های جدید و قویتر استفاده میکنید ilvl هم بالاتر میره

تنها battlechest ّه شما 1 ماه رایگان اجازه بازی میده ... اون 10 روز هم زمانی هست که شما روی همون Battle chest هست و وقتی وارد اکونت در سایت بلیارد شدید میتونید 10 روز رایگان Cata رو فعال کنید .. واین قضیه در مورد MOP هم هست
الان تنها راه برای بازی کردن شما خرید گیم کارت هست

نچ :دی

شما وقتی ایتم های جدید و قویتر استفاده میکنید ilvl هم بالاتر میره
الان که من تایم نداشتم و از MOP تریال استفاده کردم 10 روز شارژ شد!
و شنیدم که چون از MOP تریال استفاده کردم وقتی MOP اصلی رو وارد کنم 30 روز شارژ هدیش میپره،درسته؟
و به این نتیجه رسیدم که چون از تریال کاتا هم استفاده کرده بودم بهم تایم هدیه نداد!
:((:((:((

بازی تا میزنم اجرا باشه Fatal error میده :|
چی کار کنم درست بشه ؟ Catch هم پاک کردم فایده ای نداشت
http://www.8pic.ir/images/39491268651277024185.png
الان که من تایم نداشتم و از MOP تریال استفاده کردم 10 روز شارژ شد!
و شنیدم که چون از MOP تریال استفاده کردم وقتی MOP اصلی رو وارد کنم 30 روز شارژ هدیش میپره،درسته؟
و به این نتیجه رسیدم که چون از تریال کاتا هم استفاده کرده بودم بهم تایم هدیه نداد!
:((:((:((
هر کی گفته چرت و پرت گفته .. شما زمانی که از تریال استفاده میکنی مثل این میمونه که MOP را دارید اما بعد از 10 روز باید MOP خریداری کنید ... گیم کارت هم میخواید
دوستان یه گیلد توی کازاک که ایرانیا عضوش باشن و شاخم باشه به من معرفی میکنید؟
:d
Dream varamin
توی این گیلد هستم اما توصیه می کنم توی این گیلد نیایی چون جوابتو نمیدن چه برسه باهاشون بخوای Raid بری !

آخرین ویرایش:
بازی تا میزنم اجرا باشه Fatal error میده :|
چی کار کنم درست بشه ؟ Catch هم پاک کردم فایده ای نداشت
http://www.8pic.ir/images/39491268651277024185.png

هر کی گفته چرت و پرت گفته .. شما زمانی که از تریال استفاده میکنی مثل این میمونه که MOP را دارید اما بعد از 10 روز باید MOP خریداری کنید ... گیم کارت هم میخواید

Dream varamin
توی این گیلد هستم اما توصیه می کنم توی این گیلد نیایی چون جوابتو نمیدن چه برسه باهاشون بخوای Raid بری !

چرا جواب نمیدن؟

آخرین ویرایش:
تجربه بازی کردن چند ساله MMO میگه هیچ وقت سمت گیلد های ایرانی نرو مگر اینکه از نزدیک بچه هاشو میبینی!!و با هم دوستین!!!
بدترین لحظاتم رو توی 2 تا گیلد ایرانی بودم که صبح تا شب فحش میدادن سر هر باس...البته بعد از 3 ساعت الافی تا بچه ها بیان و بریم raid و خدا کنه کسی دستشویی چیزی نره یا مامانش نیاد یا .......
بدترین اخلاقم (کسیو مثال نمیزنم خودمو میگم)احساس شاخ بودن بیش از حده...هر کی فکر میکنه بهتر از بقیست و بقیه بازی بلد نیستن ...در یک کلام آ شیر آبم باز!
پ.ن:بیشتر از یکساله WOW بازی نکردم با اینکه خیلی وقتها سره قطعی نت و پینگ افتضاح و بچه های عزیز خودمون در گیلد به زمین و زمان فحش میدادم اما بهترین لحظاتمم تو این بازی بوده که همرا با GF عزیز از لول 1 2تا Blood elf آپ کردیم باهم..بعدم رفتیم تو یک گیلد انگلیسی و چقدر خوش میگذشت..اوجش ازدواج 2 تا از بچه های گیلد بود براشون تو بازی مراسم گرفتیم...نفری 100k بهشون پول دادیم تو بازی :d اینها همه با این انگلیسی شتر گاو پلنگ من بود!!ای ایلیدن کجایی که کشتنت خیلی حال داد :d
شرمنده بابت آف تاپیک

کسی راه حلی واسه مشکل من نداره :|
عجب، پس بیخیال گیلد ایرانی بشم؟ دستت درد نکنه داداش خوب شد گفتی:bighug:
گیلد خارجی هم باید apply بزاری و انگلیسی بلد باشی تا بتونی raid بری :دی تازه به شرطی هست یه گیلد درست راهت بدهند :دی
حداقل گیلد ایرانی یه 2 تا سوال میتونی بپرسی راهنماییت کنند

کسی راه حلی واسه مشکل من نداره :|

گیلد خارجی هم باید apply بزاری و انگلیسی بلد باشی تا بتونی raid بری :دی تازه به شرطی هست یه گیلد درست راهت بدهند :دی
حداقل گیلد ایرانی یه 2 تا سوال میتونی بپرسی راهنماییت کنند
این error که داده معمولا مال clinet بازی هست چک کن ببین آنتی ویروس چیزی پاک نکرده باشه یا مشکلی برای بازیت پیش نیومده باشه.
در رابطه با گیلد خوب هم اگر گیلدی بخوای بری که raid برن و گیلد خوبی باشه باید هم انگلیسیت در حد نورمال باشه هم برای ورود باید به یه سری از جواب ها برای تاکتیک کشتن باس ها جواب بدی ( اکثر گیلد های خوب این گزینش رو دارن بعضیهاشون هم وب سایت دارن) که این گیلد ها هم با اینکه خوبن کم پیش میاد 25 man برن مگر گیلد های شاخ سرور که خودشون می گن شرایط ورود این هست که زندگیت رو وقف wow کنی :d

یک گیلد من ساختم اگر دوست داشتید پ.خ بدید

(محیط کاملا صمیمی , به بچه های خیلی فعال هم گلد هدیه میدیم)

پاندا واسه کسانی که لوک ایران باشند 30 روز تایم هم داره

تجربه بازی کردن چند ساله MMO میگه هیچ وقت سمت گیلد های ایرانی نرو مگر اینکه از نزدیک بچه هاشو میبینی!!و با هم دوستین!!!
بدترین لحظاتم رو توی 2 تا گیلد ایرانی بودم که صبح تا شب فحش میدادن سر هر باس...البته بعد از 3 ساعت الافی تا بچه ها بیان و بریم raid و خدا کنه کسی دستشویی چیزی نره یا مامانش نیاد یا .......
بدترین اخلاقم (کسیو مثال نمیزنم خودمو میگم)احساس شاخ بودن بیش از حده...هر کی فکر میکنه بهتر از بقیست و بقیه بازی بلد نیستن ...در یک کلام آ شیر آبم باز!
پ.ن:بیشتر از یکساله WOW بازی نکردم با اینکه خیلی وقتها سره قطعی نت و پینگ افتضاح و بچه های عزیز خودمون در گیلد به زمین و زمان فحش میدادم اما بهترین لحظاتمم تو این بازی بوده که همرا با GF عزیز از لول 1 2تا Blood elf آپ کردیم باهم..بعدم رفتیم تو یک گیلد انگلیسی و چقدر خوش میگذشت..اوجش ازدواج 2 تا از بچه های گیلد بود براشون تو بازی مراسم گرفتیم...نفری 100k بهشون پول دادیم تو بازی :d اینها همه با این انگلیسی شتر گاو پلنگ من بود!!ای ایلیدن کجایی که کشتنت خیلی حال داد :d
شرمنده بابت آف تاپیک
مگه میشه تو wow عروسی کرد:-o:-o:-o:-o ؟؟ تو کدوم پتچ این قابلیت رو داره ((( چه جالب :| ))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or