World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
داداش انتقال کاراکتر 120 تومن اب میخوره لول اپ کردنم که خیلی حال ادم و میگیره/:)
یه گیلد ایرانی تو magetridon(هرد یا الینس) کسی نمیشناسه؟
گذشت اون زمانی که قوی ترین ریلم هوردها magteridon بود که تا یک Raid جدید میومد روز اول کل bossها رو first try میزدند !
برو این سایت ... EU (EN) WoW Realms :: WoWProgress - World of Warcraft Rankings
شده ریلم 219 تازه الیانس ها بیشتر از هوردها هستند !
مجبور نیستی 120 تومان واسه انتقال پول بدی دوباره شروع کن به lvlup ..

- - -ویرایش - - -

کسی سرور free بدون باگ نیمشناسه ؟؟ خارجی هم باشه اشکالی نداره
اگر پیدا کردی من اکونت Wowام میدم بهت میام همون سرور رایگان بازی میکنم :)
گشتم نبود، نگرد نیست !

با سلام خدمت دوستان یه سوال وقتی من رو دانگئون ها کلیک میکنم قفلن و علامت قفل روشون هست و مینویسه که تو اونا رو قفل کردی یا الان قفلن در حالی که لولم هم به اونا میخوره چطوری باید قفلشون رو باز کرد؟(سرور مولتن)

با سلام خدمت دوستان یه سوال وقتی من رو دانگئون ها کلیک میکنم قفلن و علامت قفل روشون هست و مینویسه که تو اونا رو قفل کردی یا الان قفلن در حالی که لولم هم به اونا میخوره چطوری باید قفلشون رو باز کرد؟(سرور مولتن)
شاید آیتم لولت پایینه

نمیدونم حالا الان میگید یارو اومده چاخان کنه یا نه :d
ولی به عنوان کسی که که از مکانیزم های Emulator ها (یا بهتره بگم TrinityCore چون بقیشون از بیس کد TC نوشته میشند) چیزی میدونه میگم که سرور بدون باگ نداریم، اما سروری داریم که باگ هاش توی Instance ها (کل راید های wotlk مثلا) انگشت شمار باشند.
نمیخوامم تبلیغات کنم چون چیزی عایدم نمیشه، نه سرور خودمم نیستش و کلا ایرانی نیست. پلیر بیس خوبی داره و میشه گفت خیلی از مولتن سرتره (همون مولتنی که Quest Chain Smourne رو نمیتونست فیکس کنه و SM رو گذاشت توی loot template لیچ کینگ و halion :|:|:)))
خلاصه اگه واقعا پول ندارید که برید بلیزارد، یا از پاندا خوشتون نمیاد (:d) و به هر دلیلی از کاتا زده شدید (چون اکثر P.Server های کاتا trash هستند) یه پی ام بدید یه 1-2 تا سرور خوب بهتون معرفی کنم برای 3.3.5a.
البته از کاتا رفتن به 3.3.5 حوصله میخواد ولی هنوز خیلیا مثل خودم هستند که نه پولی در بساط دارند و نه حالشو که با باگ های سرور های کاتا (مثل monster) سر و کله بزنند.
(ترجیح میدم گانشیپ فول اسکریپت شده ای که هیچ سرور رو نداره رو برم تا اینکه راید های Cata رو برم که سر هر باگی وایپ شیم :d)

بازم میگم هیچ سروری بدون باگ نیست، اما سروری که به بلیزارد نزدیک باشه داریم :p

نمیدونم حالا الان میگید یارو اومده چاخان کنه یا نه :d ولی به عنوان کسی که که از مکانیزم های Emulator ها (یا بهتره بگم TrinityCore چون بقیشون از بیس کد TC نوشته میشند) چیزی میدونه میگم که سرور بدون باگ نداریم، اما سروری داریم که باگ هاش توی Instance ها (کل راید های wotlk مثلا) انگشت شمار باشند. نمیخوامم تبلیغات کنم چون چیزی عایدم نمیشه، نه سرور خودمم نیستش و کلا ایرانی نیست. پلیر بیس خوبی داره و میشه گفت خیلی از مولتن سرتره (همون مولتنی که Quest Chain Smourne رو نمیتونست فیکس کنه و SM رو گذاشت توی loot template لیچ کینگ و halion :|:|:))) خلاصه اگه واقعا پول ندارید که برید بلیزارد، یا از پاندا خوشتون نمیاد (:d) و به هر دلیلی از کاتا زده شدید (چون اکثر P.Server های کاتا trash هستند) یه پی ام بدید یه 1-2 تا سرور خوب بهتون معرفی کنم برای 3.3.5a. البته از کاتا رفتن به 3.3.5 حوصله میخواد ولی هنوز خیلیا مثل خودم هستند که نه پولی در بساط دارند و نه حالشو که با باگ های سرور های کاتا (مثل monster) سر و کله بزنند. (ترجیح میدم گانشیپ فول اسکریپت شده ای که هیچ سرور رو نداره رو برم تا اینکه راید های Cata رو برم که سر هر باگی وایپ شیم :d) بازم میگم هیچ سروری بدون باگ نیست، اما سروری که به بلیزارد نزدیک باشه داریم :p
میگم که حتی بلیز باگ داره من همه نسخه ها رو بازی کردم و الان موپ بازی میکنم یه بار رفتم سراغ 3.3.5 حالم به هم خورد خیلی کم پیش میاد کسی که کاتا یه موپ بازی کرده بره سراغ 3.3.5 (شاید بخاطر سختیش) از همه مهمتر سیستم تلنتش الان کلا 15 تا تلنت داره تو 3.3.5 1000تا داشت آدم گیج میشد

- - -ویرایش - - -

فروم قاطیه یا نت من مشکل داره؟یه spaceـم که میزنم نمیاد

- - -ویرایش - - -

sry Enter

نمیدونم حالا الان میگید یارو اومده چاخان کنه یا نه :d
ولی به عنوان کسی که که از مکانیزم های Emulator ها (یا بهتره بگم TrinityCore چون بقیشون از بیس کد TC نوشته میشند) چیزی میدونه میگم که سرور بدون باگ نداریم، اما سروری داریم که باگ هاش توی Instance ها (کل راید های wotlk مثلا) انگشت شمار باشند.
نمیخوامم تبلیغات کنم چون چیزی عایدم نمیشه، نه سرور خودمم نیستش و کلا ایرانی نیست. پلیر بیس خوبی داره و میشه گفت خیلی از مولتن سرتره (همون مولتنی که Quest Chain Smourne رو نمیتونست فیکس کنه و SM رو گذاشت توی loot template لیچ کینگ و halion :|:|:)))
خلاصه اگه واقعا پول ندارید که برید بلیزارد، یا از پاندا خوشتون نمیاد (:d) و به هر دلیلی از کاتا زده شدید (چون اکثر P.Server های کاتا trash هستند) یه پی ام بدید یه 1-2 تا سرور خوب بهتون معرفی کنم برای 3.3.5a.
البته از کاتا رفتن به 3.3.5 حوصله میخواد ولی هنوز خیلیا مثل خودم هستند که نه پولی در بساط دارند و نه حالشو که با باگ های سرور های کاتا (مثل monster) سر و کله بزنند.
(ترجیح میدم گانشیپ فول اسکریپت شده ای که هیچ سرور رو نداره رو برم تا اینکه راید های Cata رو برم که سر هر باگی وایپ شیم :d)

بازم میگم هیچ سروری بدون باگ نیست، اما سروری که به بلیزارد نزدیک باشه داریم :p
بعد از 4 سال اونم با پر از باگ تازه تونستند چیزی شبیه بلیزارد بزنند ... خسته نباشند
به خدا خواب دیدم دارم تو یه سرور بدون بگ و رایگان بازی میکنم
:d
رویایی دارم، رویایی رنگارنگ ;;)
میتونه 3 دلیل داشته باشه
اول اینکه ilvl شما پایین باشه و براتون باز نباشه
دوم یکبار رفته باشید و برای همین قفل میشه و باید 24 ساعت صبر کنید تا بتونید دوباره برید
سوم اگر در گروه هستید فرد یا افرادی در گروه باشند که lvl یا ilvlشون برای اون dungeon پایینتر باشه و شما نمیت ونید برید

میتونه 3 دلیل داشته باشه
اول اینکه ilvl شما پایین باشه و براتون باز نباشه
دوم یکبار رفته باشید و برای همین قفل میشه و باید 24 ساعت صبر کنید تا بتونید دوباره برید
سوم اگر در گروه هستید فرد یا افرادی در گروه باشند که lvl یا ilvlشون برای اون dungeon پایینتر باشه و شما نمیت ونید برید

آیتم لولو چطوری باید بالا ببرم؟

دوستان اگر کسی مایل بود بگه اکانت WoW خیلی رده بالا و قدیمی هستش که 3 تا کاراکتر داره و اصلیترینش !

Paladin Holy / Prot هست که 15k Achievement داره و Mount های نادر و 1st Realm Paladin هم داره با کلی مزایا بالاتر مثلا تو هر Patch کل Raid ها Clear شده هست و
تاریخ هر Achievement مختص خود Patch !!!!!! به همراه کلی گلد .

یه اکانت خیلی خوبه هر کسی خواست بگه دیگه .

یا باید بعضی از دانجیون های دیگه رو بری که اونا باز بشه البته اگه روش نوشته باشه باید کوئست های دیگه انجام بدی!
این کوئست ها که میگه واسه دانجیون های دیگس!

- - -ویرایش - - -

واااااااااااااااااااااااااااااااای!:((
بچه ها من همین الان کاتا خریدم چرا تایم هدیه نداد؟!؟!؟!؟!؟؟؟؟:-o
یکی از دوستان گفت که 10 روز تایم میده که!!!!!:((:((:((
:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or