World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
اینا loot cart
http://entertainment.upperdeck.com/wow/en/products/loot/default.aspx

Where does it come from and how hard is it to get?
The Spectral Tiger comes from the World of Warcraft TCG (trading card game)
TCG Expansion: Fires of Outland (Official Site)
Card: Spectral Tiger
Rarity: 1/484 booster packs
Distribution: Booster boxes contain 24 boosters and cost approx $85 USD (inc. shipping), therefore the average cost of obtaining this particular loot is $1,714.00

How do the Loot cards work?
Loot cards are special rare versions of WoW TCG cards found in booster packs, starter decks, and raid decks that have a revealable unique code. Once this protective layer concealing the code is scratched away, a 25 digit promotion code is revealed that can be entered into the Blizzard offical promotions page

ایتا رو میخری مدلهای زیادی هم داره

جالبه ها حالا که دیگه سر به راه شدیم هی چپ و راست server برمیدارن off میزارن واسم :-"

خوب این جدیدترین سرور ایرانیه که فکر میکنم راه افتاده
http://92.50.0.17/

اینم که چند وقتیه هست ... فقط سایتش یه کم مشکل داره که فکر کنم درست میشه
http://pworld.ir/

اینم یه سرور دیگه که از همش با حال تره ^^ سرور PvP هستش ... یعنی همه item های بازی و می تونین بخرین ... T6 اتو می خری و gem ها رو روش می بندی و Rate xp ش خیلی بالا هستش فکر کنم 2-3 ساعت 70 بشه شد ... واسه pvp ا فقط ... که خیلی خوبه ^^ اینم یه کم مشکل داره سایتش که یکی از بچه ها می گفت درست میشه ... یه سر زدم یه سری از بچه های Bavar هستن و بچه های Farasoo هم هستن
http://iranwow.webs.com/

Rapgame هم که می گن قراره Run بشه ...

Westgame هم که می خواد یه سرور بزنه ...

خلاصه داغه داغه الان ^^

خبر داغ :
اول این که تا حدود یه هفته دیگه احتمالا Patch 2.3.3 میاد ... و میریم واسه 2.4 که البته patch 2.4 رو دارن تو Test Realm اجرا می کنن و bug هاشو میگیرن ...

دوم هم یه سری از item ای Sunwell ... این Item ها حقانیت خفن بودن Sunwell رو ثابت می کنن :biggrin1:
حتما ببینین .... Staff ارو می خواااااااااااااااااااااااام ( اون که واسه feral هست رو می گم :-" )
http://img77134.pictiger.com/images/13789087/

خبر بعدی هم این که آیتم های Season 4 هم تو راهه ولی هیچ خبری از زمانش نمیدن !

منبعش اینه
http://img169.imageshack.us/img169/8971/compjg9vm8.jpg
البته احتمالا فیل تره :-"

یه نکته هم اینه که این آیتم ها فقط احتمال داره که ماله Sunwell بشه ... چون هنوز Fake هستش و تو یه سرور free مثل این که دیده شده ( نمی دونم کدوم سرور )
ولی خوب زیاد هم از واقعیت دور نیست ...
راستی مثل این که این سرور که معرفی کردم همون Rapgame هستش !
http://92.50.0.17/

آره رهام از هیروت عکس بزار ببینیم ^^

این درسته که می گن همه دارن ناجور wowرو ترک می کن?.مردم تو forumه blizzخیلی شاکی بودن می گفتن tbcگند زد به بازی با honour systemه جدیدش و اینکه با هر expensionداره level capرو افزایش می ده.می گفتن چه فایده داره که این همه وقت بگذاریم به بالاترین لول برسیم و بهترین armorرو داشته باشیم در حالی که می دونیم تو expensionه بعد باید از اول شروع کنیم و کلی وقت بگداریم.می گن که اعضای حتی guildهای بزرگ دارن wowرو ترک می کنن.اکثرا هم می رن age of conan.:-"

در هر صورت نباید یادمون بره که WoW هم یک Game هست فقط و ما هم Gamer ...
من اصلا احساس بدی ندارم از این که Gamer هستم و دارم WoW بازی می کنم ... مطمئنا یه روزی WoW هم عمرش به سر میاد ولی خاطر های خوبی که ازش هست همیشه می مونه ... ( مثل بازی های قدیمی از جمله Re 2 که من هیچ وقت اون لحظات رو که با پسر خاله و پسر دایی هام میشستیم و بازی می کردیم رو فراموش نمی کنم و همیشه هم ازش یاد می کنیم و به عنوان یه خاطره خیلی شیرین تو مغزم هک شده )
آره این هست ... کلا Blizzard شرکت فوق العاده موفقیه ولی یه مقدار پولکی هستن ... البته WotLK به احتمال خیلی زیاد آخرین Pack هستش و از شنیده ها و شایعاتی که هست بر میاد که خیلی روش دارن کار می کنن ... البته واسه من بده که سیستمم زغالیه ! احتمال زیاد رو گرافیکش هم کار می کنن ...

این درسته و یه مقدار ضد حال هست ... البته من چند نفری رو دیدم که lvl 60 مونده بودن و Tier 3 تنشون بود و همون جوری بازی می کردن !!! یعنی cd-key bc رو نداشتن و وفا دار به wow classic باقی مونده بودن ^^
توی اروپا و آمریکا خیلی بیشتر از ما ها وقت می زارن و گذاشتن واسه WoW (واسه بازی های دیگه هم همینه )
من یه دوستی دارم که پسر خالش سوئد هست و الان 2 ساله درس و دانشگاه و زندگی و ول کرده فقط زده تو کار Game ... یعنی تا این حد وقت می زارن ! خوش بختانه تو این مملکت حتی اگه بخواد کسی هم نمی تونه تا این حد وقت بزاره ^^
و یه سری میبینن این همه وقت گذاشتیم و از زندگی مون زدیم یهو مثلا WoW تعطیل بشه ! خیلی ضد حال می خورن و به افسردگی کشیده میشن ... ولی خود من اگه WoW تعطیل شه به مدت 1 ساعت SS هامو ورق می زنم و یه کم غصه می خورم بعد میرم دنبال یه game دیگه :biggrin1:

ولی فعلا از این مطمئنم که WoW هنوز خیلی مونده که تعطیل شه :p

در هر صورت نباید یادمون بره که WoW هم یک Game هست فقط و ما هم Gamer ...
من اصلا احساس بدی ندارم از این که Gamer هستم و دارم WoW بازی می کنم ... مطمئنا یه روزی WoW هم عمرش به سر میاد ولی خاطر های خوبی که ازش هست همیشه می مونه ... ( مثل بازی های قدیمی از جمله Re 2 که من هیچ وقت اون لحظات رو که با پسر خاله و پسر دایی هام میشستیم و بازی می کردیم رو فراموش نمی کنم و همیشه هم ازش یاد می کنیم و به عنوان یه خاطره خیلی شیرین تو مغزم هک شده )
آره این هست ... کلا Blizzard شرکت فوق العاده موفقیه ولی یه مقدار پولکی هستن ... البته WotLK به احتمال خیلی زیاد آخرین Pack هستش و از شنیده ها و شایعاتی که هست بر میاد که خیلی روش دارن کار می کنن ... البته واسه من بده که سیستمم زغالیه ! احتمال زیاد رو گرافیکش هم کار می کنن ...

این درسته و یه مقدار ضد حال هست ... البته من چند نفری رو دیدم که lvl 60 مونده بودن و Tier 3 تنشون بود و همون جوری بازی می کردن !!! یعنی cd-key bc رو نداشتن و وفا دار به wow classic باقی مونده بودن ^^
توی اروپا و آمریکا خیلی بیشتر از ما ها وقت می زارن و گذاشتن واسه WoW (واسه بازی های دیگه هم همینه )
من یه دوستی دارم که پسر خالش سوئد هست و الان 2 ساله درس و دانشگاه و زندگی و ول کرده فقط زده تو کار Game ... یعنی تا این حد وقت می زارن ! خوش بختانه تو این مملکت حتی اگه بخواد کسی هم نمی تونه تا این حد وقت بزاره ^^
و یه سری میبینن این همه وقت گذاشتیم و از زندگی مون زدیم یهو مثلا WoW تعطیل بشه ! خیلی ضد حال می خورن و به افسردگی کشیده میشن ... ولی خود من اگه WoW تعطیل شه به مدت 1 ساعت SS هامو ورق می زنم و یه کم غصه می خورم بعد میرم دنبال یه game دیگه :biggrin1:

ولی فعلا از این مطمئنم که WoW هنوز خیلی مونده که تعطیل شه :p
آره موافقم چون الان که که نگاه می کنم می بینم 2برابر تعدادی که می رن داره به بازیکن ها اضافه می شه.ولی بد نیست که blizzواقعا به قیمتش یکم تخفیف بده و این هم خیلی خوبه که آخر بازی رو اینجوری تموم کنن مثلا همه تو emerland dreamتو صلح و صفا تا آخر دنیا می مونن و آخرین patchهwowهم باشه اون موقع حتما lvl capبه 100 می رسه...یا یه همچین چیزی چون باعث می شه که همیشه تو خاطره ها باقی بمونه. به هر اکثر کسایی که رفتن بر خواهند گشت وقتی که ضد حال خوردن و دیدن که age of conanهیچ حرفی نداره که در برابر wowبزنه...البته تا الان:biggrin1:

tفکر نکنم از این کارا بکنند من خودم اگه این همه پول و وقت میزاشتم بعدش بازی رو ول می کردم فکر نکنم
امین من شنیدم سرور US بهتره یکی از دوستام میگفت یک آیتم که تو UKهست تو US یک پنجم اونم نمی خرند!!!!!!!

ببین میلاد همه شواهد مبنی بر اینه که eu از لحاظ pvp - pve و ... برتره ... هم از لحاظ تعداد guild برتر و هم از لحاظ تعداد realm های برتر برتره ... این که چه آیتمی و رو چند بزاری و چند بخرن تو AH ... و این جور چیزا که خوب تو همه realm ها متغیره و دلیل بر برتری و این جور چیزا نیست !
فکر کنم اینجا بود یه پست دادم که گفتم بین 50 تا realm اول چندتاشون واسه eu و چندتاشون واسه us هست ...
تازه latency هم واسه ما ها تو eu بهتره ... من us نبودم تا حالا ولی یاسر که گفت فرقشو ...
مسعود خداییش خودم می خواستم واست upload کنم ولی نشد ... adsl ام که بیاد اگه گیر نیاورده باشی حتما فایل install اشو واست upload می کنم ...

بچه ها در مورد طریقه ی بازی زیاد سوال کردن منم گفتم یه چیزه کلی بنویسم
ببینید اول باید بازی WOW رو روی سیستمتون نصب کنید . بعد از نصب برای بازی توی سرور Blizz شما باید یه اکانت بسازی از این آدرس : www.wow-europe.com . برای ساخت اکانت نیاز به یه CD KEY داری که قیمتش 21 تومنه . این CD KEY یک ماه شارژ داره . بعد از یک ماه شما باید Game Card بخری که قیمتش 35 تومنه و 60 روز هم شارژ می کنه . لول که 60 شد برای لول آپ کردن و رفتن به Outland هم 29 تومن میدی یه CD KEY می خری و میری توی Accont Managment خودت و اونو وارد می کنی .

حالا طریقه ی وصل شدن به سرور ها : وقتی که بازی رو نصب کردی تو پوشه ی بازی یه فایل TXT هست به اسم Realm List . اونو باز می کنید و اگه می خواید توی Bliizzard بازی کنید این متنو توش مینویسید :
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com

اگر هم می خواید توی Private Server بازی کنید بجای eu.logon.worldofwarcraft.com باید Realm اون سرور رو بزاری مثلا Realm یرور Deathknell اینه :

set realmlist logon.deathknell.cc

----------------------------------------

Don اومدی Blizz ؟ تو کدوم Realmی ؟ اسم Charات چیه ؟؟

-----------------------------------------

راستی Mag قفل شده و دیگه نمیشه توش کاراکتر ساخت فقط کسایی میتونن توش بازی کنن که قبلا کاراکتر ساخته باشن توش

-----------------------------------------

میگم خوب نیست یه کلاس تلفظ هم بزاریم . آخه می بینم خیلی از کلمات توی بازی رو اشتباه تلفظ می کنن بعد که بشون میگی اشتباه تلفظ میکنی میگن ادعات میشه

مثلا به Sword میگن Soword در صورتی که باید بگی Sord
به Gnomeregan میگن Genomeregan در صورتی که باید بگی Nomeriyan
به Alliance میگن آلیانس در صورتی که باید بگن آلاینس
و و و و ......

-----------------------------------------------------

ببین میلاد همه شواهد مبنی بر اینه که eu از لحاظ pvp - pve و ... برتره ...

100% . شما میدونستید که Nihilum اول تو US بودن بعد Change کردن اومدن EU ؟؟

THX از توضیحت ... آره به امید خدا ... ما 3 تا دوست خیلی قدیمی هستیم ( از دوران دبستان ^^ ) که هر 3 تامون هم اکباتان ایم ... یکیمون و میشناسین تو اهواز Squall هست (که شدیدا منتظریم پاش برسه تهران ... سیتمشو عوض کرده ... ما هم که لاش خور خراب شیم اونجا Crysis بازیکنیم :cheesygri عقده ای نشیم :-" )... که اونم یه هیرو به خاطر ما تو Frostmane EU ساخت و می خواد Shaman 70 اشم که تو Deathwing رو Move بده بیاد Frostmane ... اسم char ام هم Jullia :cheesygri Druid NE 50-51
جالبه ها ! Magtheridon یه Realm Normal بود ... چه پیشرفتی کرده ! همش زیر سره این Nihilum لعنتیه :p ولی Curse یه چیز دیگست ... خیلی با صفا ترن ... دموهاشون خیلی قشنگ تر و خاکی تره ... اکثر دمو های Nihilum رو Awake میگیره ... با اون Add-on مسخرش ! اصلا روح نداره :-"

در مورد این تلفظ و اینا هم ربطی به WoW نداره ریشه تو ضعف و پایه فوق ضعیف English تو ایران داره ... روش های غلط تدریس تو مدارس (ما معلم هامون اکثرا همه چیز و اشتباه تلفظ می کردن ... یعنی بعد از اون دوران فهمیدیم :-" و هیچ اهمیتی هم قائل نبودن ! ) و اهمیت ندادن به اون در عوض چسبیدن به این عربا ! چاره کار یه Dictionary Oxford English to English هست ^^

گه میشه Guild هم چنج داد!!؟!؟!؟
اه تا ما خواستیم بریم blizz سریع mag رو بستن برای همیشه یا نه دوباره باز می کنند
راستی می خواستم بدونم نمیشه مثلا تو یک realm دیگه کاراکتر ساخت بعد چنج کرد mag (کلک رشتی بزنیم)!!!!!!!
می دونم برای ما Eu خیلی بهتره معلومه ولی می گن s ها حرفه ای ترن منم خودم ندیدم برام گفتن
در هر صورت من بیشتر از 10 lvl تو sckull بیشتر بازی نکردم!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or