World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
MMO Addicted شما اول باید WoW که داری eu باشه
Game Cart و cd-key و این جور چیز ها هم راه زیاد داره ... یکیش که راحته اینه که بری فروشگاه Blizzard تو ولیعصر ... پایین تر از میدون ... کنار درب جنوبی پاساژ ولیعصر ( البته یه کم گرون فروشه :-" )

مسعود والا اونی که من دارم Ver 2.7.0 هستش و هیج مشکلی هم ندارم محدودیتی هم نداره ... نیازی به Crack و این جور چیز ها هم نمی خواد !
امین جون ماله من ver 2.6.4 year 2005 اگه میشه لینک ماله خودتو بده plz :D
:cheesygri

البته یه چیزی ... یه وقت اشتباه نکنین !!!
این سایت واسه US هست :
http://www.worldofwarcraft.com/index.xml
این هم واسه EU :
http://www.wow-europe.com/en/index.xml
یه وقت با هم اشتباه نکنین ... همه کار هاتون باید تو این سایت باشه http://www.wow-europe.com/en/index.xml
free تو EU هم میشه ساخت و تا لول 20 میشه رفت ... پیشنهاد معقول اینه ( و به صرفه ) :
اول 10 روز رو استفاده کنین ... بعد CD-Key WoW Classic رو بگیرین که 1 ماه هم free داره ... وقتی تموم شد 10 روز free BC رو استفاده کنین ... اگه تو اون یه ماه تونستین به 58 برسین عالیه ... اون موقع با 10 روز free BC برین فقط farm کنین ... یعنی بیفتین دنبال Job هاتون و Gold جم کنین ... بعدش هم CD-key BC + Gamecart واسه شارژ 2 ماهتون رو بخرین ... CD-key BC 1 ماه Free نداره ! (همون طور که می دونین تا CD-key BC ذو نگرفته باشین و به اصطلاح WoW اتون رو Upgrade نکرده باشین نمیتونین Outland برین و یا Job Jewelcrafting رو Train کنین و Race های Bloodelf و Dranaei رو انتخاب کنین ... )

بیاین و BG ها رو تجربه کنین ... بدون Bug بازی کنین ... شلوغ بودن رو احساس کنین (اون 1 ماه ام که تموم شد رفتم Farasoo رفتم Ironforge حس افسردگی به هم دست داد ... آخه Ironforge همیشه خدا خر تو خره :-" اومدم دیدم پرنده پر نمیزنه خیلی حالم گرفته شد ... آخه کلی حال میده بری تو if و Item های ملت رو دید بزنی ^^ ) در شلوغ ترین حالت ممکن Latency تکون نمی خوره (یه بار 2 تا Raid ریختن تو SW من فقط سیستمم به دلیل نفتی بودن Lag گرفت Latency م تکون نخورد ! )
خلاصه هر چی بگم کم گفتم :cheesygri
بعضی از Quest ها انقدر با حالن که حد نداره ^^ مثلا Quest Onyxia واقعا باحاله ... وقتی اون طرف رو آزاد می کنین و میارین SW خیلی با حال میشه میره پیش Boss SW و بعد از کلی صحبت کردن که همه هم میبینن ! Onyxia رو Sommun می کنه Boss بعد کلی از Guard هاش میان دوره Boss حلقه می زنن و Boss همه رو لت و پار می کنه ...
یا وقتی Onyxia رو می کشین سرشو سر در SW آویزون می کنین ... همه می بینن ... خیلی با حاله ^^ مثل سر Magtheridon که بعد از کشتنش به نیزه می کنن و میزارن وسط Honor Hold ... یکی خیلی باحاله ... Captain Saeed رو که دیدین تو Netherstorm ... یه Quest Group داره که با همه اونایی که دورشن میرین یه جا بعد یه Elite گنده Sommun میشه که خیلی خره ! با کمک هم باید بکشینش ...

راستی اینم میدونین که همه اونایی که بتونن Spell میزنن ... Elite های OUtland که دیگه خدشون یه پا Miniboss ان ^^ (تو Free 1 نفره همشون رو میشه زد ^^ )
تو Nagrand اونجا که امش Hala برین همیشه بین Horde و Ally جنگه سر به تصرف در آوردن Hala ...
حتی از دم Dark Portal هم که برین از همون اولش فرق می کنه ... دم Dark Portal بین Guard ها و Infernal ها که از آسمون میریزن و و بقیه Elite ها که هی Sommun میشن خفن جنگه ^^ اولین بار که با هیروی دوستم اونجا رو دیدم خیلی حال کردم ^^
خلاصه واقعا احساس می کنین بازی جون داره ... نه مثل این که همه مثل میید ! تو Free وایستادن و نگات می کنن :-" lvl up تو Blizz واقعا لذت بخشه ... هر وقت هم خسته شدین BG ها از LvL 10 آماده پذیرایی از عزیزان خسته هستن ^^

البته یه چیزی ... یه وقت اشتباه نکنین !!!
این سایت واسه US هست :
http://www.worldofwarcraft.com/index.xml
این هم واسه EU :
http://www.wow-europe.com/en/index.xml
یه وقت با هم اشتباه نکنین ... همه کار هاتون باید تو این سایت باشه http://www.wow-europe.com/en/index.xml
free تو EU هم میشه ساخت و تا لول 20 میشه رفت ... پیشنهاد معقول اینه ( و به صرفه ) :
اول 10 روز رو استفاده کنین ... بعد CD-Key WoW Classic رو بگیرین که 1 ماه هم free داره ... وقتی تموم شد 10 روز free BC رو استفاده کنین ... اگه تو اون یه ماه تونستین به 58 برسین عالیه ... اون موقع با 10 روز free BC برین فقط farm کنین ... یعنی بیفتین دنبال Job هاتون و Gold جم کنین ... بعدش هم CD-key BC + Gamecart واسه شارژ 2 ماهتون رو بخرین ... CD-key BC 1 ماه Free نداره ! (همون طور که می دونین تا CD-key BC ذو نگرفته باشین و به اصطلاح WoW اتون رو Upgrade نکرده باشین نمیتونین Outland برین و یا Job Jewelcrafting رو Train کنین و Race های Bloodelf و Dranaei رو انتخاب کنین ... )

بیاین و BG ها رو تجربه کنین ... بدون Bug بازی کنین ... شلوغ بودن رو احساس کنین (اون 1 ماه ام که تموم شد رفتم Farasoo رفتم Ironforge حس افسردگی به هم دست داد ... آخه Ironforge همیشه خدا خر تو خره :-" اومدم دیدم پرنده پر نمیزنه خیلی حالم گرفته شد ... آخه کلی حال میده بری تو if و Item های ملت رو دید بزنی ^^ ) در شلوغ ترین حالت ممکن Latency تکون نمی خوره (یه بار 2 تا Raid ریختن تو SW من فقط سیستمم به دلیل نفتی بودن Lag گرفت Latency م تکون نخورد ! )
خلاصه هر چی بگم کم گفتم :cheesygri
بعضی از Quest ها انقدر با حالن که حد نداره ^^ مثلا Quest Onyxia واقعا باحاله ... وقتی اون طرف رو آزاد می کنین و میارین SW خیلی با حال میشه میره پیش Boss SW و بعد از کلی صحبت کردن که همه هم میبینن ! Onyxia رو Sommun می کنه Boss بعد کلی از Guard هاش میان دوره Boss حلقه می زنن و Boss همه رو لت و پار می کنه ...
یا وقتی Onyxia رو می کشین سرشو سر در SW آویزون می کنین ... همه می بینن ... خیلی با حاله ^^ مثل سر Magtheridon که بعد از کشتنش به نیزه می کنن و میزارن وسط Honor Hold ... یکی خیلی باحاله ... Captain Saeed رو که دیدین تو Netherstorm ... یه Quest Group داره که با همه اونایی که دورشن میرین یه جا بعد یه Elite گنده Sommun میشه که خیلی خره ! با کمک هم باید بکشینش ...

راستی اینم میدونین که همه اونایی که بتونن Spell میزنن ... Elite های OUtland که دیگه خدشون یه پا Miniboss ان ^^ (تو Free 1 نفره همشون رو میشه زد ^^ )
تو Nagrand اونجا که امش Hala برین همیشه بین Horde و Ally جنگه سر به تصرف در آوردن Hala ...
حتی از دم Dark Portal هم که برین از همون اولش فرق می کنه ... دم Dark Portal بین Guard ها و Infernal ها که از آسمون میریزن و و بقیه Elite ها که هی Sommun میشن خفن جنگه ^^ اولین بار که با هیروی دوستم اونجا رو دیدم خیلی حال کردم ^^
خلاصه واقعا احساس می کنین بازی جون داره ... نه مثل این که همه مثل میید ! تو Free وایستادن و نگات می کنن :-" lvl up تو Blizz واقعا لذت بخشه ... هر وقت هم خسته شدین BG ها از LvL 10 آماده پذیرایی از عزیزان خسته هستن ^^
امین جون ماله من ver 2.6.4 year 2005 اگه میشه لینک ماله خودتو بده plz :D
:cheesygri

دست کسی که این trialرو برام باز کرد درد نکنه ولی به burning crusade(نمی دونم یادش رفته یا نمی شه.)upgradeنکرده نمی تونم blood elfبشم:( و از اون بدتر نمی تونم برم silvermoonو....)حالا اینجا از کسانی که accountتو blizzدارن کسی هست بتونه برای من این کار رو بکنه؟
==============
یاسر من تو engbبازی می کنم نه enusبرای همین هم اصلا این guildهnihilum fansاونجا وجود داره :)
=============
این realmهmagtheridonخیلی باحاله ها ولی نمی دونم چرا blizzدیوار کوتاه تر از این سرور پیدا نمی کنه:) آخه همیشه ی خدا یا fullهست وقت هایی هم که نیست blizzریلم رو lock می کنه خلاصه من تو این 2روز که از وقت تریالم می گذره فقط 2-3 ساعت تونستم تو magبازی کنم و مجبور شدم برم venture coاما این سرور ونچر هم از لحاظ جمعیت اصلا بد نیست.
============
این رو خوب اومدی یاسر اینجا خیلی lvl upسخته! من اول که رفتم واقعا جا خورده بودم چون با خودم فکر می کردم xp rateهر چه قدر هم کم باشه دیگه حد اقل به wow llegion free blizzlike serverکه دیگه کم تر نمی شه!اما وقتی رفتم دیدم xp rateنصف اونم نیست!

آخرین ویرایش:
کاملا موافقم blizzard بهتره از هر نظر
من منظورم این بود که تا خوب یاد نگرفتید پولتونو هدر ندید من حتی برای این که برای لول اپ تو
بلیزارد اماده شم تو سرور فری تمرین کردم و تنها کلاسی که لول اپ نکردم شمنه که وقتی رفتم بلیزارد دنبال چیزی نباشم فقط لول اپ

راستی Don_Lethon عزیز میتونید برای من تو eu یه اکانت بسازید من میخوام ببینم پینگم با کدوم کمتره تو us 1000 تا اورگریم که شلوغ بود داشتم میخوام ببینم کدوم بازی کنم بهتره

و کسانی هم که میخوان لول اپ کنن این Joana's Horde Leveling Guide رو بگیرن خیلی کمک میکنه
فروشیه ولی من از emule دانلود کردم

سلام
خوش به حالتون می تونین برین EU من که اینجا فقط بازی و اکانت US رو می فروشن واسه همین بعید می دونم هیچ کدومتون رو ببینم :(
یه guild خوب پیدا کردیم همه کلاسی داریم (حدود 30 نفریم) و همه در یک سطح lvl و با هم quest انجام می دیم خیلی حال می ده
دیروز هم رفتیم instance اصلا وقتی با guild آدم می ره دیگه نینجا معنی نداره چون اگه بخوای زرنگ بازی دراری guild رو از دست می دی و به عبارتی بدبخت می شی :biggrin1:
ما آیتم rare که دراپ می شد قشنگ تصمیم می گرفتیم مال کی هست و فقط همون need می کرد منم کل ستم rare شد ^ ^
اصلا دیگه نمی تونم free بازی کنم چونprivate server مردست همه چی خنگن انگاری اما توی blizz حال می ده یه group quest هم انجام دادیم یکی رفت همه ی این Mob های اطراف رو aggro کرد بعد هم افتادن دنبالش پرید تو آب :biggrin1: همه بیرون منتظر بودن هی می اومد بی رون بر می گشت تو که این ها اینجا وایسن بقیه هم رفتیم سراغ اونی که باید می زدیم اگه نه heal می کردنش سخت بود کشتنش:p
خیلی استراتژی مهمه و خیلی حال می ده توی instance اینقده باحال بود mob هاش druid بودن واسه همین تغیر شکل می دادن (اسم instance یادم رفت توی baners بود)
راستی عکس ها اگه نیومدن ببخشید حداسم نبود 2MB سایز هر کدوم بود :-"
6pqy42v.jpg

73jzf4x.jpg

6pee2j9.jpg
-------
امین چی شد برگشتی ؟؟؟؟ فکر کردم رفتی منم دیگه قرار گزاشتم اینجا پست ندم.....پسر خیلی دلم می خواست با هم بازی کنیم........قبول دارم EU خیلی قوی تره ;) اما کاش می اومدی.....یا کاش می شد من می اومدم×!!!! رفتم realm kargoth همه ایرانی بودن واااااااااااای اصلا سرور ایرانی بود انگاری 5 دقیقه دووم نیووردم !!!! قبول دارم quest انجام دادن توی blizz خیلی وقت ها از boss زدن توی private کیفش بیشتره..........مخصوصا group و dungeon quest

Dark Light درست میگه ... من یکیو میشناختم که 1 ماه حدودا free بازی کرد با rate بالا و بعد رفت blizz و 5 ماه گذشته بود و هنوز 60 نشده بود ! واقعا خیلی ستمه بازی کوفته آدم میشه ... یا مثلا یه سری که خیلی هم زیادن از اهواز و بوشهر مثلا الان حدود 1 سال که رفتن blizz ولی چی بگم ! همه هم رفتن یا Deathwing و یا Skullcrasher ...واسه 2 نفرشون تو Deathwing و واسه یکی تو Skullcrasher اون موقع lvl up کردم خیلی هاشونو دیدم واقعا تاسف خوردم :( حالا اینا فعلا بماند .
راستی Dark تو eu هم میشه free trial ساخت برو این جا
http://teaser.wow-europe.com/

THX رهام عکس ها باز شد بالاخره <:-P
بابا Element ^^
ما هم دلمون می خواست با هم باشیم ولی تو usa هستی و باید us بازی کنی ولی برای ما اصلا منطقی نیست بیایم us ... گرچه همون طور که خودت گفتی کلی ایرانی اونجان :laughing: !!!
نه بابا کجا رفتم ؟ :cheesygri پست شماره 690 رو بخون ^^

Dark Light درست میگه ... من یکیو میشناختم که 1 ماه حدودا free بازی کرد با rate بالا و بعد رفت blizz و 5 ماه گذشته بود و هنوز 60 نشده بود ! واقعا خیلی ستمه بازی کوفته آدم میشه ... یا مثلا یه سری که خیلی هم زیادن از اهواز و بوشهر مثلا الان حدود 1 سال که رفتن blizz ولی چی بگم ! همه هم رفتن یا Deathwing و یا Skullcrasher ...واسه 2 نفرشون تو Deathwing و واسه یکی تو Skullcrasher اون موقع lvl up کردم خیلی هاشونو دیدم واقعا تاسف خوردم :( حالا اینا فعلا بماند .
راستی Dark تو eu هم میشه free trial ساخت برو این جا
http://teaser.wow-europe.com/

THX رهام عکس ها باز شد بالاخره <:-P
بابا Element ^^
ما هم دلمون می خواست با هم باشیم ولی تو usa هستی و باید us بازی کنی ولی برای ما اصلا منطقی نیست بیایم us ... گرچه همون طور که خودت گفتی کلی ایرانی اونجان :laughing: !!!
نه بابا کجا رفتم ؟ :cheesygri پست شماره 690 رو بخون ^^

ممنون Don_Lethon ساختم فقط اگه ممکنه ریلم official رو بده چون من فایل realmlist.wtf رو
عوض کردم

ممنون پیدا کردم از wowwiki

خدا رو شکر لاگ نداشتم تو eu اولین باریه که تو wow من 400 تا 500 ms داشتم اونم تو ریلم maghtaridon که فول بود
چند تا هم ss گرفتم این یارو kungen ببینید این socket هارو چند میفروشه
خدایی ادم منصفیه

WoWScrnShot_011407_163252.jpg

اینم یه mount شاخ
WoWScrnShot_011407_163035.jpg

نمی دونم من با این ریلم لیست بازی می کنم اصلا patch listرو هم نزدم!بعدا دیدم خودش اضافه کرده!(بعد اولین login.)
=========================
می گم 10لول تو 3روز گرفتن خوبه؟

من 22 lvl تو یه روز گرفتم (کار سختی نیست البته همه می تونن :-" )
این Mount از نوع Drop ی یا Quest ی نیست خریدنیه ... یه یارو هست تو Booty Bay همون پایین نزدیک آب ... که یکی کنارشه که سوار لاک پشته ... یه سری چیز های جالب می فروشه ... از جمله این Mount و Mount لاک پشت و غیره ... که پولیه ... من شنیدم روی Gamecart ها یه کدی هست که با اونا تا یه سقفی میشه خرید کرد که متاسفانه کسی تا حالا Gamecart رو از نزدیک ندیده :-" فقط User o pass رو میدن ... (البته قبلن ها خود gamecart رو هم که شبیه Cart internet رو هم می دادن ! ) من فقط راه Gamecart اشو بلد ام (که اونم تا حالا نشنیدم کسی تست کرده باشه ) ... مطمئنا واسه تو رهام از همه آسون تره ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or