World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها یه یک ساعت پیش 1 warlockه blood elfتو سرور elementساختم الان لول 3 هستم (: تمام پرش ها هم خوابید و الان به راحتی باب بالاترین کیفیت دارم بازی می کنم.:cheesygri
===========================
منتها 1 سوال داشتم اینکه elementچند تا ریلم داره من توی اون سرور blizzlikeاش کاراکتر ساختم ولی وقتی 1نیگا به player statsانداختم دیدم که اون ریلمی که توش کاراکتر ساختم خیلی توش بازیکن کمه ولی تو اون highstatsi ه(یا یه همچین چیزی.)بالای 200 تا بازیکن بازی می کنن!حالا می خواستم بدونم که روهام تو تو کدومشون بازی می کنی؟
==========================
حالا متوجه شدم تو highe rateبازی می کنین.ولی خداییش اون blizzlikeه خیلی باحال تره چون تو highe rateه با کشتن مثلا یه urchinیه هو 1000یا حتی بیشتر xp می گیری:cheesygriولی دستت درد نکنه روهام بهم 10000تا goldداد.!

آخرین ویرایش:
کسی نیست جواب منو بده؟
اگه میشه یه سایت برای addons های قشنگ و به درد بخور هم بزارید
بابا ایووووووووووووو هناس کسی نیست جواب منو بده؟راستی روهام جون تو کدوم سرور بازی میکنی؟:p اگه میشه realm و ادرس site رو بده:laughing:

سلام

دوستان شما توی کدوم سرور بازی میکنید !؟ طرز وصل شدن به سرور هم میگید .!

ببخشید ناواردم .
اگه یه نگاه به صفحه های اول تاپیک بزنید متوجه می شید که این سوال بار ها تکرار شده و بار ها توسط بچه ها پاسخ داده شده ولی خوب شما هم حق دارین چون صفحات این تاپیک خیلی زیاده من الان یه تاپیک جدا گانه در این مورد می زنم تا دیگه هم شما 3ساعت دتبال این جواب نگردین هم این تاپی فقط مختص سوال های in gameیا همون درون بازی و ssهای بچه ها بمونه;)

الجواب

سلام
این بار می خوام تا جایی که می تونم جواب ها رو بدم
dar hengam connect be server>>>
.handshaking>>>success>>>>connected>>>>DISCCONET FROM SERVER!!!!

elat chi mitone bashe?????
اصلا نگران نباش
چون داری توی سرور های private و مجانی بازی می کنی روزی چند بار باید سرور رو ریستارت کنن و خیلی وقت ها سرور down می شه پس فقط هر موقع این اتفاق افتاد چند بار امتحان کن نشد چند وقت بعد دوباره امتحان کن می شه;)
سرور بهتر کمتر down می شه برای مثال blizzard اعلام می کنه 2 روز دیگه realm های فلان و فلان به مدت 15 دقیقه در ساعت فلان down می شه(معمولا هم صبح های زود که کمتر کسی آن هست)
ممنون دوست عزیز لطف میکنید اگه آموزش offline WOW:BC بزارین چون خیلی دوست دارام WOW:BC بازی کنم چون نمی تونم online بازی کنم Dial Up هسم وا نمی تونم پچ Download کنم وا جای که هسم پچ رو CD نیست که برم بخرام

راسی من Night Elves هسم و WOW pache 1.5 دارم offlin بازی میکنم بازم میتونم این بال رو بگیرام؟

واگه میتونم وقتی به لول 70 رسیدم میتونم بخرم یا باید کار دیگی بکنم؟

راسی این Boss که شما میگین کجا هست اصلا WOW داره (Boss)

بازم ممنون.
سلام

بچه ها من Wow رو از سرزمین دو ماه پیش گرفتم ولی فایده ای نداشت چون جنگی در کار نبود. بعد از نصب بازی یکسری مراحل Step 1...5 رو که طبق گفته راهنمای سرزمین باید می رفتم انجام دادم و بعد بازی رو اجرا کردم و بسلامتی با یوزر و پسووردم وارد بازی شدم(لازم به ذکره که من فقط آفلاین و تک نفره بازی می کنم) ولی توی بازی منم و مردم و قلعه و هیچ دشمنی واسه جنگیدن نیست چطوری میشه Quest گرفت و ماموریت انجام داد چون همش همینطوری دور خودم می گردم و هیچ مبارزه های در کار نیست لطفا بگید چطوری و از چه کسی و کجا میشد ماموریت گرفت!؟
لطفا اموزش افلاین رو کامل بگیدسلام دوست عزیز
در مورد جواب این سه پست
اول از همه من لینک آموزشش رو داشتم چشم پیدا می کنم می زارم اما سعی می کنم توی همین پست بگم چرا offline بازی کردن فایده نداره
خوب در مورد اون بال ها هم :
توی offline راهی نیست این بال ها و کلا tie 6 رو بگیری (مگر اینکه خودت GM باشی و از command هات استفاده کنی)
در مورد boss :
بزارین از elite شروع کنم:
در هر نقطه ی بازی کلی mob هست.منظورم از mob همین جونورایی هستند که با level های مختلف می بینین و اگه بکشین بهتون experience می ده.
حالا ببینیم elite چی هست ؟
elite ها از همه نظر قوی تر هستند (همarmor و هم HP <خون> و هم experience که با کشتنشون می ده و هم چیز هایی که drop می کنه)
به عبارتی elite در هر منطقه مثل کله گندشونه
mukla0rg.jpg

(دور سر elite ها یا یک اژدهای خاکستری هست و یا طلایی)
خوب تا الان منظورم رو از elite و mob فهمیدین
در بازی یک سری instance هست که همشونم توی dungeon قرار دارن (همون تونل هایی که یه تلپورت هست میری توش وارد یه قار یا یه زیرزمین می شی)
ss08.jpg

توی این که بری teleport می شی به درون instance
instance برای این ساخته شده که گروهی برن توش و با کمک هم بازی کنن
در هر instance که وارد بشی کلی elite می بینی (به این ها می گن trash mob)
و فارسی بگم این ها نوچه هان :biggrin1:
این ها رو که بزنی توی هر instance و بری جلو چند تا elite هایی می بینی که قوی تر هستند و level بالا تری هم دارن. و باز هم اگه بیشتر جلو بری boss ها رو می بینی و در آخر هم Final boss رو می بینی.
اگه instance مخصوص lvl خودت رو بری محال هست بتونی final boss رو یک نفری بزنی
هر boss یک سری استراتژی هایی داره (هرچند توی سرور های مجانی boss ها جور دیگه اسکریپت نویسی شدن و فقط ضربه می زنن و خبری از spell نیست اما باز هم محال هست.)
برای زدن boss به یک tank نیاز داری (یک نفر با Hp <خون> و Armor بالا که ترجیها warrior باشه)
یک سری healer نیاز داری (بهترینش priest) و به یک سری dps (مثل rogue)
tank می ره جلو به boss همله می کنه و همه اون رو heal می کنن که نمی ره و یکمی که زد کم کم dps ها می رن کمکش ولی از اونجیی که boss فقط به کسی حمله می کنه کی بیشتر از همه بهش ضربه زده باشه هنوز فقط tank رو می زنه و کاری به dps ها نداره مگر اینکه dps ها زیادی قوی باشن که boss اون ها رو شروع می کنه زدن (به این کار می گن aggro کردن و حیلی ها فقط برای کلکل می کنن اما اصلا کار قشنگی نیست)
بزارین عکس بزارم :
برای اینکه صفحه سنگین نشه لینک می زارم
این جا رو کلیک کنین ببینین این ها یک گروه هستند با هم شدن رفتن mother shahraz که یکی از boss های توی black temple هست رو زدن
توی عکس دقت کنی هم healer می بینی و هم dps و هم tank و هم گروهی که boss رو ضعیف تر و یواش تر می کنن
*باس ها lvl هاشون skull هست (اسکلت) مگر اینکه بخوای یک boss با ضعیف رو بزنی
**باس ها elite هستند و قویترین اون instance هستند
خوب حالا یک سوال چرا باید اصلا این boss بزنیم ؟
1.boss ها بهترین drop ها رو دارن و اکثرا برای هر class هم حد اقل یک چیز به درد بخور دارن
2.بعضی boss ها چیز هایی ازشون drop می شه که بهشون می گن token
خوب حالا token چیه ؟
token یعنی یادگاری و جاهایی هست که اگه تحویل بدی در عوض بهت جایزت رو می دن که یک armor فوق العاده هست
token ها 6 تا طبقه (tier) دارن و بهترین tier 6 هست
برای مثل همون بال ها که دیدی اگه illidan رو بکشی و بتونی token رو بگیری می تونی اون بال ها رو داشته باشی
8bt4jeo.jpg

همون طور که می بینی این token هم برای warlock هست و هم برای paladin و هم برای priest پس فقط تو نیستی که این رو می خوای !
یا باید با هم توافق کنین یا باید ببینین کی زود تر این رو بر می داره
*ninja به کسی می گن که چیزی که مال خودش نیست و بر می داره فقط برای کرم ریزی و همه از ninja متنفرند
علاوه بر این boss ها weapon های فوق العاده یی هم drop می کنند
حالا می فهمی چرا نمی تونی این رو یک نفره بگیری و بازی یک نفره بی مزه هست ؟
الان اگه با level 70 تنهایی بری سراغ illidan یک یا دو ضربه کارت رو تموم می کنه در صورتی که 5 میلیون hp داره !!!!
باید یک گروه پیدا کنی که شامل همه چیز باشه همه با هم برین اگه همه خوب بازی کنن بزنینش و اگه شد ورش داری
کلا هدف بازی رو چیزی که من درک کردم رو بزار برات توضیح بدم :
اول از همه که بازی رو شروع می کنی یک هدف فقط داری اونم رسیدن به level 70 هست
و برای این کار چند راه داری :
1. quest انجام بدی (همون معموریت ها)
2. mob بکشی (همین موجودای تو بازی)
و راه بهترم مخلوط این 2 تا هست و مخصوصا اگه یه گروه بشین برین به dungeon ها و instance های level خودتون خیلی خوب می شه
مثلا 9 نفر با level های 58-60 بشین برین stratholme و هم quest های اونجا رو انجام بدین و هم Item های بهتری بگیرین
کلا بازی برای گروهی ساخته شده
خیلی از quest ها هم نمی شه تنهایی انجام داد چون ممکن هست بگه برو برام فلان elite رو بزن و فلان Item رو ازش بگیر بیار و به کمک بقیه نیاز داری
خوب حالا که 70 شدی یک هدف دیگه داری اون هم پیدا کردن weapon ها و armor و کلا item های بهتر هست که یک نفری نمی شه
و هدف بزرگ اصلی بازی که از lvl 1 شروع می شه و هیچ وقت تموم نمی شه pvp هست !
Player vs Player
که با هم بجنگین با گروه بشین با یه گروه دیگه بجنگین دفاع کنین لشکر کشی کنین و ......
با offline بازی کردن همه ی این ها رو از دست می دی کلی تلاش می کنی گیریم 70 هم شدی (که اگه rate مثل blizzard باشه <منظورم experience هست که از کشتن و معموریت انجام دادن می ده> دیگه 100% محاله و باید 3-4 ماه رو حد اقل بازی کنی) دیگه هیچ کاری نداری بکنی........
ببین world of warcraft یک بازی action advanture نیست بری جلو هی بکشی داستان رو دنبال کنی آخرشم یک boss بزنی دموی آخر رو ببینی تموم شه بره.......این یک بازی multiplayer هست و با offline بازی کردن همه چیز رو از دست می دی و جز اینکه اعصابت خورد می شه و دپرس می شی چیزی نداره
بازم می گردم اون لینک رو پیدا می کنم
الان enter رو بزن تایپ کن (levelup 69.) به احتمال زیاد 70 می شی اما خوب که چی.......چه فایده می خوای حالا چیکار کنی ؟
-در مورد اینکه چجوری quest انجام بدی کسایی هستند روی سرشون علامت تعجب زرد می بینی برو روشون کلیک کن شروع می کنن معموریت رو توضیح دادن و بعد accept رو بزن و برو کاری که گفته رو انجام بده و برگرد پیش همون کسی که quest رو گرفتی مگر اینکه خودش بگه باید به کس دیگه ای بدی
اما برای 100000001 بار می گم یا بازی نکنین یا online بازی کنین چون این بازی براتون مزخرف می شه
بالاخره بعد از دانلود هزار تا پچ تونستم برم تو سرور element حالا مهم نیست
چند تا سوال دارم:
چطوری می تونم یک گروه پیدا کنم و عضوش شم؟
boss ها رو چه جوری می تونم پیدا کنم؟
چطوری می تونم با gm ها صحبت کنم؟
به سرور element خیلی خوش آمدی
1.من رو add کن اسمم توی بازی هست roham (البته اگه horde هستی)
2.در مورد boss فکر کنم اندازه ی کافی بالا توضیح دادم اما اگه بگی چه boss می خوای یا حد اقل برای چه lvl می خوای یا چه آیتمی می خوای می تونم بهت آدرس بدم)
3.روی علامت سوال قرمز پایین صفحه کلیک کن روی open a ticket بزن ببین مشکلت در چه ضمینه ای هست (زیادم مهم نیست کدوم رو زدی اینجا سرور private هست) و بعد تایپ کن و تموم که شد منتظر باش که GM یا بهت wisper بده یا اینکه جلوت ظاهر بشه (ممکنه چند ساعت هم مجبور شی صبر کنی پس ticket رو بزن و بازیت رو بکن)
(اگه داری با همین ashkman که عکسش رو گزاشتی هنوز بازی می کنی خودم باهات چت می کنم توی بازی باگ جالبی بود)
سلام بچه ها یه یک ساعت پیش 1 warlockه blood elfتو سرور elementساختم الان لول 3 هستم (: تمام پرش ها هم خوابید و الان به راحتی باب بالاترین کیفیت دارم بازی می کنم.
منتها 1 سوال داشتم اینکه elementچند تا ریلم داره من توی اون سرور blizzlikeاش کاراکتر ساختم ولی وقتی 1نیگا به player statsانداختم دیدم که اون ریلمی که توش کاراکتر ساختم خیلی توش بازیکن کمه ولی تو اون highstatsi ه(یا یه همچین چیزی.)فقط 2-3 تا بازیکن بازی می کنن!حالا می خواستم بدونم که روهام تو تو کدومشون بازی می کنی؟
خودت فکر کنم مشکل خودت رو حل کردی :biggrin1: فقط می خوا بگم خوش آمدی
سلام به همه ی دوستان wow باز
میخواستم بدونم واسه ی کلاس پالادین چه تالنتی بگیرم تا قوی بشه(ینی بتونه مثل wariror ,tank بشه)و در کل بتونه hp مثل wariror زیاد بشه(من هنوز 70 نشدم اخه یه wari داشتم دزدیدن D: هالا هم دارم pala میسازم )
بدش میخواستم بدومنم t6 pala قویتر یا t6 wari ؟
هالا کی میتونه quest اسب 100% پالا رو کامل توضیح بده برام؟

کسی نیست جواب منو بده؟
اگه میشه یه سایت برای addons های قشنگ و به درد بخور هم بزارید
paladin برای tank خوبه اما بهترین نیست
paladin یک dps - healer به تمام معنی هست!
و در ضمن قوی بودن با داشتن armor بالا نیست !
یک mage بدون هیچ لباسی اگه بازیش خوب باشه می تونه بالا ترین armor که داشته باشی با warrior هم بزنه !!!!! اونم نه یکی بلکه 2 یا سه تا warrior !!!!
اما خوب یک rogue هم می تونه با یه حرکت کار mage رو تموم کنه !همه چیز در یک بالانس هستند و باید گروه باشی مخلوط همه کلاس ها تا قوی بشی !
اگه armor برات مهم هست talent : protection و rep رو بزن
اما چیزی که من استفاده می کنم مخلوت همه هست (بیشتر holy)
در مورد اینکه tier 6 کدوم قوی تره نمی شه حرف زد
باز هم هر کدوم خوبی های خودش رو داره بدی های خودش رو
اما به نظر من کلا paladin سخت می میره هرچند damage بالا نداره اما خوب خیلی چیز ها داره که war نداره !
همه چیز در یک بالانس قرار داره اگه یه نفره بخوای با پالادان بری سراغ یک hunter بی چاره می شی !!!! اما اگه یه warlock با felguard بیاد سراغ hunter.........
نمی دونم چجوری بگم همه چیز بستگی داره و مهم هست چجوری بازی کنی
اگه می خوای hp بالاتر داشته باشی t6 هایی رو بگیر که stamina بیشتر داشته باشه و سعی کن کلا stamina برات مهم باشه توی gear
حالا سعی می کنم بعدا talent های paladin و کلا در مورد اینکه چه آیتمی برای چه کسی بهتر هست اگه وقت شد توضیح بدم (بر اساس wowwiki چون خیلی قبولش دارم)
برای addon :
http://wow.curse.com/downloads/addons/
در مورد quest : mount paladin راستش خودم تا حالا انجام ندادم چون توی سرور هایی هم که بازی کردم خراب بوده (بابا من فقط 4-5 ماهه بازی می کنم :blushing:)
اما یه چیزایی تو اینترنت دیدم باشه اگه مطمئن هستی توی سرورت کار می کنه و نباید از trainer این رو بگیری باشه برات پیدا می کنم
حالا متوجه شدم تو highe rateبازی می کنین.ولی خداییش اون blizzlikeه خیلی باحال تره چون تو highe rateه با کشتن مثلا یه urchinیه هو 1000یا حتی بیشتر xp می گیریولی دستت درد نکنه روهام بهم 10000تا goldداد.!
دقیقا موافقم ! و این دلیلی هست که می خوام برم blizzard
اخه توی سرور های private خیلی quest ها کار نمی کنن و player توی این ها خیلی کمه در ضمن همون چند نفر هم همه هم 70 هستند(با پول دادن یا پارتی بازی) و کسی حوصله نداره بشینه چند ماه بازی کنه و به ترتیب quest انجام بده که 70 شه !!!! (خودم رو مثال می زنم شاید تو حوصله داشته باشی)
همونطور که گفتم مهم ترین هدف بازی رسیدن به level 70 هست و انجام دادم quest و کل کیف بازی به اینه میری توی blizzard یه quest میگیری 4 نفر می شین میرین همه با هم انجام میدین می رین بعدی !
اما فکر کن کلی بازی کردی می بینی quest های level تو کار نمی کنه !
باید 100000000 تا بکشی بری level بعدی من که حوصله این یکی رو ندارم
اگه باز player بالای 1000 نفر بود توی blizzlike شاید بازی می کردم.........واقعا اگه blizzlike می خوای بیا blizzard !
راستی تو هم خوش آمدی به سرور شرمنده من یه مشکلایی دارم هی dc می شم و بازی گیر می کنه این چند روزه نشد درست حسابی باهم باشیم ایشالا فرصت های بعدی اما کمکی خواستی چه تو بازی چه اینجا حتما بگو
بابا ایووووووووووووو هناس کسی نیست جواب منو بده؟راستی روهام جون تو کدوم سرور بازی میکنی؟ اگه میشه realm و ادرس site رو بده
شرمنده الان دیگه جوابت رو بالا دادم:blushing:
سروری که من بازی می کنم اینه :
element
اینجا اکانت بساز
ریلم هم : ewow.servergame.com
luncher هم خواستی بگو برای من که خیلی ضروری هست
سلام

دوستان شما توی کدوم سرور بازی میکنید !؟ طرز وصل شدن به سرور هم میگید .!

ببخشید ناواردم .
من در سرور element بازی می کنم
همونطور که بالا گفتم
اینجا اکانت بساز
بعد برو جایی که بازی رو ریختی (c:\programs file\world of warcraft)
یک فایل هست به اسم realmlist.wtf
این رو با Note pad باز کن و هرچی توشه رو پاک کن
(نوشته : set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com ممکن هست یک خط دیگه هم نوشته باشه مهم نیست هرچی هست رو پاک کن)
در در عوضش این رو بنویس :
set realmlist ewow.servergame.com
وارد بازی شو و username و password رو بزن و اگه horde ساختی اسم کاراکترت رو بگو باهات تو بازی بیشتر صحبت می کنم و اگه نه هم هر کاری چیزی داشتی اینجا بگو
اگه باز هم مشکلی داشتی لگو که برای فایل realmlist.wtf رو آپلود کنم

آخییییییییییییییش چقدر تایپ کردم !!!!!!!!!!!!! جدا خسته نباشم :biggrin1: من چه خوبم :biggrin1:
خوب در ضمن archimonde هم زدیم !!!! البته با گروه alience و horde قاطی !
اونم با 5 نفر !!!!
دقت کنی توی عکس می بینی که raid نیستین و جدی جدی 5 نفریم (البته 2 نفر donation هستند و کلی پول دادن که اینقدر فوی ان!!!!)

اینم چند عکس :
8bxz6h3.jpg

6uhxllc.jpg

لازم به ذکر هست که archimonde توی این سرور محاله !!!!
خیلی قوی ترش کردن نا مردا
روی من باید 4k ضربه بزنه اما الان داره 11k می زنه !!!! خیر سرم 18.4k هم armor دارم !!!!!!
بعد gm اومد کف کرد !!!!
6pthx5t.jpg

(البته این شمشیر های illidan هم پول دادن خریدن ها !!!!! توی سرور drop نمی شه !!!!)
کلی با هم حرف زدیم و اینا اتفاقا اعصابش از دست دوست دخترش خورد بود و اینا
بعد گفت weapon من رو نگاه کنین
که به شوخی گفتیم چه فایده تو که نمی تونی استفاده کنی GM هستی
گفت می تونم استفاده کنم
گفتم می خوای dps بشی ؟؟؟؟
یک هو غیب شد
هممون رو summon کرد روی azgolar رفت یه نفری زدش !!!!
72kv1fl.jpg

من که کف کرده بودم گفتم اما تو که اجازه نداشتی
گفت من وظیفم کمک کردنه شما archimonde رو زدین با 5 نفر پس دیگه 100% می تونستین این رو بزنین......دیدی می تونم استفاده کنم:biggrin1:
و همین شد که من t6 hand هم گرفتم :biggrin1:
اینم باگ خیلی خفن برای زدن lady vashj !!!!
یه راه مخفی روی هوا هست اگه مستقیم بری بدون زدن هیچ mob تو رو به اون می رسونه :laughing:
725vdee.jpg

در آخر اینکه essence of anger درست شد !!!
منم mace رو گرفتم حالا عکس می زارم اما نه الان خیلی صفحه سنگین شده الان
فقط این رو داشته باشین
82y04g0.jpg

تو عمرم اینقدر تایپ نکرده بودم :biggrin1:
از دیشب تا الان که 7 شبه یه سره داره برف می آد شدید اما از شانس گند من فردا یک شنبه هست............خدا کنه فردا هم بیاد دو شنبه نریم مدرسه xD

آخرین ویرایش:
مر30 پست خفن ^^(هنوز همشو نخوندم ^^ )
فقط یه مطلبی در مورد paladin :
paladin به هیچ وجه نمیتونه تانک باشه ... درسته که talent protection داره ولی تانک فقط Warrior و Druid می تونن باشن ... مثلا اگه Threate یکی یهو از Paladin هنگام boss زدن بیشتر بشه و Agro بشه paladin چی کار می تونه بکنه ؟؟؟ چه طور می تونه boss رو Taunt کنه ؟
البته احتمالش هست که تو WotLK چند تا Spell به pala اصافه کنن تا بشه بهش Tank هم گفت ...
paladin در اصل Healer هستش و نه dps ... اگه هیچ bug ای نباشه (مثلا تو Blizz ) با talent Holy و +healing بالای 2000 می تونه +12000 تا crit heal کنه ...
بزرگترین paladinباز( Awake تو Guild Nihilum ) که یه جورایی Healer مخصوص Kungen هستش (Main Tank Nihilum ) هم میبینین که Healer هستش و Holy رفته ...
در کل Paladin یک Healer تمام عیار هستش ...
شاید دیده باشین دموی 2men Onixia رو ...
یه Warlock با Set Merciliess Gladiator و یه Paladin با Set Gladiator ... دو تایی Onyxia رو می زنن تو Blizz ...
در کل ماجرا تقریبا میشه گفت Mana ی Paladin از 60 % بیشتره ... 43 دقیقه ای می زننش ...
اینم صفحه Armory Awake :
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Magtheridon&n=Awake
ببینین و لذت ببرین :cheesygri
2400 + healing اشه ^^یعنی حدودا بدون critical با flash heal 3000 تا heal می کنه ^^

آقا امروز حدودای ساعت 7-8 تو سرور elementالاینس ها ریختن تو orgrimmarزدن به خاک و خون کشیدن از شانس بد منم همون لحظه تازه loginکرده بودم داشتم از شهر میومدم بیرون که برم به the barrens که یک هو دادم 3تا night elfهdonationوایسادن اونجا اولش گفتم حتما همین 3تان(من لول 30بودم)گفتم فرار می کنم از دستشون می رم barrensقبل از اینکه بهم حمله کنم از شر اون 3تا night elfفرار کردم بعد تازه دیدم به جز اون 2-3 نفر 9-10نفر دیگه هم بیرون وایسادن و همه هم 70هایdonation!خلاصه ما رو با 1ضربه کشتن(!)منم /3رو زدم(local deffence)شروع کرم های و هوی که:ORGRIMMAR IS UNDER ATACK!ولی خوب کو گوش شنوا حتی 1نفر هم از شهر نیومد بیرون بگه خرت به چند من(LOL)من رفتم سر جنازم rsکرم که بعد یکی از guardهای orgrimmarبه الاینس ها حمله کرن و زنگ خطر به صدا در اومد و ملت دست از duel کردن با هم وسط میدون کشیدن و کم کم اومدن بیرون ولی حالا مگه اون الاینس ها منو ول می کردن؟هیrsمی کردم هی می کشتنم اون موقع یاسر هم آن بود ولی متاسفانه btبود whisperزدم بهش بیا کمک گقت:تو یا جنگ چی کار داری تو بورو level upکن(خوب بیچاره راست می گفت)ولی مگه الاینس ها ول کن بودم منم تو اون شیر تو شیر نمی تونستم whisperدرست بدم تا اینکه همینجور به تعداد hordeهاوallianceها اضافه شد تا بالاخره الاینس ها دست از سزم برداشتند و سرشون مشغول شد ولی این دفعه من ول کن نبودم!شروع کردم شاخ بازی حمله می کردم به الاینس ها هی می کشتنم و بعد یه مدت بارون شروع شد و خیلی باحال شد و اون موقع بود که latencyمن رسید به 1600 و....خلاصه سرتون رو درد نیارم عجب شیر تو شیری بود جاتون خالی حیف تو اون معرکه نتونستم ssبگیرم!

سلام آرمین جون
این allience ها که می بینی عزیزم منم با 19.6k armor به زور شاید بتونم از پس یکیشون بر بیام تو چرا با level 30 با هاشون جنگیدی ؟
روی آواتارت (بالا سمت چپ بازی) رایت کلیک می کردی pvp رو disable می کردی همین ;)
منم وقتی میبینم طرف از یکی 2 تا بیشتره این کارو می کنم :biggrin1:
تاره یه چیز دیگه بعضی از این allience ها با من دوستن اگه یه وقت دیدی یه نفر حمله کرد و من heal کردمش تعجب نکن که من اجازه دارم برم تو گروه اونا :p یه بارم من رو بردن sw هیچ کس بهم حمله نکرد اینقده حال داد..........
اینا برنامشونه می آن orgrimmar با کسایی که بهشون حمله نکنه کاری ندارن بعد از بین بهترین ها انتخاب می کنن دعوا می کنن توی گروه می برن instance
راستی بزن /join lookingforgroup و این که مثلا الان اینجا جنگ شده و کمک و اینارو اونجا بنویس بهتره بیشترم جواب می گیری
مسیری که دیشب گفتم برای lvl up یادت نره که باید زود 70 شی کارت دارم :p
==============
راستی من چند جا خوندم paladin برای heal از preist هم بهتره........دارم به حرفت ایمان می آرم
اما خوب در هر حال باید حمله کنه که mana هم پر بشه دیگه پس dps هم می شه =)

آخرین ویرایش:
اون قدر پستت طولانی بود که تازه تموم شد خوندنش ^^
راستی اون راه مخفی به سمت Lady Vashj ...
تو blizz به اونجا که برسی یه پلی از زیر آب میاد بالا و دقیقا همونجا قرار می گیره ... ولی تو سرور free ظاهرا پل رو نمی بینی ولی اونجا هست ! و این تنها راه برای رسیدن به lady هستش ^^

سلام
این لینک آفلاین نیست عزیزم این mangos و my sql هست برای اینکه خودت سرور بسازی
با این کار می تونی خودت سرور بسازی و GM سرور خودت بشی اما بازم اینترنت می خواد (فکر کنم چون خودم این کار رو کردم اما اینترنت می خواست)
حالا شاید اینی که شما می گی ورژن جدید باشه و اینترنت نخواد اما 2.3 mangos بیرون نیومده هنوز این رو مطمئنم
برای این کار یک Vmaps نیاز دازی بایه My SQL و یک Mangos دیگه اگه مرحله مرحله بری می تونی دنبال کنی من این کار رو 2.3 ماه پیش کردم اینی هم که داری انگلیسی نیست من از روی این رفتم :
http://www.reaper-x.com/2007/10/10/wow-mangos-map-vmaps-and-dbc-extraction-guide/
این توضیحات vmaps هست توی لینک ها بگردی می تونی my sql و mangos هم ببینی
این سایت خوبیش به این بود یک فایل برای دانود داشت که همه ی چیزهایی که باید از همهجا بگیری رو یک جا در اختیارت می زاشت خودش هم می گفت مثل جعبه ی کمک ها اولیست !!!
(توی صفحه هم سرچ کنی roham) می بینی که 2 ماه پیش مشکل پیدا کرده بودم و بعد کمکم کرد حل شد kek)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or