World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
سلام
چه Mace ای میند ازه مگه ؟؟؟؟!!!!!
Torch of the Damned
81805k3.jpg

منبع:
wowwiki
US Armory
WoWhead
Thottbot
Allakhazam
28702.jpg

هر چند من الان Soul Cleaver رو دارم mongoose هم کردمش (از teron گرفتمش)
6y01g9k.jpg

اصلا هیچ Bossای رو نه میشه Stun کرد نه Fear . چه ایلیدن چه بقیه
بهتره بگی هیچ elite lvl skull نمی شه روش spell زد درسته 100% هم قبول دارم حتی روی council هم صادقه اما اگه illidan توی سرور lvl=73 باشه.....
86edvg2.jpg

در مورد دختره هم زیاد تو نخش نرو که خودم باگ کردمش اومده داره ایلیدان رو می زنه :biggrin1:
من که چیزی نفهمیدم رهام
اینا یک کمی از باگ هایی هستند که کشف و امتحان کردم که همه هم دیگه کار نمی کنن......

من فقط تا آخر دی ماه وقت دارم واسه همین نمی خوام تو این مدت هیچ جا lvl up کنم ... دوست دارم فقط با 70 هام بازی کنم و raid و item هم زیاد مهم نیست الان واسم ... بیشتر دنبال job ها و quest ها هستم ...
الان part 1 گوئست BT تموم شده ... part 2 گوئست رو باید بری Coilfang Reservoir: Serpentshrine Cavern
بعد Fathom-Lord Karathress رو که بکشی یه نفر sommun میشه که part 2 گوئست رو میده ... به این gm های احمق هی می گم بابا bug ا اگه بکشیمش هم sommun نمیشه ... میگه نه نمیارم یارو رو ...
کلا ایرانی جماعت این جوریه ( البته قبلا نبوده !!! ) تو سرور koomaloula هر وقت با gm کار داشتم با این که مثلا 100 تا ally هم on هستن ولی هر وقت کارش داشتم حداقلش این بود که جوابمو می داد و می گفت الان سرم شلوغه بعدا !!!
ولی ایرانی های عزیز (!) زیادی باورشون شده ... تا التماسش نکنی جوابتم نمیده :| اینم از بچه های عزیز که ما شاالله 90 % ninja تشریف دارن ...
warrior shield paladin need mikone
paladin leather e rouge need mikone
mage cloth 100 % healing need mikone
paladin dagger need mikone
و الی آخر :| میشه گفت به هیچ آیتمی نه نمی گن ... o.O
رهام جان جدا الان دیگه حال lvl up ندارم و الا میومدم اونجا ...

سلام ....:).
چندتا سوال داشتم وممنون میشم اگه جواب بدین!!!
1-من الان warlock لول 20 هستم و تنها از انجام crypt,quest دارم لول میگیرم آیا در این لولی که من هستم روشهای دیگه ای هم برای ازودتر لول اپ شدن هست؟؟؟؟؟

2-arena چیه و در چه لولی میشه وارد arena شد....(instance va bathelground) چطور؟؟؟؟

3-وقتی وارد یه guid در سرور می شی چه مزایایی داره و چه کمکهایی میتونی از officer های guid بگیری؟؟؟
((سوالام زیاده ببخشید)):blushing:

4-اگه بخوای یه ایتم رو در looking for group به همه ( مثل بقی که مگن این ایتم رو کی میخواد) نشون بدم چیکار باید بکنم.....

مثل اینکه قسمت نیست ما wow بازی کنیم حالا مهم نیست
یه سوال این پچ 2.0.12 به 2.1.0 رو دارم از گیم اسپات دانلود می کنم با dap دانلود 344 مگ تموم شده ولی بازم داره دانلود می کنه این تا چند مگ ادامه داره؟

سلام سلام سلام
اول از همه امین اگه می خوای بگو به من چه class و race دوست داری برات 2-3 روزه 70 کنم بدم بری quest انجام بدی من خوراکم شده lvl up کردن.........جدا می گم بگو چی می خوای اینجا البته کسی دنبال کوئست نیست اما gm هاش به جز یکی دوتا خیلی خوبن و 100% جواب آدم رو می دن و تا بتونن کمک می کنن!!!(اون یکی 2 تا هم خدا نکنه گیرشون بیافتی که واقعا احمقن........نمی دونم کی ایناره gm کرده...........پریروز یاسر برای همیشه بن کرد علتشم این بود که سرورشون با spell های paladin مشکل داره.......حالا نگو بلد نبوده درست کنه زد و بن کرد که دیگه استفاده نشه و کسی نفهمه این باگ رو رفتیم به admin گقتیم گفت غلط کرده بن کرده الان سر و مر و گنده داره بازی می کنه :biggrin1:(اما یاسرم دمش گرم خوب ضدحالی بهش زد آبروش همه جا رفت)
+++++++++
در مورد lvl up کردن بگو چه سروری بازی می کنی یا اگه می دونی بگو rate چقدر هست تا بگم چی کارا کنی بهتره ;)
انجام دادن quest در blizzard تنها راه lvl up کردن می شه گفت هست (مگه اینکه guild خوبی داشته باشی که همش کمکت کنن)
اما توی سرور های private معمولا چون rate بالا هست بهتره با مخلوط quest و کشتن mob ببری بالا lvl رو
پس حتما بهم بگو اگه بالا باشه تا 4 روز حد اکثر اگه خوب بازی کنی 70 می شی
راه دیگه هم اینه یه دوست با lvl بالا تر پیدا کنی بیاد کمکت زود تر آپ کنی
arena یک جایی هست که همه با هم دشمن می شن و واسه امتیاز همدیگه رو به جورای مختلف گروهی و تک به تک می کشن (تا جایی که من می دونم)
من تاحالا با زیر lvl 70 نرفتم توش نمی دونم می شه رفت یا نه
+++++
battlegroun جایی هست که از یکی از dungeon (تونل) ها می ری واردش می شی و اگه کار کنه تو سرورت 2 تا base داره که با هم زیاد فاصله ندارن یکی مال allience یکی مال horde و می ری زن سر هم همدیگه رو می کشن
+++++
کل بازی به guild هست. guild یه گروهن با هم می شن که با هم کاراشون رو بکنن چه instance چه lvl آپ کردن چه pvp و arena چه battlegroun و کلا همه چی
یه عده هستن با هم بازی می کنن و حسابی رفیقا و همش چت می کنن و کمک می دن به هم و ......
guild ها با هم فرق دارن مثلا یکی می خواد فقط ایرانی ها رو داشته باشه
یکی می خواد فقط lvl آپ کردن رو کمک کنه
یکی فقط lvl 70 می خواد و هر کسی رو دعوت نمی کنه و ......
+++++++
هر instance یک سری dungeon (تونل) هست که پر mob های elite داره و در آخر به boss ختم می شه و معمولا بیشتر از یک boss داره
برای وارد شدن بهشون باید معمولا بیشتر از یک نفر باشی و حد اکثرشونم محدوده
ایجاست که بازی معنی پیدا می کنه و guild به درد می خوره
برای مثال وقتی می خوای mother shahraz رو بزنی نمی تونی 4 تا رفیق بگین بریم بزنیمش (مگه اینکه باگ یوزر باشی مثل من که اون وقت 4 تا هم زیاده :cheesygri)
باید حتما یک warrior باشه که tank کنه و بره جلو اول حمله کنه
و باید یک سری priest و druid و shaman و paladin باشن heal کنن اون tank رو
و باید یک سری DPS باشد که برن کمک tank مثل rogue یا warrior و paladin
و بهتره یک سری هم مثل mage و warlock و hunter باشن که سرعتش رو بیارن پایین و از دور بزنن
در کل instance بازی رو گروهی می کنه
+++++
در مورد looking for group
اول مطمئن شو عضوش هستنی برای این کار تایپ کن
/join lookingforgroup
اون وقت می تونی چت allience و horde رو ببینی که اکثرا هم بچه ها دنبال healer هستند برای instance
برای چت کردن اونجا باید بزنی
/4 (فاصله) چیزی که می خوای
و برای نشون دادن آیتم
موقع تایپ کردن شیفت رو می گیری روی آتمت کلیک می کنی اون وقت لینک می شه هرکی روش کلیک کنه می فهمه چیه
+++++
در مورد پچ ببین می خوای چه سروری بازی کنی
الان اکثر سرور ها 2.3 شدن
مجبور نیستی به ترتیب هی دانلود و تبدیل کنی عزیزم
یه راست می تونی 2.3 رو دانلود کنی
اگه می خوای 2.3 بازی کنی بگو لینک بدم
+++++
در مورد guess pass ها هم یکی شو اگه می شه به من بده می خوام اکتیوش کنم یه ماه دیگه شارژ شم :cheesygri
+++++
میدونم 100000001 سوتی دادم من که wow باز نیستم فقط 4 ماهه دارم بازی می کنم پس جایی اشتباه کردم درستش رو بگین مردم گمراه نشن

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها تا حالا شنیده بودین 1 کامپیوتری که زم 2گیگ و کارت گرافیک 1 گیگ داشته باشه تو حتی دمو bcهم تیک بزنه؟در حالی که بقیه بازی ها
(حتی فیفا 08 با اوج گرافبکش و اونهم با بالا تری کیفیت.)روان اجرا شه اما bcتیک بزنه؟! به نظر شما مشکل از چیه؟
==========================
راستی درایوی که bcرو توش ریختم:42گیگ فضای خالی داره

آخرین ویرایش:
من دارم با کارت گرافیک 64 بازی می کنم و تیک نمی زنه !!!
پچ ها رو نگه دار دوباره بریز ببین درست می شه یا نه
درایورتم چک کن جدید باشه
++++++
من آدم بشو نیستم :
8amhi7m.jpg

721ilnb.jpg

خودمم نمی دونم چجوری این باگ ها رو پیدا می کنم :confused:

من دارم با کارت گرافیک 64 بازی می کنم و تیک نمی زنه !!!
پچ ها رو نگه دار دوباره بریز ببین درست می شه یا نه
درایورتم چک کن جدید باشه
++++++
من آدم بشو نیستم :
8amhi7m.jpg

721ilnb.jpg

خودمم نمی دونم چجوری این باگ ها رو پیدا می کنم :confused:
ولله پچم که الان 2.0.0 چون دوباره ریختم اما الان دارم کامپیوتر رو defragmentشاید درست شد
==============================
مس گم روهام تو اگه تو یه سرور باشی خداییش اونجا رو آباد می کنی.چرا؟چون اگه همه این باگ هایی رو که پبدا می کنی به gmها گزارش بدی و اونها هم اون باگ رو رفع کنن دیگه باگ خیلی ضروریی پیدا نمی شه تو اون سرور:p
==================================
یکی از نکات جالبی هم که تو کامپیوترم هست اینه که در اصل تیک نمی زنه بلکه روونه روونه اما هر از چند گاهی یه هو پرش پیدا می کنه!می گم اگه بعد دیفرگمنت 2رست نشد حتما از ویندوزه چون حتی اگه سیستم هم کم بود دیگه تو دمو cinematicکه دیگه نباید پرش داشته باشه!

lolzZ
آخرش یا بن می شم یا GM !!!!
حالا این که خوبه یکی از بچه ها قراره فردا به جارو بادم بده اگه بپرم پایین teleport شم توی gm island :biggrin1:
راستی خوش به حالت ایرانی تقی به توقی بخوره می تونی windows عوض کنی من که این جا بی چاره شدم و هنوز دنبال یه سی دی windows xp کرک شده هستم که کار کنه.......
شایدم مشکل از اینترنتت باشه ها

lolzZ
آخرش یا بن می شم یا GM !!!!
حالا این که خوبه یکی از بچه ها قراره فردا به جارو بادم بده اگه بپرم پایین teleport شم توی gm island :biggrin1:
راستی خوش به حالت ایرانی تقی به توقی بخوره می تونی windows عوض کنی من که این جا بی چاره شدم و هنوز دنبال یه سی دی windows xp کرک شده هستم که کار کنه.......
شایدم مشکل از اینترنتت باشه ها
می دونی واسه چی مشکل از اینترنت نیست؟واسه اینکه این پرش ها حتی تو منوی اول بازی که پسورد و یوزر رو می خواد هم پرش داره:confused::laughing:
==============
راستی منظورت از اینکه:((چک کن ببین درایورت جدیده))چیه؟شاید این راه حل باشه.
===============
راتی این اروره unable to validate game versionدیگه چه کوفتیه )x

آخرین ویرایش:
می دونی واسه چی مشکل از اینترنت نیست؟واسه اینکه این پرش ها حتی تو منوی اول بازی که پسورد و یوزر رو می خواد هم پرش داره:confused::laughing:
==============
راستی منظورت از اینکه:((چک کن ببین درایورت جدیده))چیه؟شاید این راه حل باشه.
===============
راتی این اروره unable to validate game versionدیگه چه کوفتیه )x

این error رو وقتی میده که patch ات با patch سرور یکی نباشه ...
اگه patch ات یکی بود و این error رو داد باید WoW رو Repair کنی ... معمولا وقتی این error رو میده که رفته باشی تو سرور free و بعد بخوای بری تو blizz ...
که باید بری تو folder wow و repair رو بزنی و بعد Check Files Only رو بزنی ( مواظب باش اشتبام نزنی ^^ )
یه کم طول میکشه فقط :-"

همونطور که امین گفت این کار رو بکن نشد بازی رو از اول بریز (پچ رو پاک نکن) و بعدشم ببین کارت گرافیکت چی هست برو درایور جدیدش رو دانلود کن.........عوض کردن ویندوز آخرین راه سعی کن باشه هرچند منم قبلا ویندوز می ریختم 2 هفته بیشتر عمر نمی کرد:cheesygri
راستی کسی می دونه quest زلزله کجاست ؟؟؟؟
اونی که قلب می ریزه رو سرش چجوریه ؟؟؟؟
دیروز رفتیم SW یاسر هم آخراش اومد اول 20 نفر بودیم حدودا 200 نفر زدیم
بعد شدیم 5 نفر رسوندیمش به 300
یاسر اومد 2 تایی با یکی دیگه رسوندیمش به 362 رکوردو xD
اینم برای رفع کتی 2 تا باگ :
6kpc6c8.jpg

6x1sflx.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن