World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
سلام ....من تو سرور monster-wow بازی میکنم.
چند تا سوال:
1.چرا آب رو نشون نمیده؟فقط وقتی نشون میده که میرم داخلش و شنا میکنم.
2.چجوری میشه از یه شغل استفا بدم؟
3.چطوری میشه mining یاد گرفت؟fishing رو یاد گرفتم اما mining رو هر جا میرم کسی یاد نمیده.

سلام ....من تو سرور monster-wow بازی میکنم.
چند تا سوال:
1.چرا آب رو نشون نمیده؟فقط وقتی نشون میده که میرم داخلش و شنا میکنم.
2.چجوری میشه از یه شغل استفا بدم؟
3.چطوری میشه mining یاد گرفت؟fishing رو یاد گرفتم اما mining رو هر جا میرم کسی یاد نمیده.

1-داخل تنظیمات برو شاید اونجا غیر فعال کرده باشی ..........
2-حرف k رو فشار بده بعد کنار شغل کی میخوای پاک کنی یک علامت stop قرمز هست روی اون کلیک کنی پاک میشه ...
3- در مورد این سوال باید یکم توضیح بدم :
ببین شغل ها به دو دسته تقسیم میشوند : شغل های اصلی و فرعی
تفاوتش اینه که شما فقط 2 شغل اصلی میتونی داشته باشی اما شغل فرعی محدودیت نداره و همش رو میتونی بگیری که شغل فرعی شامل ( fishing , coocking , first aid , باستان شناسی ( که در Cataclysm اضافه شده و اسم انگلیسیش نمیدونم چیه )) ........پس هر شغل به غیر از این 4 شغل به عنوان شغل اصلی حساب میشه
برای اموزش هر شغل باید پیش trainer ( اموزش دهنده ) مخصوص اون شغل بری که در هر شهر اصلی هست و با سوال پرسیدن از guard ( نگهبانان شهر ها ) میتونی محلشون پیدا کنی ...........
اما جواب سوالت : تنها دلیلی که نمیتونی شغل mining بگیری اینه که شما 2 شغل اصلی داری و برای این که بتونی شغل جدید رو بگیری باید حتما یکی از شغل های قبلیت رو پاک کنی

کاشکی علامت تشکر گذاشته میشد.
ممنون
یه سوال دیگه:
نمیشه race مون رو تغییر بدیم؟
مثلا من warrior هستم میخوام ranger بشم.

ویرایش:
من میخوام یه هیرو دیگه بسازم میتونم پول های هیرو ی اولیم رو به این یکی انتقال بدم؟در صورتی که جواب سوال بالایی زبونم لال........ نه باشه

آخرین ویرایش:
یک روز دیگر در FL و همچنان no drop :| :(
no drop 4 u
منکه Off-Hand خفن گرفتم :p

---------- نوشته در 06:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:36 PM ارسال شده بود ----------

it هم نیاز دارید، ( hit rating باعث میشه که miss ندید ) که باید حداقل 300 تا hit داشته باشید ( بین 15% تا 18% ) و یا حتی Expertise برای اینکه dodge,parry,block ندید که این
تو ملتن 10% hit کافیه بقیه سرور هارو نمی دونم البته به شرطی که talent درست بگیری
parry , dodge هم که نیازی نیست چون DPS ی hit 10% کن بعد همه Gem , Enchant هاتو ARp کن
خریدن gamecard یا هر چیزی که برای خریدش پول واقعی باید بدین با Gold خلاف قوانین Blizzard هست و احتمال بن شدن وجود داره.
Just sayin:D

آخرین ویرایش:
این 1 سوالی که شما کردی 6 تا سوال اصلی بازیکنای وارکرفت رو زیر سوال برد :d بنابراین من ورژن صحیح 6 تا سوالی که زیر سوال رفت رو می نویسم.
1) میشه Race رو تغییر داد؟ بله
2) Warrior چیه؟ کلاس (Class) هست، Race نیست!
3) Ranger چیه؟ والا اگه بدونم همچین چیزی تو WoW باشه دریغ نمی کنم!
4) میشه کلاس رو تغییر داد؟ نه!
5) پس من که Warrior هستم چی کار کنم؟ می خواستی Race عوض کنی نه کلاس! مثلا اگه Tauren هستی میتونی Orc بشی!
6) میتونم گلد های هیرو رو بفرستم واسه یه هیرو دیگه؟ بله در صورتی که تو یه Realm مشترک باشن.

کاشکی علامت تشکر گذاشته میشد.
ممنون
یه سوال دیگه:
نمیشه race مون رو تغییر بدیم؟
مثلا من warrior هستم میخوام ranger بشم.

ویرایش:
من میخوام یه هیرو دیگه بسازم میتونم پول های هیرو ی اولیم رو به این یکی انتقال بدم؟در صورتی که جواب سوال بالایی زبونم لال........ نه باشه
Change Race که تغییر Class نیست Change Race یعنی از یک نژاد بری یه نژاد دیگه مثلآ از Bloodelf به Troll
کلس رو نمی شه Change کرد
Faction رو هم می شه Change کرد(َAlliance To Horde,Horde To Ally)
گلد هم می تونی از یه هیرو بفرستی اون یکی

این 1 سوالی که شما کردی 6 تا سوال اصلی بازیکنای وارکرفت رو زیر سوال برد :d بنابراین من ورژن صحیح 6 تا سوالی که زیر سوال رفت رو می نویسم.
1) میشه Race رو تغییر داد؟ بله
2) Warrior چیه؟ کلاس (Class) هست، Race نیست!
3) Ranger چیه؟ والا اگه بدونم همچین چیزی تو WoW باشه دریغ نمی کنم!
4) میشه کلاس رو تغییر داد؟ نه!
5) پس من که Warrior هستم چی کار کنم؟ می خواستی Race عوض کنی نه کلاس! مثلا اگه Tauren هستی میتونی Orc بشی!
6) میتونم گلد های هیرو رو بفرستم واسه یه هیرو دیگه؟ بله در صورتی که تو یه Realm مشترک باشن.

warrior نمیتونه hunter بشه؟یا از راه دور با تفنگ بزنه؟
آره تو یه Realm هستیم هر تو تا هیرو هم ماله خودمه میخوام از هیرو Warrior که انسانه به هیروی Hunter که dwren یا همیچین چیزی زیر انسان هاست کوتوله هست از نوع متوسط..

شما تو چه سروری بازی میکنید؟

تو سرور PRivate همه چیز ممکن است!
من Blizzard ام قدیما Molten-wow بودم
معمولآ Private ها این کار هارو اگه Donate کنی(Mastercard می خاد)انجام می دن ولی Change Class تو Private هم انجام نمی شه

Change Race که تغییر Class نیست Change Race یعنی از یک نژاد بری یه نژاد دیگه مثلآ از Bloodelf به Troll
کلس رو نمی شه Change کرد
Faction رو هم می شه Change کرد(َAlliance To Horde,Horde To Ally)
گلد هم می تونی از یه هیرو بفرستی اون یکی
خوب چجوری میشه نژاد رو عوض کرد؟راتی مولتن یه ریلیم جدید اورده حتما بیاین

خوب چجوری میشه نژاد رو عوض کرد؟راتی مولتن یه ریلیم جدید اورده حتما بیاین
برای عوض کردن نژاد بای حتما توسط GM ) game master ) صورت بگیره .... برای این کار وارد سایت سرور میشید و از اونجا درخواست تغییر نژاد میدید که البته نیاز به پرداخت پول هست !

---------- نوشته در 12:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:29 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان
من بازیو که اجرا میکنم میزنه success اما connected نمیزنه و تو بازی نمیره؟چشه؟
یا مشکل از اینترنت شما هست یا از سرور

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or