World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
این سرور سرور خیلی بدی نیست ... ایرانی هم کم نداره توش :p
اومدی تو بازی Julia و Zipo رو add کن ... Julia خود منم ... که بیای تو guild ... یه guild ایرانی ... Pesrsian Soldier...
:)

60 شدم با هیروی پسره ... :p

سلام به همه
یه اتفاق باحال :cheesygri
اون روز خونه یکی از دوستام بودم ... blizz بازی می کنه ... حالم هم گرفته بود که ای بابا کاش میشد از شره این سرور free ها خلاص شم ... یهو یکی از دوستاش زنگ زد می پرسید کسی رو سراغ داره که یه mage 53 رو بکونه 70 در عوض یه acc بهش بده ... منو میگی گفتم بگو حلههههه ... :cheesygri
الان 57 ام ... تا 2-3 هفته دیگه منم میشم blizzard ای :p
فقط متاسفانه باید برم تو realm Deathwing آخه ایرانی زیاد داره ... و این دوستم هم که کارش درسته هم اونجاست .. موندم اینا چه جوری این realm و پیدا کردن !!! این همه realm های توپ ... اددد از بین 124000 پیامبر رفتن جرجیس و پیدا کردن ...!!!
کسی از بچه ها تو این realm هست ... ؟؟؟
realm ی که خوب باشه و ایرانی هم داشته باشه چی سراغ دارین ... ؟؟؟
ما احتمالا
تا 1 ماه دیگه لشکر کشی کنیم اونجا (بچه های کلن ). فعلا داریم آمار بچه ها رو برای تعداد بازی ها میگیریم که سفارش بدیم .
میگم یه سوال : گیم کارت از کجا باس گیر بیاریم اگه فروشنده نداشت ؟

این سرور سرور خیلی بدی نیست ... ایرانی هم کم نداره توش :p
اومدی تو بازی Julia و Zipo رو add کن ... Julia خود منم ... که بیای تو guild ... یه guild ایرانی ... Pesrsian Soldier...
:)

60 شدم با هیروی پسره ... :p
Zipo :p:-":biggrin1:اين زيپو كه نمياد بريم يه boss:((
=================================
راستي پچ 2.2.0 رو دل كردم اصلا نصبش نكرد!!!
فقط يه پوشه اي جديد باز شده به نام Patches كه داخلش پچ 2.2.0 هست به حجم 79كيلوبايت همين .

آخرین ویرایش:
من چند وقتی هست دوباره دلم واسه wow لک زده...!
حدوده 1 سال و اندی.. میشه که wow بازی نکردم تو هر سروری از خارجی تا ایرانی اونموقعها
بودم... که بعد یکدفعه خسته شدم و wow رو پاک کردم .. اما دوباره این اععتیادم اود کرده..
راسته که میگن معتاد نمیتونه ترک کنه ها!!

حالا اول بگم میخوام wow Burning Crusade رو بازی کنم اونم فقط تو سرور blizz ...
کسی اینجا تو سرور بلیزارد بازی میکنه منو راهنمایی کنه ...
هزینش چقدر هست یعنی پول cd-key و شارژ ماهیانش...؟
و اینکه با چی هر ماه باید شارژش کرد.. با visa card میشه؟ بعد این game card چیه؟
چه فرقی با بقیه داره .. بعد من cd wow Burning Crusade رو از کجا میتونم بگیرم با پچ
جدیدش...؟ فقط link برای download نزارید که نمیتونم داون کنم!
آدرس سایت wow رو کسی داره اون بخش قیمتها و قسمت شارژش ..میخوام ببینم چه خبره!

و راستی enus باشه بهتره یا سروره اروپاش .. کدوم latency کمتری داره یا چه فرق دیگه ای
دارن این دوتا با هم... ببخشید زیاد سوال کردم آخه خیلی وقته که خبری از wow ندارم...
بابای.

من چند وقتی هست دوباره دلم واسه wow لک زده...!
حدوده 1 سال و اندی.. میشه که wow بازی نکردم تو هر سروری از خارجی تا ایرانی اونموقعها
بودم... که بعد یکدفعه خسته شدم و wow رو پاک کردم .. اما دوباره این اععتیادم اود کرده..
راسته که میگن معتاد نمیتونه ترک کنه ها!!

حالا اول بگم میخوام wow Burning Crusade رو بازی کنم اونم فقط تو سرور blizz ...
کسی اینجا تو سرور بلیزارد بازی میکنه منو راهنمایی کنه ...
هزینش چقدر هست یعنی پول cd-key و شارژ ماهیانش...؟
و اینکه با چی هر ماه باید شارژش کرد.. با visa card میشه؟ بعد این game card چیه؟
چه فرقی با بقیه داره .. بعد من cd wow Burning Crusade رو از کجا میتونم بگیرم با پچ
جدیدش...؟ فقط link برای download نزارید که نمیتونم داون کنم!
آدرس سایت wow رو کسی داره اون بخش قیمتها و قسمت شارژش ..میخوام ببینم چه خبره!

و راستی enus باشه بهتره یا سروره اروپاش .. کدوم latency کمتری داره یا چه فرق دیگه ای
دارن این دوتا با هم... ببخشید زیاد سوال کردم آخه خیلی وقته که خبری از wow ندارم...
بابای.

خوب من که تا حالا تو blizzازی نکردم اما می تونم در مورد گیم کارت و فرقش با ویزا کارت و چگونگی گیر آوردن پچ راهنماییت کنم:
1-گیم کارت رو می تونی ز گیم نت silkwayبگیری(آدرس دقیقش رو از بچه ها بپرس من نمی دونم.)هم چنین شنیدم که این گیم نت تمام پچ های wowرو داره
2_گیم کارت اگر اشتباه نکنم یک کارت 30هزار تومانی که با باکس40 هزارتومانه(آخرم خودم فرق بین با باکس و بی باکس رو نفهمیدم!)که گفتم می تونی از سیلک وی بخرب و اگر اشتباه نکنم روش یه رمزی داره که اگر با اون رمز می تونی اکانتت رو chargeکنی(ببخشید که این کلمه رو انگلیسی نوشتم فکر نکنی کلاس می زارم ها!کیبوردم خرابه حرف و - می انداره ):)و فرقش با کارت ویزا خیلیه چون کارت ویزا اصلا یک کارت اعتبازیه و تو می تونی ماهانه با کمک اون از حساب بانکیت پول بدی و..............راستی اینم بدون که برای اولین باز با cd-keyو cdو اینها یه چیزی حدود 60تومان در می آد (;
===============================================================================================
DONLETONبهت تبریک می گم انشالله تو بلیز بهت حال بده ما که از این قسمت ها نداریم ولی امیدوارم که تو سروری که می خوای توش بازی کنی خیلی بهت خوش بگزره!):
===============================================================================================
راستی من نفهیدم این wrath of the lich kingالاخره پچه یا یک expension packمثل burning crusaid؟
یک سوال اگه wowآدم 1.0.0باشه و burning crusaidرو بریزه پچش 2.0.0می شه؟

آخرین ویرایش:
متشکرم عزیز ... ولی من از الان تو شارژ ماه های بعدش موندم :| ... تازه باید 46 تومن هم بدم cd key BC رو بگیرم :| ... ولی این دفعه نمی خوام کوتاه بیام ...

wrath of the lich king یکexpension pack ...

آره اگه BC رو بریزی 2 میشه لازم نیست 1.12 کنی بعد بریزی ...

OK بچه ها بیاین از این به بعد اینجا ScreenShot از هیروهامون تو هر سروری بزاریم ... که یه تنوعی هم بشه و خاطراتمون و به اشتراک بزاریم ...
این اولیش ...
اینجا یکی از بچه ها برای چند دیقه خواست که afk بشه ... دیدم horde فهمید ... منم از پشت خفتش کردم ... خیلی بامزه بود :P

خوب ببینم من باید cd-key wow و burning crusade رو هر دوش رو با هم داشته باشم برا بازی
یا یکیش کافیه؟!
لطفا یکی آدرس جایی که میشه ازش game card و پچ بازی با خود بازی رو داشته باشه. رو بده!
راستی میشه اعتماد کرد .. مشکلی پیش نیاد!... و بعد اینکه این باکس چی هست؟

لطفا سریعتر راهنمایی کنید ...خسته شدم از این Guild Wars;)

عکس باحالیه ولی منظورتو از اینکه گفتی ((دیدم hordeفهمید))نفهمیدم.
=======================================================
alprhباید 2تا سی دی کی بخری.

یعنی این که :
ما جلوی the eye وایستاده بودیم که بریم تو ... من کلا چون اونجا horde ها هم زیاد میان hide بودم ... بعد به دوستم گفتم بره بقیه رو صدا کنه ... که چون می خواست afk بشه رفت زیر پل ... این horde هم از بالا دیده بود و فهمید که این afk شده ... و ادامه ماجرا :P

آقا 3 شب پیش داشتم این هیرو ارو تو hellfire لول اپ می کردم ... دیدم هی صدای نعره ی Doom Lord kazzak میاد ... بعد شنیدم که یه گله horde رفتن سراغش ... بعد با id دوستم اومدم بالا و رفتم تماشا ... horde ها نتونسته بودن بزننش ... من که رفتم دیدم یه raid از ally ها می خوان بزنن ...

که رفتن زیر kazzak ولی نتونستن بزنن ... که یهو یه گله horde ریختن اونجا ... همه رو زدن نا مردا ...

بعد دیدن که نمیشه کاری کرد بعد از کلی وقت تلف کردن ریختن honor hold ...

انقدر شلوغ شد که من سیستمم lag گرفته بود !!! خیلی زیاد بودن ... فکر کنم 2 تا raid شدن ...
یه تیکش خیلی با حال بود ... دیدم تو honor hold دیگه هیشکی نیست فکر کردم رفتن ... نگو تو ساختمون بودن من آروم با fly از بالا رفتم تو ساختمون ... یهو دیدم طبقه پایینن دارن میان بالا ... خیلی با حال بود ... هیچ کدوم وای نستادن که منو بزنن ... در حین عبور نفری یکی زدن ... کمتر از 1 ثانیه سقط شدم :p

بچه ها شما هم ss بزارین ...

اقا من يه ادم خيلي بد شانسم!!
بيشتر از سه هفته هست كه دارم خرج ميكنم(از همه مدل) تا بتونم wow بزي كنم اما دست روزگار نميخواد.
شرخ داستان من:
(من تمام(90 درصد) تايپيك هاي wow رو كامل خوندم)
من بازي wow با پچ 1.5.0 رو با wddg براي off line ش دارم.
اقا ما رو جو گرفت كه بيايم تو اينترنت بازي كنيم.هرجا كه ميرفيتيم نميشد بعد از چندساعت جستجو فهميدم كه حتياج به پچ داره وحجمش خيلي بالاس و ميدونستم كه bc اونو تا 2.0x ارتقا ميده پس bc گرفتم فكر كردم كه الان ميشه تواينترنت بازي كرد ولي خواب ميديدم چون هيچ سروري با bc كار نميكرد بلكه با ورژن هاي 2.12 و 2.13 و 2.0.3 كار ميكرد.اقا ما ميخواستيم تو سرور فرا گيم بازي كنيم اون به پچ 2.12 نياز داشت.خلاصه ما خودمنو نابود كرديم تا تونستيم نسخه هاي 2.0.3 به بالا(به غير از خود نسخه ي 2.0.3 چون حجمش 190 mg بود) رو بگيريم .ما تصميم گرفتيم اونو از كافي نت adsl دانلود كنيم.ما رفتيمو ساعت 9 كه باز كرد گزاشتيم رو دانلود و تا ظهر كه يارو ميخواست بره خونه صبر كرديم ولي صاحب مغازه گفت بيشتر اين نميتونه وايسه و رفت و گفت فردا بيا از اول بگير (اون روز سرعت سرور پايين بود دانلود طول كشيد)اقا ما فرداش رفتيم گذاشتيم(9.15) وساعت 12.00 كه رفتم گفت وسط دانلود قطع شد برو فردا بيا.فرداش هم يه جور ديگه دك شديم و خلاصه رفتيم يه گيمنت ديگه با يه بد بد بختي دانلود شد حساب خوشحال بودم تا وقتي كه اومد خونه و خواستم پچ نصب كنم كه با يك ارور عجيب روبه رو شدم و اونوقت بود كه فهميدم واقعا بد شانسم فكر كنم شما هم به اين پي برديد؟
چيزهايي كه من شما دوستان خوب ميخوام:
1:معني اين ارور چيي؟در ظمن روي كامپيوتر هاي ديگه هم همين ارور رو ميده!من اين پچ رو از سايت استراتژي اينفور ... گرفتم( sorry,the installer was unable to start up.to may be out of hard drive space)
2:ادرس سايت فرا گيم رو ميخوام(خودم گمش كردم) يا ادرس سايتي كه خودتون توش بازي مي كنيد.
3:اگر پچ من خرابه لينك سايتي كه خودتون گرفتيد و مطمينيد رو بديد.
4:من bc از شركت giga خريدم نميدونم ما enus uk چي ... هرچي خودتون صلاح ميدونيد بزاريد.

آخرین ویرایش:
یه چیزی ... مطمئنی پچ ها رو به تر تیب میریزی ؟؟؟ مثلا الان که پچت 2.0.0 هست باید (مثلا ) :
2.0.0 رو به 2.0.3 برسونی ... یهو نری پچ 2.0.3 به 2.0.12 رو بریزی ... ترتیب و باید رعایت کنی ...
یه چیز دیگه که ممکنه اشتباه کرده باشی اینه که تو BC رو engb خریده باشی ولی پچ هات enus باشن ...
من خودم از این سایت استفاده می کنم ...
http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors
کلی لینک داره واسه dl ... فقط مواظب باش که درست dl کنی ...
بعد یه چیز دیگه ... اینو امنحان کن :
به realm list دست نزن بزار همون واسه blizz بمونه ... بعد برو تو فولدر wow و Launcher رو بزن و صبر کن تا آماده دانلود پچ بشه ... وقتی که کامل حاضر شد ... برو تو بازی ... یه user name و یه password همین جوری بزن ... حالا blizz خودش واست دونه دونه پچ هارو دانلود می کنه ...
فقط مواظب باش پچت به 2.1.3 برسه ... نزار 2.2 بشه ... آخه اکثر سرور free ها فعلا 2.1.3 هستن ...

برای بازی هم سرور خیییییییییییییییییییییییییییلی زیاد هست ... مثلا این سرور خارجی ... rate xp خیلیییییییییی بالا هستش ( فکر کنم 12X باشه ) تایرانی هم توش هست ... این سرور فقط یه زره قاطی داره ... اونجا dungeon هاش خیلی خوفهههه ... تقریبا blizzlike هستش ... ولی boss ها به هیچ وجه اون قدر شاخ نیستن ... مثلا ما چند روز پیش illidan رو زدیم D: ... الان chest t6 دارم + mace illidan رو دارم P:
اینجا acc بساز :
http://koomaluola.wowstolemygirlfriend.com/
اینم realm :
koomaluola.wowstolemygirlfriend.com
انشا الله که مشکلت حل شه ...

آقا یکی اینجا نیست آدرس silkway رو به ما بده ...؟!!
من بازی رو با burning crusade گرفتم فقط الان گیرم سر این پچهای لعنتیش هست....
version 2.0.0 هست بازی من الان یه چیزی حدود 600mg باید داونلود کرد نمیشه اینطوری...
این آدرس silkway یا هر جایی که میدونید پچهاشو داره بگین!

این بلیزارد هم عجب وضعیتی درست کرده ها! هر ماهی یک بار یه پچ وحشتناک میده بیرون..
نمیگه ماها از کجا بگیریمش!

tamam patch hay man engb hast vali nemidonam bazi man chi hast!
bale tamam patch ha ro dorst rikhtam masalan patch 2.0.3 be 2.1.0 ke run mikonam ye erore mide vali 2.0x be 2.0.3 ye eror dige mide.
darzemn mikhastam bedonam patch 2.0.3 man kharabe

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or