World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
درود
ماکزیمم لول 80 هستش مثل اینکه .
یه ریس جدید به اسم توسکار اضافه شده که به احتمال زیاد هر دو گروه توسکار داشته باشن .
تلنت های DK به صورت blood و forest و unholy هستن .
مثل اینکه بعضی بیلدینگ ها تو بازی تخریب میشن . (به یاد وارکرفت کمپینگ:love:)
از یه منبع تقریبا موثق شنیدم که یکی از پروفشنال ها مال اسلحه هاس سنگین مثل منجنیق هستش .
دموی بازی رو میتونید از پایین دانلود کنید .
دانلود

باز هم سلام از این که میبینم بازم داره این تاپیک فعال میشه خوشحالم ( آخه این تنها تاپلکله که من تو BC بهش سر میزنم اگه دیگه کسی پست نده دیگه BC نمیام )
از دوست خوبمون Alprh تشکر میکنم به خاطر گذاشتن تریلر بازی ...
خوب Blizzcon هم تموم شد ... تو مسابقه PVP اینا به ترتیب اول تا سوم شدن :
TFO 25000$
Nashwan 15000$
Team EG 5000$
اطلاعات در مورد این نسخه جدید خیلی زیاد فقط میشه خلاصه شو گفت این جا ...
ساختمون ها فقط قراره تو PVP قابل تخریب باشن که قراره تو اون مپ PVP خاص ( شایدم همه map هی PVP ) یک سری Siege وجود داشته باشه ... که فعلا هلچ کدوم اینا 100 % نیست ...

راستی قراره یه ins جدید تو Cravens of Time باز بشه ...

من در مورد Death Night هنوز یه کم شک دارم ... من خونده بودم که DN یه Class جدیده مثل mage - paladin و ... ولی این جمله رو بخونید ...(البته شاید من دارم اشتباه میکنم )
Any class/race can unlock the Death Knight

آقا اصلا یه کار می کنم ... این اطلاعات کلی در مورد WoLK :

WRATH OF THE LICH KING

Blizzard announced its new expansion to World of Warcraft today - Wrath of the Lich King.

What we know so far:

- Level cap will be increased to 80
- New spells and abilities will be added for every class
- New talents (up to 51-point tier) will be added for every class
- New battlegrounds and arenas will be implemented
- Siege weapons and destructible buildings will be a part of PvP (possibly used in PvE - unknown at this time)
- New profession: Inscription. Inscription allows the inscriber to permanently enhance the recipient's spells (e.g. by Tigole - Fireball could be a shorter cast time, more direct damage, more DoT damage, etc.)
- New (and changeable) hairstyles, new dances
- New 10- and 25-man raids
- New Hero Class (made available by epic end-game quest): Death Knight

- Set in Northrend
- More zones than Outland
- NO new races
- Will include Nerubians
- Features Arthas/The Lich King as main villain
- Two 'points of entry' (a la Hellfire Peninsula): Borean Tundrea (Horde) and Howling Fjord (Alliance)

- Other known zones: Grizzly Hills, Dragonblight

- Main city in WotLK is Dalaran (now floating above Northrend)
- At least one new 15+ man battleground (estimated time to finish it: 30-40 min)

- Outdoor PvP zone (flagged as PvP even on PvE servers) - Lake Wintergrasp

- New Arena season, including new gear and maps

DEATH KNIGHT

- Hybrid Tank and DPS
- Tanks using 2H or DW
- Can only use 'bladed' weapons (known: Swords, Axes)
- Referred to as "Rune Weapons"

- Wears plate armor
- Blend of melee and some spellcasting
- Known spell:
"Army of the Dead" - raises several temporary minions
"Unholy Embrace" - Instant Cast. 5 min cooldown
Target is embraced by a silhouette of darkness for 12 seconds, corrupting any healing spells and effects cast upon or currently affecting the target to cause damage for 50% of their healing potential instead of restoring health. Any damage shields cast upon or currently affecting the target will also be instantly consumed, dealing 50% of their absorption potential in damage. Once afflicted with Unholy Embrace, the target cannot be afflicted with Unholy Embrace again for 1 minute."

- Is a Hero Class
- Unlocked by an epic questline (no raids involved) at level 80
- Will allow you to start a new character as a Death Knight at a higher level (told to expect between 55 - 70). Will not overwrite previous character.

- More Hero classes may be to come - will continue to be based on Warcraft III Heroes

- Death Knight does not use rage or mana - will use a new mechanic, 'Runes'
- Rune schools (similar to Death Knight talents) split up into Blood, Frost, Unholy
- Runes are carved into the Death Knight's weapon - 6 slots total, any combination of runes (e.g. 2 of each, 4 Blood/2 Frost, 6 Unholy, etc.)

- Rune cooldowns will be modified by talents taken, etc.
- Certain spells will reactive runes; spells can consume more than one rune

NEW INFO

- A team is currently working on redoing the 1-60 game
- 51-point talents are under construction
- There will be at least 1 new Caverns of Time instance
- Grim Batol is likely to be a WotLK raid

- New post-BT raid pre-WotLK (likely either Sunwell related or Kil'Jaeden)

- 70-80 to take similar amount of time/work as 60-70

- Outdoor zones in WotLK will be primarily solo

- More daily quests coming in 2.2, as well as integrated voice chat

- Paladin tanking is being worked on

- Any class/race can unlock the Death Knight

- Players will still not be able to use flying mounts in "old" Azeroth

- New post-BT dungeon to have 8 bosses

- Blizzard is working on a system on the wow default interface like Outfitter and Item Rack, so we can get real space to store the extra junk (resist gear)

- They will add a threat meter into the game, they are also talking about adding a Deadly Boss Mods element into the game

CLASS BALANCE

- Tree Form Druids to get more abilities in form (Decurse suggested)

- Ret Pallies to get improved sustained DPS

- Prot Pallies to get additional health (deep Prot talent suggested)

- Holy Priests to see improvements to Spirit of Redemption, Lightwell, and Circle of Healing

این به صورت کلی بود ...

من هم برای فعال بودن از همه تشکر می کنم و:
نام اصلی بازی warth of the lich king است و Northrend فقط اسم آن منطقه است
death knight یک class هست که در همه ی race ها موجود است
همه ی ساختمان ها قابل تخریب هستند مثلا human میتواند ساختمان های orc را تخریب کند و orc ها باید به تعمیر آن بپردازند
level ها تا 80 هفزایش پیدا کرده است ولی پیش بینی شده از70 level تا 80 یک سال طول میکشد!!!!
دو شغل جدید اضافه شده که یکی اسلحه های ماشینی مانند منجنیق summon میکند برای مدتی مثلا 200-103 damege برای 30 min
lich king اولین set tier 7 را دارد و لولش ؟؟ هست ولی اولین level 375 ولی مثلا Illidan لول 225 است
برای رسیدن به lich king باید از 10 boss عبور کنید که لول همه 225 هست و یکی از آن ها lich است
برای druid ها quest به نام the missing king هست که شما باید malfurion Stormrage را پیدا کنید که پاداش آن spell به نام demon from هست که شما را به یک demon قوی با 50000 attack power و13000 armor میدهد و spell های خود druid کار میکند 100%
اینم سایت اصلی warth of the lich king :
http://www.worldofwarcraft.com/wrath/

آخرین ویرایش:
من هم برای فعال بودن از همه تشکر می کنم و:
نام اصلی بازی warth of the lich king است و Northrend فقط اسم آن منطقه است
death knight یک class هست که در همه ی race ها موجود است
همه ی ساختمان ها قابل تخریب هستند مثلا human میتواند ساختمان های orc را تخریب کند و orc ها باید به تعمیر آن بپردازند
level ها تا 80 هفزایش پیدا کرده است ولی پیش بینی شده از70 level تا 80 یک سال طول میکشد!!!!
دو شغل جدید اضافه شده که یکی اسلحه های ماشینی مانند منجنیق summon میکند برای مدتی مثلا 200-103 damege برای 30 min
lich king اولین set tier 7 را دارد و لولش ؟؟ هست ولی اولین level 375 ولی مثلا Illidan لول 225 است
برای رسیدن به lich king باید از 10 boss عبور کنید که لول همه 225 هست و یکی از آن ها lich است
برای druid ها quest به نام the missing king هست که شما باید malfurion Stormrage را پیدا کنید که پاداش آن spell به نام demon from هست که شما را به یک demon قوی با 50000 attack power و13000 armor میدهد و spell های خود druid کار میکند 100%
اینم سایت اصلی warth of the lich king :
http://www.worldofwarcraft.com/wrath/

برای druid ... این quest که گفتی ... یعنی malfurion جاش عوض شده ؟؟؟ دیگه تو Moonglade نیست ؟؟؟
راستی من سر DN هنوز شک دارم !!! مطمئنی یه کلاس ؟؟؟ من احساس می کنم یه حالت جدیده برای همه Class ها ... !!! که شاید تو talent ها به صورت مشترک گنجونده بشه ...

دیگه از اینجا به بعد باید بپردازیم به جزئیات ... مثلا اولیش ( که البته مسلمه خوب !! ) fly mount توی northrend هم کار می کنه ...

درود
ماکزیمم لول 80 هستش مثل اینکه .
یه ریس جدید به اسم توسکار اضافه شده که به احتمال زیاد هر دو گروه توسکار داشته باشن .
تلنت های DK به صورت blood و forest و unholy هستن .
مثل اینکه بعضی بیلدینگ ها تو بازی تخریب میشن . (به یاد وارکرفت کمپینگ:love:)
از یه منبع تقریبا موثق شنیدم که یکی از پروفشنال ها مال اسلحه هاس سنگین مثل منجنیق هستش .
دموی بازی رو میتونید از پایین دانلود کنید .
دانلود

از شما متشکرم ولی فکر نکنم بتونید تو لینکی که دادید برید چون خرابه.:cool:

خوب باز هم یه سری خبر جدید از نو ع جزئیات :
از لحاظ وسعت Northrend هم اندازه Outland هستش ... Player ها می تونن بازی رو از در سرزمین زیر شروع کنن
Howling Fjord & Borean Tundra
Race های Northrend عبارت است از :
Taunka
Tuskarr
Iron Dwarves
Naga
Vrykul
Furbolgs
و Nerubians

و حالا شخصیت های تایید شده و مشهور در Northrend ...
Arthas
Lich King
Garrosh Hellscream
Lady Sylvanas
Highlord Bolvar Fordragon
Brann Bronzebeard
Tirion Fordring
The Order of the Silver Hand
Rhonin

...
اینم یه سری Demo ...
این برای Blizzcon هستش
http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=394089700&sid=1

Arthas:
http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=305722605&pageNo=1&sid=1#16

Flying mounts:
http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=305831885&pageNo=1&sid=1#13

Developments to the Lore (thanks to Marlamin):
http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=305682716&sid=1

Regarding the Deathknight:
http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=394469665&sid=1

داره یواش یواش جالب میشه ... P:

سلام
من به هر سروری که می خوام connect بشم این error رو میده
Your accont is authorized for the Burning Crusade expansion, but the computer you are playing on does not comtain Burning Crusade data. To Play on this machine with this accont you must install the Burning Crusade. Additional data is avalible at:[www.worldofwarcraft.com/burningcrusade/download/]
پچی هم که دارم 2.1.3 هستش
خیلی ممنون:blushing::love:

اسم اولین flying mount که سرعتش 310% است phonix of war برای ally و swift dragon برای horde است .این ها فقط در Northrend می توان استفاده کرد
یکی از آیتم هایی که دست lich king است bag 37 slot است که آیتم نارنجی است
دو آیتم قرمز (برای اولین بار) که یکی frostmour و دیگری chest of the Lich king است

چند هکر دارند شبیه سازی می سازند که در زمان warth of the lich king میآید و میتوان همه چیز آن custom است حتی پچ!!!
موفق باشید:cheesygri

آقا من اينو تازه گرفتم اگه ميشه به من راهنمايي کنيد و بگيد کدوم server بهتره
level:3!
راستي ماله من us هست و خواستم بدونم ip adress ها رو کجا وارد کنم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or