World Of GOO

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمیدونم چرا هیچ کس از این بازی تعریف نمیکنه من دیروز دانلودش کردم واقعا بازی جالب و خلاقانه و اعتیاد اوریه.داستان در مورد یه گوی هایی هست که میتونن به هم وصل بشن و ساخت و ساز کنن مثلا پل و برج و از این جور چیزا به سازن و بازی وابسته به قوانین فیزیک در پیشروی شما گو های جدیدی پیدا میکنید که هر کدوم یه قابلیت دارن...
حجم بالایی هم نداره حدود 67 مگه. در ضمن این بازی روی WII عرضه شده و امتیازهای بالایی نصیب خودش کرده حدودای 9 بوده امتیاز هاش

لعنت به تو سامان چتر باز!:biggrin1:

نفر هفتم دنیا تو Tower of the Goo بودم که امد خونمون زد ریست کرد!! از مدیران خواهش میکنم این موجود نفرت انگیز رو بنش کنید!:biggrin1:

منم اين بازي رو بازي كردم البته همون موقع ها كه تازه اومده بود ....
خيلي بازي توپيه ...
ولي نمي دونم چرا هيشكي از موتور فيزيك اين بازي چيزي نگفت ..:confused:
به نظر من موتورش خيلي قويه . يادمه اون زماني كه بازي رو دان كردم مي گفتن يه گروه 2 نفره از EA اومدن بيرون برا خودشون كار مي كنن و اين بازيو ساختن ..
اون موقع هم ما اينترنتمون از نوع روم به ديوار بود يعني همون زغالي ... بابا Dial Up رو مي گم ....:wallbash:
به همين خاطر زياد تو بخش آنلاين تشريف نمي آورديم .... اما بازم مي رفتم اونجا برا خودم برج مرج مي ساختم ...
حالا كه ديدم اينجا اينقدر طرفدار داره به سرم زد بيام منم ...

سلام

د.ستان اون قسمت mom که باید اونجایی که میگه اطلاعات رو پاک کنو یا نه ما هم باید بگیم نه:biggrin1: چه جوری بگم نه.
کامل توضیح بدید.چند روزه موندم دارم جوش میارم دیگه؟
خیلی باحاله ولی این یه قسمتش اعصاب برام نذاشته.

من مرحله ی آخر chapter 4 هستم.همونی که همه چیز 0 و 1 میشه.تو recycle bin هستم!! خیلی سخته...اون آخر که undelete رو میارم پایین بعد چیکار ککنمیشه بگی چژور مرحله۲فطل سوم رو رد کنم
درود.
دوستان من تو مرحله second hand smok تو چپتر 3 گير كردم.هرچي وصلش ميكنم به لوله زود ميسوزه.بايد چيكار كنم؟
مر حله red carpet رو هم اسكيپ كردم
.بايد چجوري ردش كرد؟
وای منم اگه ردش کردی بهم بگو چطوری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or