World Of GOO

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمیدونم چرا هیچ کس از این بازی تعریف نمیکنه من دیروز دانلودش کردم واقعا بازی جالب و خلاقانه و اعتیاد اوریه.داستان در مورد یه گوی هایی هست که میتونن به هم وصل بشن و ساخت و ساز کنن مثلا پل و برج و از این جور چیزا به سازن و بازی وابسته به قوانین فیزیک در پیشروی شما گو های جدیدی پیدا میکنید که هر کدوم یه قابلیت دارن...
حجم بالایی هم نداره حدود 67 مگه. در ضمن این بازی روی WII عرضه شده و امتیازهای بالایی نصیب خودش کرده حدودای 9 بوده امتیاز هاش

سلام.
بازی واقعا متنوعه از لحاظ محیط. سه مرحله که من رفتم سه محیط کاملا متفاوت داشت. اما یکم سخته. من رسیدم تا مرحله ی چهارم اما گیر کردم. یک Strategy Guideـی چیزی ندارید بدید بهم؟:دی

من چپتر سه رو با یه مصیبتی رد کردم واقعا سخت شده ببینم تو چپتر 4 چه خوابی دیدن
ولی خدایی به نظرم بین 10 تا بازی برتر ساله:love:

خیلی بازیش قشنگِ واقعاً ! من آخرین مرحله چپترِ یکم هنوز ! آروم تر برید بهتون برسم :دی
میگم این آخرین مرحله ـه باید تا آسمون برج بسازم فقط ؟ آخه از این لوله ها که میکشه نداره !

بازیش فوق العاده ست !!! مخصوصآ سر و صدای اینا که با احساسات آدم بازی میکنه :دی
مرحله های آخر هر Chapter خیلی جالب ساخته شدن ولی بعضی مرحله ها هم یه کمی سخت میشه :دی

خیلی کار شاخیه:دی اون مرحله ش که اون بمب گنده هه هست و پایینم آتیشه و اینا بسیار لذت بخش بود:دی کلا GOO سبزا از همه بهترن، استقامتشونم بالا:دی

بچه ها شما تو بخش آنلاین چقدر رکورد زدید ...
من اورکلاک شده :دی 15 متر تا فعلا ...
پایه اید امشب مسابقه ببینیم که بیشتر میسازه ...

پ ن دیشب هر چی اجنوی بود ریخته بودن ...

آخرین ویرایش:
بچه ها شما تو بخش آنلاین چقدر رکورد زدید ...
من اورکلاک شده :biggrin1: 15 متر تا فعلا ...
پایه اید امشب مسابقه ببینیم که بیشتر میسازه ...

پ ن دیشب هر چی اجنوی بود ریخته بودن ...
هستم;););)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or