World Of GOO

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمیدونم چرا هیچ کس از این بازی تعریف نمیکنه من دیروز دانلودش کردم واقعا بازی جالب و خلاقانه و اعتیاد اوریه.داستان در مورد یه گوی هایی هست که میتونن به هم وصل بشن و ساخت و ساز کنن مثلا پل و برج و از این جور چیزا به سازن و بازی وابسته به قوانین فیزیک در پیشروی شما گو های جدیدی پیدا میکنید که هر کدوم یه قابلیت دارن...
حجم بالایی هم نداره حدود 67 مگه. در ضمن این بازی روی WII عرضه شده و امتیازهای بالایی نصیب خودش کرده حدودای 9 بوده امتیاز هاش

خدایی بازیش خیلی حال میده اگر این بازی رو از دست دادید عمرتون بر فناست جالبه بدونید بازی با این سادگی که داره میانگین امتیازهاش 9 بوده به نظرم هنر بازی سازی اینه یک استدیو کوچیک بدون هیچ سرمایه گذاری و تبلیغاتی بازی رو بسازه که همه رو معطل خودش کنه:love:
یه سورپرایز دارم اونم اینکه بچه های تحریریه روی نقدش دارن کار میکنن;)

بازی رو dl کردم.جدا بازیه سرگرم کننده ایه.همچنین گرافیک و محیط بازی خیلی جذاب کار شده.دوستان باید بگم موسیقی بازی هم خیلی میچسبه و متنوع هست.
من هم بازی رو پیشنهاد میکنم.

واقعا بازی فوق‌العاده شاخیه :دی من الان به پاییز رسیدم باید اون توپ گنده رو از رو سیم‌های برق رد کنم :دی سخته یه خورده چون توپ‌های بادکنکی خیلی محدودن پل هی میره پایین :دی حالت آنلاینش یه چیز دیگست :دی من ظهر تا 570م رسیدم یه اشتباه کردم ریختم پایین :دی الان به زور رسیدم 2100م. خیلی یهو حجم کسایی که بازی میکنن زیاد شده :دی

واقعا بازی فوق‌العاده شاخیه :biggrin1: من الان به پاییز رسیدم باید اون توپ گنده رو از رو سیم‌های برق رد کنم :biggrin1: سخته یه خورده چون توپ‌های بادکنکی خیلی محدودن پل هی میره پایین :biggrin1: حالت آنلاینش یه چیز دیگست :biggrin1: من ظهر تا 570م رسیدم یه اشتباه کردم ریختم پایین :biggrin1: الان به زور رسیدم 2100م. خیلی یهو حجم کسایی که بازی میکنن زیاد شده :biggrin1:
منم چند تا مرحله جلوترم انلاین رو تست نکردم برم ببینم چه طوره:love:

خو آنلاینش اینطوریاست که هرچی توپ از تو مراحل بازی اضافه بیاری، مثلا 4 تا می‌خواد تو 8 تا ببری، 4تاش میره تو بخش آنلاینش، بعد باید با این توپ‌ها، برج بسازی بری بالا :دی اشتباه هم قابل برگشت نیست، یهو دیدی مثل من از 500م شدی 8000م :دی

پ.ن:حسام ممنون بابتِ معرفی
خواهش میکنم
البته این خارج قوانین سایته که لینک پرمیوم رو داخل بخش عادی گذاشت اگر اجازه دادن من لینکش رو میزارم;)
2yyqn11.jpg

داداش خیلی مردی و اصلا زن نیستی :biggrin1:
عجب بازی باحالیه من که دان نموده وکیف کرده سپس در عالم حپروت به سر برده:biggrin1:
قابلی نداشت خدایی هر کی بازی کرده خوشش اومده
عجب موزیک های قشنگی داره تازه هر قدر جلوتر میری متنوع تر میشه و سخت تر ;)

منم دانلود کردم
خیلی جالبه...:cheesygri عالیه
این بازی مجانیه؟ چون کرک مرک نمیخواد!
بخش انلاینم داره؟
بیاید ببینیم چجوریه;)

مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or