PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز اگه اون Honeymoon Phase چه فن بیس چه هیترا تموم شده یه راهنمایی برای خرید بازی کنین ممنون ؛ گیم پلی و داستان بازی چطوره ؟ آیا ارزش تکرار داره ؟ اتمام بازی چقدر زمانبره ؟ و اینکه آیا بازی چیزی اضافه میکنه به تجربه گیمینگ که تو خاطر بمونه یا نه تکرار همین بازی های ابرقهرمانی ـه ؟

آقا من احساس می کنم بازی رو زیاد کوبیدن و منطقیه هیت گرفتنش مخصوصا الان که سونی داره دوران بدی رو سپری می کنه :دی من البته هنوز بازی نکردم ولی به نظر میاد ارزش تجربه کردن رو داشته باشه و اونقدرا بد نباشه.

آقا من احساس می کنم بازی رو زیاد کوبیدن و منطقیه هیت گرفتنش مخصوصا الان که سونی داره دوران بدی رو سپری می کنه :دی من البته هنوز بازی نکردم ولی به نظر میاد ارزش تجربه کردن رو داشته باشه و اونقدرا بد نباشه.
قطعا ارزش داره بازی جدید اینسامنیاکه! کاستی هایی داره ولی اونجوری که بقیه شورشو دراوردن نیست اصلا.
خیلیای این تاپیک که غر میزنن یا دنبال اکانت ظرفیتی فروش نرفته‌اشون هستن، یا دنبال vs یا سرباز خط مقدم ووک! :D
اینسامنیاک بدبختم که گفته به انتقاداتون گوش میکنیم بازی رو بهتر میکنیم! دیگه چی بهتر.

• Like
Reactions: Destro and ps34
قطعا ارزش تجربه کردن رو داره امتیاز 78 یعنی یه بازی خوب البته با چند تا اپدیت و dlc این امتیاز میتونه به 96 97 برسه
مشکل بودجه 300 350 میلیون دلاری بازی هست که هیچ جوره بهش نمیخوره

قطعا ارزش تجربه کردن رو داره امتیاز 78 یعنی یه بازی خوب البته با چند تا اپدیت و dlc این امتیاز میتونه به 96 97 برسه
مشکل بودجه 300 350 میلیون دلاری بازی هست که هیچ جوره بهش نمیخوره
یه DLC دیگه بده ۱۰۰ میشه شایدم بیشتر از ۱۰۰ بشه🙄 این دیگه چه صیغه ایه آپدیت و DLC بده ۹۶ ۹۷ میشه:دی
اونایی که نقد کردن بیس بازی رو با همه ی مشکلاتش نقد کردن، خیلی عناوین دیگه هم بودن بیس خوبی داشتن مشکلات فنی داشتن متای خوبی گرفتن بعدا هم با پشتیبانی استودیو مشکلاتش هم برطرف شده . ولی اینکه آپدیت بدن ۷۷ ۷۸ میشه ۹۶ ۹۷ دیگه ... :دی

دوستان عزیز اگه اون Honeymoon Phase چه فن بیس چه هیترا تموم شده یه راهنمایی برای خرید بازی کنین ممنون ؛ گیم پلی و داستان بازی چطوره ؟ آیا ارزش تکرار داره ؟ اتمام بازی چقدر زمانبره ؟ و اینکه آیا بازی چیزی اضافه میکنه به تجربه گیمینگ که تو خاطر بمونه یا نه تکرار همین بازی های ابرقهرمانی ـه ؟

گيم پلى خوبه و بهتر هم ميشه طى پيشروى.
داستان تيبيك سوپرهيرويي با المان هاى ووك و اين داستاناس و معموليه.
ارزش تكرار فك نكنم داشته باشه.
چيز جديدى نداره و همون روتين سوپرهيرويي هاس.

من 2 روزی میشه بازی را تموم و پلات کردم راستش خیلی دستم نمیرفت چیزی در مورد بازی بنویسم چون چیز خواستی برای نوشتن نداره یه بازی خطی نسبتا کوتاه با باس فایت ها و ست پیس های جذاب با گرافیک بسیار بالا (کلا بازی های فرست پارتی سونی تو یه لیگ دیگه هستند از نظر گرافیکی) با یکسری باگ و پیسینگ بد که تو پست قبلی هم گفتم یکسری مراحل واقعا تو بازی سکته میندازه اون نوار ابی راهنما هم که شخصا برای من تو بازی مشکلی ایجاد نکرد.
بازی یه 8 از ده کامله یه بازی سرگرم کننده برای یک اخر هفته که 10 15 ساعت تمومش کنی و فراموش بشه بره و بسیار کم محتوا که هیچ جوره ارزش 70 دلار را نداره حالا من که شخصا دیسک گرفتم با 3 تومن سر و ته قضیه را در اوردم ولی از الان نگران نسل بعدم که دیسکی هم در کار نیست:(

View attachment Sequence 01_2.mp4

یه مشکلی که من همیشه با منتقدای بازیای کامپیوتری داشتم و دارم اینه که فارغ از بحث سلیقه، تجربه و حسی که بازیای ویدیویی به یه نفر منتقل میکنن بر خلاف فیلم و کتاب، رابطه مستقیمی با مهارت اون شخص تو نحوه بازی کردن، درکش از مکانیکای گیم پلی، خلاقیتش تو استفاده از اون مکانیکا و نوع بازی کردن اون شخص داره.

نظر اون منتقدا تو زمینه داستان، شخصیت پردازی، گرافیک، لول دیزاین و بقیه موارد میتونه قابل احترام باشه ولی واقعا درک نمیکنم که یه آدم ۴۵ ساله که هم ذهنش دیگه به اندازه کافی سریع عمل نمیکنه و هم کاملا مشخصه که به نحوه بازی کردن یه همچین بازی اصلا آشنایی نداشته و نداره و به هیچ عنوان مهارت اینکه بخواد به شکل موثر از تمام ابزارای گیم پلی که سازنده در اختیارش قرار داده استفاده کنه رو نداره و کل بازی رو روی درجه سختی متوسط یا پایین تر با پشت سر هم فشار دادن دکمه مربع تموم کرده بیاد و در قامت منتقد به گیم پلی بازی بگه "آسون، تکراری و خسته کننده".

من نمیگم هر کسی که بازی رو نقد میکنه باید گیمر حرفه ای باشه ولی به عنوان یه منتقد حرفه ای اون شخص باید یه مهارت خاص، فراتر از کسایی که گیمر نیستن یا به اندازه کافی توی انجام بازیا مهارت ندارن، توی پیش بردن بازیا داشته باشه و بدون در نظر گرفتن اینکه اون بازی مطابق سلیقه ش هست یا نه بتونه به شکل خوب و کامل از تمام موارد گیم پلی که سازنده با فکر و نیت و زحمت توی بازیش قرار داده استفاده کنه.

این کار دقیقا مصداق اینه که یه نفر یه بازی سولزلایک رو شروع کنه همینطوری بره جلوی یه دشمن صاف وایسه و دکمه اتک رو بزنه و وقتی نتونست اون دشمن رو بزنه و کشته شد، بگه بازی سخته در نتیجه آشغاله.

برای همین من خودم به شخصه برای انتخاب یه بازی همیشه به جای اینکه بشینم ویدیوهای نقد و بررسی این مدل منتقدا رو نگاه کنم میرم ویدیوهای پلیرایی که کامل گیم پلی رو درک میکنن و به بهترین شکل ممکن یه بازی رو انجام میدن رو نگاه میکنم تا تصمیم بهتری بگیرم. به شما هم پیشنهاد میکنم همین کارو انجام بدید.

توی این فضای مجازی هیت دادن خیلی بیننده داره😑

امروز رسیدم به اون مرحله موتور سواریش، طرف میگفت دسته رو میزارم زمین خودش تا آخر مرحله میره، اولا که اون بخش فقط ۲ درصد از اون مرحله‌ای هستش که توشیم، دومندش اینکه اون بخش یه حالت سینمایی داره که خیلی زود تموم میشه و وارد مبارزه روی ماشین ها میشیم، دلقک برگشته میگه وااااای بدبخت شدیییییم دسته رو میزارم زمین خودش تا ته مرحله میرررره 😒

• Like
Reactions: SMM9

امروز رسیدم به اون مرحله موتور سواریش، طرف میگفت دسته رو میزارم زمین خودش تا آخر مرحله میره، اولا که اون بخش فقط ۲ درصد از اون مرحله‌ای هستش که توشیم، دومندش اینکه اون بخش یه حالت سینمایی داره که خیلی زود تموم میشه و وارد مبارزه روی ماشین ها میشیم، دلقک برگشته میگه وااااای بدبخت شدیییییم دسته رو میزارم زمین خودش تا ته مرحله میرررره 😒
کل صحبتش این نیست که بدبخت و اینا شدیم
مشکل اینه که سونی گوش نمیده به مخاطب به زور میگه بازی رو با هزارتا کمک راهنمایی برو جلو بازیکن رو بینهایت خنگ حساب میکنه
این قسمت که گفته کامل درسته الکی مخالفت نکنید

من کلا ۴ـ۵ ساعت تونستم تا الان بازی کنم و واقعا متوجه نمیشم اینهمه هیت دادن بخاطر چیه تا الان بازی در حد یه عنوان خوب بوده که میتونه شروع خوبی برای یه سه گانه باشه. حس میکنم بلایی که سر دیزگان اومد داره به نحوی سر اینم میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or