آخرین ویرایش:
قطعا ارزش داره بازی جدید اینسامنیاکه! کاستی هایی داره ولی اونجوری که بقیه شورشو دراوردن نیست اصلا.آقا من احساس می کنم بازی رو زیاد کوبیدن و منطقیه هیت گرفتنش مخصوصا الان که سونی داره دوران بدی رو سپری می کنهمن البته هنوز بازی نکردم ولی به نظر میاد ارزش تجربه کردن رو داشته باشه و اونقدرا بد نباشه.
قطعا ارزش تجربه کردن رو داره امتیاز 78 یعنی یه بازی خوب البته با چند تا اپدیت و dlc این امتیاز میتونه به 96 97 برسهآقا من احساس می کنم بازی رو زیاد کوبیدن و منطقیه هیت گرفتنش مخصوصا الان که سونی داره دوران بدی رو سپری می کنهمن البته هنوز بازی نکردم ولی به نظر میاد ارزش تجربه کردن رو داشته باشه و اونقدرا بد نباشه.
یه DLC دیگه بده ۱۰۰ میشه شایدم بیشتر از ۱۰۰ بشهقطعا ارزش تجربه کردن رو داره امتیاز 78 یعنی یه بازی خوب البته با چند تا اپدیت و dlc این امتیاز میتونه به 96 97 برسه
مشکل بودجه 300 350 میلیون دلاری بازی هست که هیچ جوره بهش نمیخوره
دوستان عزیز اگه اون Honeymoon Phase چه فن بیس چه هیترا تموم شده یه راهنمایی برای خرید بازی کنین ممنون ؛ گیم پلی و داستان بازی چطوره ؟ آیا ارزش تکرار داره ؟ اتمام بازی چقدر زمانبره ؟ و اینکه آیا بازی چیزی اضافه میکنه به تجربه گیمینگ که تو خاطر بمونه یا نه تکرار همین بازی های ابرقهرمانی ـه ؟

کل صحبتش این نیست که بدبخت و اینا شدیمتوی این فضای مجازی هیت دادن خیلی بیننده داره
امروز رسیدم به اون مرحله موتور سواریش، طرف میگفت دسته رو میزارم زمین خودش تا آخر مرحله میره، اولا که اون بخش فقط ۲ درصد از اون مرحلهای هستش که توشیم، دومندش اینکه اون بخش یه حالت سینمایی داره که خیلی زود تموم میشه و وارد مبارزه روی ماشین ها میشیم، دلقک برگشته میگه وااااای بدبخت شدیییییم دسته رو میزارم زمین خودش تا ته مرحله میرررره![]()
من کلا ۴ـ۵ ساعت تونستم تا الان بازی کنم و واقعا متوجه نمیشم اینهمه هیت دادن بخاطر چیه تا الان بازی در حد یه عنوان خوب بوده که میتونه شروع خوبی برای یه سه گانه باشه. حس میکنم بلایی که سر دیزگان اومد داره به نحوی سر اینم میادتوی این فضای مجازی هیت دادن خیلی بیننده داره
امروز رسیدم به اون مرحله موتور سواریش، طرف میگفت دسته رو میزارم زمین خودش تا آخر مرحله میره، اولا که اون بخش فقط ۲ درصد از اون مرحلهای هستش که توشیم، دومندش اینکه اون بخش یه حالت سینمایی داره که خیلی زود تموم میشه و وارد مبارزه روی ماشین ها میشیم، دلقک برگشته میگه وااااای بدبخت شدیییییم دسته رو میزارم زمین خودش تا ته مرحله میرررره![]()