PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
POV: لحظه آخر از پیش خرید Wolverine منصرف شدی

View attachment 422664
خود منم + خرید کنسول صرفا برای همین انحصاریx_x :))

ولی انصافا لوگان بیشتر مواقع کمیک اکوریت نبوده ها !!!
به عنوان یوتیوبر این عنوان که دسترسی به این خوراک (گوشت) ندارم عرض میکنم مشکل اینه انگار کار کار INSOMNIAC نیست !
این شرکت درکش از گیم پلی فراتر از خیلی از استودیو ها بوده همیشه !!

( یه بازیسنتر بدون نمره زبان اجازه ورود به ایرانیا میداد اونم دارید عوض میکنید :))
آقا مراعات کنید بی خیال بشید آزمون دادنم داره ممنوع میشه برای ساکنین این مرز و بوم ! )

آخرین ویرایش:
  • Raised Eyebrow
Reactions: Coffee Addicted
واقعا دیالوگ های بازی رو اعصابه و ایناش از همه بیشتر ازار دهندس ...:

+ مرد خشنی نباش
آروم باش، مهربون باش، ببین بچه ها رو دوست داشته باش، با زن ها درست رفتار کن
توی شرایطی که لوگن هیچ کاری از دستش برنمیاد جین که یک زن هست همه رو میزنه و نجاتش میده
برای بچه های ناتوان و نابینا تولد بگیر
به تولدشون اهمیت بده
اوه دنیا زشت شده بیا رنگین کمونیش کنیم
و البته افکت بنفش صورتی که توی خون و خون ریزی با خفن ترین باس هم پیداش میشه

من تا اینجایی که بازی کردم بازی رو مستحق اینهمه کوبیده شدن نمیبینم. درواقع خیلی فانه هر شب بعد از کار میام پاره پوره میکنم یکی دو ساعت.
اون پوینتر آبی هم اونقدری روی اعصابم نبوده اتفاقا بنظرم ولورین خیلی بی مغزه و بهش میخوره کلا فکر نکنه با بو بره جلو.
قشنگ میتونستن مثلا با فشار دادن r1 بو بکشه و پوینترها معلوم بشه نمیدونم چرا اجباری گذاشتن این اشتباه دیزاین بوده بوده ولی واقعا رو اعصاب نیست اونقدر.
این پوینترها توی GOW 2018 هم‌ بود ولی کسی اون موقع حس خنگی نمیکرد جالبه. حرف زدن ولورین با خودش هم بخدا کمتر از زر زرای ارتئوسه.

بازی از نظر ووک بودن قشنگ ووکه که خب از ترکیب دیزنی و سونی چیزی بیشتر انتظار نیست. تا نیمه بازی فعلا بازی اصلا ۶ نیست برای من درحد SM2 بوده تا الان.

View attachment 422694
تخمین موسسه Alinea نشون میده Wolverine تا الان 1.9 میلیون نسخه فروخته
1 میلیون نسخه پیش فروش دیجیتالی
22.9 درصد نسخه فیزیکی
ولی ولی ولی سونی میگه نسخه فیزیکی مرده. جمع کن بابا (با سونی ام).

آخرین ویرایش:
بعد از کنسل شدن شاهکار concord فقید فکر کنم مغز های اون تیم به insomniac پیوستن تا روی این اثر هم با قدرت تمام کار کنن
از اون تیم که شاهکار های spider man رو خلق کرده بود بعید بود این

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: FERYGAMER
بازى به نظرم از بخش ژاپن به اينور تازه جون ميگيره.
هنوز كه تكرارى نشده كامبتش و بهتر هم شده ولى بايد ديد تا كجا ميكشونه پلير رو.

يه سرى ايرادات عجيب غريب مسخره تو بازى هست كه مشخصه بابت كمبود وقت يا شلوغى برنامه به خاطر عدم توجه به جزييات پيش اومده.
مثلا وسط شهر شما دارى يه جماعتيو تيكه پاره ميكنى ولى همون جا تو يه مغازه مردم دارن قهوه ميخورن اصلا اينورو نگاهم نميكنن.
داستانش بد نيست و روايت نسبتا خوبى هم داره ولى كاركترا به غير از ولورين و كراش باستانيش همه تقريبا تو ديوارن،يا اصلا بهشون پرداخته نميشه (حداقل تا اينجا) يا اينكه به شدن نچسبن و ترند روز اومدن طراحيشون كردن مثلا.

ولى از حيث گيم پلى واقعا خوبه مگه اينكه خودت تنت بخاره بازيو بذارى رو درجه آسون و همه آپشناى مخصوص معلولاى ذهنى حركتى رو هم روشن كنى (كه البته اين افراد هم قابل احترامن و حق تجربه بازى دارن).
مثال بزرگشم همون مرحله موتورسوارى كه اصلا تو درجه سختى متوسط و به بالا شباهتى به اين ويديو هاى مورد اشاره دلقكاى اينترنتى نداره بلكه حتى تا اينجا يه مرحله تعقيب گريز بهتر ازون هم داشتيم كه اصلا شما هيچ تصويرى ازش هيچ جا نميبينى.

خلاصه كه بازى اگه علاقه به لوگان و كامبت سريع و خشن داريد با شرايط فعلى قيمتا در حد يه اكانت ظ٢ ارزش خريد داره به نظرم.
البته بايد ديد تا آخرش چطور پيش ميره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or