آخرین ویرایش:
آخه نیما ۷۰ دلار برای این بازی خیلی ظلمه.(مخصوصا با این لول دیزاین افتضاح) حداقل تخفیف بخوره منطقی هست. بنظرم الان توی مارکت اونیموشا گزینه خیلی قویتری هست.بگیرید بازی کنید لذت ببرید ول کنید این حرفا روبعضی وقتا میگم کاش این متا و امتیازو اینا نبود یا حداقل انقدر مهم نبود. قدیما بازی شت هم میگرفتیم بازی میکردیم چون چیزی از امتیازو اینا نمیدونستیم بازم لذت می بردیم
![]()
ولی قبلا ها خیلیم بازیا ارزون تر بود ، راحت میشد همه چیو تست کرد تهش خوشمون نمیومدبگیرید بازی کنید لذت ببرید ول کنید این حرفا روبعضی وقتا میگم کاش این متا و امتیازو اینا نبود یا حداقل انقدر مهم نبود. قدیما بازی شت هم میگرفتیم بازی میکردیم چون چیزی از امتیازو اینا نمیدونستیم بازم لذت می بردیم
![]()
من مشکلی با انتقاد کردن از هر بازی با هر متایی مشکلی ندارم ولی بنظرم این Wolverine رو خیلی الکی دارن میکوبن. انگار طرف از زنش ناراضیه اومده توی مسابقه بوکس حریف ضعیف رو انداخته گوشه رینگ ولش هم نمیکنه.حتی فنای PS چون دلشون پره به این بازی رحم نمیکنن.
این همه بازی بد هرسال داره عرضه میشه با همین ایرادات.
حالا با انجمن کاری ندارم. ولی توی نت حتی به بهترین عناوین ایراد میگیرن ولی وقتی میبینی استودیو مقابل Insomniac هست آدم دلش میسوزه.
با این حال بنظر من هرکسی بعد تجربه بازی نظرش تا حد زیادی برمیگرده.
حرفت رو قبول دارم.یه بخشیش که به جنگ کنسولی ربط داره
و حسودان و تنگ نظران و...
بماند
ولی اصل قضیه که یه چیز دیگس رو بذا من این جوری برات مثال بزنم
الان Diablo V معرفی شده. 2029 هم میاد. فرنچایز اش هم درگیر جنگ کنسولی و اینا نیست. رو همه پلتفرم ها میاد و اصلا اصل پلیربیس اش رو PC ـه
متای نسخه قبلی هم 86 ـه (با دو تا DLC که متاشون 84 ـه)
فرض کنیم سه سال پرش کردیم به 2029 و Diablo V با متای 78 عرضه شده.
به نظرت ملت میگن یه بازی صرفا خوبه و عبور می کنن؟
نه! هم من هم شاید خودت و هم تقریبا همه کسایی که یخورده با فضای ژانر ARPG آشنایی دارن میدونن
ملت بلیزارد و بازی رو شرحه شرحه می کنن!!
نمیذارن فن های سری و مخصوصا فن های دیابلو 4 نفس بکشن. چنان قهوه ای می کنن بازی رو که فن های سری از دیدن حرف V وحشت کنن.
چرا؟ چون یه عده زیادی نقدهای جدی دارن به Diablo IV ولی چون بازی موفقه. چون متاش هم خوبه، چون پلیر داره، چون خوب پول درمیاره خیلی نقدهای اینا به این بازی مهم نیست.
ولی Diablo V اگه قدم اول رو اشتباه بذاره و سُر بخوره این جماعت با چماق میان و مطمئن میشن بازی دیگه نتونه رو پاهاش وایسه
کما این که عین این کار رو با شدت خیلی خوب و مناسب سر Starfield درآوردن
و همین بلا رو بدترشو سر Civilization VII آوردن که رسما سازنده و ناشر افتاده بود به چیز خوردن
نمونه قدیمی ترش رو فن های اون موقع سر کپکام به خاطر Resident Evil 6 و Street Fighter vs Tekken آوردن
الانم به نظر من هسته این قضیه از نقدهای یه همچین جماعتی به نویسندگی و داستان اسپایدرمن 2 شکل گرفته که به خاطر متای 90 و فروش میلیونی اش خیلی به چشم نیومد
به نظرت الان که یه بازی اینسومنیاک قدم اول رو اشتباه برداشته و خورده زمین، این جماعت میذارن رو پاش وایسه؟
عین این قضیه تقریبا برای اکثر استدیوهای بزرگ فعلی البته صادقه. خیلی هاشون فقط هنوز اون سُر خوردن و زمین خوردن و نچشیدن که این سایه این جماعت چماق به دست رو بالای سرشون حس کنن.
که هر چند برای پلتفرم هولدرها به واسطه جنگ کنسولی این قضیه یه توان دو چندان هم داره.