PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
نمیدونم فکر کنم من جزو معدود کسانی هستم که برای این خیلی خیلی بیشتر از اسپایدرمن هایپم. تا الان چیز ضعیفی توی نمایش هاش ندیدم. انتهای هیجان و خشونته رسما. به نظرم قاعدتا باید بترکونه با توجه به نمایش هاش که دیدم.

نمیدونم فکر کنم من جزو معدود کسانی هستم که برای این خیلی خیلی بیشتر از اسپایدرمن هایپم. تا الان چیز ضعیفی توی نمایش هاش ندیدم. انتهای هیجان و خشونته رسما. به نظرم قاعدتا باید بترکونه با توجه به نمایش هاش که دیدم.
تنها نیستی

🫂

• Like
Reactions: ps34 and uriel
هایپ بودم ولی بعد از تریلرهایی که داد هایپم خوابید گیم پلی، انمی و رنگ بندی ها خیلی اسپایدرمنه.البته این نمایش اخیر رو دیدم بد نبود منتظرم نمراتش بیاد ببینم چه کرده ولی احتمالا یه بازیه صرفا خوب مثل بقیه بازیاشه.(البته که مورد انتظار ترین بازی منه)

• Like
Reactions: FERYGAMER
آقا این پیش‌نمایش ها چیه داره میاد بیرون؟ خب کل بازی اسپویل شد که، منکه ندیدم هیچکدوم رو ولی نکنید این کارو، اون سال زدن هکش کردن دار و ندارش رو کشیدن بیرون آدم نشد.

🔴 اطلاعات تازه از سه بازی‌ Venom، Blade و Spider Man 3

طبق ادعای اینسایدری با نام That REDACTED Guy، بازی Marvel’s Venom همچنان در استودیوی اینسامنیاک در دست توسعه قرار دارد و بعد از انتشار Marvel’s Wolverine توجه بیشتری به آن خواهد شد. بر اساس این ادعا، بازی همچنان برای انتشار در سال ۲۰۲۷ برنامه‌ریزی شده و احتمال دارد معرفی رسمی آن تا پایان سال جاری انجام شود.

از طرف دیگر، وضعیت Marvel’s Blade ظاهراً پیچیده‌تر است. این اینسایدر ادعا می‌کند بازی هنوز تاریخ انتشار مشخصی ندارد و افزایش قابل‌توجه بودجه پروژه نسبت به انتظارات ایکس‌باکس، توسعه آن را با مشکل مواجه کرده است. گزارش‌های قبلی نیز از رسیدن هزینه ساخت Blade به حدود ۱۰۰ میلیون یورو خبر داده بودند؛ بااین‌حال، ادعاهای مربوط به احتمال فروش آرکین یا لغو بازی فعلاً به‌طور رسمی تأیید نشده‌اند.

همچنین گفته شده سیندی مون / Silk در بازی Marvel’s Spider-Man 3 حضور خواهد داشت؛ شخصیتی که در صحنه پس از تیتراژ Spider-Man 2 معرفی شد. بااین‌حال، طبق همین گزارش، اینسامنیاک فعلاً برنامه‌ای برای ساخت یک بازی مستقل با محوریت Silk ندارد.

🔴 اطلاعات تازه از سه بازی‌ Venom، Blade و Spider Man 3

طبق ادعای اینسایدری با نام That REDACTED Guy، بازی Marvel’s Venom همچنان در استودیوی اینسامنیاک در دست توسعه قرار دارد و بعد از انتشار Marvel’s Wolverine توجه بیشتری به آن خواهد شد. بر اساس این ادعا، بازی همچنان برای انتشار در سال ۲۰۲۷ برنامه‌ریزی شده و احتمال دارد معرفی رسمی آن تا پایان سال جاری انجام شود.

از طرف دیگر، وضعیت Marvel’s Blade ظاهراً پیچیده‌تر است. این اینسایدر ادعا می‌کند بازی هنوز تاریخ انتشار مشخصی ندارد و افزایش قابل‌توجه بودجه پروژه نسبت به انتظارات ایکس‌باکس، توسعه آن را با مشکل مواجه کرده است. گزارش‌های قبلی نیز از رسیدن هزینه ساخت Blade به حدود ۱۰۰ میلیون یورو خبر داده بودند؛ بااین‌حال، ادعاهای مربوط به احتمال فروش آرکین یا لغو بازی فعلاً به‌طور رسمی تأیید نشده‌اند.

همچنین گفته شده سیندی مون / Silk در بازی Marvel’s Spider-Man 3 حضور خواهد داشت؛ شخصیتی که در صحنه پس از تیتراژ Spider-Man 2 معرفی شد. بااین‌حال، طبق همین گزارش، اینسامنیاک فعلاً برنامه‌ای برای ساخت یک بازی مستقل با محوریت Silk ندارد.
جالب ترینشون بلید هست

نبرد با خون آشام های باستانی و نوین

عالی

اینسامنیاک می تونه سوپرمن هم بسازه . اون حالت که سوپرمن موشک وار وارد جو زمین میشه و یک اکشن فیگور می گیره جنون واره

• Like
Reactions: ps34 and Adidas95
خوش به حالت. من که اصلا شور و هیجانی واسم ایجاد نکرده که حتی به پیش‌خریدش یه لحظه هم فکر کنم. عرضه بشه بیاد ببینیم چطوره. خیلی معمولی و غیر-به‌یادموندنی می‌زنه. البته که می‌دونم سایت‌ها همه ۹ و ۱۰ واسه‌ش ردیف می‌کنن، ولی هر چی دیروز ازش دیدم، واسم معمولی بود. نمی‌دونم بازم.

اینم تو توییتر دیدم

View attachment n-_lSICmbUBUmg_remux.mp4

ا
من یه اتمسفر بشدت دارک تر و سنگین تر و مریض و کثیف انتظار داشتم!
نمیدونم شاید واسه نسخه بعدیشون اینطوری ش کردند!
از شرکتی که مشاورش سوییت بیبی ه انتظار زیادی داری

View attachment 417346

عنوان Marvel's Wolverine روی PS5 استاندارد با Ray Tracing و نرخ 60 فریم اجرا خواهد شد.

مهندسان Insomniac از همان ابتدا هدف خود را بهینه‌سازی بازی برای اجرای روان روی 60 فریم قرار داده‌اند تا تجربه کامبت و اکشن بازی روان‌تر و لذت‌بخش‌تر باشد.
چیزی در مورد رزولوشن نگفتن ؟ به نظرتون رو چند اجرا میشه؟

بیشتر بازی میخوره برای نسل وسط طراحی شده
هیچ چیز جدیدی برای من نداشت
حالا یکی فنش باشه فرق داره
اما این اون حس و حال اسپایدر من رو حداقل برا من تا الان نداشته و نداره
احساس میکنم گفتن فقط یک چیزی بسازیم فروش بره ببینیم بعدا چی میشه

بنظرم فضای منفی دور بازی، بیشتر به سونی برمی گرده تا خود اثر!!!

مخاطب حق داره دنبال آثار خاص و عظیم باشه... تو نسلی که هنوز سونی هیچ پروژه عظیم نسل نهمی رو تا به حال عرضه نکرده... این باعث میشه یک نگاه نچندان مثبتی به محصولات سایر استدیو های سونی یا سکند پارتی هاش بشه!!!!

همون زمان اسپایدرمن 2، من اینسامنیاک رو جزو استدیو های صرفا خیلی خوب قرار دادم و از بزرگان جداش کردم،(خیلی ها مخالفت کردن) چون در نهایت اون جرقه کمال گرایی برای پیشرفت رو ندارن! یکسری استاندارد هایی رو رعایت می کنند که خیالشون از بابت خروجی مالی راحت بشه!!!

شما از انچارتد یک بیاید نسخه دوم
از جک یک بیاید نسخه های بعد

این عطش گام بزرگ تر برداشتن رو، تو استدیویی مثل ND ما دیدیم(الان تو صنعت فرام و لاریان یاowlcat و چند استدیو دیگه این جهش رو تو هر پروژشون می شه حس کرد)

شما ببینید ما چندین نسخه رچت داشتیم؟!
بیشتر از انگشت های یک دست:دی
همشون بازی های فان و خیلی خوبی هستند!!! ولی هیچوقت نشده اینسامنیاک بگه حالا نسخه بعدی باید صنعت رو تکون بده... اصلا همچین ویژنی از بدو تاسیسشون نداشتن! شاید همچین کمال گرایی رو تو تیم اسوبی هم ببینیم ولی از اینسامنیاک خیر!!!

حالا همه اینارو گفتم، آیا به این معنی هست که اینسامنیاک بده؟قطعا خیر، جزو معدود استدیو هایی هست که برا مالکش به درستی سودآوری داشته و داره...

ایا اینسامنیاک خالی از هنرمند و ذهن های مریض هست؟! قطعا نه، یکی از بهترین استدیو های دنیا تو تنوع سلاح های گرم بی شک اینسامنیاک هست، بعیده کسی نزدیکشونم بشه!!!

ایا به معنی این بود که اینسامنیاک بلد نیست عنوانی خاص بسازه؟! کاملا خیر، بلکه اینا نشون دادن تو پروژه هایی که مسئله بازگشت مالی زیاد مهم نبوده اتفاقا ریسک های خوبی انجام دادن و نتیجه هم خوب بوده!!!

در نهایت همین بازی پولیش ساختن و اینکه استاندارد ها رو رعایت کنه تو حرف اسونه، خیلی از استدیو ها از پس همین مسئله به ظاهر ساده بر نمیان!

همونطور که گفتم مقصر این وضعیت سونی هست و در وهله دوم اون ویژن مدیریتی استدیو که نمی زاره اینا گام های خیلی بزرگ بردارن...

اثری که صرفا بخواد همه رو راضی نگه داره... تهش محکوم به استفاده از یکسری استاندارد های از قبل استفاده شده هست!!!!!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or