آخرین ویرایش:
تنها نیستینمیدونم فکر کنم من جزو معدود کسانی هستم که برای این خیلی خیلی بیشتر از اسپایدرمن هایپم. تا الان چیز ضعیفی توی نمایش هاش ندیدم. انتهای هیجان و خشونته رسما. به نظرم قاعدتا باید بترکونه با توجه به نمایش هاش که دیدم.
نمیدونم فکر کنم من جزو معدود کسانی هستم که برای این خیلی خیلی بیشتر از اسپایدرمن هایپم. تا الان چیز ضعیفی توی نمایش هاش ندیدم. انتهای هیجان و خشونته رسما. به نظرم قاعدتا باید بترکونه با توجه به نمایش هاش که دیدم.
هایپ بودم ولی بعد از تریلرهایی که داد هایپم خوابید گیم پلی، انمی و رنگ بندی ها خیلی اسپایدرمنه.البته این نمایش اخیر رو دیدم بد نبود منتظرم نمراتش بیاد ببینم چه کرده ولی احتمالا یه بازیه صرفا خوب مثل بقیه بازیاشه.(البته که مورد انتظار ترین بازی منه)نمیدونم فکر کنم من جزو معدود کسانی هستم که برای این خیلی خیلی بیشتر از اسپایدرمن هایپم. تا الان چیز ضعیفی توی نمایش هاش ندیدم. انتهای هیجان و خشونته رسما. به نظرم قاعدتا باید بترکونه با توجه به نمایش هاش که دیدم.
جالب ترینشون بلید هستاطلاعات تازه از سه بازی Venom، Blade و Spider Man 3
طبق ادعای اینسایدری با نام That REDACTED Guy، بازی Marvel’s Venom همچنان در استودیوی اینسامنیاک در دست توسعه قرار دارد و بعد از انتشار Marvel’s Wolverine توجه بیشتری به آن خواهد شد. بر اساس این ادعا، بازی همچنان برای انتشار در سال ۲۰۲۷ برنامهریزی شده و احتمال دارد معرفی رسمی آن تا پایان سال جاری انجام شود.
از طرف دیگر، وضعیت Marvel’s Blade ظاهراً پیچیدهتر است. این اینسایدر ادعا میکند بازی هنوز تاریخ انتشار مشخصی ندارد و افزایش قابلتوجه بودجه پروژه نسبت به انتظارات ایکسباکس، توسعه آن را با مشکل مواجه کرده است. گزارشهای قبلی نیز از رسیدن هزینه ساخت Blade به حدود ۱۰۰ میلیون یورو خبر داده بودند؛ بااینحال، ادعاهای مربوط به احتمال فروش آرکین یا لغو بازی فعلاً بهطور رسمی تأیید نشدهاند.
همچنین گفته شده سیندی مون / Silk در بازی Marvel’s Spider-Man 3 حضور خواهد داشت؛ شخصیتی که در صحنه پس از تیتراژ Spider-Man 2 معرفی شد. بااینحال، طبق همین گزارش، اینسامنیاک فعلاً برنامهای برای ساخت یک بازی مستقل با محوریت Silk ندارد.
خوش به حالت. من که اصلا شور و هیجانی واسم ایجاد نکرده که حتی به پیشخریدش یه لحظه هم فکر کنم. عرضه بشه بیاد ببینیم چطوره. خیلی معمولی و غیر-بهیادموندنی میزنه. البته که میدونم سایتها همه ۹ و ۱۰ واسهش ردیف میکنن، ولی هر چی دیروز ازش دیدم، واسم معمولی بود. نمیدونم بازم.نمیدونم فکر کنم من جزو معدود کسانی هستم که برای این خیلی خیلی بیشتر از اسپایدرمن هایپم. تا الان چیز ضعیفی توی نمایش هاش ندیدم. انتهای هیجان و خشونته رسما. به نظرم قاعدتا باید بترکونه با توجه به نمایش هاش که دیدم.
از شرکتی که مشاورش سوییت بیبی ه انتظار زیادی داریمن یه اتمسفر بشدت دارک تر و سنگین تر و مریض و کثیف انتظار داشتم!
نمیدونم شاید واسه نسخه بعدیشون اینطوری ش کردند!
چیزی در مورد رزولوشن نگفتن ؟ به نظرتون رو چند اجرا میشه؟View attachment 417346
عنوان Marvel's Wolverine روی PS5 استاندارد با Ray Tracing و نرخ 60 فریم اجرا خواهد شد.
مهندسان Insomniac از همان ابتدا هدف خود را بهینهسازی بازی برای اجرای روان روی 60 فریم قرار دادهاند تا تجربه کامبت و اکشن بازی روانتر و لذتبخشتر باشد.