آخرین ویرایش:
مگه می شه از لوگان و خینوخینریزی کسی بدش بیاد! SM سر بعضی چیزا اختلاف نظر بود ولی وولورین!! عمرابا احترام به نظر بقیه دوستان
ولی بنظرم اگر فن سوپر هیرویی هست هرکسی هر بازی این شکلی واقعا براش مثل بهشت میمونه تازه اگر اسینامیک بسازدش صد در صد خوش ساخت از اب در میاد من خودم حتما تجربه میکنم بازیو یکی از پوینتای بزرگشم بنظرم همین خشونتشه منو شیفته خودش کرده امیدوارم داستانشم خوب از اب دربیاد.
یک رابطه عاطفی همیشه بینشون بوده ولی فراتر نرفته. لوگان وضع روانیشو پیشامدهای داستانیش اجازه نمی ده آدم نرمالی باشهجین گری مگه زن سایکلاپس نبود چرا اینجا با وولورینه؟
البته من زیاد آشنایی ندارم با xmen تازه دارم این سری انیمیشنی ر میبینم
سایکلاپس و ولورین و جین گری، توی کمیکها و فیلمها و سریالها یه جور مثلث عاطفی رو تشکیل میدن که ولورین بدبخت توش سهم زیادی نداره و فقط غصه میخوره!جین گری مگه زن سایکلاپس نبود چرا اینجا با وولورینه؟
البته من زیاد آشنایی ندارم با xmen تازه دارم این سری انیمیشنی ر میبینم
واقعا یه جوریه چهره اشدوستان دارن چپ و راست از ظاهر لوگان ایراد میگیرن، از جمله ایراداتی که میگیرن دماغ بزرگش هست![]()
آره خب هیو حقیقت لوگان هستواقعا یه جوریه چهره اشما به هیو جکمن عادت داریم
![]()
اینم اگر اشتباه نکنم بیشتر جاها ماسک داره باعمن بیشتر برای این هایپم تا جی تی ای![]()
لحظه شماری میکنم برای زدن اون X تا start بشه یک تجربه جذابطبق اعلام اینسامنیاک گیمز , این استادیو در تاریخ ۲۲ مرداد ماه اجازه نشر پیش نمایشهای Marvel’s Wolverine را صادر خواهد کرد.هماکنون تعدادی از محتواسازان مشهور در دفتر اینسامنیاک، مشغول تجربه این اثر هستند:
View attachment 415314