PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
با احترام به نظر بقیه دوستان
ولی بنظرم اگر فن سوپر هیرویی هست هرکسی هر بازی این شکلی واقعا براش مثل بهشت میمونه تازه اگر اسینامیک بسازدش صد در صد خوش ساخت از اب در میاد من خودم حتما تجربه میکنم بازیو یکی از پوینتای بزرگشم بنظرم همین خشونتشه منو شیفته خودش کرده امیدوارم داستانشم خوب از اب دربیاد.

با احترام به نظر بقیه دوستان
ولی بنظرم اگر فن سوپر هیرویی هست هرکسی هر بازی این شکلی واقعا براش مثل بهشت میمونه تازه اگر اسینامیک بسازدش صد در صد خوش ساخت از اب در میاد من خودم حتما تجربه میکنم بازیو یکی از پوینتای بزرگشم بنظرم همین خشونتشه منو شیفته خودش کرده امیدوارم داستانشم خوب از اب دربیاد.
مگه می شه از لوگان و خینوخینریزی کسی بدش بیاد! SM سر بعضی چیزا اختلاف نظر بود ولی وولورین!! عمرا
جین گری مگه زن سایکلاپس نبود چرا اینجا با وولورینه؟

البته من زیاد آشنایی ندارم با xmen تازه دارم این سری انیمیشنی ر میبینم
یک رابطه عاطفی همیشه بینشون بوده ولی فراتر نرفته. لوگان وضع روانیشو پیشامدهای داستانیش اجازه نمی ده آدم نرمالی باشه

جین گری مگه زن سایکلاپس نبود چرا اینجا با وولورینه؟

البته من زیاد آشنایی ندارم با xmen تازه دارم این سری انیمیشنی ر میبینم
سایکلاپس و ولورین و جین گری، توی کمیک‌ها و فیلم‌ها و سریال‌ها یه جور مثلث عاطفی رو تشکیل می‌دن که ولورین بدبخت توش سهم زیادی نداره و فقط غصه می‌خوره! :دی
همیشه عاشق جین گری بوده، ولی سایکلاپس به عنوان عضو قدیمی‌ترِ X-Men که از نوجوونی با جین گری بوده و هر دو از اولین اعضای گروه محسوب می‌شدن (ولورین مدت‌ها بعد سر و کله‌ش پیدا شد)، زودتر به ایشون رسید و سرِ ولورین بی‌کلاه موند. ولی همچنان فکر و ذکرش با بانو هست و ول نمی‌کنه!
اون میمِ معروف از X-Men: The Animated Series هم در مورد همین ماجراست و ولورین داره به عکس جین گری نگاه می‌کنه. :دی

7ebc24_26xzc3.jpg

توی X-Men 97 هم... (چیز خاصی نیست، ولی به هر حال توی اسپویلر می‌ذارم):

با اینکه سایکلاپس و جین مدت‌هاست با همدیگه هستن و بچه‌دار هم شدن، ولورین هنوز مثل اجل معلق توی اون گوشه و کنار حضور داره و با حسرت به ماچ و بوسه‌شون نگاه می‌کنه! :دی

البته داستان این بازی ممکنه یه ذره متفاوت باشه. گویا هنوز خبری از تشکیل گروه X-Men نیست و شاید اصلاً اینا سایکلاپس رو هم نشناسن، چه برسه به اینکه جین باهاش در ارتباط باشه.
احتمالش زیاده که اواخر بازی (حالا یا توی یکی دو ساعت آخر یا حتی شاید after credits) یه نشانه‌هایی از تشکیل X-Men ببینیم و بعدش دیگه بره برای نسخه بعدی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or