Wolfenstein , X360 Version

کاندید دریافت تمشک چُدنی. کاندید دریافت جک سال.
اگر فکر میکنید Avatar مسخره ترین سیستم اچیومنت رو داره کاملا در اشتباه هستید :دی.
بنظرم بازی در حد و اندازه اسم افسانه ـی Wolfenstein ظاهر نشده.

پ.ن. 3 تومن مشکلی نداره و در ضمن کاچی بَزِ هیچی :دی.

البته دوستان هرکسی نظر خودش رو داره مثلا من از این بازی حالم به هم خورد ولی پسر خالم داشت بندری میزد:biggrin1::-":excited:در کل نظر من:1.5/100 هست(نمره بازی)

من این بازی رو همراه بتمن خریدم
بتمن پیش این خداست
یه ذره بازی کردم انداختم اونور تا هروقت فیبل رو تموم کردم بیام اینو بازی کنم

اخه لطیفه هم حدی داره بابا جان. Single Player اینقدر خشک و بیروح نوبره وآ الله. انصافا CoD 3 و 2 پیش این حکم Crysis رو دارن از هر نظری که فکر رو بکنید.

پ.ن. باز تکلیف ادم با بازی های مثل L4D مشخصه. این دیگه نفرت انگیزه.

یه سوال داشتم
وقتی بازی رو تموم میکنی تو قسمت نیو گیم یه گزینه به اسم چت ظاهر میشه
به چه صورت باید از چتهای این بازی استفاده کرد ؟
یعنی کدش را باید زد یا خودش اتوماتیک داره ؟
با تشکر

منم الان هر چی با خودم کلنجار میرم یه زره جلو تر برم نمی شه!اصلا همه مراحل خسته کننده و مسخره هست.فقط بکش برو جلو!تفنگ ها صدای تفنگ بادی ها اسباب بازی قدیمی رو می دن.
آپگریت ها که اصولا کشکه و نیروهای متافیزیکی هم فوق خز هستن.جوات خودمون:biggrin1:
نمی دونم چی جوری بعضی از سایت ها امتیاز بالای 7 به این دادن!

دوستان سلام . من در کشتن یکی از غول های بازی مشکل دارم .

همون غولی که به ظاهر یه آدم چاق هست ولی وقتی که از اون مدال مخصوصتون استفاده می کنید شبیه یه هیولا میشه . من هر چی میزنمش این پوسته های سختش کنده میشه . ولی دوباره به یکمی از منابع انرژی میره و دوباره اون پوسته های سخت بهش میچسبند .

کسی نمی دونه چیکار باید کرد ؟؟؟

دوستان سلام . من در کشتن یکی از غول های بازی مشکل دارم .

همون غولی که به ظاهر یه آدم چاق هست ولی وقتی که از اون مدال مخصوصتون استفاده می کنید شبیه یه هیولا میشه . من هر چی میزنمش این پوسته های سختش کنده میشه . ولی دوباره به یکمی از منابع انرژی میره و دوباره اون پوسته های سخت بهش میچسبند .

کسی نمی دونه چیکار باید کرد ؟؟؟
باید اون منابع انرژی رو بزنی وقتی از اون حالتت که همه جارو سبز میکنه استفاده کنی میبینی قسمتهای بالای اون منابع انرژی قرمز میشه اونها رو بزن

این بازی یه اشغال تمام عیاره پولتون رو دور نریزید :sick:3تومن که سهله 3ریال هم نمیارزه....درحد لجنه بازی:sick:

آقا چرا Save و Load کردن این بای این جوریه ؟؟؟

من بازی رو از یکSave شروع کردم که حدود 50 % از بازی تموم شده . یه سر تا حدود 70% از بازی رو رفتم . بعد کنسول خاموش کردم و وقتی که دوباره اومدم بازی رو از Load بیارم ، دوباره ازهمون 50 % اومد !!!!! یعنی دوساعتی که وقت پای این بازی گذاشتم همش به باد رفت .
کسی نمی دونه مشکل از کجاست ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or