Wolfenstein , X360 Version

armin_zidan

کاربر سایت
آقا این بازی امرو اومد کسی گرفته؟

40278.jpg

ولی من به این بازی امید داررم .چون سازنده ی بازی شرکت خوش نام Raven هست که با آخرین بازیش یعنی X-Men ثابت کرد که شخصیت های MArvel میتونن در بازی های کامپیوتری هم موفق باشن .

ولی من به این بازی امید داررم .چون سازنده ی بازی شرکت خوش نام Raven هست که با آخرین بازیش یعنی X-Men ثابت کرد که شخصیت های MArvel میتونن در بازی های کامپیوتری هم موفق باشن .
اگه فن قدیمی این بازی باشه از این شماره یکم دلگیر میشی. خیلی بدی در حق ولفنشتاین شده.
دوستان من اینو دانلود کردم به این Error خوردم

http://www.bazicenter.com/forums/sho...1&postcount=12

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم :confused:
بازی هنوز نیومده چرا الکی خودت رو الاف می کنی؟؟؟؟

اگه فن قدیمی این بازی باشه از این شماره یکم دلگیر میشی. خیلی بدی در حق ولفنشتاین شده.

پس اینی که من الآن دانلود کردم چیه ؟:confused:

ویرایش : اونجایی که دانلود کردم , 54 تا ( تا الآن ) کامنت گرفته که تشکر کردن و تعریف کردن
اینم که من اینجا اینجوری گذاشتم به خاطر اینه که کار از محکم کاری عیب نمیکنه

آخرین ویرایش:
اونجوری ها هم که میگی نیست محسن جان ;) توی این نسخه بر اساس دلیل (انرژی Black Sun) بازی به اون شکل در اومده ! خود ID هم رو بازی نظارت داره و مطمئن باش با اینکه احتمال داره بازی ناموفقی بشه ولی اینقدرام دیگه اوت نیست :biggrin1:

چه الافی ؟ میشه به من توضیح بدی ؟
پس اینی که من الآن دانلود کردم چیه ؟:confused:
عزیز بازی هم لینک دانلودش اومده و هم توی تهران فروشگاها اوردن (از جمله DC) نمیدونم اون Error برای چی هست ولی بازی اومده

فردا صبح هم خودم دارم میرم از DC بخرم ;) (امروز هم اورده بود وقت نشد)

در ضمن Raven خودش که به بازی خیلی امیدواره ! تا حدی که رئیس شرکت گفته بود فروش بازی از Madden (توجه داشته باشین که توی امریکا فروش این عنوان بسیار بالاست) توی UC بیشتر میشه ;)

خب به نظر من که بازی فوق العاده هستش ! گرافیک خوب , گیم پلی عالی ! امکان Upgarde اسلحه و Magic هاتون رو دارید ! مثلا من الان 2 تا از امکاناتش رو دارم ! یکی میشه بازی رو آهسته کرد مثل fear اون یکی هم میشه یه سری چیزهایی رو دید که در حالت معمولی نمیشه دید ! هوش مصنوعی خوبی داره بازی ! بازی اصلا خسته کننده نیست ! صدا گذاری هم عالی کار شده ! فقط این تخیلش هست که شاید بعضی ها نتونن باهاش کنار بیان !

در کل فوق العادس !

عجب گرافیکی داره
فقط بعضی چیزاش خیلی تخیلی ه
من نمیدونم این چرا یهو پرواز میکنه :biggrin1: , گیم پلی روونی هم داره

در کل حرفای نوید تایید میشه خفن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or