Wolfenstein: The New Order

با درود
wolfenstein-the-new-order.jpg

Wolfenstein: The New Order

Developer : Machine Games
Publisher : Bethesda Softworks
Release Date : 20/5/2014

خب بالاخره شماره ی جدیدی از Wolfenstein series یکی از سری های محبوب در دنیای گیم معرفی شد ، Wolfenstein: The New Order !
بازی در تاریخ 7 می 2013 برای تمامی دوست دارن FPS های واقعی رسماً معرقی شد!همچنین این بازی در سال 2013 و برای PC , XBOX 360 , PS3 , PS4 & Xbox oneخواهد آمد!
موتور بازی همانند تمامی پروژهای پیش روی شرکت Bethesda همان id Tech 5 خواهد بود!!
این بازی بخش مولتی پلیر یا چند نفر نیز نخواهد داشت!!

تصاویر بازی Wolfenstein: The New Order

تریلر اولیه بازی

تریلر 28 می 2013

03808139553132831930.jpg

Pre-Order کنید بتای دوم 4 میدن :-s

اطلاعات جدیدی از تازه ترین ساخته استدیو Machinegames منتشر شده است.
در بحث کیفیت اجرای بازی، Wolfenstein: The New Order بر روی کنسول های نسل هشتم یعنی PlayStation 4 و Xbox One با رزولوشن 1080p و 60 فریم در ثانیه اجرا خواهد شد. مراحل بخش تک نفره بیش از 15 ساعت به طول خواهد انجامید و همچنان بخش چندنفره وجود نخواهد داشت. با انجام challenge های مختلف می توانید گزینه های بشتری را در شاخه تکنولوژی خود آزاد کنید همچنین صحبت های بسیاری نیز در میان است که شما حتی در کره ماه با ناتزی ها مبارزه می کنید. شخصیت اصلی بازی یعنی B.J می تواند به طور همزمان دو عدد اسلحه تک تیر انداز را حمل کند! چنین چیزی غیر عادی هم نیست زیرا پای سازندگان Chronicles of Riddick و The Darkness در میان است.
با تشکر از A.R.A.$.H
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
منم ظهر 20 دقیقه نشستم نگاه کردم خدایی بازی قشنگیه :d کات سینش دقیقاً حس و حال کات سین های Resistance 3 و Hitman Absolution رو داره که محیط ها رنگشون مایل به زرده وحس غمگینی داره. مکالمه ها هم قشنگ بود و شخصیت اصلی هم بد نیست
کلاً گیمپلی و دشمنا و همه چی توی 20 دقیقه خیلی خوب بود, اما بازم ارزش Day-1 نداره صبر کنین ارزون شه :d
متا هم بنظرم 100% بالای 80 میاد اما روی 85 وایمیسته :d

منم ظهر 20 دقیقه نشستم نگاه کردم خدایی بازی قشنگیه :d کات سینش دقیقاً حس و حال کات سین های Resistance 3 و Hitman Absolution رو داره که محیط ها رنگشون مایل به زرده وحس غمگینی داره. مکالمه ها هم قشنگ بود و شخصیت اصلی هم بد نیست
کلاً گیمپلی و دشمنا و همه چی توی 20 دقیقه خیلی خوب بود, اما بازم ارزش Day-1 نداره صبر کنین ارزون شه :d
متا هم بنظرم 100% بالای 80 میاد اما روی 85 وایمیسته :d

احمد بنظرم بخاطر همون Beta DooM باید Day 1 گرفت !

میتونم بگم 75٪ بخاطر اون گرفتم بازی رو چون اعلام شده اصلا به فکر Open Beta نیستن !
میخوام ببینم Next Gen DooM چی میخواد باشه >:)

کسی میدونه این بازی چند ساعت گیم پلی داره ؟ میخوام بینم یکی دو روزه تموم میشه یا نه :d
بیست ساعت
:d if you go through collecting everything

خارقالعاده است این بازی, دارم برای بار دوم رو آخرین درجه سختی از اول میرم:x

100% رو PS4 هم میگیرمش:d

سلاح های بازی عالیه همچنین جو بازی برای طرفدرای سبک قدیمی واقعا عالی طراحی شده. تو درجه سختی بالا که مشکلی تو AI ندیدم! از همه طرف مورد حمله قرار میگیرین. البته یه کمی مشکل تو AI هست که با همون پچ بر طرف میشه.

کسایی که دلشون لک زده برای یه شوتر با جو سنیگین و طولانی به سبک قدیم و با مراحل متنوع و گوناگون بشتابند:d

در ضمن اینقدر هم نشنین فیلم های منتشر شده از گیم پلی رو ببینین. از این جهت که اولا از رو فیلم اصلا نمیشه قضاوت کرد دوما اینکه لذت بازی رو برای خودتون کم میکنید.

فکر کنم بتای Doom فقط توی نسخه Pre-order هست نه ؟ :d

اره احمد جان !

همین نسخه های رجین 2 که دیروز اومدن تهران Pre-Order بودن همراه با DooM ! {نسخه PS4}

واسه همین 250 تومن پیاده شدم براش فقط بخاطر DooM !
{واقعا کنجکاوم بدونم این DooM جدید که هیچی ازش نگفتن و شماره هم نداره چی هست ؟!}

فکر نکنم بتونم واچ داگز رو بخرم !
{پولام پرید}
:|

- - -ویرایش - - -

خارقالعاده است این بازی, دارم برای بار دوم رو آخرین درجه سختی از اول میرم:x

100% رو PS4 هم میگیرمش:d

سلاح های بازی عالیه همچنین جو بازی برای طرفدرای سبک قدیمی واقعا عالی طراحی شده. تو درجه سختی بالا که مشکلی تو AI ندیدم! از همه طرف مورد حمله قرار میگیرین. البته یه کمی مشکل تو AI هست که با همون پچ بر طرف میشه.

کسایی که دلشون لک زده برای یه شوتر با جو سنیگین و طولانی به سبک قدیم و با مراحل متنوع و گوناگون بشتابند:d

در ضمن اینقدر هم نشنین فیلم های منتشر شده از گیم پلی رو ببینین. از این جهت که اولا از رو فیلم اصلا نمیشه قضاوت کرد دوما اینکه لذت بازی رو برای خودتون کم میکنید.

عاشقتـــــــــــــم مهرداد !

هایپم کردی شدیـــــــــــــــــــــــد !!

وااااي عاليه چه خوني ميپاشه رو در و ديوااار :x
گيم پلي عاليه واقعا ، اينقدر اينجا بد گفتن فكر كردم يه چيزيه در حد KZ:SF !!
ميخواستم به خاط دووم همون اول نسخه پيش خريد بگيرما !!

بتا رو بايد دانلود كرد ؟ اگه آره كه مال خودمه چون رفيقم اهل آنلاين نيست :d

کسی میدونه قضیه این بتا چه جوریاست؟ فقط برا همین نسل؟ رو دیسکه یا کدش برا download هست؟ بتا تاریخ ریلیزش کی؟ اگه خبری بود تا حالا نتو پر کرده بود، نلا سلامی دومه ها!

بچه ها با نسخه PS3 خیلی تفاوت داره!؟

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
من چن تا ویدیو رو ps4 دیدم، اوضاع بهتره نسبت به اون چیزی که رو کنسول های قدیمی بازی کردم

بازی فعلا اگر دنبال قیمت مناسبید یک هفته صبر کنید ولی باید قید بتا کد Doom رو بزنید چون همین یکی دو روز نگیرید تموم شده !

بله فقط توی نسخه های Pre-Order موجوده و همچنین هیچ اطلاعاتی از این Doom نیست و معلوم نیست کی این بتا ریلیز میشه و حتی معلوم نیست چی هست !

ولی کد رو میتونید وارد کنید که روی اکانتتون موجود باشه و گفتن طی .Notif هایی در منو بازی .Wolfs و سایت زیر :

اطلاع رسانی میشود .

و کسی که نسخه های نسل قبل دارند به کد بتا برای پلتفورم نسل بعد دسترسی پیدا میکنند .

با تشکر !

این سایت اطلاعاتی از BETA هست،
به نظر من که یه سو استفاده از اسمه DOOM^:)^ برا فروش بیشتر New Order،
گفتن اصلا معلوم نیست کی شروع بشه BETA و بازی که اصلا آنونس نشده من موندم کی میخوان BETA رو شروع کنن
یادمه مثلا EA سر battle3 این برنامه رو داشت برا پیش خرید MOH ، اما جیک و پوک battle اون موقع معلوم بود با اون تریلری که با راکت لانچر برج رو می آورد پائین:))
اما از Doom تو بگو یه اسکرین شات:|

این سایت اطلاعاتی از BETA هست،
به نظر من که یه سو استفاده از اسمه DOOM^:)^ برا فروش بیشتر New Order،
گفتن اصلا معلوم نیست کی شروع بشه BETA و بازی که اصلا آنونس نشده من موندم کی میخوان BETA رو شروع کنن
یادمه مثلا EA سر battle3 این برنامه رو داشت برا پیش خرید MOH ، اما جیک و پوک battle اون موقع معلوم بود با اون تریلری که با راکت لانچر برج رو می آورد پائین:))
اما از Doom تو بگو یه اسکرین شات:|

فکر نکنم آبتین جان چون Bethesda از این جور شرکت ها نیست !
بتسدا خیلی خیلی بالاتر از EA هست !

بنظرم چون پروژه ی سوپر خفنی هست دارن این کار رو میکنن !
فکر کنم E3 خبرایی بشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or