Wolfenstein: The New Order | PC

این بازی که دنباله ای بر نام محبوب Wolfenstein است توسط MachineGames ساخته و انتشار آن طبیعتا بر عهده ی Bethesda Softworks است.
داستان بازی در سال 1960 و پس از پیروزی نازیها در جنگ جهانی دوم اتفاق می افتد و شخصیت اصلی همان مامور دوست داشتنی B.J. Blazkowicz است و هدف وی طراحی ضد حمله ای غیر ممکن بر علیه نازیهاییست که اکنون بر جهان حکمفرمایی می کنند.
همچون عنوانهای گذشته در بازی شاهد super weaponها و تم های ماورایی خواهیم بود.

دانلود تریلر
HD
SD

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Bethesda[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]MachineGame[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,PS4,XOne,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Wolfenstein: The New Order
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] عرضه شده
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات Wolfenstein: The New Order
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]بازگشتی مدرن به گذشته[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
سایت های داخلی ندیدم این نسخه رو بزارن یعنی خیلی وضعش خرابه با texture های ps3 ?تو فریم دهی بازی تاثیر گذاشته یعنی ؟از این کم حجمتر دیگه نمیاد درسته ؟

من که اولش رو PS3 بازی کردم گرافیکشو که دیدم نزدیک بود بالا بیارم :-&
هر چند گرافیک بازی روی PC هم خیلی عالی نیست ولی از نسخه های نسل هفتم خیلی بهتره :d

سلام دوستان من بازی گرفتم دیسک سومش دیسک خالی میاد تو سه تا لپ تاپ امتحان کردم اما تو کامیپوتر یکی گذاشتم اومد درست بود.چکار کنم که تو لپ تاپ بیاد؟

به قول دوستان DVD بازی از این به درد نخوراس یا بد رایت شده.
تنها چاره اش اینه با PC همه DVD ها رو کپی کن تو هارد اکسترنال و نصب کن.
من هم پیشنهاد میکنم با لبتاب بازی نکنی مخصوصا این بازیهای سنگین رو.حتی بعد یه مدت به رم هم آسیب میزنه CPU و GPU که جای خود دارند.

دوستان من بازیو گرفتم نصب کردم یه مشکلی داره
چه رو high چه رو low همه جوره 60 و 30 فریم میده مشکلی هم نداره ولی هی در حین بازی تیک میزنه و لگ داره و مثلا هی ریز ریز گیر میکنه و اذیت میکنه حتی وقتی که تصویر سیاه میشه یا ..... بازی 30 فریم داره جرا میشه ولی هی تیک میزنه و فریم میاد پایین بازی گیر میکنه
مشکل از کجاس؟ اپدیتی چیزی هست براش یا ....؟ چی کنم؟

vsync روشنه حتما. خاموشش کن

به قول دوستان DVD بازی از این به درد نخوراس یا بد رایت شده.
تنها چاره اش اینه با PC همه DVD ها رو کپی کن تو هارد اکسترنال و نصب کن.
من هم پیشنهاد میکنم با لبتاب بازی نکنی مخصوصا این بازیهای سنگین رو.حتی بعد یه مدت به رم هم آسیب میزنه CPU و GPU که جای خود دارند.
بله درسته دی وی دی ها مشکل زیاد داشت اما این مشکل منو خیلی ها داشتن تو نت سرچ کردم راه حل هایی براش زده بودن اما بازم کارساز نبود منم همه رو انتقال دادم به هارد بعد نصب کردم

دوستان من بازیو گرفتم نصب کردم یه مشکلی داره
چه رو high چه رو low همه جوره 60 و 30 فریم میده مشکلی هم نداره ولی هی در حین بازی تیک میزنه و لگ داره و مثلا هی ریز ریز گیر میکنه و اذیت میکنه حتی وقتی که تصویر سیاه میشه یا ..... بازی 30 فریم داره جرا میشه ولی هی تیک میزنه و فریم میاد پایین بازی گیر میکنه
مشکل از کجاس؟ اپدیتی چیزی هست براش یا ....؟ چی کنم؟
شاید داغ میکنه. برو با یه برنامه چک کن دما ها رو ببین بالا نباشن!

یکی به من کمک کنه تو کف بازیم ولی سر اینجا گیر کردم کمک کنیددددددددد لطفا
............................
اقا اون اول بازی که شروع میشه از هواپیما خارج میشیم از جلو از درون یک سنگ ریز بهمون دارن تیر اندازی میکنن اونجا رو باید چیکار کرد هر کار میکنم رد نمیشه...تا میرم جلو جونم 40 50 تا میمونه ولی میفته شخصیت زمین میمیره اصلا نمیشه کاری کرد فقط باید وایسم سر جام واگرنه مردم??????????

دوستان من بازی نصب میکنم ویندوز 7 نسخه 64 بیت اما هنگام که میخواد روی ایکون بازی کلید میکنم میره داخل اما همان اول کاری صفحه سفید میاد و اروه میده
کمک کنید دوستان

یکی به من کمک کنه تو کف بازیم ولی سر اینجا گیر کردم کمک کنیددددددددد لطفا
............................
اقا اون اول بازی که شروع میشه از هواپیما خارج میشیم از جلو از درون یک سنگ ریز بهمون دارن تیر اندازی میکنن اونجا رو باید چیکار کرد هر کار میکنم رد نمیشه...تا میرم جلو جونم 40 50 تا میمونه ولی میفته شخصیت زمین میمیره اصلا نمیشه کاری کرد فقط باید وایسم سر جام واگرنه مردم??????????

باید تندی در بری توی سنگر خندق مانند جلو پاش و بشینی وگرنه با تیربار سوراخ سوراخش میکنن.

گیم پلی بازی از اون شوتینگ های یونیک ـه که من باهاش حال می کنم.
شوتینگ های دهه نودی رو میگم :دی
اصّن دو تا کلت میگیری دستت تق تق تق تق تق تق همه رو آش و لاش میکنی
اینا می گفتن بازی تو مود آخر اشک آدمو درمیاره.والّا این جوری نیست

ولی مشکل تکسچر دارم شدیــــــــــــــد....نمیدونم شما مشکلتون تو تکسچر ها چیه ولی مال من اصّن لود نمیشه.بعضی ها رو سیاه میاره.بعضی ها رو ناقص
یه راهرو بود توش رفتم هیچ تکسچری توش نبود.همه چی سیا بود.فقط چراغ ها رو میدیدم.
عوضش گرافیک شخصیّت ها و NPC ها تا دلتون بخواد فوق العاده است

کسی راه حلّی برای این تکسچرها نداره.راه حل ساخت فولدر رو امتحان کردم جواب نداد

سایت های داخلی ندیدم این نسخه رو بزارن
یعنی خیلی وضعش خرابه با texture های ps3 ?
تو فریم دهی بازی تاثیر گذاشته یعنی ؟

از این کم حجمتر دیگه نمیاد درسته ؟
من گرفتم ولی مجبور شدم دوباره 45 گیگ دانلود کنم :d
کلا تو همون قسمت اول پشت هواپیما فوق العاده کیفیت بازی رو آورده پایین و همه چیز تاریک هست در حالی با تکسچرهای PC، زمین تا آسمون فرق داشت. از نظر فریم دهی هم بسیار بازی سبک شده.

دوستان اون مرحله ای که (فکر کنم تو لندن) وقتی همکارمون با ماشین میزنه تو دل دشمن و می ترکه و خدومون باید بریم تو خرابه ها و یه سگ مکانیکی میاد، سمت چپ یه راهی هست که علامت زده رو نقشه اما نمی تونم از زیرش رد بشم. باید چکار کنم؟

دوستان الان کم حجم ترین نسخه که مشکلی نداشته باشه
برای کدوم گروه هست؟ حجمش چه قدره؟

نسخه dzrepack کلا از نظر حجمی سالم تر 17 گیگ ولی از نظر کیفیت بافتا نه البته بستگی داره به اینکه منظورت از نظر مشکل چی باشه کیفیت بافت و تکسچرا و گرافیک خب نه داغون حال به هم زن ولی از نظر کرش کردن و این جور چیزا نه درسته

گیم پلی بازی از اون شوتینگ های یونیک ـه که من باهاش حال می کنم.
شوتینگ های دهه نودی رو میگم :دی
اصّن دو تا کلت میگیری دستت تق تق تق تق تق تق همه رو آش و لاش میکنی
اینا می گفتن بازی تو مود آخر اشک آدمو درمیاره.والّا این جوری نیست

ولی مشکل تکسچر دارم شدیــــــــــــــد....نمیدونم شما مشکلتون تو تکسچر ها چیه ولی مال من اصّن لود نمیشه.بعضی ها رو سیاه میاره.بعضی ها رو ناقص
یه راهرو بود توش رفتم هیچ تکسچری توش نبود.همه چی سیا بود.فقط چراغ ها رو میدیدم.
عوضش گرافیک شخصیّت ها و NPC ها تا دلتون بخواد فوق العاده است

کسی راه حلّی برای این تکسچرها نداره.راه حل ساخت فولدر رو امتحان کردم جواب نداد

مدل کارت گرافیک و رم و سی پی یو شما چی هستش؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or