Wolfenstein: The New Order | PC

این بازی که دنباله ای بر نام محبوب Wolfenstein است توسط MachineGames ساخته و انتشار آن طبیعتا بر عهده ی Bethesda Softworks است.
داستان بازی در سال 1960 و پس از پیروزی نازیها در جنگ جهانی دوم اتفاق می افتد و شخصیت اصلی همان مامور دوست داشتنی B.J. Blazkowicz است و هدف وی طراحی ضد حمله ای غیر ممکن بر علیه نازیهاییست که اکنون بر جهان حکمفرمایی می کنند.
همچون عنوانهای گذشته در بازی شاهد super weaponها و تم های ماورایی خواهیم بود.

دانلود تریلر
HD
SD

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Bethesda[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]MachineGame[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,PS4,XOne,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Wolfenstein: The New Order
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] عرضه شده
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات Wolfenstein: The New Order
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]بازگشتی مدرن به گذشته[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
بازی را اجرا کردم حیف 45 گیگ که هدر شد رفت موتور بازی به شدت مشکل داره خودتون تو عکس ها مشاهده کنید فریم بازیرا رو 60 قفل کردند که واقعا این حرکت توهین به pcگیمر هست ! افت فریم های ناگهانی هم مشاهده میشه در کل راضی کننده نبود برای من
موزیک های خوبو اما گیم پلی تقریبا جالب همین :|

به نظر میاد بازی رو مجانی دانلود کردی و بعدش اومدی اینجا فقط غر بزنی و بری:| همین شماها هستین که باعث میشه ایران تا آخرین روز دنیا هم نتونه یه ثانیه مثل این بازی رو بسازه:|
بازی عالیه. گیم پلی محشره، موسیقی و صداها عالی تر از اون

http://dualpixels.com/wp-content/uploads/2014/05/Wolfenstein%C2%AE_-The-New-Order_20140517024559-1024x576.jpg

http://i.minus.com/i6aQZYDc95uYD.gif

http://i.imgur.com/DjQ2aBE.jpg

12739571073_0cb9c8a01f_z.jpg

60فریم کمه؟ 5000 فریم مثل این دوربینای فوتبال های اروپایی باشه خوبه؟:|چشم شما انگاری از اون دوربینا هم فریم های بیشتری در ثانیه رو میتونه مشاهده کنه:|
http://www.spawnfirst.com/wp-content/uploads/2014/05/Wolfenstein®_-The-New-Order_20140518212252.jpg
آپدیت هم میاد مشکلات رو کمی برطرف میکنه

دوستان بازی برا من مشکل صدا داره صدای دیالوگا هست ولی صدای اسلحه ها و محیط قطع هیچ صدایی نمیاد مشکل از کجاست هم نسخه کامل بازی هم نسخه ریپک همین مشکل داره برام میشه بگید چیکار کنم برا خیلی ها دیدم این مشکل به وجود اومده

من بازی رو تموم کردم و باید بگم که بهترین بازی در ای سبک بود که داشتم در مورد لود شدن تکسچر هم هیچ مشکلی نداشتم شاید بعضی جاها چند صدم ثانیه دیر لود می شد ولی اصلا قابل احساس نبود و چیزی از خوبی بازی کم نمیکرد

خب منم بازی رو تموم کردم !
گیم پلی خیلی خوب و فانی داشت , خیلی لذت بخش بود .
داستان هم خوب بود .
گرافیک صدا نورپردازی و ........ همگی خوب بودن ( فقط یکم تکسچرها دیر لود میشدن که اونم با روشی که دوستمون صفحه قبل گذاشتن بهتر میشه )
در کل راضی بودم از بازی :bighug:

همین ابتدای بازی برای من resolution هیج تغییری نمی کنه نه کم می شه نه زیاد کخ خوب قدرت برنامه نویسی رو نشون می ده امیدوارم بقیش به این بدی نباشه

کسی این مشکل من نداشته یا این بازی انجام نمیده کسی یکی کمک ما کنه خو

دوستان بازی برا من مشکل صدا داره صدای دیالوگا هست ولی صدای اسلحه ها و محیط قطع هیچ صدایی نمیاد مشکل از کجاست هم نسخه کامل بازی هم نسخه ریپک همین مشکل داره برام میشه بگید چیکار کنم برا خیلی ها دیدم این مشکل به وجود اومده

بالاخره بازیش کردم باید بگم که یه سری اشکلات برنامه نویسی عجیب برای همچین بازی معروفی از جمله چیزی که در بالا گفتم خیلی عجیبه اما در مجموع مشکل حادی وجود نداره من با 670 خیلی راحت 60 فریم ثابت می گیرم هیچ لگ یا مشکل تکسچر لودینگ حادی هم نداره شاید خیلی کم پیش بیاد که یه لحظه یه جایی لود تکسچرهاش طول بکشه که اصلا اهمیتی نداره تنظیماتمم بالاترین حد ممکن هست full hd

برای حل شدن مشکل لگ یا تکسچر باید max ppf بذارید روی 16 همچنین برای کسایی که زیر 3 یا 4 گیگ رم گرافیکی دارن حتما vt compress باید خاموش باشه و الا 3 فریم هم نمی گیرید
یکمی کنترل موس هم دارای تاخیر هست حتی زمانی که vsync off هست اما خیلی نیست با adaptive vsync در حد قابل قبولی اجرا می شه
در مورد گیم پلی با گرافیک هم باید بگم که عالی کار شده تا اینجا که خیلی لذت بردم البته گیم پلیش از گرافیکش بهتره گرافیکش بیشتر از جنبه ی هنری زیبا هست هر چند فنیش هم خوبه فقط بعضی از تکسچرها بی کیفیت هستن

در کل باید بگم که با تنظیماتی که بالا گفتم نباید کسی مشکل حادی داشته باشه من که خیلی راحت دارم بازی می کنم فکر نمی کنم نیازی هم به پچ برای اتمامش کما اینکه بعضی ها هم تمومش کردن

این دوستی هم که مشکل صدا دارن احتمالا بازی داره 5.1 اجرا می شه اگر نه درایور کارت صدا رو اپدیت کنید اگه بازم نشد باید با تنظیماتش در پنل ویندوز ور برید اینجور مشکل ها با کمی صبر و پشتکار درست می شن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or