Wolfenstein: The New Order | PC

این بازی که دنباله ای بر نام محبوب Wolfenstein است توسط MachineGames ساخته و انتشار آن طبیعتا بر عهده ی Bethesda Softworks است.
داستان بازی در سال 1960 و پس از پیروزی نازیها در جنگ جهانی دوم اتفاق می افتد و شخصیت اصلی همان مامور دوست داشتنی B.J. Blazkowicz است و هدف وی طراحی ضد حمله ای غیر ممکن بر علیه نازیهاییست که اکنون بر جهان حکمفرمایی می کنند.
همچون عنوانهای گذشته در بازی شاهد super weaponها و تم های ماورایی خواهیم بود.

دانلود تریلر
HD
SD

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Bethesda[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]MachineGame[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,PS4,XOne,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Wolfenstein: The New Order
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] عرضه شده
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات Wolfenstein: The New Order
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]بازگشتی مدرن به گذشته[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
دوستان روی directx 10 اجرا میشه ؟
اگه روی directx 10 اجرا نمیشه برم نسخه 360 رو دانلود کنم!

کسی بازی هنوز نداره که تست کرده باشه 45 گیگ دانلود طول داره ولی احتمالا اجرا میشه بازیش سیستم مورد نیاز که گفتن الکی توی game-dabate که 3 تا سیستم زده

کسی بازی هنوز نداره که تست کرده باشه 45 گیگ دانلود طول داره ولی احتمالا اجرا میشه بازیش سیستم مورد نیاز که گفتن الکی توی game-dabate که 3 تا سیستم زده

منم هرچی سیستم مورد نیاز رو سرچ زدم چیزی سر در نیاوردم
برای همین گفتم کسی شاید سیستم اصلی رو بدونه :دی

اگه قرار باشه تکسچرهای بازیش مثل ریج و اون موتور داغونش باشه که ول معطل ... تو تریلرهایی که از بازی دیدم نورپردازی خوبی داشت .

متاسفانه بر طبق گزارش یکی از سایتها این مشکل Texture Pop Up هنوز هم بزرگترین نقیصه ی بازی با موتور Tech 5 هست و اینجا هم دیده میشه!
منبع

اگه قرار باشه تکسچرهای بازیش مثل ریج و اون موتور داغونش باشه که ول معطل ... تو تریلرهایی که از بازی دیدم نورپردازی خوبی داشت .

متاسفانه بر طبق گزارش یکی از سایتها این مشکل Texture Pop Up هنوز هم بزرگترین نقیصه ی بازی با موتور Tech 5 هست و اینجا هم دیده میشه!
منبع
درود
تکسچر ها واقعا بدجوری مشکل داره هیچ کاری هم از دست سازنده بازی بر نمی اید همینطور هست که شما گفتید موتور بازی تاریخ مصرفش گذشته و به تاریخ پیوسته هست !
ظاهرا حرف اول اخر تو این بازی گیم پلی می زنه :|

این موتور گرافیکی، کار جان کارمک بزرگ (سرپرست تیم فنی سابق ID Software) هست و برای اولین بار در بازی Rage بکار گرفته شد و با وجود ضعفهایی که داشت قابلیتهای بزرگی هم داشت که از جمله اون امکان بکارگیری تکسچرهای بسیار بزرگ و با کیفیت هست( پاشنه ی آشیل بازی هم همین جاست!) و احتمال زیاد در بازی DOOM 4 هم که برای بتا روی کاور همین بازی تبلیغش حک شده استفاده خواهد شد.

مشکل فقط عدم بهینه سازی و یا دشوار بودن رفع مشکل Texture Streaming روی سخت افزارهای متفاوت PC هست، چون روی کنسولها سخت افزار ثابت هست این مشکل دیده نمیشه.
من به doomچی کار دارم بله خودم می دونم موتور دوست عزیزتان کارمک هست نیازی به گفتنش نبود !
تکسچر های !بزرگ !الان میشه ی تصویر به من نشون بدی از این موتور که تکسچر های بزرگ داشته باشه ! موتوری که نتونه با سخت افزارهای متفاوت بهینه باشه دقیقا چه فایده ای داره !
از اون حرف های بود ها !
به هر حال دانلود تمام بشه همیه چیز مشخص میشه ;)
بحث کنسول ها را هم اینجا راه ندازیم بهتر هست وگرنه حرف برا گفتن خیلی هست

آخرین ویرایش:
درود
تکسچر ها واقعا بدجوری مشکل داره هیچ کاری هم از دست سازنده بازی بر نمی اید همینطور هست که شما گفتید موتور بازی تاریخ مصرفش گذشته و به تاریخ پیوسته هست !
ظاهرا حرف اول اخر تو این بازی گیم پلی می زنه :|

تاریخ مصرف چی گذشته؟!! با کدوم موتور بازی اشتباه گرفتیش؟!

John-Carmack-QuakeCon-2013.jpg

این موتور گرافیکی، کار جان کارمک بزرگ (سرپرست تیم فنی سابق ID Software) هست و برای اولین بار در بازی Rage بکار گرفته شد و با وجود ضعفهایی که داشت قابلیتهای بزرگی هم داشت که از جمله اون امکان بکارگیری تکسچرهای بسیار بزرگ و با کیفیت هست( پاشنه ی آشیل بازی هم همین جاست!) و احتمال زیاد در بازی DOOM 4 هم که برای بتا روی کاور همین بازی تبلیغش حک شده استفاده خواهد شد.

مشکل فقط عدم بهینه سازی و یا دشوار بودن رفع مشکل Texture Streaming روی سخت افزارهای متفاوت PC هست، چون روی کنسولها سخت افزار ثابت هست این مشکل دیده نمیشه.

منبع

غیر از مشکل دیر لود شدن تکسچرها اگه دقت کنید عقب اسلحه هم میلرزه..احتمالا با پچ یا آپدیت درست بشه

فرشید البته تا حدودی این مشکل با ادرس دهی از طریق درایور جدید قابل حل هست ، باید صبر کرد شاید انویدیا اینو داخل درایور. جدیدش لحاظ کنه .
در ضمن تا خودت با چشمای خودت ندیدی باور نکن چون روی هر سخت افزاری شاید متفاوت بروز کنه .

چون بازی تاپیک دیگه ای نداره اولین بررسی از کارکرد بازی روی PC رو همین جا عنوان می کنم:
http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Wolfenstein_The_New_Order_-test-WolfNewOrder_1920.jpg

بنابراین اگر کارت GTX 780 یا R9 270 و بالاتر داشته باشید راندمان شما همیشه 60 فریم خواهد بود!

در مورد میزان سنگینی پردازشها هم جای نگرانی نیست!
http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Wolfenstein_The_New_Order_-test-WolfNewOrder_proz.jpg

یه پردازنده ی میان رده ی Core i5 2500K یا AMD FX8350 آخرین فریم قابل ابتیاع از کارت گرافیکی در این بازی رو بیرون خواهند کشید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or