Wolfenstein: The New Order فاقد بخش چند نفره است.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

سازندگان بازی Wolfenstein: The New Order یعنی MachineGames امروز تایید کردند که این بازی فاقد بخش چند نفره خواهد بود و تنها تمرکز خود را روی بخش داستانی قرار می دهد.
بنابراین بعد از دو دهه این اولین نسخه از Wolfenstein است (به غیر از بازیهای موبایل) که فاقد این بخش است.در تمامی عناوینی نظیر Return to Castle Wolfenstein در سال 2001 یا Wolfenstein: Enemy Territory در سال 2003 و یا Wolfenstein رد سال 2009 این قسمت دیده می شد.
آیا عرضه ی آن در پاییز امسال فرصت کافی را برای ساخت بخش تک نفره در اختیار سازندگان قرار نداده یا دلیل دیگری دارد؟به هر حال سازندگان این استدیو سابقا در Starbreeze هم در عنوانهایی نظیر Riddick با بخش تک نفره ای بی نظیر نشان داده اند میانه ی خوبی با مولتی پلیر ندارند.

منبع

Bioshock Infinite مولتی نداشت، Witcher مولتی نداشت، این هم که نداره. به این ها میگن هنرمند که به خاطر پول نمیان یه مولتی درپیت و کم ارزش بزارن کنار بخش سینگل که بعدش مولتی باعث پایین اومدن نمرات هم بشه.
واقعا حرف لوین اینجا دیده میشه که تا زمانی که چیز جدیدی برای عرضه در مولتی ندارین الکی مولتی ندین.

Bioshock Infinite مولتی نداشت، Witcher مولتی نداشت، این هم که نداره. به این ها میگن هنرمند که به خاطر پول نمیان یه مولتی درپیت و کم ارزش بزارن کنار بخش سینگل که بعدش مولتی باعث پایین اومدن نمرات هم بشه.
واقعا حرف لوین اینجا دیده میشه که تا زمانی که چیز جدیدی برای عرضه در مولتی ندارین الکی مولتی ندین.
ویچر نداشت، چون لازم نداشت . بایوشاک نداشت چون به سبکش نمیخورد ( که بازم به نظر من میتونستن یه چیزی مث ـه هُورد بدن . )
ولی واسه ولفنیشتان احتمالا یه ضعف ـه .
این بازی خیلی میتونه مالتی خوبی داشته باشه . پتانسیلشو داره ( با توجه به قبلیا میگم . البته شاید کلا بازی عوض شده باشه که بعیده )

بایوشاک نداشت چون به سبکش نمیخورد ( که بازم به نظر من میتونستن یه چیزی مث ـه هُورد بدن . )
ولی واسه ولفنیشتان احتمالا یه ضعف ـه .
به سبک FPS اگه مولتی نمیخوره به سبک کی میخوره پَ!؟ :-/ :دی خودِ K.L هم که استاد مولتی ساختنه
ولی قضیه اینجاست که یه مولتی آشغالِ در پیت نبودنش خیلی خیلی بهتر از بودنشه :دی
این بازی فاقد بخش چند نفره خواهد بود و تنها تمرکز خود را روی بخش داستانی قرار می دهد
خــــــــــیلی هم عالیه :bighug:

بازگشت به قلعه ولفنشتین از عناوینی بود که درصد زیادی از محبوبیتش رو مدیون چند نفره ی فوق العاده در زمان خودش بود ، اما خب اونوقت Id روش کار می کرد!

به نظر من هم با توجه به استودیوی سازنده و حجم وسیع شوترهای دارای بخش مولتی پلیر در بازار تصمیم درستی گرفتند، امیدوارم این باعث بشه تا بخش داستانی بلند و با کیفیتی رو شاهد باشیم ، به نظر من این بازی این پتانسیل رو داره که به Dishonored ِ امسال تبدیل بشه.

به سبک FPS اگه مولتی نمیخوره به سبک کی میخوره پَ!؟ :-/ :دی خودِ K.L هم که استاد مولتی ساختنه
ولی قضیه اینجاست که یه مولتی آشغالِ در پیت نبودنش خیلی خیلی بهتر از بودنشه :دی
منظورم از سبک ، ژانر FPS نبود ! خوب بایوشاک منظورم بود، با توجه به خصوصیات گیمپلی ـش گفتم .
درسته . ولی اگه بازی مالتی پلیر نداشته باشه ضعف سارنده ـا رو میرسونه . واسه بازی ـم یه نکته منفیه . که می تونه روی فروشش ـم تاثیر گذار باشه .

راستش اینجا دیگه همه میدونن که id و عناوینش در کنار valve برای من محبوبترینن ولی من بعد از اینکه عکس ها و تریلر بازی رو نگاه کردم یکم نا امید شدم از بازی. اصلا جو و حال و هوای wolf رو نداره، نسخه ی 2009 که بعضی ها زیاد خوششون نیومد ولی به نظرم به مراتب بهتر از این بود، انصافا یه شوتر old school با یه گیم پلی بی نظیر بود، اگه یکم از المان های RTCW هم توش استفاده میشد و بخش تکنیکی قوی ای اشت جزو بهترین ها بود، ولی این یکی تا اینجا اصلا جالب نبوده واسم، مولتی هم که حذف کردن. تنها نکته ی مثبتش انجین id tech 5 هست فعلا، حالا باید دید داستان و گیم پلی چقدر کامله که بخش مولتی رو توش نساختن. در هر حال امیدوارم حیثیت این عنوان حفظ بشه، در هر صورت اسم wolfenstein اسم بزرگیه برای ژانر شوتر و به نوعی پدر این سبکه. منتظر اطلاعات جدیدتر باید بود.

خیلیم عالی .. کسی که مولتی میخواد میره یه بازی با مولتی پلیر توپ میگیره .. دلیلی نداره مولتی رو بازی بزارن که به گرد مولتیپلیرهای شاخ بازار نمیرسه و در نهایت یه تقلید صرف باشه و الکی هزینه و وقت صرف کنن ..

درسته . ولی اگه بازی مالتی پلیر نداشته باشه ضعف سارنده ـا رو میرسونه . واسه بازی ـم یه نکته منفیه . که می تونه روی فروشش ـم تاثیر گذار باشه .
بایوشاک اینفینت مثال نقضیست بسی خفن :> :دی والبته در دنیای معاصر نه 2004 :دی

راستش اینجا دیگه همه میدونن که id و عناوینش در کنار valve برای من محبوبترینن ولی من بعد از اینکه عکس ها و تریلر بازی رو نگاه کردم یکم نا امید شدم از بازی. اصلا جو و حال و هوای wolf رو نداره، نسخه ی 2009 که بعضی ها زیاد خوششون نیومد ولی به نظرم به مراتب بهتر از این بود، انصافا یه شوتر old school با یه گیم پلی بی نظیر بود، اگه یکم از المان های RTCW هم توش استفاده میشد و بخش تکنیکی قوی ای اشت جزو بهترین ها بود، ولی این یکی تا اینجا اصلا جالب نبوده واسم، مولتی هم که حذف کردن. تنها نکته ی مثبتش انجین id tech 5 هست فعلا، حالا باید دید داستان و گیم پلی چقدر کامله که بخش مولتی رو توش نساختن. در هر حال امیدوارم حیثیت این عنوان حفظ بشه، در هر صورت اسم wolfenstein اسم بزرگیه برای ژانر شوتر و به نوعی پدر این سبکه. منتظر اطلاعات جدیدتر باید بود.
دیگه وختی که جان کارمک از تیم سازنده تعریف و تمجید میکنه من و شوما حق هم نداریم تا قبل از اینکه بازیش کنیم خوشمون نیاد :دی
منبع : توئیتر ایشان :دی

یدونه تیزر اومده فعلا این همه اطلاعات شما از توش دراوردی؟ تا اینجا جالب نبوده؟ تنها نکته مثبتش هم اید تک5؟

شخصا با مولتی پلیر زیاد ارتباط برقرار نمی کنم اگه هم مولتی بازی کنم بیشتر سمت co-opمیرم اگه co-opداشته باشه عالی میشه .با توجه به این همه اسم معروف که پشت این بازی هست انتظار دارم از اون سینگل های معرکه که ارزش تکرار زیاد دارن دربیاد

یادمه تو سال 2001 بازگشت به قلعه ولفنشتاین به خاطر بخش مولتیش خیلی خیلی سر و صدا به پا کرد اما الان این قسمت رو ازش حذف کردن.

Amir09 :
داداش چرا اینقدر Aggressive برخورد میکنی؟ اولا اینکه من نطرم رو با توجه به شات ها و تریلرها گفتم، درسته که تا انتشار بازی راه درازی در پیشه ولی دیگه قدرت تشخیص و تمییز داریم که، شما اگه نسخه های قبلی بازی رو بازی کرده باشی متوجه تفاوت فاحش تم و حال و هوای این نسخه (با توجه به همین اطلاعات محدود) با نسخه های قبلی میشی. در ضمن مطمئن باش من خودم فن دو آتیشه ی عناوین id هستم، تمام نسخه های این IP از wolf 3D تا نسخه ی 2009 رو هم بازی کردم، یعنی اگه بازی بیاد عالی بشه اگه شما بگی جون مطمئن باش من میگم آخ جون:d. البته به قول دوستمون جان کارمک که از بازی تعریف کرده دیگه 90 درصد واسه ی ما هم حله، ولی این تم و فضای بازی توی این عکسا بیشتر منو یاد Halo و... انداخت. حالا امیدوارم با رونمایی درست و حسابی از بازی هون تم عالی نسخه های پیشم توش ببینیم.

خیلیم عالی .. کسی که مولتی میخواد میره یه بازی با مولتی پلیر توپ میگیره .. دلیلی نداره مولتی رو بازی بزارن که به گرد مولتیپلیرهای شاخ بازار نمیرسه و در نهایت یه تقلید صرف باشه و الکی هزینه و وقت صرف کنن ..
این حرف دیگه خیلی زوره .
مثل ـه این میمونه که کپکام بگه RE ترسناک نیست . شما ـم اگه میخواین بترسین برین یه باز دیگه بازی کنین .
یا فلان سازنده بگه بازی ما داستان نداره، داستان میخواین برین یه بازی دیگه .
دیگه مالتی پلیر اینقدر مهم هست که نشه الکی حذفش کرد .
بایوشاک اینفینت مثال نقضیست بسی خفن :> :دی والبته در دنیای معاصر نه 2004 :دی
راستش من هر چی فکر کردم جوابی پیدا نکردم !
البته من نمیدونم شماره 1 به خاطر مالتییش خیلی معروف شد یا نه . وگر نه میتونستم به بحث ادامه بدم ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or