Wolfenstein: The New Order فاقد بخش چند نفره است.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

سازندگان بازی Wolfenstein: The New Order یعنی MachineGames امروز تایید کردند که این بازی فاقد بخش چند نفره خواهد بود و تنها تمرکز خود را روی بخش داستانی قرار می دهد.
بنابراین بعد از دو دهه این اولین نسخه از Wolfenstein است (به غیر از بازیهای موبایل) که فاقد این بخش است.در تمامی عناوینی نظیر Return to Castle Wolfenstein در سال 2001 یا Wolfenstein: Enemy Territory در سال 2003 و یا Wolfenstein رد سال 2009 این قسمت دیده می شد.
آیا عرضه ی آن در پاییز امسال فرصت کافی را برای ساخت بخش تک نفره در اختیار سازندگان قرار نداده یا دلیل دیگری دارد؟به هر حال سازندگان این استدیو سابقا در Starbreeze هم در عنوانهایی نظیر Riddick با بخش تک نفره ای بی نظیر نشان داده اند میانه ی خوبی با مولتی پلیر ندارند.

منبع

با توجه به سابقه عالی اعضای Machinegame میشه به این بازی امیدوار بود. گیم های زیادی داشتیم که بدون MP هم فوق العاده بودن مثل Bioshock و Castlevania: LoS و Dishonored:دی.

خیلی هم خوب.

---------- نوشته در 07:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:15 PM ارسال شده بود ----------

حتی اگه بتونه 10 درصد حال و هوای RTCW رو دوباره برامون زنده کنه عالی میشه

واقا خوشحالم از اینکه بعد از اینهمه مدت بلاخره یه تیم خوب نظارت گره این بازی عالی و به یاد ماندنیه ! هنوز که هنوز Return To Castle Wolfenstein یادم میاد موهای بدنم سیخ میشه با اون گرافیک شاخی که اون زمان روی PC داشت رسماً آدمو نابود میکرد! هنوز یادمون نرفته جان کارمک چه هیولایی اون زمان تحویل داد!

این حرف دیگه خیلی زوره .
مثل ـه این میمونه که کپکام بگه RE ترسناک نیست . شما ـم اگه میخواین بترسین برین یه باز دیگه بازی کنین .
یا فلان سازنده بگه بازی ما داستان نداره، داستان میخواین برین یه بازی دیگه .
دیگه مالتی پلیر اینقدر مهم هست که نشه الکی حذفش کرد .

راستش من هر چی فکر کردم جوابی پیدا نکردم !
البته من نمیدونم شماره 1 به خاطر مالتییش خیلی معروف شد یا نه . وگر نه میتونستم به بحث ادامه بدم ! :دی
آخه برا بخش سینگل دست سازنده خیلی بازه .. اما برای مولتی اینطور نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or