Multi Platform Wo Long: Fallen Dynasty

سازنده
Team Ninja
تاریخ انتشار
March 2023
ناشر
Koei Tecmo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
Wo Long: Fallen Dynasty
IMG_20220616_152356.jpg

♤♤♤♤♤♤​

اخرین اطلاعات:

▪️بازی در سبک Soulslike خواهد بود
▪️شخصیت اصلی همانند عنوان Nioh 2 قابل شخصی‌سازیست

▪️همانند سری Nioh اینجا نیز قابلیت Co-Op وجود دارد
▪️بازی از سیستمی مشابه سیستم Nemesis بهره میبرد (مشابه میدل ارث شادو اُ وار)
▪️سلاح های متنوعی در بازی وجود خواهد داشت

▪️بازی فاقد کانسپت های Stamina و Stance است
▪️بازی از نحوه مبارزه هنرهای رزمی چینی و کونگ‌فو للهام گرفته است
▪️یک Chinese Action-Like Battle System در بازی تعریف شده که به شما این امکان رو میده تا بین حمله و دفاع سوویچ کنید

▪️در بازی 17 سلاح وجود داره که 13 مدل برای مبارزات نزدیک و 4 نوع برای مبارزات دور طراحی شدن
این سلاح ها بر اساس هنر های رزمی چینی ساخته شدن و انیمیشن هاشون توسط متخصصین هنر های رزمی چین موشن کپچر شده

▪️ بیش از 40 ست ارمور مختلف در بازی وجود داره که در صورت داشتن متریال مناسب توسط آهنگر بازی قابل ارتقاء خواهند بود

♤♤♤♤♤♤
performance details

IMG_20230210_181736_505.jpg
IMG_20230210_181736_782.jpg

♤♤♤♤♤♤
Screenshots

IMG_20220615_023826_copy_800x482.jpg IMG_20220615_023823_copy_800x482.jpg IMG_20220615_023802_copy_800x482.jpg 20220615_023739_copy_800x482.jpg IMG_20220615_023702_copy_800x482.jpg IMG_20220615_023659_copy_800x482.jpg
IMG_20220615_023649_copy_800x482.jpg

🔹🔹🔹🔹🔹️​
گیم پلی تریلر جدید منتشر شد(4شهریور)
کیفیت: HD 720p
🔹🔹🔹️​

Reveal Trailer Xbox & Bethesda Showcase 2022

⬇️click⬇️
YouTube
20220615_031246.jpg
🔹🔹🔹🔹🔹
صفحات دیجیتالی بازی

PlayStation Store Click
Microsoft Store Click
Steam Click
🔹🔹🔹🔹
تاریخ انتشار
03/03/2023
12 اسفند

آخرین ویرایش:
منظورت اینه که امکان داره که بتای اول آسونتر بوده و این یکی سخت تر شده ؟
همونطور که گفتم بازی نکردم ولی شک دارم از این آسونتر بوده باشه.
بنظرم با خیال راحت بازی کن ، بازیی خیلی در دسترسیه.
نه همون برعکس منظورم بود که تو پست قبلی جواب دادی
بتا سخت تر، الان آسون تر:دی

فعلا که بازی زیاده و اوضاع خیط!
هتوز نی اوه 2 هم وقت نکردم بزنم:)) ببینیم تا بعد چی میشه:دی
میخواستم ببینم درجه اهمیت نگه داشتن تو رادار چقدر باشه:-"

• Like
Reactions: BARDI YA
بازی دموشو نصب کردم و رسیدم به باس فایت اما
کلا نمیتونم بزنمش چرا! چون نمیدونم چطوری وقتی باس قرمز میشه بتونم رفلکت کنم ! راه حلتون چیه؟
بازی به نظرم خوبه رو سریز اکس حالت پرفورمنس بازی کردم
در حد دارک سولز و سکیرو نیست برام
زیادی چینی میزنه حتی قیافه باسی که تو دمو هست منو یاد کاراکترای دینستی واریرز میندازه
اما خوب اگر بتونم این باس رو بزنم شاید بخرمش یا با شارژ گیم پس بازیش کنم

• Like
Reactions: BARDI YA
کلا نمیتونم بزنمش چرا! چون نمیدونم چطوری وقتی باس قرمز میشه بتونم رفلکت کنم ! راه حلتون چیه؟
زیادی چینی میزنه حتی قیافه باسی که تو دمو هست منو یاد کاراکترای دینستی واریرز میندازه
خب بازی تو چین جریان داره.

آره باید بتونی باس قرمز میشه دفلکت کنی چون اون موقع میتونی بیشترین دمیج رو بهش وارد کنی. اتک عادی هارم تونستی دفلکت کن بزن نتونستی دفاع بگیر یا از جادوی آتیش استفاده کن که stun بشه. بقیه جادو هارو هنو نتوستم تست کنم ببینم چه تاثیری دارن.

ببین آسون تر از چیزیه که فکر میکنی ، ضربات معمولی رو میتونی بلاک کنی با L1.
اگه میخوای پری کنی هم L1 بگیر و بعد پری کن که اگه پری فیل شد دمیج نخوری ، البته زیاد نمیتونی پشت به پشت بلاک کنی چون از نفس میفتی و گاردت باز میشه.
وقتی که قرمز میشه فقط قبل از اینکه ضربه بخوری باید پری کنی ، داره لمست میکنه باید پری کنی وگرنه رجیستر نمیشه.

یک چیز دیگه که بازی داره Morale هست که با فارم کردن بدست میاری.
اون عددی که بالای خط سلامتیت هست ، دشمن ها هم دارنش.
هرچی مورال بالاتری داشته باشی هم اتک قویتری میزنی و هم کمتر دمیج میخوری.
اگه یکی از این mob ها (دشمن های عادی) بکشتت ، Qi یا چی (همون سول) و مورالت رو از دست میدی و مورال طرف میره بالا ، با شکست دادنش دوباره بدست میاری.

اگه از باس شکست بخوری دور بعد که باس رو میبینی دوباره بدست میاریش ولی دو سه تایی کمتر میشه.
فقط قبل بدست آوردن مورال چه دشمن عادی باشه یا باس نباید بمیری که خب از بین میره مثل سولزبورن.

مورد دیگه هم این جاهایی که پرچم میکاری رو پیدا کن و فعال کن ، اینها بیس مورالی که میتونی داشته باشی رو زیاد میکنن ، یعنی هرچقدر بمیری دیگه از اون عدد پایینتر نمیاد.

در مورد باس اول هم با فارم کردن مورال ببر بالا و برسون به 20 یا 25 و Phase اول فقط نرمال اتک ( پلی استیشن مربع) یا X (ایکس باکس) بزن تا اون نواز زیر خط سلامتی باس کم بشه و بعد از یک مدت از نفس بیفته.
اینجا اسپریت اتک یا مثلث یا Y میزنی که خیلی ازش کم میکنه.

اگر پری کردن برات سخته کلا از دستش در برو وقتی قرمز میشه .
Phase دوم از باس دور باش و فقط بدو ، فقط بزار وقتی قرمز شد که شمشیرش رو پرت کرد سمتت پری کن ، اینطوری میکشونیش سمت خودت و همینطوری اتک بزن تا باز از نفس بیفته و بعد اسپریت اتک بزن.
این Phase خیلی راحته چون نیاز نیست تا آخر جونش بندازی ، وارد این Phase که میشی سمت راست تصویر کنار مارشال آرت یک آیکون میبینی که داره پر میشه.
دوبار که اتک قرمزش رو با مورال بالا پری کنی پر میشه و میتونی فعالش کنی (مثلث + دایره) یا Y+B و تموم میشه به همین راحتی.

باس های بعدی تو مرحله بعد از این خیلی راحت ترن ، در واقع باس اول کمی سخت تر ساختن که مکانیکهارو همون اول یاد بگیری.

آخرین ویرایش:
اگه میخوای پری کنی هم L1 بگیر و بعد پری کن که اگه پری فیل شد دمیج نخوری ، البته زیاد نمیتونی پشت به پشت بلاک کنی چون از نفس میفتی و گاردت باز میشه.
وقتی که قرمز میشه فقط قبل از اینکه ضربه بخوری باید پری کنی ، داره لمست میکنه باید پری کنی وگرنه رجیستر نمیشه.

اگه یکی از این mob ها (دشمن های عادی) بکشتت ، Qi یا چی (همون سول) و مورالت رو از دست میدی و مورال طرف میره بالا ، با شکست دادنش دوباره بدست میاری.

اگه از باس شکست بخوری دور بعد که باس رو میبینی دوباره بدست میاریش ولی دو سه تایی کمتر میشه.
فقط قبل بدست آوردن مورال چه دشمن عادی باشه یا باس نباید بمیری که خب از بین میره مثل سولزبورن.

مورد دیگه هم این جاهایی که پرچم میکاری رو پیدا کن و فعال کن ، اینها بیس مورالی که میتونی داشته باشی رو زیاد میکنن ، یعنی هرچقدر بمیری دیگه از اون عدد پایینتر نمیاد.

در مورد باس اول هم با فارم کردن مورال ببر بالا و برسون به 20 یا 25 و Phase اول فقط نرمال اتک ( پلی استیشن مربع) یا X (ایکس باکس) بزن تا اون نواز زیر خط سلامتی باس کم بشه و بعد از یک مدت از نفس بیفته.

Phase دوم از باس دور باش و فقط بدو ، فقط بزار وقتی قرمز شد که شمشیرش رو پرت کرد سمتت پری کن ، اینطوری میکشونیش سمت خودت و همینطوری اتک بزن تا باز از نفس بیفته و بعد اسپریت اتک بزن.
این Phase خیلی راحته چون نیاز نیست تا آخر جونش بندازی ، وارد این Phase که میشی سمت راست تصویر کنار مارشال آرت یک آیکوم میبینی که داره پر میشه.
دوبار که اتک قرمزش رو با مورال بالا پری کنی پر میشه و میتونی فعالش کنی (مثلث + دایره) یا Y+B و تموم میشه به همین راحتی.

باس های بعدی تو مرحله بعد از این خیلی راحت ترن ، در واقع باس اول کمی سخت تر ساختن که مکانیکهارو همون اول یاد بگیری.

چقدر کامل و خوب توضیح میدی ماکان...
دستت درد نکنه... 💜💜

ماکان جان که همه چیو مو ب مو توضیح داد، من دو مورد رو بگم شاید ب کارت اومد؛

برای دفلکت کردن، سلاح و وزن کرکترت خیلی تاثیر داره، اگ سنگین باشه EQUIPMENT LOADات اصلا دفلکت نمیکنه و جا خالی میده. و سلاح های سبک تر، راحت تر میتونی دفلکت کنی

خب بازی تو چین جریان داره.

آره باید بتونی باس قرمز میشه دفلکت کنی چون اون موقع میتونی بیشترین دمیج رو بهش وارد کنی. اتک عادی هارم تونستی دفلکت کن بزن نتونستی دفاع بگیر یا از جادوی آتیش استفاده کن که stun بشه. بقیه جادو هارو هنو نتوستم تست کنم ببینم چه تاثیری دارن.

درسته
مشکل اینکه نمیتونم دفلکت کنم حتی تو توتوریال هم میرم میگه ب بعد/ ب و انالوگ چپ

Sent from my iPhone using Tapatalk

این Phase خیلی راحته چون نیاز نیست تا آخر جونش بندازی ، وارد این Phase که میشی سمت راست تصویر کنار مارشال آرت یک آیکون میبینی که داره پر میشه.

ممنون بابت توضیحات کاملت
الان باز تست میکنم
چقدر خوبه هنوز کاربرایی مثل شما هستن که وقت میزارن وراهنمایی میکنن

• Love
Reactions: m.d.makan
امروز دمو رو رفتم باس اول و دوم رو زدم از نظر درجه سختی ناامید کننده بود برام انتظار سختی بیشتری داشتم این دفلکت هم اصلا جالب از اب درنیومده به هیچ وجه حس و حال دفلکت سکیرو رو نداره تایمینگش هم خیلی وقتا سر باس فایت مچ نیست تو مشخصات سلاح هم انگار دفلکت متفاوتی دارن و درصد بندی داشت که حس میکنم اصلا چیز جالبی نیست سکیرو هم برای همین از اول تا اخر فقط با یک سلاح بود که تمام دشمنا از نظر تایمینگ دفلکت بالانس بذشن ولی اینجا خوب نشده اصلا کلا اونجور که واسش هایپ بودم زیاد خوشم نیومد بنظرم نسبت به nioh پسرفت داشتن
درسته
مشکل اینکه نمیتونم دفلکت کنم حتی تو توتوریال هم میرم میگه ب بعد/ ب و انالوگ چپ

اونی که مبنویسه یعنی شما هم وقتی ثابت هستی میتونی دفلکت بزنی هم وقتی انالوگ چپ به سمتیه و درحال راه رفتن هستی
تایمینگ دفلکت اینجا که شبیه جوکه ولی اگه سکیرو نرفته بودی و با دفلکت مشکل داری بنظرم اینجا سر همون باس اول کلا فقط رو دفلکتت کار کن تا یاد بگیری باید دقت کنی وقتی ضربه میخواد بهت برخورد کنه دفلکت بزنی انقدر تمرین کن تا حرفه ای بشی هرچند اینجا بنظرم دفلکت زیاد مثل سکیرو اهمیت نداره ولی خب اگه کامل یاد بگیری تقریبا هیچ ضربه ای بهت نمیخوره دیگه

• Like
Reactions: all4u
امروز دمو رو رفتم باس اول و دوم رو زدم از نظر درجه سختی ناامید کننده بود برام انتظار سختی بیشتری داشتم این دفلکت هم اصلا جالب از اب درنیومده به هیچ وجه حس و حال دفلکت سکیرو رو نداره تایمینگش هم خیلی وقتا سر باس فایت مچ نیست تو مشخصات سلاح هم انگار دفلکت متفاوتی دارن و درصد بندی داشت که حس میکنم اصلا چیز جالبی نیست سکیرو هم برای همین از اول تا اخر فقط با یک سلاح بود که تمام دشمنا از نظر تایمینگ دفلکت بالانس بذشن ولی اینجا خوب نشده اصلا کلا اونجور که واسش هایپ بودم زیاد خوشم نیومد بنظرم نسبت به nioh پسرفت داشتن

اونی که مبنویسه یعنی شما هم وقتی ثابت هستی میتونی دفلکت بزنی هم وقتی انالوگ چپ به سمتیه و درحال راه رفتن هستی
تایمینگ دفلکت اینجا که شبیه جوکه ولی اگه سکیرو نرفته بودی و با دفلکت مشکل داری بنظرم اینجا سر همون باس اول کلا فقط رو دفلکتت کار کن تا یاد بگیری باید دقت کنی وقتی ضربه میخواد بهت برخورد کنه دفلکت بزنی انقدر تمرین کن تا حرفه ای بشی هرچند اینجا بنظرم دفلکت زیاد مثل سکیرو اهمیت نداره ولی خب اگه کامل یاد بگیری تقریبا هیچ ضربه ای بهت نمیخوره دیگه
تشکر کلا این دفلکت رفته رو اعصابم سکیرو عالی بود اما رو این اصلا نمیتونم تمرکز کنم حتی یک بار هم نتونستم

دوستان اگه به داستان این بازی علاقه دارید یه نگاه به مانهوای the three states بندازید که بیشتر با ژنرال لوبو اشنا شید
طراحیش واقعا علیه و چنتا شخصیت به شدت خفن هم داره

البته نه ژنرال لوبو واقعی
View attachment 286107
تو بازی dynasty warriors وقتی لوبو میومد اسبم رو صدا میکردم و به سمت هدفی نا معلوم می‌دویدم😁 با دو ضربه نابود می‌شدی بسکه قوی بود

تو بازی dynasty warriors وقتی لوبو میومد اسبم رو صدا میکردم و به سمت هدفی نا معلوم می‌دویدم😁 با دو ضربه نابود می‌شدی بسکه قوی بود
کلا این ژنرال لوبو خیلی بزرگ نمایی میشه
تو record of regnarok هم در حد خدایان نورس قویه و طبق چیزی که تو تریلر این بازی دیدم اینجا هم بدجوری قویه

البته تو مانهوای three states یه لوبوی متفاوت رو به تصویر کشیدن

• Like
Reactions: reza8 and m.a.t
کلا این ژنرال لوبو خیلی بزرگ نمایی میشه
تو record of regnarok هم در حد خدایان نورس قویه و طبق چیزی که تو تریلر این بازی دیدم اینجا هم بدجوری قویه

البته تو مانهوای three states یه لوبوی متفاوت رو به تصویر کشیدن
اسپین آف راگناروک به اسم Shuumatsu no Valkyrie - The Legend of Lü Bu: The Flying General در مورد همین لوبو ـه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or