بازی دموشو نصب کردم و رسیدم به باس فایت اما
کلا نمیتونم بزنمش چرا! چون نمیدونم چطوری وقتی باس قرمز میشه بتونم رفلکت کنم ! راه حلتون چیه؟
بازی به نظرم خوبه رو سریز اکس حالت پرفورمنس بازی کردم
در حد دارک سولز و سکیرو نیست برام
زیادی چینی میزنه حتی قیافه باسی که تو دمو هست منو یاد کاراکترای دینستی واریرز میندازه
اما خوب اگر بتونم این باس رو بزنم شاید بخرمش یا با شارژ گیم پس بازیش کنم
ببین آسون تر از چیزیه که فکر میکنی ، ضربات معمولی رو میتونی بلاک کنی با L1.
اگه میخوای پری کنی هم L1 بگیر و بعد پری کن که اگه پری فیل شد دمیج نخوری ، البته زیاد نمیتونی پشت به پشت بلاک کنی چون از نفس میفتی و گاردت باز میشه.
وقتی که قرمز میشه فقط قبل از اینکه ضربه بخوری باید پری کنی ، داره لمست میکنه باید پری کنی وگرنه رجیستر نمیشه.
یک چیز دیگه که بازی داره Morale هست که با فارم کردن بدست میاری.
اون عددی که بالای خط سلامتیت هست ، دشمن ها هم دارنش.
هرچی مورال بالاتری داشته باشی هم اتک قویتری میزنی و هم کمتر دمیج میخوری.
اگه یکی از این mob ها (دشمن های عادی) بکشتت ، Qi یا چی (همون سول) و مورالت رو از دست میدی و مورال طرف میره بالا ، با شکست دادنش دوباره بدست میاری.
اگه از باس شکست بخوری دور بعد که باس رو میبینی دوباره بدست میاریش ولی دو سه تایی کمتر میشه.
فقط قبل بدست آوردن مورال چه دشمن عادی باشه یا باس نباید بمیری که خب از بین میره مثل سولزبورن.
مورد دیگه هم این جاهایی که پرچم میکاری رو پیدا کن و فعال کن ، اینها بیس مورالی که میتونی داشته باشی رو زیاد میکنن ، یعنی هرچقدر بمیری دیگه از اون عدد پایینتر نمیاد.
در مورد باس اول هم با فارم کردن مورال ببر بالا و برسون به 20 یا 25 و Phase اول فقط نرمال اتک ( پلی استیشن مربع) یا X (ایکس باکس) بزن تا اون نواز زیر خط سلامتی باس کم بشه و بعد از یک مدت از نفس بیفته.
اینجا اسپریت اتک یا مثلث یا Y میزنی که خیلی ازش کم میکنه.
اگر پری کردن برات سخته کلا از دستش در برو وقتی قرمز میشه .
Phase دوم از باس دور باش و فقط بدو ، فقط بزار وقتی قرمز شد که شمشیرش رو پرت کرد سمتت پری کن ، اینطوری میکشونیش سمت خودت و همینطوری اتک بزن تا باز از نفس بیفته و بعد اسپریت اتک بزن.
این Phase خیلی راحته چون نیاز نیست تا آخر جونش بندازی ، وارد این Phase که میشی سمت راست تصویر کنار مارشال آرت یک آیکون میبینی که داره پر میشه.
دوبار که اتک قرمزش رو با مورال بالا پری کنی پر میشه و میتونی فعالش کنی (مثلث + دایره) یا Y+B و تموم میشه به همین راحتی.
باس های بعدی تو مرحله بعد از این خیلی راحت ترن ، در واقع باس اول کمی سخت تر ساختن که مکانیکهارو همون اول یاد بگیری.